CATEGORIES

Hyvää isänpäivää

11.11.2012

Hei kaikki!

Pahoitteluni muutaman päivän hiljaisuudesta. On ollut melkoista kiirettä viime ajat, enkä ole koneelle edes ennättänyt. Eilen kuvasimme viimeisetkin osuuteni Muotitietoinen-ohjelmaan, joka starttaa huomenna AVA-kanavalla. Jaiks! Onneksi huomenna saan suunnata poikieni kanssa perheemme ensimmäiselle lomamatkalle. Aamulla soi herätyskello ja suuntaamme kohti Dubain lämpöä. Huoh. Se tulee nyt tarpeeseen. Dubai on paikkana meille hyvin tuttu, joten se tuntui turvalliselta kohteelta matkustaa lapsen kanssa. Nyt kun on jo ensimmäinen matka lapsen kanssa takana, voi levollisin mielen lähteä reissuun. Kontrollifriikki tietää miten tulee toimia. Matkalta yritän jotain postailla, mutta pääasiassa yritän ajoittaa postauksia valmiiksi. Mikäli teillä on postaustoiveita (Dubaista tai yleisesti), niitäkin voi heitellä kommenttiboksiin.

Tänään saamme viettää myös mieheni ensimmäistä isänpäivää. Ihanaa. Päivä kuluu mukavasti yhdessä syöden, hengaillen ja matkalaukkuja pakaten – ilman kiirettä. Täydellistä. Erityinen kiitos tänäpäivänä menee omalle isälleni, joka on 28-vuotta minua tukenut kaikissa yrityksissäni. Rakkautta ja tukea on ollut aina saatavilla. Kiitos sinun isä, voin olla näinkin onnellinen tänä päivänä <3 Olet paras.

Aivan ihanaa isänpäivää teille kaikille rakkaimpienne seurassa!

Sorry for these few days that have been spent in silence. I have been super busy, but luckily it gets rewarded tomorrow when we head to Dubai for our first family holiday with my son and my husband. Can’t begin to describe how much i need some R&R at the moment! I will try to schdeule a few posts for you for the duration of my holiday.

Today we celebrate father’s day in Finland. It is very special to us as it is my husband’s first one <3 Thus today will be spent in good company, eating well and packing our bags with sunblock…

Happy father’s day everyone!!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Minua myös kiinnostaa miten kohde sopii pienille lapsille. Ja miten kuumuuden kanssa pärjää lasten kanssa.

 • LeAnn

  Oikein ihanaa ja turvallista matkaa! :)

 • Riikka

  Kuinka kauniisti osaatkin kuvailla perhettäsi, kuitenkin paljastamatta liikaa. Tuokin kuva on niin kaunis ja täynnä tunnelmaa :)

 • Voi että, jälleen niin kauniita sanoja ja koskettava kuva! <3 Sinä se osaat kohdella lähimmäisiäsi kauniisti!

  Hyvää matkaa teille!! :-)

  http://style-janina.blogspot.fi/

 • Susanna

  Mukavaa matkaa! :)