CATEGORIES

La Petite Robe Noire -kisa

11.12.2012

*Sponsoroitu*

Joulukuu on juhlien aikaa. Pikkujouluja, joulujuhlia ja uuden vuoden kekkereitä. Joululahjaostosten lomassa harvalla riittää jaksamista, saati aikaa, lähteä etsimään vielä kaiken kiireen lisäksi uutta juhlamekkoakin. Klassikkovaatteeksi useasti nostettu Little Black Dress, eli pikkumusta, toimii tällöin monen tilanteen pelastajana. Sen saa helposti stailattua eri tapahtumiin asusteita vaihtamalla.

Näin joulun ja lahjojen antamisen hummassa ideoin muutaman mahtavan arvonnan teidän lukijoiden kesken, missä te voitte suosikkikosmetiikkaani. Pysykää kuulolla, sillä aivan mahtavia paketteja on piakkoin täällä tarjolla! Nyt ensimmäiseksi kuitenkin pistän pystyyn käytännöllisen LBD kilpailun, jonka ideoin yhteistyössä Guerlainin kanssa.

Jotkut teistä saattanette muistaa tämän vanhan postaukseni pikkumustan monimuotoisuudesta, missä näytin viisi erilaista tapaa käyttää pikkumustaa? Nyt toivoisin vuorostaan teiltä vinkkejä pikkumustan asustamiseen joulukuun juhliin! Mitä sinä pukisit pikkumustasi kanssa joulujuhlaan? Tai uuden vuoden rientoihin? Valitsen osallistujien kesken kolme (minun mielestäni) parasta kokonaisuutta, jotka voittavat itselleen Guerlainin La petite robe noire -tuoksut. Voit osallistua kisaan lähettämällä kuvan pikkumustakokonaisuudestasi sähköpostilla osoitteeseen: strictlystylemrsv@gmail.com.

Muista lisäta sähköpostin aiheeksi/otsikoksi LBD kisa. Mikäli sinulla on oma blogi, olisi mahtavaa, jos voisit sen osoitteen sähköpostiin lisätä. Kaikki kolme voittajaa julkistan kuvineen täällä blogissa. Lisäisin mielelläni kuvien yhteyteen mahdolliset blogiosoitteenne, jotta kaikki täällä voivat minun lisäkseni löytää uusia mielenkiintoisia blogeja. Varmasti ihana uusia ideoita pikkumustan piristämiseksi luvassa!

Kilpailu on käynnissä ensi perjantai-iltaan, 14.12, kello 23.00 asti. Sen jälkeen valitsen kolme parasta asukokonaisuutta, jotka julkistan täällä blogissa. Kaikki kolme voittajaa saavat itselleen teemaan sopivat Guerlainin La Petite Robe Noire -hajuvedet. Tämä tuoksu on pikkumustan tavoin ihanan monikäyttöinen ja klassinen. Se sopii loistavasti niin päivä- kuin iltakäyttöön romanttisen ruusuisella tuoksullaan. Pehmeästä tuoksusta on aistittavissa ruusun lisäksi mm. omenaa, kirsikkaa, appelsiinipuunkukkaa sekä myskiä.

Jään innolla odottelemaan kuvia teistä pikkumustissanne! Kisa alkakoon!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ennakko

  Mistä olet oman pikkumustasi ostanut ja minkä merkkinen se on? Olen etsinyt samantapaista jo pidämmän aikaan eikä oikean mallista ole kävellyt vastaan.

 • Toivottavasti mun uus musta mekko tulee tota ennen perille!! Sillä ois hyvä osallistua:)

 • Voi ihana toteutus kisalla :) Tähän on nyt kyllä pakko osallistua!

 • Julia

  Tein kollaasin polyvoressa! Voinko lähettää sieltä sinulle suoraan sähköpostia? Siinä ei olisi kyllä otsikkoa,mutta voin kirjoittaa viestiin ,että se kuuluu tähän ? :/
  Missä itse teet kollaaseja?(:

 • Paula

  Hei! Miten olet laittanut tuon kampauksen mikä sulla on ekassa ja kolmannessa pikkumusta-kuvassa? Näyttää niin ihanalta ja asialliselta, mutta itse aina kun yritän tehdä tommosta, niin se on jotenkin niin lässähtäneen näkönen.
  On muuten aivan ihania noi kaikki kokonaisuudet joita oot koonnu ton pikkumustan ympärille, pettämätön tyylitaju! :)

 • kissthesky

  ihanaa että olet jaksanut panostaa arvontaan! :) usein blogi-arvonnoissa riittää osallistumiseksi mikä tahansa kommentti ja voittaja arvotaan. loistavaa että ideoit näin hyvän ja persoonallisen arvonnan =)

 • Janna

  Hei! Mistä kollaasin oikeanpuolimmaisen kuvan vyö on peräisin? Olen pitkään etsinyt vastaavaa eikä mistään tunnu löytyvän..
  Kiitos ja mukavaa joulunodotusta! :)