CATEGORIES

Omaa Olivia aikaa

15.12.2012

Nyt se komeilee lehtihyllyssä! Toinen Oma Olivia-lehti, jonka kiiltävät kannet pitävät sisällään Olivian toimituksen ja Teidän, lukijoiden, yhteistyön hedelmän. Olivia on nyt juuri sitä, mitä halusitte sen olevan. Ajankohtaisia tyylejä, jokanaisen kauneusongelmia, vaikeiden asioiden hienovaraista käsittelyä suhteet -osiossa sekä mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, joihin te laaditte kysymykset.

Life is what you make of it. Niin on Oliviakin. Elämänmakuisen Olivian sivut huokuvat Teitä. Tästä on hyvä uusi vuosi aloittaa.

Tämä on myös se numero, missä te saitte auttaa minua astumaan mukavuusalueeni ulkopuolelle paperinukkehaasteen muodossa. Kiitos ja kumarrus – siinä myös onnistuitte! Kurkatkaa lehdestä kolme toteutettua tyyliä ja käykää äänestämässä teidän mielestänne onnistuineinta.

Pue Minut -haaste oli todella hauska toteuttaa. Teidän lukijoiden lisäksi haluan kiittää makeista vaatekokonaisuuksista ilahduttavan pirteää Elinaa sekä tyyligurua – muotitoimittajaamme Emiliaa. Suuri kiitos lähtee myös huikean mukavalle Veikolle ja ihanalle vanhalle tutulleni Marinalle mahtavasta meikistä ja hiuksista. Hänen kykynsä viimeistellä lookki kampausta ja meikkiä vaihtamalla sai inspiroitumaan. Yritän minäkin jaksaa kokeilla vähän erilaisia lookkeja tulevaisuudessa… Oli todella kiva nauruntäyteinen aamupäivä kanssanne.

Tyyleissä näkyi paljon nahkaa. Samasta trendistä minäkin olen tänä sesonkina innostunut. Sopivan klassista omalla rohkean ronskilla tavallaan. Loistavia ideoita nahan pukemisesta toimistokäyttöön ja mihin leikkauksiin juuri nyt tulisi kiinniittää huomiota. Näiden vinkkien ansiosta on jokaisen talvityyli hoidossa. Kiitos Emilia.

Erityisen paljon pidin suhteet-osiosta löytyvästä Laura Mattilan mietteistä eri kultturien suhtautumisesta kotirouviin, sekä toimituspäälikkömme Anna-Kaarin pintaa raapaisevasta pohdinnasta, miksi me naiset rakastamme housuja. Suosittelen lämpimästi oman Oma Olivian hankkimista, vetäytymistä omaan rauhaan kynttilänvalossa lämmin glögilasi kädessä ja nauttimaan joulupyhien ajan ansaitusta omasta ajasta.

Irtonumerot ovat nyt kaupoissa, mutta jos haluat tilata lehden edullisesti kotiisi, tässä jälleen edullinen tarjous sinulle tai läheiselle joulupukin konttiin. Tilaajalahjana tällä kertaa sydämellinen Minna Parikan Oh My Dear! -kukkaro. .

Tilauksen voit tehdä *TÄÄLLÄ

Oletko sinä ehtinyt jo selailla uusinta Oliviaa?

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  oi minustakin olisi kiva jos siskosi aloittaisi blogin, hänelle vaikuttaa olevan hieno tyyli! katselin myös instagram kuviasi ja sinulla on näköjään toinenkin sisko ulkomailla? hänkin voisi varmasti myös kirjoittaa kiinnostavaa blogia :)

 • Anonymous

  Muistan kun joskus kesällä kirjoitit, että sun sisko harkitsee omaa blogia niin mitä mieltä hän on nyt? Hänellä on niin makea tyyli, että seuraisin varmasti hänen blogiaan, jos hän päättää pistää oman blogin pystyyn! :)

 • anna

  Huippua et tuli taas uus numero ja varsinkin kun noi naistenlehdet paranee vaan! Aina ajankohtaisia ja meitä naisia koskettavia aiheita. :)
  Täytyy harkita tilaamista vaikka äidiltä usein saankin noita lehtiä.. Oot ihan lempibloggareita Lintun kanssa!! Vaikka et kerro henk.koht asioista juuri niin silti sun persoona tulee esille näistä ja oot tosi mukava, toivottavasti bloggailet vielä piitkään!<3

 • Voi kun saisikin oman paperiversion tanne kauas! Netistahan voi lukea myos, mutta kylla oikea lehti on aina vaan paljon parempi. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle ja perheellesi ja terveisia New Yorkista! X

 • LeAnn

  Lehti oli aivan upea! Tykkäsin kovasti, vaikkakaan en ole vielä ehtinyt täysin LUKEA, selattu on jo pariin kertaan. :) Sinusta oli niin kauniita kuvia!
  Mukavaa joulun loppuodotusta! :)

 • Laura

  Minä en ole löytänyt sitä.. Vain kaksi lehteä yhden hinnalla, joista kumpikaan ei ole tämä numero :(

 • pitääpä käydä kaupassa ostamassa, hyvältä näyttää!

 • Salla M.

  Moikka! Löysin nyt vasta sun blogin (en ole olivian lukija..) ja jäin ihan HETI koukkuun :D Sun tyyli on ihana, oot tosi kaunis ja tosi kivoja postauksia! Tätä alan lukemaan muiden blogien rinnalla päivittäin ;)