CATEGORIES

Guerlain arvonnan voittajat

21.12.2012

*Sponsoroitu*

Ennenkuin julkistan ensimmäisen suosikkikosmetiikkani -sarjan pakettien voittajat, haluan syvästi kiittää teitä kaikkia arvontaan osallistuneita.

Pyysin teitä arvonnan yhteydessä kertomaan, mitä kautta olette blogiini eksyneet. Loppujen lopuksi huomasin lukevani kommentteja poskilihaksia pakottava kestohymy päällä, sillä odotin vain lähdetietoja sivuilleni saapumisesta. Olen valtavan liikutuksen kourissa lukenut satoja tarinoita siitä, kuinka te olette ystäviltänne blogistani kuulleet ja myöhemmin jakaneet itsekin tietoa blogini olemassaolosta eteenpäin, koska se tuo sisällöllään niin paljon hyvää mieltä. Voi että…! Näistä kommenteistanne liikuttuneena, jo aiemmin tällä viikolla kirjoitin Strictly Stylen Facebook-sivulle, kuinka älyttömän onnellinen ja kiitollinen olen teidän minulle antamasta ajastanne. Tämä on ollut blogini tavoite ja suuri unelma: Tuoda pientä iloa blogiani lukevien päivään (sekä omaani) ja muistuttaa meitä kaikkia siitä, kuinka tärkeätä on tavoitella rohkeasti omia unelmiaan ja tukea muitakin sillä onnen tiellä.

Olen niin valtavan iloinen ja otettu, että teistä niin suuri osa kokee minun tavoitteessani onnistuneen. Tsempataan toinen toisiamme ja kurkotetaan tähtiin. TE olette tehneet sen minulle. Kiitos luotostanne, kauniista sanoistanne ja tuestanne minun intohimoani, blogiani ja tänä päivänä jopa työtäni kohtaan. Toivottavasti voimme jatkaa unelmointia ja niiden tavoittelua yhdessä vielä pitkään – toinen toistamme tsempaten. Kiitos. Syvä onnellinen kiitos. <3

Mutta  takaisin asiaan, eli Guerlain tuotteiden onnekkaisiin uusiin omistajiin…

Kuvissa näkyvät tuotteet ovat kaikki minun kylpyhuoneeni aarteita. Älä siis säikähdä puolitäysiä puteleita. Voittajille Guerlain lähettää varastostaan tietenkin uutuuttaan säihkyvät ihon hellijät. Näkyypähän tässäkin postauksessa, että nämä pullot tosiaan ovat luottokosmetiikkaani.

Ensimmäinen setti, eli Aurinkopaketti, johon kuuluu Guerlainin kosteuttava aurinkopuuteri sekä auringonoton jälkeinen vartaloöljy, menee…

Mariannelle! Onneksi olkoon! Laitoin eilen myöhään illalla ilmoittamaasi hotmail -osoitteeseen sähköpostia. Guerlain Terracotta Bronzer sekä Terracotta Eau Sous Le Vent ovat sinun! Toivottavasti reissu aurinkoon on suunnitteilla, tai vaihtoehtoisesti toivotaan kaunista kesää ensi vuonna Suomeenkin…

Toisen setin, eli Heleän ihon -paketin voitti….

BlueStar! Onneksi olkoon sinullekin! Paketin Guerlain Super Aqua Lotion – kasvovesi, Secret de Pureté -kasvomaito sekä L’Or -meikinpohjustusvoide odottavat uutta kotiaan!

Lähetin teille molemmille onnettaren lemmikeille sähköpostia. Toivottavasti pystytte toimittamaan pikaisesti postitusosoitteenne, niin saadaan ehkä nämä paketit teille matkaan jo ennen joulupyhiä!

Suuri kiitos kaikille arvontaan osaa ottaneille. Oli ihana huomata, että arvonta oli näin suosittu, sillä vastaavia on tulossa vielä paljon lisää! Olkaa siis kuulolla! Blogiani pidempään seuranneet taitavatkin tietää mitä kaikkea sieltä on vielä tulossa…

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • cassie

  Hei Mrs.V, voisitko antaa vinkkejä, mistä löytää kauniita ja kohtuuhintaisia statement korvakoruja? :)

 • mika järvi

  hei, voisitko tehdä postauksen sukkahousuista niistä kun ei koskaan ole missään mitään kuvia/tekstiä.

 • Saaramaria

  On kyllä mahtavat nuo palkinnot, piti tulla kehumaan, vaikka onni ei tällä kertaa osunut omalle kohdalle :)
  Ihanaa, rauhallista ja kaunista joulua teille, eka joulu lapsen kanssa on ikimuistoinen <3

 • Madame K

  Hei,
  Olen tässä nyt jonkin aikaa pistänyt merkille, että päivän asuja on tullut melko harvakseltaan. Viimeksi kun ihmettelin tätä samaa, olit raskaana ja nyt mietin onko pikkuprinssi saamassa kenties pikkusisarusta vai johtuuko se kotiäidin rennosta tyylistä? ;)

  • Mrs.V

   Ihan puhtaasti kiire syistä. Pienen lapsen äidillä pitää kiirettä ;) Mutta ihan tulevaisuutta varten, nämä voivat olla hyvinkin arkoja kysymyksiä ihmisille, joten ihan varmuuden päälle pelatekseni en kysisi vastaavaa tutuilta kuin tuntemattomaltakaan. Joitakin kysymys voi loukata – syvästikin. Ihan vain vinkkinä tulevalle! :)