CATEGORIES

And this is who I am

10.2.2013

Blogissani pyrin keskittymään pinnallisiin asioihin, koska tahdon pitää tämän kevyenä hyvän mielen blogina. Täällä saa mieli hetken levähtää arjen kiireiltä, ja toivottavasti ammentaa lisäenegiaa näistä pienistä ihanista asioista, niihin elämän isoihin asioihin.

Itse pidän blogeissa siitä, että kykenen jollain tavoin luomaan yhteyden niiden kirjoittajaan. Koska omassa blogissani en kovinkaan paljoa itsestäni kerro, jää minun persoonani kirjaimellisesti vain rivien väliin, mistä te sitten saatte tehdä omat päätöksenne. Kommenttiboksia tarkemmin seuraavat tietävät minusta varmasti paljon enemmän, kuin mitä itse postausten sisällöt kertovat. Näin suloisen sunnuntain kunniaksi, halusin avata persoonaani teille ihan omilla riveillänsä paljon blogeissa pyörineen and that’s who I amhaasteen muodossa. Minusta on ollut ihana tutustua teihin paremmin näiden vuosien aikana. Toivottavasti näiden toteamuksien myötä, te voitte tutustua myös minuun hieman paremmin. Pyrin poimimaan joukkoon asioita minusta, joita en blogissa paljoa käsittele. Uusia asioita. Seassa on myös toteamuksia, jotka osa varmaan tietää varsin hyvinkin…

all pics:http://andthatswhoiam.tumblr.com/

Löysitkö sinä itsesi näistä toteamuksista? Mikä meitä yhdistää? Olemmeko kovin erilaisia?
Mikä näistä oli sinulle itsestäänselvyys? Tai yllätyitkö mahdollisesti?

Toivottavasti sinua ja minua yhdistää ainakin se, että olemme kiitollisia omista elämistämme. Suloista sunnuntaita kaikille!

43 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • meow

  Ai sääkin olet looginen ja tykkäät matikasta. Se on ainakin sit samaa meissä :D ja pieni siisteysfriikkeys. Oli noissa oikeastaan aika paljon samoja, mitä voisin sanoa itsestänikin. Mutta itselläni ei ole (vielä!) noin hyvää tilannetta kuin mitä tuossa alimman kuvan oikealla sanotaan :)

 • Näitä kuvauksia oli mukava lukea, koska jotakin näistä muistan jo yhteiseltä kouluajaltamme :) Etenkin ihailin tuota matikkataitoasi jo silloin. Meitä yhdistää sama kotiseutu ja elämäntilanne.

  Voi hyvin, kaiken kiireen keskellä!

 • annemaris

  musta oli ihanaa lukea että sä tuet gay rights :)

 • Ihan pikkuisen yllätyin, että pidät matikasta! Olen mieltänyt sinut enemmän luovaksi tyypiksi, niin ihanasti osaat yhdistellä vaatteita ja kotinnekin näyttää tyylikkäältä. Mutta eiväthän ne taida olla toisensa pois sulkevia omianisuuksia :)

  Siisteysfriikki olen kyllä itsekin, joskus se vaan on aika raskasta, mutta mihinpä sitä seepra raidoistaan pääsisi..

 • sm

  Kun tossa oli toi kohta “I fell in love young” niin kuinka nuorena ja minkä ikäisenä tapasit miehesi?:)

 • Elsi

  Voi että olet vain niin kaunis ihminen. Sisäisesti ja ulkoisesti. Ei mulla muuta. :)
  Hyvää viikon alkua sinulle!

 • Haidi

  Voin allekirjoittaa kaikki paitsi elämän rakkaus on vielä jossain tulevaisuudessa edessä ja koulusta en pidä, sekä tekstaaminen on ihan arkipäivää ja pidän siitä ;>

  Pianon soittaminen yllätti minutkin, kun eihän sitä missään aiemmin ole esille tullut niin ei ole edes tullut mieleen :D

  Siisteys friikki olen pahimmasta päästä ja olen paljon enemmn kuin mitä ihmiset olettavat :)
  Ihana postaus ja avasi ihanasti enemmän sinua ja luonnettasi! hyvin samanlaisia ollaan, osittain ehkä siitäkin johtuen että olen blogisi alkuaikoina ihaillut tyyliäsi ja elämänasennettasi ja päättänyt pyrkiä samaan :>

 • Ipi

  Heii, moni osui täysin samoin kuin itsellänikin. Tosin olen aika todella kärsivällinen ja hyvin rauhallinen, annan nopeasti anteeksi. Tosin välillä kärsimätönkin :) Yleensä tulen hyvin toimeen juuri räväkämpien persoonien kanssa :) Olen ollut aina naivi ja haluan uskoa ihmisistä aina hyvää. Olen opetellut hymyilemään vastaantuleville. Olen ujo. Olen rakastunut nuorena ja löytänyt elämäni rakkauden.
  Yllätyin pianon soitosta, itse olen lapsena soittanut, mikä sitten muiden urheiluharrastusten myötä jäi. Monia tuttujakin juttuja, jotka ovat välittyneet blogistasi hyvin. Toivottavasti joskus vielä tavataan livenä, olisi kiva ;)

  • Mrs.V

   Mitä muistan sieltä kymmenen vuoden takaa?! :D niin voin allekirjoitta tuon! :) Mutta minäkin olen ollut paljon naivimpi, mutta edelleen haluan uskoa ihmisissä hyvään. Ja ihana kuulla, että nämä asiat ovat välittyneet rivien välistä <3

 • Ihana postaus! Monet tuntuivat minuunkin sopivilta. Tämä innosti niin, että taidan itsekin väsätä tämän tyylisen postauksen tulevaisuudessa!:)

  • Mrs.V

   Hei mahtavaa!! pitää tulla sitten kurkkaamaan mitä sinä poimit!! :)

 • Laura

  Kyllä muutama osui ja upposi :D Mä hymyilen aina kaikille – muistan joskus ylä-asteella kun joku tyttö ihmetteli joka ei tuntenut minua että miksi hymyilen sille, jos käveltiin ohi käytävällä koulussa. Tai ihmeteltiin miten jaksan hymyillä niin paljon.:)

  Tykkään matematiikasta, unohdan helposti en jää märehtimaan asioita, pidin koulussa käymisestä, ja moderni perhe on hyvä sarja koska se on tehty erilailla kun sarjat yleensä ja se mies pariskunta jolla on se lapsi on mun lemppari:) Olen suojeleva, minäkin teen listoja ja puhun unissani myös narskuttelen hampaitani.

  Ja muutamia muita, hihii. Joitakin eroavaisuuksiakin löytyi, jotka johtuvat omasta “kyynisyydestäni”.

  • Mrs.V

   Aivan mahtavaa, että meillä on näin paljon yhteneväisyyksiä! :) JA tosiaan, modern family on ihan mahtava sarja. VArmat naurut.

 • K

  ooh modern family,paras sarja since frendit! siitä tulee myös oma sekamelskaperhe monin tavoin mieleen :)

  • Mrs.V

   AMEN!!! :D Frendit on paras sarja ikinä!!!! :D

 • Tämä oli tosi mukava postaus! Avasi persoonaasi mukavasti :). Ja moderni perhe on paras ohjelma!

  • Mrs.V

   Kiva kuulla! :) JA tosiaan – modern family on ihan mahtava! :D Rakastan Camia ja Gloriaa :D Mutta ultime lempparini on kyllä kuitenkin frendit…

   • Ei voi olla totta, frendit on myös mun yks ikisuosikeista! :D

 • Ansku in Ireland

  Osa meni hyvinkin yhteen mutta muutamaa en voi allekirjoittaa; Definitely not a neat freak, im not argumentative and I dont believe people are inherently good, there are some bad people around.
  I forgive easily, I am protective and I love learning languages. I am indifferent about maths which is funny cos my undergraduate degree is economics. :)

  Kiva postaus!! :)

  • Mrs.V

   Hahhaha – ihanaa, että erojakin löytyy! :) Ja kyllä, onhan niitä pahaa tekeviä ihmisiä. Minä vaan uskon, että jotain on jossain vaiheessa mennyt niin pahasti pieleen… eli kuitenkin ihminen olisi pohjimmiltaan hyvä. Kiva että pidit ansku! <3

 • aa

  jotenkin hassua, että mua yllätti eniten toi pianon soittaminen :D

  • Mrs.V

   hahah :) Nuoruudessa kävin tunneilla, olin musiikkiopistossakin ja rakastan etsiä kappaleita itse ja soitella niitä huvikseni :)

 • mijo

  Hih, ihana. <3 Paljon löysin samoja asioita, joita olisin itsekin voinut laittaa, mutta esim. rakkaus matematiikkaa kohtaan ei olisi minun listassani. :D mutta uskon myös ihmisten hyvyyteen ja hymyilen tuntemattomille (varsinkin lapsille :D). Kannatan myös oikeutta rakastaa sukupuoleen katsomatta ja rakastan syömistä (enemmän kuin pitäisi, kröhöm…). Tää oli kuitenkin ihana ja oli kiva, että uskalsit listata myös pari "huonompaa" puolta itsestäsi… Toivottavasti pääsen joskus osallistumaan johonkin tapahtumaan jossa saisin tavata sinut livenä! Ihanaa sunnuntaita!

  • Mrs.V

   Voi miten kiva kuulla, että pidit tästä postauksesta! Ja toivottavasti tiemme vielä kohtaavat!!

 • nepsu

  Ihana postaus! :) itselläni tuo ”I’m really grateful for the life I was born into” pitää myös paikkansa – en voisi olla kiitollisempi ihanista vanhemmistani, jotka sain ja kuinka he ovat kasvattaneet minut itsenäiseksi nuoreksi naisen aluksi! Olen erittäin tyytyväinen elämääni :)

  • Mrs.V

   Ah <3 Mahtavaa, että mietit noin. Toivottavasti kaikki voisivat miettiä noin. Elämä kun pitäisi olla lahja ja arvokas ihan jokaiselle.

 • Jii

  Uusiakin juttuja tuli esiin, kuten pianon soittaminen ja matematiikasta pitäminen, kumpikaan ei tosin ole tippaakaan minua. :D Sen sijaan minäkin olen hieman naiivi, kärsimätön, turhaudun helposti, mutta taas olen määrätietoinen, suojeleva ja olen löytänyt sen ihmisen, jonka kanssa haluan viettää lopun elämääni. :) Ihanaa sunnuntaita, mrs. V!

  • Mrs.V

   Mukava kuulla, että sullekin tuli ilmi uusia juttuja! :) Onneksi en ole minäkään niin naivi kuin ennen :) Ihanaa viikkoa sinulle Jii!

 • Yllättävän paljon löysin itseäni näistä :)
  Eniten minua hämmästytti se että olet kärsimätön, jotenkin sinusta saa täysin päinvastaisen kuvan…

  • Mrs.V

   Itseasiassa blogi (ja mieheni :D) on opettanut minulle vuosien saatossa paljon kärsivällisyyttä, mutta matkaa vielä on! :D Olen kärsimätön ehkä enemmän itseni kanssa – ja vielä sellaisissa pikkuasioissa. Esim jos en saa jotain pullon korkkia heti sillä sekunnilla irti niin hermostun :D Mutta taas blogissa jotlut ilkeät huutelut ei hetkauta sitten olenkaan (asiallinen kritiikki toki asia erikseen). Joten ei päde siis ihan kaikkeen :)

   • hih, tuttu tunne, hessu palaa ja heti jos en heti onnistu…Ikävä kyllä myös pieni poikani on perinyt tuon vähemmän mairittelevan luonteenpiirteen minulta… :D
    Niin ja niistä ilkeistä huuteluista ei kannatakkaan välittää, kateellisuus on maailman rumin luonteenpiirre ja saa ihmiset sanomaan ja tekemään inhottavia asioita,,,

 • Mamma

  Olet kyllä niin kaikkea tuota, mitä mainitsit ja vielä paljon enemmänkin, erikoisesti ihana ja rakastettava tytär <3 , joka tuottaa paljon iloa vanhemmilleen, mamma

  • Mrs.V

   Kiitos mamma <3 Rakas olet – ja suloinen myös kun täällä käyt <3

 • Ihan loistava! Kaikki meidän luonteenpiirteet täsmää aika mainiosti :D xx

  • Mrs.V

   Jotenkin en ole yllättynyt? :D

 • Jostain syystä eniten yllätty matematiikasta pitäminen. Itselleni kun ko. aine on kauhistus ja yllätyn aina, kun joku sanoo, pitävänsä siitä :D

  Minuta tämä oli kaunis ja hyvä postaus, paljon yhteistä löytyi kyllä. Minäkin olen löytänyt ihmisen jonka kanssa haluan olla, annan anteeksi helposti ja hymyilen tuntemattomille. Etenkin viimeinen on taito, joka on saanut aikaa yllättävän paljon vastahymyjä :)

  Hyvää sunnuntaita!

  • Mrs.V

   Hahahah. Se yllättää melkoisen monen minut täältä blogista tietävä. Minut taas sen ulkopuolelta tietävä ei ihmettelisi yhtään :D Olen melkoinen järjestelmällinen ja rakastan matematiikan säännöllisyyttä. PIdän numeroista ja rakastan laskemista. Koulussa aina yksi suosikkiaineitani, kun äidinkieli oli inhokki :D Ja tässä minä sitten blogia pidän… Pahoitteluni kaikki kielipoliisit!! Ja kyllä! Minusta on ihana hymyillä tuntemattomille! Ihanan usein siihen vastataan. Toivottavasti pieneillä teoilla sitä saisi tätäkin yhteiskuntaa hieman sosiaalisemmaksi ja positiivisemmaksi :D

 • Jaana

  Aika hyvin on rivien välistä ja kommemttiboxista oikea kuva välittynyt. Omalta kohdaltani allekirjoitan kaikki muut, paitsi että minä tykkään tekstata ja oman elämäni rakkauden löysin “vasta” 26-vuotiaana….vaikka onhan sekin vielä aika nuori….riippuu, kuka katsoo :-D

  Kiva, että teit tällaisen listauksen, vaikka et sinä muutenkaan ole mielestäni niin etäiseksi bloggaajaksi jäänyt….johtunee siitä sydämellisyydestä, millä vastaat kommentteihin boxissa ja siitä, että kirjoitustyylisi on jotensakin vuorovaikutteista, kuin keskustelua meidän lukijoiden kanssa.

  Ihanaa sunnuntaita sinne myös sinulle ja perheellesi :-)

  • Mrs.V

   No juuri sinun kanssasi Jaana olen jo pitkään vaikka mitä kommenttiboksissa pohtinut, ja olet koen, että meillä on paljon yhteistä :) Ja tosiaan, blogissani on kourallinen teitä ihania, joiden kanssa on tullut melkoisen tutuksi vain kommenttoboksin kautta <3 Kiitos kovasti Jaana sinulle kaikesta tuesta, ajatuksista ja hyvästä mielestä, jota olet täällä minulle ja muille vuosien saatossa jakanut! <3

 • marika

  Löysin vaikka mitä yhteistä.Mutta alkuteksti oli sellainen mikä pisti silmään.Itselläni on 8kk poika,kirjoitan omassa blogissani rakkauttani muotiin ja pinnallisiin asioihin.
  Vaikka en kirjoita perhe elämästäni paljon mitään,niin se ei tarkota etten rakastaisi heitä.Vaan tämä blogini on juuri sitä rentoutumista arjestäni.
  http://kaika85.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Todella mukava kuulla, että meiltäkin löytyy niin paljon yhteistä. Ja tosiaan, on aina hyvä muistuttaa, että blogi on vain niin pikkuinen osa arkea ja taustalle mahtuu hyvin paljon muuta ;) Kaikkea ei tartte netin syövereihin tunkea ;)

 • Nämä kyllä pitävät niin paikkansa :)

  “I found the person I want to spend my life with” <3

  • Mrs.V

   Sinä sen tiedät <3