CATEGORIES

Footway kilpailun voittajat

3.3.2013

*Kilpailun sponsoroi Footway*

Aika julkistaa onnekkaat Tuhkimot!

Arvontaan osallistui reilu 600 kenkäfanaatikkoa, joista onnetar suosi Mariinaa, joka kirjoitti näin:

“Nude Uggs kiilakorot kesäksi! Pidentää jalkoja ja pitkät sääret on paras asuste kesäasuihin ;)”

Onneksi olkoon Mariina! Voiti itsellesi 200e arvoisen lahjakortin Footwayn verkkokauppaan!

Tämän lisäksi 68 taitavaa fashionistaa kokosi asukollaasit voittaakseen suosikkikenkänsä Footwayn kokoelmasta. Täytyy sanoa, ettää kylläpä siellä on taitavia ja inspiroivia naisia ruudun toisella puolella! Sain teiltä kasoittain upeita asuideoita! Kiitos aktiivisuudestanne. Niitä oli todella antoisaa käydä läpi. Tämänkertaiseksi voittajaksi ylsi lenkkarityttö Julia, jonka inspiroimana tahtoisin spurtata minäkin lenkkareineni Helsingin kaduille.

Kiitos ja kumarrus kaikille osanottajille. Kiitos teidän, minulla on kasoittain loistavia ideoita UGG Luciannojen ympärille kesäksi ;) Pitääpä tehdä copycattejä teidän inspiroimana!

Kuten aiemmin todettu, itse nautin enemmän tällaisista kisoista, missä saan aktivoitua teitä ja seurata tuotoksianne. Toki se on aikaa vievää, mutta toivottavasti se oli teillekin mieluista?
Mitä mieltä te olette tällaisista kilpailuista? Tai arvonnoista blogeissa yleisesti? Otan mielelläni toiveita ja ideoita vastaan näiden kilpailujen ja arvontojen osalta myös! Mitä tahtoisitte voittaa? Miltä merkiltä? Millä tavoin? Sana on vapaa! :)

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Meinasin itsekin nuo Lucianna kengät ostaa, mutta pistinkin tilaukseen CL Decollete pumpsit :) Onko niissä minkälainen tuo koko? Itse nyt vähän riskillä otin, mutta jos on isot tai pienet niin pitää vaan lähettää takaisin. Hihii, no worries. :P

 • haidi

  Onnea voittajille! :)

  Onneksi olin ovela ja pelasin varman päälle ja nyt luciannat koristavat omaakin kenkähyllyä enkä jäänyt ilman niinkun viimevuona ;D<3

 • Tää oli ihan huippu arvonta! Tykkäsin :) Vaihtelua tosiaan normiarvontoihin. Ja tällaisia lisää.

 • Laura

  No, hyvä jos sait ideoita :) Itse kyllä tykkäsin arvonnasta ja pitkään meni kunnes löytyi hyviä kuvia (ja miellytti asu silmää) siihen asukollaasiin, mutta oli kivaa kun itselläni ei ole blogia niin tuollaista ei tule tehtyä. :)

 • Anu

  Kiva hyväntuulen postaus ja tuli hyvä mieli voittaneiden puolesta :-)
  Itse haluaisin näin kevään ja kesän kynnyksellä voittaa laatukosmetiikkaa. Lisäksi on kivempi osallistua jos palkintoja on vaikka kolmelle. Ei siksi että itsellä oli välttämättä paremmat mahdollisuudet vaan siksi että useammalle tulee hyvä fiilis!

  • Mrs.V

   Loistava idea! Pidän mielessä seuraavaa varten!