CATEGORIES

Nyt Lindexille!

8.3.2013

*Yhteistyö*

Kivaa tapahtuma naistenpäivälle tiedossa! Nyt käykin minun matkani kohti Helsingin Aleksanterinkadun Lindex-myymälää. Joten jos suinkin vain ehdit, tulehan piipahtamaan! Olisi todella mukava saada tavata teitä sieltä ruudun toiselta puolen.

jumper: Missoni for Lindex (giveaway), blouse: Missoni for Lindex (giveaway), shorts: H&M, tights: Wolford, shoes: C.Louboutin, necklace: WeStyle.fi (giveaway), bag: Chanel

Joten tulkaa kaikki keskustan lähistöllä olevat kipin kapin kurkkaamaan kevään uutuuksia, pölisemään kanssani tyylistä ja sen vierestä, sekä hyödyntämään tapahtuman ajaksi (tänään Aleksanterinkadun liikkeessä klo 15.00 – 18.00) myönnettyä tuontuvaa 20% alennusta kaikista naisten tuotteista. Nähdään pian! :)

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Harmi kun en päässyt, kun olin juuri viime vkl Helsingissä:( Aina kaikki tämmöset kivat jutut ei satu olemaan sillon, kun mä oon siellä!

 • Anneli

  Oli kiva tavata tänää pikaisesti Lindexillä ja tulihan sitä hieman ostettua värikästä vaatetta tähän mustaan talviseen vaatekaappiin :)

 • Megsie

  Heippa! Kyselin tossa makuuhuoneen viimesimmässä sisustuspostauksessa, että mistä mahtaa tuo ihana sängynpääty olla, mutta en saanut vastausta.

  Vaalea/valkoinen sängynpääty olisi hakusessa, mutta mistään ei tunnu löytyvän. :/

  • Mrs.V

   Heippa! Pahoittelut, kiiressä jäänyt niin moneen ajan puutteen vuoksi vastaamatta. Pääty tuli sängyn mukana ja ostettu n. 10 vuotta sitten ulkomailta paikallisesta liikkeestä, joten ikävä kyllä en pysty auttamaan sinua eteenpäin