CATEGORIES

Unelmia ja toiveita vuodelle 2011

9.1.2011

Sain ihanalta Cavalta kauniin haasteen vuoden 2011 unelmista.
Minun toiveeni tulevalle vuodelle ovat aika yksinkertaisia, mutta eivät varmaankaan helpoimmasta päästä.

Saan olla iloinen, sillä viime vuosi oli omalta osaltani hyvin onnellinen. Paljon onnen, ilon sekä onnistumisen tunteita. Hyvin samalla linjalla haluaisin jatkaa tulevana vuonnakin.

Haluan saavuttaa tiettyjä tavoitteita urapolullani, ja tiettyjä täkeitä virstanpylväitä sen saralla odotankin tulevalta vuodelta.
Haluaisin pitää yllä tasapainoa syömisen kanssa – ei mitään liikaa vaan kaikkea kohtuudella. Niin että on hyvä olo enkä kiellä itseltäni mitään.
Liikuntaa haluaisin ehdottomasti lisätä. Ei vaan sen takia, että laiska liikkuvuuteni vuoden 2010 loppupuolella on tuonut joitakin lisäkiloja, mutta enemmän sen hyvän olon tunteen takia, mitä liikunnasta saa. Erityisesti haluaisin löytää sen vanhan innostukseni juoksuun, mutta tällä kertaa järkevissä mitoissa. Hyvä määrä olisi sellainen 3-4 kertaa viikossa, eikä pakollista 10km 6kertaa viikossa, jonka takia aikoinaan polveni rikoinkin. Juoksun lisäksi, toivon myös muutamia hiljaisia hetkiä viikossa itselleni, milloin voi upottautua vaikka vaahtokylpyyn taikka hyvän kirjan pariin.
Ensi vuodelle on luvassa paljon hyvin rakkaiden ja läheisten ystävieni häitä (kalenterissa on kuudet häät ja yksissä saan toimia kaasonakin <3) sekä odotettuja perheenlisäyksiä, joiden saapumista maailmaan odotan innolla.
Erityisen paljon toivon vuodelta 2011 monia ihania ja rakkaita hetkiä aviomieheni, perheeni sekä ystävieni kanssa.
Näitä kaikkia kiitos niin, että kaikkien välillä säilyy hyvä tasapaino.

….Aika paljon pyydetty…

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ansku

  No hitsi, mä muistelinkin että olet "sinä", luin edellistäkin blogiasi. Tuo polvirikko sai minut olemaan varma että olet sama tyyppi :)Blogimaailma jäi osaltani kokonaan pariksi vuodeksi, kirjoittelin silloin ennen blogia jonka nimi oli Grain de Beaute. Nyt taas uudella puhdilla!Mukavaa kohta alkavaa viikkoa!

 • Bisquits

  Taidanpa minäkin tehdä vastaavanlaisen kollaasin (olen tosiaan palaillut bloggailemaan samaan vanhaan osoitteeseeni :-)). Aika monet häät sulla tulossa, huh, kuudet! Mulla on tällä hetkellä tiedossa ''vain'' kahdet, plus tietty kesäkuussa omani. Nuo kahdet muut kekkerit on siis ennen kesäkuuta.

 • antsu

  Juuri tämäntyylisistä unelmista minäkin tykkään. Nämä eivät ole niin materiaali painoitteisia. Ihanaa vuotta 2011 sinulle mrs. V ! :)

 • Twinklekisu

  heippa!ihanaa lukea blogiasi! mutta minullakin on jämädellyt nyt tämä…?

 • Martina

  KUUDET häät, vau! :)(:

 • Saija

  Onkohan muilla ongelmaa, että tätä sivua ladatessa nettiselain jämähtää? Käytän Firefoxia, eikä muille sivuille mennessäni näin käy. Välillä sivu aukeaa kuin aukeaakin, mutta usein joudun sulkemaan koneen, kun en saa jämähtänyttä selainta enää muuten toimimaan.

 • Helkku

  Sulla on toisaalta aika "vaativia" nuo sinun haaveet ja toiveet, mutta ne on kaikki sellaisia että niiden saavuttamiseksi tekee mielellään töitä, ja kun tuloksia tulee niin niistä saa/pitää olla ylpeä. :)Oikein paljon tsemppiä sulle niiden toteuttamiseen!! :)