CATEGORIES

Postaus toiveita?

21.1.2011

Kiitos vielä kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille!
Kamera on nyt viety huoltoon, missä sain ilokseni kuulla, että voi olla hyvin mahdollista, ettei minulta peritä maksua korjauksesta loppujen lopuksi. Vaikka takuu oli mennyt umpeen, niin usein yhtiö korvaa silti alle pari vuotta käytössä olleen kameran mahdollisen vian, mikäli korjauksessa toteavat, että kameraa on käytetty asianmukaisella tavalla (eikä ns. kokenut kovia;)). Ja koska kamerani oli ulkoisesti täydessä kunnossa, ounasteli asiakaspalvelija, että saatan selvitä maksuitta.
Joten toivossa on nyt hyvä elää :D

Toinen kiitos menee suoraan Canonille, mistä sain aivan loistavaa palvelua. Saan heiltä ensi viikolla lainaan PowerShot G12 kompaktikameran, joka toimii kuulema monen ammattikuvaajan kakkoskamerana niissä tilanteissa, missä isoa järjestelmäkameraa ei pysty kantamaan mukana.
Joten valtava kiitos nyt Canonille siitä, että saan otettua kuvia silläkin aikaa, kun omani on korjauksessa!

Koska toistaiseksi minulla ei ole kameraa käytössä, ajatukseni oli jakaa vaikka sitten vanhempia kuvia.

Tästä syystä kinuan teiltä hieman postaus-ideoita.
Jotain mitä voisi toteuttaa ilman omaa kameraa?
Kuitenkaan olematta mitään kovin henkilökohtaista?

Ajattelin nyt lähitulevaisuudessa tehdä muutaman postauksen eri matkakohteista, missä on tullut viimeisen 10 vuoden aikana käytyä.
Lähinnä vinkkejä majoitukseen, nähtävyyksiin, tekemiseen ja shoppauskohteisiin liittyen;)

Huomenna aloitan Dubai -postauksella!

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Teit pientä postausta erilaisista häätyyleistä ja nyt minua kiinnostaisi tietää hieman sinun omista häistäsi, jos niistä vain on mahdollista tehdä minkäänlaista postausta paljastamatta liikaa :)

 • Anonymous

  Toivoisin kanssa laukkupostausta. Olisi myös kiva, jos laittaisit siihen laukun merkin ja koon sekä mahdollisesti muita tietoja laukusta :)

 • Cava

  mulla oli myös se G12 lainassa, mutta koita säätää se hyvin, koska mulla ainakin kuvat oli epätarkkoja koneella kun vertasi siihen kuvaan, joka kameran näytöstä näkyi :)

 • A

  Päivitettyä kenkä- ja laukkupostausta kaipaisin! Muistan sellaisen parin vuoden takaisesta blogistasi, mutta kokoelmasi on varmasti karttunut sen jälkeen :) ja myös päivitettyjä sisustuskuvia olisi kiva nähdä.

 • Helkku

  Joku kommentoija jo mainitsi niistä red carpet/copycat- jutuista; ne ovat aina yhtä mielenkiintoisia lukea!Samoin sinun laukkukokoelmasi tai lempikenkäsi olisi kivaa nähdä :)

 • Anonymous

  Koirista olisi kiva lukea =) Olen itsekin ajatellut koiran hankkimista mutta jotenkin se vastuu pelottaa.

 • Anonymous

  Olisi ihana nähdä tulevaisuudessa joskus postaus teidän talosta! Kuvia talostanne :)

 • Paubella

  Eiköhän ja toivottavasti korjaavat sen maksutta, kun kamera ei kuitenkaan ole tuota vanhempi! Mulla meni joku aika sitten omasta 450Dstäni salama, ja vaikka Posti ehti välillä jo hävittääkin koko lähetyksen matkalla huoltoon, niin loppu hyvin kaikki hyvin, sillä Canonilla totesivat vian jo yhdessä päivässä (!! vaikka lupailivat alkuun tuota samaa 2-3vk korjausaikaa) :) Ja ihanaa, matkapostaukset kuulostavat paremmilta kuin hyviltä!;)

 • A

  Juuri töissä alettiin keskustelemaan aiheesta teinivuosien muoti-ilmiöt, ja miten naurettiinkaan kun jokainen muisti aina jonkun hirvityksen joka oli niin coolinta hottia :D oli hiusmaskaraa,pikkureppuja ja trumpetti housuja. Löysin itsestäni vanhan kuvan jossa poseeraan ylikireissä MicMaceissa, buffaloissa ja tukka kun teerinperse! Ja koko marsun mallisen vartalon kruunasi vaaleanpunainen napapaita jossa luki Sex Target! Meinasin kuolla :DD Mutta siis ihana ja hauska postaus olisi "what was i thinking?!" johon jos vain löydät ja pystyt skannaamaan näitä ihanan kamalia muotikuvia, tai löytäähän niitä googlestakin. Noita muodin ihmeitä oli niin paljon joista moni jo onneksi unohtunut, mutta kyllä me naurettiin kun käytiin niitä työporukan kanssa läpi ja aina joku muisti jonkun pähkähullun asusteen lisää.

 • Petra

  Toivotaan parasta! Omistan itse Nikon7000, sekä Canon G11 ja se on aivan mahtava kamera pienemmässä koossa, siis AIVAN mahtava! :)

 • eanna

  Kotikuvia tai vaatekaappikuvia : ) ?Vaatemokasi ja sitten taas lempivaatteesi ?

 • Anonymous

  Olis kiva kuulla sun koirien kuulumisia! :) Ja jos haluut vaikka kertoilla jotain koirista sun arjen osana, niiden kouluttamisesta tmv. :)

 • Marjaana

  Edelleenkin toiveissani olisi postaus laihdutusprosessistasi, josta mainitsit aiemmissa terveyspostauksissasi. Olisi mukavaa saada lisävinkkejä omaan laihdutusprosessiini! Monella näin tammikuussa on jonkinlainen kiinteytyskausi menossa niin aihe olisi ajankohtainenkin. (toisaalta ainahan se on..) :)

 • Elluuu

  Joku liikuntapostaus!! + esittele sun urheiluvaatteet :)) jookos?

 • BagMiss

  Olisi hienoa, jos voisit esitellä isossa kuvagalleriassa laukkukokoelmaasi!!! (Siis vanhoja kuvia.)

 • naana

  Onko Tukholma sulle tuttu kaupunki? Itselleni se on syntymäkaupunki, mutta siltikään en tiedä mihin suuntaan shoppailemaan maanantaina, kun sinne menen. ;) Eli kerrotko mulle mitkä on sun suosikkiliikkeet sielä?