CATEGORIES

Finnish Catwalk 2011

31.1.2011

Olen taas palannut asuinmaahani pikaiselta Suomen visiitiltäni.
Kyllä oli ihanat 3 päivää! Parasta oli ehdottomasti kaikkien ihanien ystävien näkeminen, niin uusien kuin vanhojen. Joten kiitos teille rakkaat mahtavista ja naurun täyteisistä päivistä, jopa työtehtävienkin lomassa.

Viime perjantaina tapasin uusien työkuvioiden merkeissä (josta tulette kuulemaan pianCavaa ja Paubellaa kun kävimme Wanhalla katsastamassa Finnish Catwalk syksy/talvi 2011 annin.

Tämä seuraava punainen mekko oli minun lempparini. Pitääpä pistää Mert Otsamon nimi korvan taakse!

Tuo Chanel-tyylinen jakku oli myös mieleeni!

Ja näytöksen jälkeen suuntasimme tyttöjen kanssa Stockan yläkertaan pienelle herkutteluhetkelle… Cava ja Paubella nauttivat jäätelöunelmistaan ja minä marenkileivoksestani…
Nam!

Kiitos tytöt kivasta iltapäivästä ja kiitos Canonille, joilta sain lainaan mahtavan kameran siksi aikaa (postausta tästä pienestä G12 ihmeestä myös tulossa) kun omani on korjauksessa!

Terveiset myös sinulle ihanalle, joka kasvotusten tulit kauniisti kertomaan minulle että pidät blogistani! Niin mukava saada teille ihanille lukijoilleni kasvot! Toivottavasti teilläkin oli hauska päivä muodin parissa tyttöjen kesken!:)

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lilli

  Olisin tosi kiinnostunu tosta Chanelin 2.55 laukust, että mistä päin maailmaa oot homannu ja paljon oot suunnilleen maksanu. Olen nimittäin itse YO-lahjaksi saamassa ja on kysytty kovasti että mistä ja meneekö sen yli tonnin? ois mukavaa jos viittisit vähä kertoo(:

 • Anonymous

  Oli ihan hyvät näytökset. Mä kiinnitin huomiota hattuihin, koska oon hattuihminen..Aika monessa sisääntulossa oli L'asessorin hattuja sellaisia huopahattuja. Se oli tosi magee se missä oli uikkarit, knallihattu ja ajokäsineet+kepit malleilla:) Siisti!Löysin hattuja netistä:www.lasessorshop.fi

 • Anonymous

  eii, ei kai susta ole tulossa osa indiedaysta…?muuten kunhan saat kameran, voisitko ottaa siitä matkustusasustasi kuvat? :)

 • Totuus riippuu näkökulmasta

  Moikka :)Teen postausta mun lempparibloggaajista, saanko käyttää kahta ottamaasi ja blogissasi julkaisemaasi valokuvaasi omassa blogissani? Tarkoitus on siis esitellä lukijoilleni ne mun lempparit :) Laittaisin siihen linkin tänne blogiisi, tottakai :)Jos et halua minun käyttävän kuviasi, et varmaan pahastu kuitenkaan siitä, jos mainitsen sinut lempparilistallani? :)

 • Anonymous

  mert otsamohan tuli alunp. tunnetuks muodin huipulle ohjelmasta! se on kyl tosi hyvä suunnittelija :)ps. sulla on tosi ihana blogi, kiva ku postaat sen verra useemmin että ei aina tarvi oottaa kahta viikkoa uutta postausta!

 • Jenni

  aika upee toi tyllimekko :D

 • Anonymous

  Moikka! Hei haluaisin kysellä, että pidätkö jostain talviurheilusta, esimerkiksi laskettelusta? Jos olet joskus ollut Alpeilla tai muualla, niin voitko tehdä siitä jonkinlaisen postauksen?:)

 • Anonymous

  Hyviltä näyttää kuvat uudella kameralla!Haluaisin kysyä, että kuinka pitkä (suurinpiirtein) olet? Sinulla on harvoin kuvia muiden ihmisten kanssa otettuna ja tässä viimeisessä näytät melko pitkältä?T: Lukija

 • Roosa

  Mert suunnittelee kyllä mielettömän hienoja vaatteita, voisin ottaa kaikki omakseni vaikka heti!

 • Anonymous

  Moikka! Olin itse kyseisessa tapahtumassa töissä, ja näinkin sitten ilmeisesti oikein kun huomasin sinut siellä. :) Kiva kun laittelit kuvia tänne niin näki et miltä näytökset näytti ns. lavan oikealta puolelta. :)