CATEGORIES

Minä

16.2.2011

Saan jatkuvasti kyselyitä asuinmaastani, työstäni, elämästäni sekä siitä miksi en suostu näistä blogini puolella kertomaan. Tämän takia, ajattelin tehdä pienen postauksen minusta ympäripyöreästi ja syystä miksi pidän niin lujasti kiinni yksityisyydestäni ja mitä haluan blogissani painottaa.

Olen perheestä, missä kasvoin vahvasti estrogeenin ympäröimänä. Äitini ja kahden siskoni lisäksi, perheeseen kuului kissaa ja koiraakin, jotka myös olivat naispuolisia. Isälläni on siis ollut kestämistä!:) 

Minusta on ihanaa olla nainen ja rakastan naisellisia asioita. Uskon itsestään huolehtimisen olevan tärkeä osa omaa hyvinvointia, sillä kaikki kauneus tosiaan tulee sisältä päin.

Blogin pitäminen syntyi osaksi tästä naisellisuuden vaalimisesta, mikä on ihanaa ja hauskaa puuhaa. Itse vielä kun asun ulkomailla, on minusta mukavaa jakaa omalla äidinkielelläni ajatuksia niistä arjen pienistä ja pinnallisista asioista, sillä arki ja todellisuus on ihan tarpeeksi rankkaa. Jokaisen tulisi saada välillä vetäytyä pehmeisiin ja pumpulisiin asioihin, keräämään voimia ja sitä kautta saamaan puhtia tavoittelemaan niitä arjen todellisia haasteita. Jokaiselle suotakoon siis oikeus nauttia niistä asioista, mitkä tuovat hymyn huulille ja auttavat unohtamaan arjen huolet – edes hetkeksi. Siitä syystä kirjoitan blogia. Vain pelkkää pintaa. Paikka, missä hetkeen ei tarvitse miettiä kaikkia arjen velvoteitta – mitä riittää kaikille meille varmasti vinoksi pinoksi asti.

Olen asunut ulkomailla jo lähes kuuden vuoden ajan. Muutin tänne suuren rakkauden perässä, jota tänä päivänä saan kutsua aviomiehekseni. Toki ulkomailla omien unelmien tavoittelu on aluksi jonkin verran haastavampaa kun on uusi kieli ja uusi kulttuuri opeteltavana ja periaatteessa koko elämä menee kertaheitolla uusiksi. Lempisitaattiani lainaten “When there’s a will, there’s a way“, ja sen mukaan on tähän asti menty. Koulutkin olen käynyt ulkomailla, joten oikeaoppista suomea en ole joutunut kirjoittamaan oikeastaan sitten ylioppilaskirjoitusten. Tässä toinen syyni blogin pitämiseen. Haluan yrittää pitää yllä suomen kielen kirjoitustaitoani, joka koskaan ei ole ollut kummoinen, mutta kovasti haluan sitä kehittää.

Vaikka asuinmaani ei ole mitenkään erikoinen tai mikään suuri salaisuus, olen vaan päättänyt vetää sen tietyksi rajaksi, jotta seuraavat kysymykset eivät ole sitten: miten sinne jouduin, mitä siellä teen jne. Ihmisten uteliaisuus on tunnetusti ehtymätön, joten loppu vaiheessa kysymykset sivuaisivat jo kuukautiskiertoani ellen mitään rajaa yksityisyydelle vetäisi:) No ei nyt sentään, mutta ymmärrätte varmaan pointtini :D Uteliaisuus itsessään on minusta hieno ja kunnioitettava piirre, mutta se pitää myös kanavoida sekä käsitellä oikein. Nykysuomen sanakirja määrittääkin sanaa näin: Utelias: joka (tavallisesti ilman syvällistä tiedon- tai oppimisen halua tai tarvetta) on halukas tai innokas saamaan tietoonsa tai kokemaan jotakin uutta; usein hieman tuomitsevasti: jolla on liiallinen, epähieno, hyviin käyttäytymistapoihin kuulumaton halu tai pyrkimys saada tietoonsa tai kokea jotakin, mikä ei varsinaisesti kuulu hänelle tai mikä on tarkoitus pitää salaisuutena.

Sivuillani käy tällä hetkellä lähes 7000 lukijaa päivässä, ja n. 16 000 uniikkia kävijää viikossa, joista en luonnollisesti tunne murto-osaakaan. Netti julkisena ympäristönä pitää sisällään paljon vaaroja, joita pyrin ainakin osaksi välttämään pitämällä kiinni yksityisyydestäni. Toki naamani näkyy, joten kaikki tutut tunnistavat ja saavatkin minut tunnistaa. Myös jos satut tuntemaan asuinmaatani, on sekin helposti pääteltävissä, sillä pieniä juttuja saattaa joidenkin postauksien kuvissa vilahtaa. En vain halua omaa elämääni “esitellä” ja koen tämän hyvänä rajana. Koska en kerro arjestani yhtään sen enempää, en usko asuinmaallani olevan mitään merkitystä.
Blogini ei yksinkertaisesti ole samanlainen kuin suurin osa luetuimmista blogeista. En tahdo keskittyä vaan minun elämääni, vaan enemmänkin muotiin ja tyyliin yleisesti, tottakai minun perspektiivistäni. Koska olen sitä mieltä, että blogien hienous ja kiinnostus piilee itse kirjoittajissa ja heidän persoonissaan, olen päättänyt näyttää kasvoni ja jakaa hieman enemmän itsestäni sisustuksen, treenin ja päivän asujen muodossa. Hyvin pinnallista, tiedän, mutta olen tietoisesti ottanut tämän riskin kun halusin lähteä kirjoittamaan enemmän naistenlehti-tyylistä blogia.

Kaikesta pinnallisuudesta huolimatta, olen saanut ilon ja kunnian tutustua niin moneen ihanaan lukijaan ja blogin pitäjään tämän harrastuksen kautta. Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin, vaikka aika vaan ei aina anna periksi, sillä koen vuorovaikutuksen teidän kanssanne olevan sitä blogin parasta antia. Ja eikö ihmisen persoona parhaiten tulekin ilmi siitä miten kohtelee muita ihmisiä? Onko millään muulla loppujen lopuksi niin paljon merkitystä yhteiskunnassa, kuin muiden ihmisten kunnioittamisella? Siihen pyrin elämässäni kaikin puolin ja koitan sitä viljellä kommenttiboksissanikin. Annetaan ihmisille tilaa, kunnioitetaan muita ja muiden mielipiteitä sekä ymmärretään, että oma tapa ei ole se ainoa oikea tapa.

Joten kiitos teille kaikille ihanille lukijoilleni, joille selvästikin riittää tämä pelkkä pinta, ettekä tarvitse tarkempaa selitystä siitä kuka minä olen. Kirjoituksistani sekä kommenteistani pystytte varmastikin hieman lukemaan rivien välistä kuka minä olen persoonana, niin eikö se ole kaikista tärkein? Mitä se työ, asuinmaa tai muu vastaava meitä todellisuudessa oikeastaan edes määrittää? Hieman pintaa syvemmälle blogeissa pääsee aina kommenttiboksien kautta. Sama pätee minun kohdallani, vaikka en yksityisyyttäni koskeviin kysymyksiin tule tämän enempää vastaamaankaan. Joten suuri kiitos ja kumarrus teille, että jaksatte kunnioittaa yksityisyyttäni, vaikka palan itsestäni julkisesti jaankin.

Aivan ihanaa päivää teille kaikille!

82 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • hattara

  Suuremman kohun aiheutat tällä kertomattomuudella, ekaa kertaa löysin sun blogin ja selvitin vartissa kuka olet, suosittelen ihan sun omaksi parhaaksi että olisit rehellinen niin tää penkominen loppuu, totuus ei ole niin ihmeellinen kuin kukaan kuvittelee. Sulla on fiksunoloinen komea mies josta saisit olla ylpeä, eikä hävetä oli syy mikä tahanasa. En tiedä oletko esitellyt lastasi täällä koska en blogiasi lue, mutta toivottavasti et, itsekään en haluaisi että kaikilla internetin käyttäjillä olisi pääsy omiin lapsuuskuviini, ja sen linjauksen ymmärtää varmasti jokainen. Esimerkkinä tuosta sun tilanteesta, vaikka Victoria Beckham, joka on luonut oman uran muodin parissa, vaikka miehensä onkin kuuluisa jalkapalloilija. Tietysti jos Vic olisi halunnut luoda uraa anonyymina, niin tuskin olisi saanut niin paljon julkisuuttakaan. Tämä voisi olla sun tilanteessa myös ihan varteenotettava vaihtoehto. Monet bloggaajat alkaneet tuottaa omaa vaatelinjaa.

  • Mrs.V

   Voi – tästä kirjoituksesta on kuule ajat muuttuneet suuresti! :) Taidat olla todella uusi lukija? Tervetuloa! Mutta tosiaan tästä on tultu paaaaaaljon eteenpäin. Vuosia vanha kirjoitus! Ei mun henkilöllisyyteni ole mikään salaisuus! :) Tuskin kukaan mitään penkoo enää (sinua lukuunottamatta). Suomi on pieni paikka ja asiat helposti selvitettävissä. Ennen kuin tämä oli vain harrastus niin pidin tarkemman yksityisyyden rajan. Poikani ja mieheni kuvia ei tosin täällä näy vieläkään. Blogi kun ei käsittele elämääni. Tämä ei ole päiväkirjamainen blogi. Blogini on pelkästään pintapuolisia juttuja muodista ja tyylsitä:) Olen enemmän kuin ylpeä upeasta miehestäni! En vaan pidä siitä, että ihmisillä on hirveä tarve määritellä MINUT hänen ammattinsa takia (niinkuin sinäkin teit). En ole mikään Victoria Beckham vaan ihan vain Hanna Väyrynen joka on luonut omaa polkuaan :) Blogista tuli työ vuonna 2012 alkuvuodesta, missä vaiheessa näitä kaikkia yksityisyyteen liittyvoiä valintoja piti toki miettiä uudestaan. Eli Hanna Väyrysenä on blogia pidetty jo monen vuoden ajan ja ihan uskomattoman ihanasti olenkin saanut harjoittaa siipiäni tämän alan eri osa-alueilla. Kiitos uskostasi mahdollisuuksiini tämän alan parissa! :)

 • RagDoll

  Hei kaunis!Fiksua tekstiä jälleen. Kunpa osaisin itsekin muotoilla ajatukseni tekstiksi!Hassua, miten jotkut suuttuvat siitä, että et kerro itsestäsi enempää. Se tosin kertoo heistä enemmän kuin sinusta. ;) Uteliaisuus on ihan hyvä asia, sairaalloinen uteliaisuus ei.Siinä vaiheessa, kun kertoo elämästään ja esimerkiksi työstäänkin tarkemmin, on suurempi mahdollisuus, että ihmiset rupeavat arvostelemaan valintojasi ja yrittävät lokeroida, sekä kertoa "millainen sinä olet".Tästä syystä en itse näytä vielä edes pärstääni, koska tuskin kestäisin ihmisten arvostelua.Onneksi joukosta löytyy kuitenkin aina kymmeniä timantteja. ;)Ihanaa viikonloppua ja pusuja niille murusille! <3

 • Haidi

  Hycin kirjoitettu teksti! Luulen, että monet lukijasi ovat huomanneet rajasi ja kunnioittavat niitä :) mielstäni blogistasi saa irti niin paljon ilman tietämystä missä asut yms, ettei asia edes jää häiritsemään. ainkaan minua (:

 • Mrs. V

  M,Voi kiitos ihana kauniista sanoistasi. Lämmittää mieltäni ihan hirveästi, jos todella koet näkeväsi tässä blogissa hieman pintaa syvemmälle:) Näitä tekstejä voi lukea miten haluaa, mutta niin ihana että sinä näet tekstini suurella sydämellä. Kiitos siis ystävällisyydestäsi! Kiitos ihan hirveästi tästä – Sinä olet ihana!Sanna,Olen ihan samaa mieltä! Kiitos ihana kannustuksesta!:)Anonyymi,No jos sitä on ikinä käynyt maassa missä asun, se on ÄÄRIMMÄISEN helppo monesta asiasta päätellä. En vain halua elämääni mainostaa, siksi en siitä kirjoita!:) Olen sun kanassasi siis ihan samaa mieltä!:) Kiitos kauheasti tuesta!:)Tyttö,Voi kiitos ihana kauniista sanoistasi!:) Ja ymmärryksestäsi!:) Niin ihanaa, että minulla on näin valtava joukko fiksuja ja ihania naisia lukijoina <3annaV,Voi kiitos ihan hirmuiesti siitä, että vietät aikaa seurassani!:) Niin mukavaa, että olen saanut näin valtavan joukon fiksuja ja ymmärtäväisiä naisia lukijoikseni! Kiitos kovin… Ihanaa päivää sulle!:)miksu,Ihanaa että ymmärrät minua näin hyvin! Kiitos siis ihan hirmuisesti ystävällisyydestäsi ja sitä, että todellakin osaat kunnioittaa ihan vieraita ihmisiä ja hiedän päätöksiään:) Anonyymi,Tuossa oikeassa sivupalkissa lukee heti ylhäällä kuvaukseni, missä kerron olevani 26-vuotias:) Ei ole salaisuus:) Kiitos paljon ihana kauniista sanoistasi!:)Anonyymi,Annetaan kaikkien kukkien kukkia;) Vaikea minunkin on ymmärtää, mutta ei meidän kaikkien tarvitsekaan ymmärtää. Harmi vain, että kyseinen kirjoittaja kokee tarpeelliseksi silti tänne blogiin tulla:( Eikö pitäisi antaa vapaa-aikaa vaan ihanille asioille?:)Kiitos vielä tuestasi ja ymmärryksestäsi!:)Anonyymi,Voi sitä mä yritän koko ajan sanoa, ei mussa ole MITÄÄN erityistä!:) Mutta miksi ihmeessä seuraat elämääni siskoni kautta?! :D Poimimasi luvut ovat blogilistan kävijämäärät, eli kuinka paljon ihmisiä tulee sivuilleni blogilistan kautta. N. 15% Kävijöistäni tulee sieltä, suurin osa tulee suoraan googlettamalla tai muista blogeista. Oikeat numerot saan google analyticsin kautta:) Jos tahdot tarkempia lukuja, suosittelen kurkkaamaan oindexin lukuja;)Anonyymi,Voi että sä olet ihana!!!:) Kiitos kovasti että ilmoittauduit lukijaksi! MÄ "diggaan" sua!:)Arvostelija,KAiken elämässä voi nähdä monelta eri kantilta. Ikävä kyllä, itse olen kanssani hyvin eri mieltä. Imartelu on kaukana siitä mitä minä tunnen. Ärsytys on parempi tunne kuvaamaan sitä, että saan päivä toisen jälkeen vastata samalla tavalla samoihin kysymyksiin. Siitä syystä tämä postaus. Ehkä se amojen kysymyksien tulva helpttuisi:) Voin tulevaisuudessa pyytää uteliaita vaan lukemaan tän:) Ja aivan varmasti oli ainoa postaus jonka tästä aiheesta teen. Se oli se ideakin:)

 • Mrs. V

  Johanna, Voi kiitos kovasti siihen että keskityt "olennaiseesn" :) Kiitos että jaat kanssani palan päivästäsi!Anonyymi,Olen ihan samaa mieltä kanssasi. Tämä postaus on ainokainen, joka tätä asiaa tulee käsittelemään. Siksi tämän teinkin, ettei minun tarvitsisi joka päivä samoihin kysymyksiin vastata, voin aina ohjata ihmiset tulevaisuudessa tähän:) Kiitos sinulle ihan hirmuisesti kunnioituksestasi sekä ystävällisyydestäsi! Ihanaa että olet löytänyt tänne!:)pelham Wife,Hei ihana!:) Joo sain vaan tuon lyhykäisen viestin aikaisemmin, enemmän taisi siis olla?:) Mutta ihana kun kirjoitit uudestaan! Ja olen kanssasi AIVAN samaa mieltä. Blogeja on NIIIIN paljon niin miksi pitäisi KAIKKIEN olla samanlaisia? Tiedon janon voi täyttää niin monessa muussa blogissa, tässä ei ikävä kyllä. Eikä kukaan siinä mitään menetä :DIhana oot <3Bisquits,Kiitos ihana. Taitaa pitää paikkaansa, että pitää itse ensiksi kokeilla bloggausta, ennen kuin sitä voi todella ymmärtää. Jotenkin on minulle käsittämätöntä, kuinka niin moni anonyymi suorastaa vaati minulta henkilötietojani – vedoten että se kuuluu hyviin käytöstapoihin?! ällistyttävää, mutta minkäs teet – tämä kuuluu tähän julkisen ympäristön hienouksiin. SItä suuremalla syyllä, pidän yksityisyydestäni samalla kiinni;) Ja juuri noiden keskustelupalstojen lisäksi bloggaajat ovat törmänneet siihen että omia kuvia kopioidaan luvatta (mun kuvilla huuto.netissä myytiin esim vaatteita) ja kaveri bloggaajan naamakuvalla tehtiin nettideitti profiili… Että kyllä niitä vaaroja riittää :DKenenkään ei tosiaan tarvitse mitään tästä maksaa. Joten en sitä suuremmalla syyllä ymmärrä joidenkin ongelmaa asian kanssa? Mutta, ei auta kuin vetää hymy huulille ja olla kiitollinen siitä, että 99% lukijoista on niin ihanaa ja ystävällistä porukkaa.Kiitos ihana tukevasta ja hyvästä kommentistasi! Kata,Kiitos muru tuestasi!:) IHanaa että näet asian samalla tavalla!:)Anonyymi,Voi kiitos kauheasti kauniista sanoistasi!:) Voih ei mussa ole mitään niin erikoista että pelkäisin ns. "paljastumista". Blogi käsittelee vain naisellisia asioita eikä minun elämääni. Ihmiset jotka minut tuntevat niin saavatkin tunnistaa. Tottahan toki porukka puhuu ja tietää nimeni moni muukin joka ei minua henk.koht tunne, mutta niinhän se meidän kaikkien kohdalla menee:) JOtenkin naiivisti jaksan uskoa että ei minun vastaavasta tarvitse hätäillä:) Kiitos siis sinunlaisillesi ihanille ihmisille, vaikka sattuisitkin jotain minusta tietämään, niin kohautat olkiasi ja jatkat eteenpäin. Kuinka turhaa on keskittyä tuntemattomien ihmisten elämään, jonka elämä ei ole sitä omaa yhtään erilaisempi? :) Halusin antaa itsestäni edes jotain, joten kasvoni näkyy, sillä koen blogien suola olevan juuri se, että saa jotain irti bloggaajasta. Täten jaen itsestäni pienen pienen palasen:) Tosin facebook profiili kuvien ei pitäisi näkyä muille kuin kavereille (ei edes kaverien kavereille) Mutta pirun fb vaihtaa koko ajan muotoaan että pitää koko ajan yksityisasetuksien kanssa säätää :/ Kiitos vielä paljon kauniista sanoistasi!:)naana,Kiitos ihana ymmärryksestä!:) samaa sulle!!:)Anonyymi,Voi kiitos ihanista ja kannustavista sanoistasi!:) Toki välillä ottaa enemmän päähän että kuinka ihmiset eivät vaan voi antaa mun yksityisasioiden olla yksityisasioita, mutta sitten sinunlaisesi ihanuudet muistuttavat kuinka ihania oikeasti 99% suomalaisista naisista on!:) Ihanaa käydä teidän kanssanne keskustelua asiasta!:) Ja kiitos ihanista ideoista!:) Katotaan jos keksin jotain eroja omassa kevät rutiinissani:)Anonyymi,Siitä keskustellaan vielä. En ole ihan varma:) Koska ammattitoimituksen lisäksi meitä on kourallinen bloggaajia tuottamassa sisältöä, niin varmaan voimme pitää kiinni bloginimistämme:)

 • Mrs. V

  Sofie,muruseni:) Olet ihana. Ja ihan samaa mieltä olen kanssasi:) Pitää luke tuo kirja! Sillä jostain kumman syystä islam kiinnostaa minua kovin! Oot ihana muru. pussssweerika,Kiitos paljon ymmärryksestäsi! Olet ihana!ANonyymi,Kiitos ihana!Anonyymi,PYH pah! Ei kannata ihailla liikaa muita, ei mussa mitään erikoista ole MUtta sinä selvästikin olet ystävällinen ja ihana persoona, joten kun jatkat tuolla kauniilla asenteellasi, on taivas varmasti unelmiesi rajana!:) When there is a will there is a way!:)Heidi,Kiitos ihan kauheasti ymmärryksestäsi! NIin ihana huomata miten paljon ihania naisia tätä blogiani lukee <3 Tämän tavan koen itselleni hyväksi, kukin tekee mikä itsellene toimii:) Yksi tapa ei ole ainoa oikea tapa, kukin soutaa tavallaan. Kiitos siitä, että sinä soudat kanssani;)

 • Mrs. V

  Anonyymi,Kiitos ihan kauheasti ymmärryksestä!:) Kiitos kauniista sanoistasi!Tiramisuheidi,Kiitos kauheasti siitä, kuinka kunnioitat muita ihmisiä:) Ihana että olet löytänyt blogini!:)Anonyymi,Niinkuin sanoin, tutut saavat tunnistaa:) En vaan blogissa halua esitellä yksityisyyttäni – just so simple:) Bikinikuvia?! EI niitä täällä ole:D Paitsi ehkä jossain lomapostauksen yhteydesssä jossain taustalla pienessä kollaasissa:) En koe vakavaksi, kukin keskittyy mihin haluaa:) Mun blogissa ei olekaan MITÄÄN erikoista, sitähän tässä yritän sanoa!:) Saan blogissani rajata yksityisyyteni juuri siihen mihin haluan ja minun ei missään nimessä tarvitse täällä antaa nimeäni!:) Ymmärrät varmasti kun anonyyminä kirjoitat:) Mä en ikinä olisi arvannut että ihmisiä näin paljon kiinnostaa vieraan elämä. EIhän naisten lehtien toimittajiltakaan tivata yksitysiä asioita ja moni kirjoittaa lehtiinkin salanimillä;) Koska niin moni luetumpi blogi nämä asiat jakaa, luulet varmaankin että näin pitää tehdä. Se ei ikävä kyllä pidä paikkaansa. SIllä varmaan saisi enemmän lukijoita, mutta minä en koe sopivaksi itse esitää liikaa elämästänu julkisessa ympäristössä:) Thats it:) Niin yksikertaista:) Mutta en ymmärrä miksi sitten kiusaat itseäsi tänne blogiin tulemalla? Suosittelen Kalastajan vaimo blogia, Ps.I love fashionia sekä Yummy jennin blogeja. He kaikki asuvat ulkomailla ja kertovat ihanasti elämästään! Toivottavasti löydät sieltä kaipaamasi!:)

 • Mrs. V

  champagne,Itseasiassa, mulla on todella huonot mahdollisuudet esitellä trendejä:) Ymmärtäisit jos tietäisit missä asun:D joten en ikävä kyllä nauti vastaavasta etuoikeudesta ja kirjoitan täällä lähinnä kaiken minun perspektiivistäni mistä minä tykkään, enkä koe olevani mitenkään muodikas :/ Joten pahoittelen että tää blogi ei tuo sinulle sitä tarvitsemaasi:( Mutta kiitos kovasti kauniista sanoistasi ja kunnioituksestasi yksityisyyttäni kohtaan!:)Anonyymi,NO SÄ OOT IHANA:) ei mulla muuta:)VM,Ikävä kyllä en vastaa henk.koht kysymyksiin ollenkaan:) Kiitos silti kauniista kommentistasi!:)Anna E,IHANUUS! Ihana kuulla susta! Kiitos kauheasti kun tulit tuomaan tukevan sanasi:) Itseasiassa julkaisen 99% kommenteistani, joten kiitokset menee mahtavalle lukijakunnalle. Tämä postaus on aikalailla poikkeus, sillä yleensä saan hyvin vähän soraääniä. Tähän kyllä osasin niitä odottaa:D Mutta tästä lähtien, en julkaise mitään kommentteja henk.koht. elämääni liittyen:) SÄ olet niin ihana. Kertoo paljon tosiaan ihmisestä joka noin kauniisti puhuu "tuntemattomalle" vaikka sä olet yksi niistä harvoista kommentoijista joita minäkin olen oppinut tuntemaan <3 Olet todella ihana. kiitos sinulle siitä!emilia,Ikävä kyllä, koska en kerro mitään elämästäni, en koe että asuinmaallani olisi mitään merkitystä. Se on vaan raja, sillä jos kertoisin maani, seuraavaksi kysymykset llähtisivät siitä eteenpäin. joten näillä mennään. sisustus on vaan sisutus, en koe sitä erikoiseksi asiaksi eikä se pääroolia blogissani näyttelekään:) Joten näillä mennään:) Ihmiset ovat uteliaita ja aina on seuraava kysymys jollakulla valmiina. Maani muodissa ei ole mitään ihmeellistä, siitä saisi ehkä yhden postauksen lisää :D Joten usko pois, et menetä mitään:) Netti on onneksi pullollaan blogeja eri maista, missä vastaavaa voi ihailla:) Hävetä minua ei missään nimessä:) Itseasiassa, olen äärimmäisen ylpeä saavutuksistani ja onnellinen tässä hetkessä:) Mutta en halua näitä asioita julkisessa ympäristössä jakaa. Minusta se on vain järkevää, sillä kuten huomaat, vieraiden ihmisten uteliaisuuden jano on ehtymätön:) Kiitos hyvin rakennetusta kriittisestä pohdinnasta!:) HArva osaa sen kohteliaasti tehdä mutta sinä siinä onnistuit!:)Katariina,Voi tätä minä nimenomaan toivon. Kiitos iihana siitä, että olet niin ymmärtäväinen ja kunnioitat yksityisyyttäni:) Toivottavasti saan nauttia seurastasi vielä pitkään!:)

 • Mrs. V

  Victoria,Kiitos ihana<3 Ja ihan samaa mieltä olen. Jokainen saa tehdä blogistaan juuri sellaisen kuin haluaa. Jos muut ei miellytä, niin aina voi perustaa oman. Tämä homma on täysin ilmaista lukijoille joten velvotteita ei ole:) Olet niin ystävällinen:) Ja kiva kuulla susta!:)Terhie,Voi kiitos ihanainen ihanista sanoista! Kovin ystävällistä jakaa nuo ajatuksesi minunkin kanssa!:) Itse olet mahtava persoona!Pia,Kiitos niin paljon siitä, että olet niin ymmärtäväinen! Uteliaisuus on ehtymätön ja aina tulee olemaan niitä jotka haluaa tietää lisää. Ongelma on jokaisella blogin pitäjällä (ja ihmisellä yleisesti) mutta minä nyt olen päättänyt vetää tiukemman rajan:) Kiitos sulle kauniista sanoista!!!Olet ihana!Victoria,Ihanaa että jaat kanssani saman mielipiteen! Kiitos että olet lukijani, olen niin kovin iloinen että 99% lukijoistani on niin ymmärtäväistä, avaraktaseista ja fiksua porukkaa!:)Pelham Wife,:D Joo joutuu sitä päivittäin vastaamaan samaan kysymykseen :D Mutta kai ne on eri ihmisiä joka päivä sentään. Nyt on tää postaus tehty joten asia on kuollut ja kuopattu. Täältä voi lukea aina ihmiset minun linjaukseni. Asia käsitelty!:)Elwira,Kiitos ihana! Niin ihana huomata kuinka ystävällisiä ja ymmärtäväisiä ihmisiä tätä blogiani lukeekaan <3 Kiitos että annat minulle aikaasi!:)Anonyymi,Osuit naulan kantaan! Juuri tämän takia tän postauksen kirjoitin, ettei mun joka päivä tarvitsisi vastata niihin samoihin kysymyksiin :D Toki jos multa kadulla joku kysyy missä asun ja mitä teen niin tottakai vastaan!:D Silloin sitä ollaan reilussa tilanteessa kasvotusten. Nyt minulla ei ole hajuakaan keille kaikille asioitani jaan niin koen tämän turvallisena rajana, sillä haluan keskittyä vaan ja ainoastaan naiselliseen maailmaan. Täten minun tavalisella elämälläni ei ole mitään merkitystä:) Niin ihanaa että olet löytänyt blogini <3 kuten sanoin, blogin suola minulle on se, että saan olla vuorovaikutuksessa teidän ihanuuksien kanssa. Kiitos siis sinulle ystävällisyydestäsi ja avarakatseisuudestasi!:)VS,Juu ei minua huoleta että ihmiset tämän blogin ulkopuolelta tietävät kuka olen jne. En vaan halua omaa elämääni mainostaa:) MInussa ei ole mitään erikoista, en vaan halua kirjoittaa yksityiselämästäni julkisesti – siinä kaikki:) Joten kuten kaikki muutkin facebookissa, (vaikka minun prpfiilikuviani ei näe käverien kaveritkaan) ei minua haittaa ollenkaan että ystävät ja ystävän ystävät tietävät kuka olen. Sehän olisi ihan mahdotonta pitää moista salassa, eikä se olekaan taroitukseni. Tarkoitus on vaan pitää blogia joka keskittyy naisellisiin asioihin, ei minun elämääni:) That's it:) Kiitos paljon kauniista kommentistasi!:)Anonyymi,Ihan siksi koska en halau julkisessa ympäristössä mainostaa elämääni:) Tottakai jos kasvotusten toisen kanssa juttelen, vastaan tottakai vastaaviin kysymyksiin. Tämä blogi käsittelee vain naisellsia juttuja, enkä halua elämääni täällä jakaa. Just so simple:) Kiitos paljon kauniista sanoistasi:)Ansku Anselmi,Sä olet ihana. Olet juuri sellainen lukija jolle toivo n kirjoitavani:) Pelkkää naisten juttuja!:) Aurinkoa sinne!!:)Anonyymi,Ikävä kyllä en halua vaan julkisessa ympäristössä itseäni liikaa "esitellä" mutta toki jos kasvotusten ihmisten kanssa puhun, tottakai vastaan näihin peruskysymyksiin:) En vaan tahdo blogissa sitä suuren joukon kanssa jakaa, sillä haluan vetää blogin rajaksi pelkän naisellisen maailman;) Kiitos niin paljon että ymmärrät minua niin hyvin:) Olet kovin ystävällinen ja ymmärtäväinen!:)

 • Arvostelija

  Tällaiset pitkät sepustukset yksityisyyden varjelustasi kyllä kiinnittävät VIELÄ enemmän huomiota siihen, miksi haluat pitää elämäsi salassa, kuin asian sivuuttaminen hiljaa. Kannattaakin siis jättää tällaiset kirjoitukset täysin postaamatta ja keskittyä siihen muotiin. Tämän kirjoituksesi luettuani tosiaan tuntuu, että olet imarreltu siitä, että susta ollaan niin kiinnostuneita ja haluat sen vuoksi säilyttää salaperäisyytesi.

 • Anonymous

  Tähdentäisin, että Sinulla on myös vanhempaa lukijakuntaa…t: täti 38v, joka "diggaa" tätä blogia, tämä on ihq (sanotaanko se noin? = P) Ihana blogi!

 • Anonymous

  Et sä niin erityinen ole, olen seurannut elämääsi keskimmäisen siskosi kautta.7000 päivässä?Strictly Style:Tilaajia 1463Lukijoita viikossa 5198

 • Anonymous

  Tota noin… Sun yksityisyys on mennyt jo siinä, kun näytät kasvosi, jotka ehkä moni Suomessa tunnistaa kotipaikkakunnallasi. Puhumattakaan niistä "netin vaaroista" joista jauhat. Oletko miettinyt, kannattaako sitten jotain esim. bikinikuvia laittaa tänne? Jotenkin susta saa sen kuvan, että olet huomion kipeä ja ehkä kuvittelet, että vain sinun asiasi kiinnostavat ihmisiä kaikkien bloggaajien joukosta.Voin myös sanoa, että sinun blogisi ei ole läheskään niin kiinnostava, kuin monien muiden (aitojen ihmisten),jotka uskaltavat olla ihan omana itsenään. Blogiin he kaikki ovat kuitenkin tulleet esittelemään naamaansa, niin miksei sitten voisi kohteliaasti kertoa samalla vaikka etunimensä? Mielestäni on myös hyviin tapoihin kuuluvaa kuitenkin esittäytyä ja kertoa VÄHÄN itsestään edes sen etunimen ja asuinmaansa/kaupunkinsa, niinkuin useimmat tekevät. Jos haluat olla kaikille tuntematon, niin silloin ei pidä edes antaa kasvojansa koko maailman näytille ja varmaankin kannattaisi myös rajata tämän blogin näkyminen vain sisään kirjautuneille. Minä en ainakaan menettäisi siinä mitään, jos niin tekisit. Anteeksi vain! Kuinka yksinkertainen voi ihminen olla? =D Ja vielä puhua tässä yhteydessä hyvistä käytöstavoista?! Repesin.Yksinkertaiselle ihmiselle yksinkertainen vastaus: Älä tule tänne blogiin enään. Vai menikö vaikeaksi? En vaan voi ymmärtää ihmisten marinaa yksityisyydestäsi. Blogisi saa olla juuri sellainen millaisena itse sitä haluat pitää. Kellään ei ole siihen nokan koputtamista. Joka siihen ylläolevan anonyymin lailla kommentoi, on heidän motiivinsa selkeästi pääteltävissä. Muuthan sulta jatkuvasti inttää lisää tietoa ja sinä sanot että et halua yksityiselämääsi esitellä ja toteat vielä että ei siinä mitään erikoista ole – et vaan halua täällä sitä jakaa. Kateellisuus kortti on niin käytetty, mutta ikävä kyllä vaan niin selkeä vastaus tämänkin anonyymin kohdalla.Toivon, että tämän myötä voit poistaa kaikki kommentit jotka liittyy mitenkään yksityisyyteesi. Ottaa päähän nää erinäiset "mähän tiedän sut ja sun syyt ja sun asuinmaan" kommentit. SO WHAT?! Jatka ihmeessä samalla linjalla. Itse pidän tästä blogista juuri tällaisena. Ilman noita marisevia urkkijoita tosin.Hyvää päivän jatkoa!

 • Anonymous

  Ekaks haluan sanoo että musta sun blogisi on aivan mahtava & on kiva, ettet sä kerro liikaa itestäs :)MUTTA SILTI, sano jooko suurin piirtein ees, että minkä ikänen oot, kun häirihti kun mainitsit että muutit ulkomaille jo kuusi vuotta sitten. Luulin sua PALJON nuoremmaksi. Eli jookos, vaan semmone noin-vastaus…? :D

 • miksu

  Musta on tosi kiva, et on tälläsiäkin blogeja, jossa käsitellään lähinnä muotia ja vaatteita ym. mistä mä just tykkään. Vaikka luen myös niitä blogeja, jossa bloggari kertoo paljon omasta elämästään, on välillä turhauttavaa lukea kaikkea, että millanen päivä on ollut ym. Varsinkin kun jotkut postaavat vaan silloin kun on tehnyt jotain erikoisempaa. Toki olisi kiva tietää susta enemmän varsinki ku oon utelias (ehkä joskus liiankin), mut musta sun päätös on kuitenki tosi jees! :)

 • aanaV

  pakko kommentoida ja kiittää ihanasta blogistasi! itse asiassa mulla ei ole mitään lisättävää aikaisempiin kommentteihin. tahdon vaan itsekin sanoa, että pidän blogisi tyylistä ja arvostan sitä, että haluat pitää yksityisyydestäsi kiinni. surullista, että monet eivät ymmärrä oman yksityisyytensä arvokkuutta. olen lukenut blogiasi alusta asti ja pidän siitä juuri siksi, ettet nimenomaan jaarittele päivän tapahtumia, vaan pysyt puhtaasti muodissa, hyvinvoinnissa jne.jatka siis samaan malliin! :)

 • Tytto

  Mielestäni blogisi on mahtava juuri tällaisena! Jokainen bloggari saa paljastaa blogissaan niin paljon kuin haluaa :) En sitä paitsi ihmettele yhtään, ettet halua kertoa mitään yksityisempää itsestäsi ;)On kyllä ihailtavaa, miten kärsivällisesti jaksat vastailla ilkeämpiikin kommentteihin. Vaikka ei todellakaan tarvitsisi… PS. I love fashion -blogin Lintu on myös toinen samanlainen. Tsempppiä jatkoon! :)

 • Anonymous

  No ei tarvitse olla ruudinkeksija tietaakseen missa asut, mutta mita valia silla on?? Miksi ihmeessa ihmisilla kiinnostaa missa maassa asut? Joskus en ymmarra suomalaisia sitten yhtaan…

 • Anonymous

  Jätän "hein" käynnistäni, tupsahdin tänne Johannan kautta : )) Jokainen päättää itse mitä kirjoittaa ja piste. Kivoja päivän asu-kuvia, niistä saa inspistä omaan kaavoihin kangistuneeseen pukeutumiseen : )Hyvää kevään odotusta!-Sanna

 • M

  Tämän kirjoituksen perusteella sinussa "pinnallisen blogin ylläpitäjässä" ei ole mitään pinnallista. Onneksi suuri osa lukijoistasi ymmärtää sen, että blogeja on monenlaisia; joku haluaa kertoa kaiken vetämättä rajoja, ja jollekin rajat ovat olennaisen tärkeitä. Ihmisistä sanotaan: annetaan kaikkien kukkien kukkia. Eiköhän siis anneta myös kaikkien blogien kukkia, jos näin voi sanoa. Hatunnosto sinulle! Onnittelut myös melkoisesta lukijamäärästä, omaa blogiani kun ei olla edes kommentoitu, heh.. Sulla on siis homma hanskassa. Mikäli muutama ymmärtämätön lukija ei ymmärrä sun "salailua", älä siitä välitä, meitä lukijoita riittää silti jonoksi asti. :)

 • Anonymous

  Mun on pakko kysyä, että nyt kun lähdit mukaan siihen New Look -juttuun, niin aiotko tosiaan toimittajan hommiakin tehdä täysin anonyymisti (eli siis nimeäsi paljastamatta)?

 • Anonymous

  Hei! Kommentoin sulle nyt ensimmäistä kertaa, vaikka olen blogiasi lukenut jo syksystä 2009 asti..Ajattelin vain kiittää sua mun ehdottomasta lemppari blogistani :) ja toivon, että jaksat pitää tätä siitä huolimatta, että sulta kysellään myös näitä henk.koht. asioita jatkuvasti – siitä huolimatta että olet tehnyt selväksi ettei ne tähän blogiin kuulukkaan. Toivottavasti et anna niitten, jotka ei siinä mielessä sun yksityisyyttä kunnioita, lannistaa sun bloggaamis intoa, vaan jaksat kirjottaa näitä ihania, inspiroivia ja päivää piristäviä juttuja vielä piiitkäään :) Kivaa alkavaa kevättä! :)P.S. Musta olis kiva saada postaus siitä, kuinka kauneudenhoitorutiinisi muuttuvat kevättä kohden..Tyyliin aurinkoraitoja hiuksiin, kevyempi meikkipohja, eri värien käyttö ym ym..Itse ainakin lisään yleensä keväällä muutaman lisäraidan tukkaan ja käyn pari kertaa solkussa sekä vaihdan poskipunan aurinkopuuteriin tai vaihdan sävyä jne. :)

 • naana

  Kiitos kirjoituksesta. <3Ymmärrän sinua hyvin, onhan itsellänikin suljettu blogi sen takia ettei kaikki pääse urkkimaan elämääni…Kaikkea hyvää ja jatka samaan malliin, olet ihana! =O*

 • Anonymous

  Sulla on ihana blogi ja mielestäni hyvin erilainen kuin muut blogit ja sen takia tästä tykkään :) Tämä on todellinen muotiblogi, josta saa todella paljon inspiraatiota!Uskon kuitenkin, että on vain ajan kysymys koska "paljastut", koska kuitenkin naamasi alkaa olemaan tuttu jo monelle. Tämän takia hieman ihmettelin alkuun, miten olet "uskaltanut" näyttää niin avoimesti kasvosi ym. Ratkaisu olisi ollut myös ottaa asukuvat ym, mutta rajata pää pois… Itsekin kun aivan sattumalta näin sinut Facebookissa (jonkun kaverin kaverin kavereissa :D) ja kun näin profiilikuvasi, niin koin ahaa-elämyksen ja tämän vuoksi ymmärrän miksi pidät niin tiukasti kiinni yksityisyydestäsi ;) Tsemppiä sinulle kuitenkin ja pidä blogi juuri samanlaisena kuin se nyt on <3

 • Kata

  Olen itse täysin samaa mieltä kanssasi! Haluan blogin olevan mukava harrastus, johon ei siis kuulu arjen murheita ja muuta stressiä, vaan höpötystä vaatteista, muodista ja muista pinnallisista, mutta kuitenkin niin tärkeistä asioista. Ymmärrän siis hyvin ettet halua jakaa henkilökohtaisia asioitasi blogissa koko maailman kesken. Blogisi on yksi suosikeistani, jatka siis samaan malliin! : )

 • Bisquits

  Jokaisella bloggaajalla on oikeus päättää itse, kuinka suojelee yksityisyyttään. Minustakin nykyajan nettimaailmassa on liian riskialtista paljastaa liikaa: jotkuthan esittelevät kaiken kotiosoitteesta palkkakuittiin saakka. Ymmärrän siis erittäin hyvin ratkaisusi. Itse olen päätynyt suojelemaan yksityisyyttäni niin, etten paljasta kasvojani tai sukunimeäni, koska pidän blogiani enemmän päiväkirjamaisena. Lopputulos on kuitenkin kummallakin sama: yksityisyyden säilyttäminen.Sekin on ihan ymmärrettävää, että ihmisillä on tästä asiasta mielipiteitä laidasta laitaan. Olisihan se mukavaa, jos saisi lukea muiden elämästä avoimesti, ihmiset on uteliaita (niin olen itsekin :-)). Silti olen vahvasti sitä mieltä, että blogittomien on hyvin vaikea tulla kertomaan, kuinka blogia tulisi tehdä. Kannattaa kokeilla ensin itse, millaista blogin pitäminen oikeasti on, siis muuten kuin teoriassa. Se on nimittäin paljon muutakin kuin kaikki se, mitä blogissa näkyy: haittapuolia on mm. se, että bloggaajista puhutaan kaiken maailman keskustelupalstoilla jne. Ylipäätään niin kauan kuin blogin lukija saa lukea blogia ihan ilmaiseksi, lukijalla ei ole oikeutta vaatia yhtään mitään. Voi vain olla kiitollinen, että saa piristystä päiväänsä blogien muodossa, ihan ilmaiseksi. Eikö sen pitäisi olla pikemminkin positiivinen juttu? :-)

 • Pelham Wife

  voi eI! Kirjotin aikaisemmin kauhean litanian ja tuo edellinen kommenttini tulikin sen jatkoksi, mutta ilmeisesti jäi nyt jonnekin matkanvarrelle. Lyhyesti nyt toistan kuitenkin, että minusta on ihana lukea blogiasi ja kun ensimmäinen anonyymi kommentoi että lukijat kaikkovat, niin sitten ne lukevat ihan väärää blogia jos siihen vaikuttaa kirjoittajan työ tai asuinmaa ym. Itse en pidä blogia, mutta jos niin tekisin, en KOSKAAN avoimesti kertoisi työ tai perhetaustojani saati kotipaikkaa. Niinkuin joku aikaisemminkin jo kommentoi, eihän naistenlehtien kirjoittajiltakaan vaadita tietoja missä he asuvat ja mikä heidän oikea nimi on :D Minä tykkään tästä näin, kiitos :) <3

 • Anonymous

  Mielestäni tästä asiasta ei enää jatkossa tarvitsisi edes kirjoittaa tai mainita tässä blogissa. Bloggaaja itse vetää rajansa ja siihen on lukijoiden tyytyminen. On ok jättää noteeramatta jatkossa kyselyt ja inttämiset, jotka ylittävät yksityisyyden rajat. Asia loppuunkäsitelty. Itse en ollenkaan ymmärrä miten jotkut esittelevät julkisissa blogeissa kotinsa jokaisen sopen, lapsensa, hyvällä lykyllä puolison ja muun suvun ja ystäväpiirinsä, kesämökin, työpaikkansa, lomakohteensa hotelleineen, hyvä jos eivät puhelinnumeronsakin ja verotietonsa. Bloggaaja voi olla persoonana kiinnostava tai mielenkiintoa herättävä, mutta pääasia lukijalle on kuitenkin blogin sisältö, tekstin sujuvuus, aihepiirit ja kivat kuvat, eikö? Olen arvannut mistä maasta tätä kyseistä blogia kirjoitetaan, senkin kuka bloggaaja on, mutta vierailen tarkistamassa päivityksiä ihan muista syistä. En lukisi kenenkään julkisuuden henkilönkään blogia vain henkilön itsensä tai tirkistelyn vuoksi, vaan ainoastaan jos aiheet kiinnostavat.

 • Mrs. V

  Lisa,Olen samaa mieltä. Jokainen tekee omaa blogiansa niinkuin haluaa :) Kiitos tuestasi ihana <3Anonyymi, itseasiassa tämä on ensimmäinen postaukseni aiheesta. Saan kysymyksiä tästä aihepiiristä vähintään yhden päivässä, joten siksi tein tämän postauksen, ettei minun tarvitsi jatkuvasti kommenttiboksissa asiasta jankuttaa:) Nyt voin vaan sanoa että tämän postauksen voi lukea jos tahtoo ettei mun tartte sitä jatkuvasti kommenttiboksiin kirjoittaa:) Minut tuntevat saavatkin minut tunnistaa eikä minua mitenkään harmita jos joku muukin nimeni tietää, en vaan halua sitä julkisessa ympäristössä mainostaa, ei mitään sen kummoisempaa:) Anteeksi ei tarvitse pyydellä! Ihanaa kevättä:)Victoria,Niinhän se menee, ja niin tulen toimimaankin:) Kiitos ihana tuestasi <3 Terhie,Kiitos niin paljon siitä, että ilmittauduit yhdeksi niistä ihanista lukijoistani, joille riittää tämä kaikki ja kunnioitat minua ja valintojani:) Se miten sitä puhuu muista ihmisistä, kuvaa loppujen lopuksi itseään parhaiten;) Joten kiitos vaan itsellesi ihanuudestasi!:)Pia,Voi kiitos ihana kun olet kanssani samaa mieltä ja jaoit sen kanssani!:) Blogeja on niin paljon erilaisia ja kukin saa valita omat mieltymyksensä:) Tämä on minun blogini tyyli ja ikävä kyllä se tulee näin pysymään. Nin ihana huomata, että tätä seuraa 99% aivan fantastisia nuoria naisia, jotka hyvin kunnioittavasti suhtautuvat muihin ja minuun <3 Ihanaa päivää ja kiitos kauniista kommentistasi!:)

 • Mrs. V

  Scocia,Voi miten ihana kuulla! Kiitos! Niin mukavaa että valtaosa ymmärtää kantani täysin!:) Pitää käydä kurkkaamassa blogisi!:) Ihanaa päivää sinne!Wedding Hassle,Olen samaa mieltä. Blogi on kaikille lähtenyt harrastuksena, joten jokainen saa täysin itse päättää bloginsa aihepiirin:) Soraääniä tulee aina, mitä ikinä sitä päättääkin – kuuluu hommaan:) Kaikkea ihanaa sinne!:)Anonyymi,Voi miten ihanaa että ymmärrät mitä haen takaa! Kiitos kovasti että olet eksynyt lukijakseni!:)Miinu,Täytyy myöntää että en minäkään voi ymmärtää miten joku voi olla niin vihainen etten kerro yksityselämästäni? En vaan yksinkertaisesti ymmärrä. Siinä kun ei ole mitään erioista ja vastaavia blogej aon mielin määrin niin kukaan ei menetä yhtään mitään? Uskon että motiivi on puhtaasti uteliaisuus. Siinä kaikki. Tämän linjani olen vetänyt ja sen pidän. Kiitos siis kanssasisareni, kun tunnut ymmärtävän loistavasti kantani!:) Pumpulin parissa jatketaan ;)Anonyymi,Kiitos sinulle ihan huimasti siitä, että osoitat arvostusta ja kohtelaiaisuutta "vieraalle" ihmiselle. Kertoo paljon ihmisestä tällaiset pienetkin lauseet!:) Aurinkoista päivää sinne!:)Soccermom,IHANA! SUa on ollut ikävä! Kaikilla on oikeutensa soutaa omaa venettään, niin pitkään kun ei vahingoita muita matkalla:) Minä soudan näin, ja haluan suojella lähipiiriäni turhalta arvostelulta, sillä tämä on minun blogini ja kritiikki saakin kohdistua puhtaasti vain minuun koska minä olen päätökseni blogin pitämisestä tehnyt:) Näin siis jatketaan!:) Kiitos tuestasi <3

 • Anonymous

  Tykkään hirveesti sun blogista just siksi että keskityt niin sanotusti olennaiseen :) -Johanna

 • Mrs. V

  Namuro,Olen aivan samaa mieltä. Blogeja on niin paljon erilaisia, että jokainen on vapaa valitsemaan mieleisensä:) Kukaan ei menetä mitään että minun blogini nyt sattuu olemaan yksi niistä missä en yksityselämääni julkisessa ympäristössä esittele:) Ja juuri näin, koska kommenttiboksissa JOKA PÄIVÄ saan kysymyksiä tästä aiheesta, päätin tehdä tämän yhden postauksen, jonka jälkeen pyydän kysyjiä aina lukemaan tän ja kertomaan että tämä on pysyvä linja:) Ei sitten tartte jatkuvasti kirjottaa sitä samaa pitää tarinaa etten tahdo vain yksinkertaisesti yksityiselämästäni kirjoittaaa. Siinä kaikki. Ilman mitään kummallisuuksia :) Elämä on valintoja täynnä, ja otan suurena kunniana, että mahdun hesarisi viereen!:) Halauksin, Mrs.VHelkku,Sä olet sitten super ihana!:) En tosiaan pysty tarjoamaan/antamaan mitään oikeastaan ihmiselle joka tahtoo tietää enemmän yksityiselämästäni. En vain koe sitä sopivaksi. Tämä on tämän blogin aihepiiri ja jokainen tehköön oman bloginsa siksi miksi haluaa. Mulle tämä on kevyttä ja hömppää, enkä arjen realiteetilla halua tätä pumpulihetkeä pilata :D Kiitos siitä, että jaksat aina niin kauniisti kommentoida, ja todella tuot lisää positiivista energiaa minunkin päivään!:)Essi,Ei siitä mitään haittaa ole että kertoisin. Se vaan on yksinkertaisesti raja, koska ihminen on vain utelias. Tämä ei todellakaan päde vaan tähän blogiini vaan KAIKKEEN elämässä. AIna pitää saada vähän lisää selville, joten jos kertoisin maan, seuraavaksi udeltaisiin miksi sinne muutin ja miksi en sitä edes voi kertoa. Tämä on vain selkeä raja, ei sen kummempaa. Koska en kerro mitään päivittäisestä elämästäni tai arjesta, ei asuinmaallani ole yhtään mitään väliä, koska se ei näy teksteissänikään:) Kiitos siis sinulle kovasti, että kunnioitat valintaani:)Anonyymi,Olet kovin avarakatseinen ja ystävällinen ihminen!:) Kiitos!:) Samaa sinne!Anonyymi,Voi miten kauniisti kirjoitit. Ihmiset ovat luonostaan uteliaita. Blogeissa vaan on totuttu että kerrotaan paljon enemmän ja kun on muutama blogi jotka sitä ei sitten tee niin se on ihmeellistä. Ymmärrän senkin, sillä silloin kun poikkeaa massasta, pidetään sitä usein epänormaalina. Ehkä näin, mutta koen oloni mukavaksi kirjoittaa blogia näin, joten varmasti pidän kiinni!:) Kiitos sinulle kauniista sanoista ja päiväni piristyksestä!:)

 • Mrs. V

  Jaana,:) takas :)Jenni,Niin ihanaa että tänne on eksynyt niin paljon ihmisiä jotka ymmrtävät kantani! KIitos kovasti!:)Crissy,Olen ihan samaa mieltä. Monet työt saattavat stereotypioida monia, vaikka asia onkin täysin huvittavaa, sillä tiedät varmasti olevan hyvin erilainen kuin kolleegasi?:) Kiitos paljon siitä että kunnioitat pyyteettömästi minun valintaani:) Yleisestikin elämässä meidän tulee antaa muille tilaa ja antaa jokaisen soutaa omaa venettään, mikäli se ei muita satuta?:) Kiitos siis avarakatseisuudestasi:)Anonyymi,Voi ei tämän postauksen kuuluntukaan olla mitään uutta:) Joudun vaan joka päivä vastaamaan kommentteihin jotka käsittelevät samaa asiaa, enkä tahdo sitä enää jankata. Tästä syystä nyt tämä postaus, minkä ihmiset voivat tulevaisuudessa lukea rajoistani, ettei minun tartte sitä uudestaan ja uudestaan kommenttiboksin puolella kertoa:) Aikaisemminhan en ole tästä asiasta postauksen muodossa kertonut, joten ei ole minun aloituksestani tämä "jankutus":) Toivottavasti tämän myötä vähenee!:) Tämä tyyli sopii minulle, ja siitä syystä pidän siitä kiinni:) Minussa ei ole mitään kummallista, en vaan halua jakaa yksityiselämääni julkisesti. Siinä kaikki:) Toivottavasti löydät mahtavan blogin josta saat juuri kaipaamasi. Ikävä kyllä minun blogini ei nähtävemmin ole siihen sopiva! Hyvää kevättä!:)Lina,Voi kiitos että suurinosa teistä ihanista lukijista on niin avarakatseisia!:)Veronica,Voi ihana olet. Uskon kuitenkin sanontaan, että "mikään ei kuvaile ihmisen luonnetta paremmin, kuin se miten hän kuvailee toista ihmistä" Kiitos siis sinulle hyväsydämisyydestäsi!:) Niina,Kiitos kovasti ymmärryksestäsi!:) Blogeja on tätä nykyä niiiiiiin paljon, että varmasti jokainen löytää itselleen sopivan blogin!:) Se että minä en kerro yksityiselämästäni ei ole varmastikaan mikään menetys keneltäkään!:) Niin suuri kohtealiaisuus mikäli pystyn sinua inspiroimaan!:) Kiitos sinulle huimasti kauniista sanoistasi!:)Anonyymi,En näe tapahtumaa horisontissa, mutta näistä asioista kirjoittaa moni muu blogi onneksi jos nyt tahdot niistä lukea!:)M,Kyllä. Netissä kun on vaarallista periaatteessa tehdä mitä vain. Onhan tämä jo suuri riski että naamani näkyy, sillä kuviani voidaan (ja on jo käytetty) usein ilman lupia ja aivan vääriin tarkoituksiin. Siksi minua kauhistuttaa ajatus, että kertoisin mitään "syvällisempää" tai tarkempaa elmästäni. Mutta kiitos siis suuresti että kunnioitat valintojani!:) Aivan ihania naisia onneksi sivuillani käy!:)Versatile,Kiitos ihana kovasti siitä, että vaikka uteliaisuus välillä vaivaakin, niin silti kunnoitat toista!:) Uteliaisuushan on täysin terve ja hyvä piirre, se pitää vaan osata hallita:) Mutta onneksi blogimaailmasta löytyy vino pino blogeja joiden kirjoittajat ovat juuri ulkosuomalaisia. En usko että lisäisin mitään uutta ja erikoista niiden jatkeeksi :) Mutta varmasti täällä tulen käymään läpi matkapostauksia yms, missä saa sitten tätä matkailu aspektia lisää!:) Kiitos ihana kauniista kommentista!:)

 • Heidi

  Itse tykkään lukea blogiasi juuri sen takia, että pidät kiinni yksityisyydestäsi. Tiedän sattumien summana jonkin verran asuinpaikastasi, miehestäsi jne ja pystyn samaistumaan sinuun oman samankaltaisen elämäntilanteeni takia. Kunnioitan suuresti sitä, ettet levittele yksityisiä asioitasi tuntemattomille. Monesti juuri se piirre saa minut lopettamaan jonkin blogin seuraamisen, kun en livenäkään pidä sellaisista ihmisistä, jotka pitävät suurta ääntä itsestään. Tietyt asiat voi käsitellä arvokkaamminkin ja mielestäni olet hyvä esimerkki tästä! Ehkä niillä blogeilla, joilla listataan ja kuvataan aina uudet miehet, tekstiviestit ja julkkikset keihin on törmätty, onkin vähän erilaiset lukijat. Ja hyvä näin! En kauheasti kommentoi yleensä blogeja, mutta tästä asiasta piti antaa sulle ruusuja. :)

 • Anonymous

  Ihana kirjoitus:) mä haluun joku päivä tulla sellakseksi ku sä ja elää tollasta unelmaaa:) oot aivan mahtava esikuva, kiitos tästä blogista, ja se on hieno juttu että voi vetää rajan kertomisen ja ei kerrottavan väliin!

 • Anonymous

  Olen aivan samaa mieltä!

 • weerika

  Mä niin arvostan tota että oot vetäny tietyt rajat tähän blogin kirjottamisee tai oikeestaa sisältöön:) Tää on täydellinen tälläsenä blogina eli joo jatka samaan malliin!

 • Sofié

  Hei!Meillä länsimaissa on totuttu siihen, että kaikki on julkista ja elämää esitellään avoimesti kaikille. Olen lukenut Sari Näreen mielenkiintoisen kirjan yksityisyydestä ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille. Vaikken olekaan mitenkään muuten Islamin uskon kannalla, mutta kirja nosti hyviä pointteja esiin, miten omat asiat ovat kumminkin yksityisiä, eli omia.Näen jotenkin tosi huonona ja pelottavana asiana myös sen, että miten ihmiset esitelevät blogeissaan omaa arkeaan ja kertovat hyvinkin tarkasti omista asioistaan. Tai jo pelkästään työelämänkin kannalta kannattaisi miettiä mitä blogiin kirjoittelee.Jatka vain samaan tyyliin! Blogisi on ihanaa aamuseuraa :)

 • Anonymous

  Tota noin… Sun yksityisyys on mennyt jo siinä, kun näytät kasvosi, jotka ehkä moni Suomessa tunnistaa kotipaikkakunnallasi. Puhumattakaan niistä "netin vaaroista" joista jauhat. Oletko miettinyt, kannattaako sitten jotain esim. bikinikuvia laittaa tänne? Jotenkin susta saa sen kuvan, että olet huomion kipeä ja ehkä kuvittelet, että vain sinun asiasi kiinnostavat ihmisiä kaikkien bloggaajien joukosta.Voin myös sanoa, että sinun blogisi ei ole läheskään niin kiinnostava, kuin monien muiden (aitojen ihmisten),jotka uskaltavat olla ihan omana itsenään. Blogiin he kaikki ovat kuitenkin tulleet esittelemään naamaansa, niin miksei sitten voisi kohteliaasti kertoa samalla vaikka etunimensä? Mielestäni on myös hyviin tapoihin kuuluvaa kuitenkin esittäytyä ja kertoa VÄHÄN itsestään edes sen etunimen ja asuinmaansa/kaupunkinsa, niinkuin useimmat tekevät. Jos haluat olla kaikille tuntematon, niin silloin ei pidä edes antaa kasvojansa koko maailman näytille ja varmaankin kannattaisi myös rajata tämän blogin näkyminen vain sisään kirjautuneille. Minä en ainakaan menettäisi siinä mitään, jos niin tekisit. Anteeksi vain!

 • Tiramisuheidi

  Kuten varmasti moni blogien lukijoista, myös minä ole Utelias isolla U:lla! Arvostan silti tätä näkökantaasi ja jollainlailla myös suuresti ihailen tuota asennettasi ja taitoa pitää tietyt asiat blogin ulkopuolella. Aivan, kaikkia asioita ei suinkaan tarvitse eikä pidä jakaa vieraiden ihmisten kesken!Jatka vaan samaan malliin! :)

 • Anonymous

  Ihanasti kirjoitettu! Pidän blogistasi juuri sen takia että se on hieman erilainen kuin "tavalliset" blogit :) jatka samaan malliin!

 • Katariina

  Vaikutat jo tämänkin tekstin perusteella ihanalta ihmiseltä, enkä itse ainakaan koe tarvitsevani tietoja asuinmaasta tai mistään muustakaan. Riittää, että kirjoitat, aina siitä hieman pystyy päättelemään, onko kirjoittaja samantyylinen ihminen (vaikkei tietenkään pintaa syvemmältä) :) Mulle tuli lopussa oikein kylmiä väreitä, oot loistava kirjoittaja ja sulla on ihana elämänasenne! Toivottavasti saan lukea blogiasi vielä pitkään (:

 • emilia

  Ymmärrän pointtisi. Kuitenkin se, että toisit esimerkiksi sen paljon kysellyn asuinmaasi tai ammattisi esiin, selittäisi lukijoille paljon asioita ja tyrehdyttäisi tosiaan sitä uteliaisuuden janoa. Suostuthan näyttämään kuvia kodistasikin täällä? Ja niin blogistakin voisi tehdä monipuolisemman, voisit esim. keskittyä kotimaasi muotiin, kulttuuriin jne. halutessasi, miten naiset maassasi pukeutuvat tai muuhun vastaavaan ilman, että tarvitsisi kuitenkaan yksityisyyskohtauksiin näiden asioiden kanssa mennä. Ihmetyttää vain miten tiukaksi tämän rajan olet vetänyt, kun eihän noita asioita tarvitsisi sen kummemmin käsitellä eikä jatkokysymyksiin vastailla. Itse en henk.koht välitä tuletko ikinä näistä asioista täällä puhumaan, mutta selkeyttäisihän se ettei tarvitsisi turhaan arvailla ja sinun "salailla". Arvailusta puheen ollen, jopa minä, jota tämä asia nyt ei hirveästi liikuta aloin arvailemaan syitä: hävettääkö sinua kertoa, missä ihmeessä sinä sitten asut kun noin pitää salailla jnejne.Tykkään kuitenkin hirveesti blogistas, täällä on aina hyviä ja inspiroivia juttuja! Jatka samaan malliin :)

 • Anonymous

  Hei!Kauniisti ja viisaasti kirjoitettu teksti :). Mun mielestä tämän blogin tyyli on hyvä ja selkeä tällaisenaan ja ennenkaikkea kiva kun pidät siitä kiinni :)! Se on suurta järkevyyttä ja vahvuutta, kun ei pompi lukijoiden "vinkumisten" mukaan, vaan pitää blogin aihepiirin ja tyylin sellaisena kuin itse haluaa. Myös toinen asia mistä kiitän sinua on, että sensuroit epäasialliset ym. muut blogin tyyliin sopimattomat kommentit pois. Näin blogi pysyy siistinä :). On ikävää lukea joidenkin hyvien blogien kommenttibokseja, kun siellä homma on ns. riistäytynyt käsistä ja se valitettavasti näkyy jo itse bloggaajan tekstissä. Näin koko blogin alkuperäinen kevyt ja hauska viihdytystarkoitus väkisinkin häiriintyy. Ihanaa, kun olen saanut seurata blogikirjoituksiasi näin pitkään. Tiedän, että olet kaunis (niin sisäisesti kuin ulkoisestikin), vahva ja viisas ihminen, vaikkemme ole koskaan tavanneetkaan :).Jatka samaan malliin! Sun blogi on sen näköinen kuin haluat, eikä sun tarvitse sitä mitenkään selitellä :).T: Anna E.

 • Anonymous

  Heips! toivottavasti ei ole liian henkilökohtaista kysyä, mutta kuinka kauan olet miehesi kanssa ollut yhdessä :) uskomatonta että olet 6 vuotta siellä asunut :O olet kyllä uskomaton nainen :D pelkästään hyvällä tavalla!T:VM

 • Anonymous

  sä olet aivan ihana !ei tässä muuta :)

 • champagne

  En usein kommentoi tänne…Ymmärrän hyvin halusi pitää henkilökohtaisen elämän poissa blogimaailmasta. Mutta sitten..olen jonkun aikaa seurannut blogiasi ja aluksi se oli trendikäs ja täynnä ihania juttuja mutta nyt kaipailisin vähän freesimpää otetta taas. Ja kun kerran sinulla on astetta paremmat mahdollisuudet esitellä trendejä ja muotia niin olisi kiva jos se näkyisi täällä blogissa myös. Nimittäin näin ulkomailla asuessa tuntuu että olet aina askeleen jäljessä muihin "kansainvälisiin" blogeihin verrattuna. Muuten tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja uskon että sulla olisi paljon enemmänkin annettavaa suomalaisille lukijoillesi vaikket paljastaisi taustojasi sen enempää;)

 • Anonymous

  Kirjoitat kyllä todella fiksusti. Itseäni kiinnostaisi tietää mitä teet työksesi sillä vaikutat niin menestyneeltä. On jotenkin niin ihailtavaa, että olet onnistunut luomaan uraa miehesi vaativan uran ohella ja vieläpä toisessa maassa.Mutta tämä on sinun blogi ja sinulla on ehdoton oikeus itse päättää mitä tänne kirjoitat.En itsekään haluaisi kertoa ummet ja lammet yksityiselämästäni julkisessa ympäristössä.

 • Anna

  Voi blogger minka teit… Kirjoitin pitkan (ja omasta mielesta todella hyvan) kommentin ja sitten se katosi. Pointtina jokatapauksessa oli; toinen ulkosuomalainen kiittaa "ilmaisesta naistenlehdesta joka kasittelee muotia/kauneutta/terveytta" jota jaksat kirjoittaa. :)I hope you keep it up!T. Ansku AnselmiPs. Irlannissa paistaa kerrankin aurinko, joten aurinkoiset terveiset taalta pain!!

 • Anonymous

  moikka !Ymmärrän täysin sinun pointtisi, ettet halua kertoa henkilökohtaisia asioita. Mutta tietysti mietin, että miksi et voi kertoa esimerkiksi, mikä on ammattisi? mutta et kerro tietenkään työpaikkaa tai muuta ! Se olisi mielenkiintoista tietää. :) Sinulla on ihana blogi, jota on ihana aina lukea !

 • Anonymous

  Ymmärrän näkökantasi hyvin ja toivonkin, että onnistut yksityisyyden säilyttämisessä. Ongelmana on vain se, että nykyään on lähes mahdotonta pitää salassa tämäntyyppisiä asioita. Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta sitten törmäsiinkin sinuun liittyviin asioihin aivan muuta kautta sattumalta (en nyt halua mainita missä, ettei se paljasta liikaa)! En siis missään vaiheessa ollut ns. niin kiinnostunut asiasta, se vaan tuli ilmi toisessa yhteydessä. Ja se vaan todisti, miten vaikeaa loppujen lopuksi on säilyttää yksityisyytensä internetin ja muun median takia. Tsemppiä sinulle!-V.S.

 • Anonymous

  Ihanaa että teit tämmösen, jospa se turha kysymysvirta alkaisi tyrehtyä :) Tosi hyvin perustelit että miksi oot tätä mieltä, vaikka oon ollutin samaa mieltä kanssasi jo pitkään… Netti alkaa olla usealle meille varmaan jo niin arkipäiväinen juttu että ei kaikki edes ajattele mitä seurauksia toimillaan täällä on..Edellisiä kommentoijia kompaten, Suomessahan melkein ekana kysytään uuteen ihmiseen tutustuttaessa että mitä teet työksesi – ihan kuin se auttaisi merkittävästi tutustumaan siihen ihmiseen.Sun blogi on mulle ollut ihana hyvänmielen ja kauneusvinkkien lähde, ja välillä koti-ikävänkanavoinnin yksi henkireikä – itsekkin asuin ulkomailla kun törmäsin blogiisi ja jäin sitä lukemaan :) Nyt pari kuukautta sitten takaisin Suomeen muuttaneena on silti kiva seurailla blogiasi, sulla on niin ihana tapa tarttua asioihin. Vaikka käsitteletkin muotia, ulkonäköä yms. pinnallisia asioita, niin silti heti välittyy että ei ne ole tärkein sisältö elämässäsi – tähän oon taas useissa muoti aiheisissa blogeissa törmännyt. Kiitos mahtavasta asenteesta, kauniista kuvista hyvästä mielestä ja muuten myös siitä että päivittelet blogiasi suomenaikaan melko aikaisin aamuisin, loistavaa kun ehtii aamulla aamupalan jälkeen tulevan päivän työasioitten lomassa kurkkia myös sun asu- yms. kuulumisia! Ihanaa kevättä sinne! :)

 • Anonymous

  Jatka samaan malliin vaan! Tiedän, että itsenäiset, "aikuiset" lukijasi kunnioittaa päätöstäsi – koska olet tehnyt päätöksen olla raajamaat lukijoitasi salaamalla blogisi, on täysin ymmärrettävää että rajaat osan itsestäsi blogin ulkopuolelle. Itse asiassa suurin osa seuraamistani blogeista on "nimimerkin" takaa kirjoitettu – tosin tutut/sukulaiset yms. heidät sieltä osaavat tunnistaa. Blogien kautta voi "urkkia toisen elämään" hyvällä omalla tunnolla – ilman "ystävyyden" tuomia velsoitteita ja vastavuoroisuutta. Kiitos monista hauskoista teksteistä ja osivista kommentiesta. Anna palaa vaan. Elwira M.

 • Pelham Wife

  ..ja vielä tuohon "miksi jankutat aina samaa"…Typerille ihmisille pitää jankuttaa monesti että menee jakeluun. ;)

 • Victoria

  Erittäin hyvin sanottu, minun lukunautintoani ei ainakaan vähääkään hetkauta se että haluat säilyttää yksityisyyden. Se on jopa mielestäni kunnioitettava juttu tämän BB-kulttuurin keskellä, jossa ihmiset eivät malta pitää mitään omana tietonaan! Ihana blogi aina ollut ja varmasti tulee olemaankin:)

 • Pia

  Reilu peli! Ethän itsekään tiedä suurimmasta osasta lukijoistasi juurikaan mitään. Minusta on hienoa, että olet tehnyt selkeät rajat yksityisyydellesi. Ehkäpä me internetin suurkuluttajat vaan olemme niin tottuneet saamaan tietää kaikesta kaiken ja pahimmille tiedonjanoisille mikään ei näytä riittävän. ;)Luin blogiasi muutama vuosi (tai vuosi sitten) kesällä ja ilahduin kovasti kun huomasin, että olet jälleen jatkanut blogin pitämistä. Blogisi on ihanan piristävä ja nimenomaan naisellinen, kiitos siitä!

 • Terhie

  Olen lukenut sinun julkista blogiasi alusta alkaen, ja en ole ikinä ennen kommentoinut, mutta nyt päätin tämän postauksen jälkeen että haluan sanoa muutaman sanan :) Kaiken kiireisen arjen keskellä, odotan aina tätä hetkeä kun saan lukea uuden postauksen sinulta. Osaat pitää mielenkiintoa yllä, ja kirjoittaa joka päivä sinun näköistä blogia. Itse tykkään kun saa arvailla paljon rivienvälistä elämästäsi asioita, ja myös ajan kanssa ihan kirjoitusten perusteella alkaa tuntemaan jollain tapaa ihmistä, missä asuu jne. Mutta ennen kaikkea älä muuta blogiasi millään tapaa, tässä blogissa on se kaikki ne aineet, joita muiden blogeissa ei ole vielä.Kiitos, ja olet aivan ihan persoona! :)-Terhie-Olet hieno nainen, kun

 • Victoria

  Olen sitä mieltä, että jokaisella on oikeus päättää mitä kertoo blogissaan ja mitä ei. Se, ettet kerro esimerkiksi asuinmaatasi tai ammattiasi ei minusta tee tästä blogista yhtään huonompaa, kuin mitä muut blogit ovat. Todella kiinnostava ja ennenkaikkea monipuolinen blogi. :)

 • Anonymous

  No omapahan on valintasi ja siitä on turha tinkiä, mutta toisaalta miksi jankutat aina samaa? Silkkaa uteliaisuuttahan tuo herättää ja ihmiset ovat nokkelia etsiviä tänä päivänä! Helposti sinunkin henkilöllisyys löytyy netistä, kuten se, miksi olet(te) siellä missä olette.Kiitos ja anteeksi!

 • Lisa

  kommentoija Helkku vei sanat suustani! Ei sinun tarvitse kertoa blogissasi mitään mitä et halua. Jos jotakuta ei blogi miellytä, voi siirtyä jonkin toisen blogiin tai hankkia itselleen elämän.

 • Soccermom

  On vaan hyvä, että joku on vielä tarpeeksi rohkea ja vahva pitämään kiinni yksityisyydestään. Tuntuu, että moni bloggaaja kirjoittelee blogia vaan tullakseen uudeksi turhaksi julkkikseksi, joten on pelkästään piristävää huomata, että kaikki eivät halua levitellä koko elämäänsä ja minuuttaan koko maailman ruodittavaksi! Kaikkea hyvää sulle ja perheellesi, ja käsittääkseni onnea myös uusiin tuuliin! <3

 • Anonymous

  Sinulla on upea blogi ja on arvostettavaa, että olet vetänyt rajat henkilöllisyytesi suojaksi. Niin itsekin tekisin. Vietä ihana ja aurinkoinen päivä! :)

 • Anonymous

  Mä ymmärrän ja hyväksyn täysin tapasi pitää kiinni yksityisyydestäsi. On suorastaan naurettavaa kun jotkut kuvittelevat, että heillä on valta päättää, mitä kukin itsestään omaan blogiinsa kirjoittaa. Ja sitten nämä wanna-be-salapoliisit, jotka tihkuvat itsetyytyväisyyttä, kun ovat saaneet selville asuinmaasi… Hohhoijaa, eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä?Itse luen useita blogeja ja ihmettelen enemmänkin sitä, ettei monella ole mitään itsesuojeluvaistoa, vaan KAIKKI jaetaan. Mutta kai se on jotain lievää narsismia ja julkisuuden hakuisuutta (bb-tyylisesti). Humallutaan ajatuksesta, että ihmiset ovat kiinnostuneita heistä. Vaikka todellisuudessa taitaa lukijoiden motiiveina olla myös silkka uteliaisuus ja tirkistelyn tarve. Kerrostalokyttääjät webissä siis.-Miinu-

 • Anonymous

  Hei. Minusta tämä blogi on just paras näin kun keskityt vaan kaikkeen ihanaan naiselliseen hömppään! Eikä sitä tarvitse sen enempää selitellä! Jatka samaan malliin!

 • Wedding Hassle

  Hyvä yhteenveto! Se on täysin jokaisen blogin kirjoittajan oma asia, mitä itsestään haluaa kertoa. Mua ei ainakaan häiritse yhtään, että en tiedä missä asut tms. Ei sillä ole mitään merkitystä, kun hakee täältä inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Jatka samaan malliin!

 • Scocia

  Hyvin kirjoitettu kirjoitus. Olet yksi syy miksi itse lähdin blogia kirjoittamaan. Olet näyttänyt mallia, että blogia voi kirjoittaa ilman, että paljastaa jokaisen yksityiskohdan elämästään… Kiitos siitä. Minusta blogisi on hyvä juuri tuollaisena.:)

 • Anonymous

  Kiitos ihanasta blogista! Olen ollut jo pitkään yksi noista 7000 lukijasta ja tulen jatkossakin olemaan. En ymmärrä ihmisten tiedon janoa yksityiselämästäsi, mitä he sillä tiedolla edes saavuttaisi? Pidä siis jatkossakin kiinni yksityisyydestäsi kynsin ja hampain! Minäkin pitäisin jos blogin perustaisin.Pinnallisuudesta sen verran, että mielestäni se ei ole oikea sana kuvaamaan blogiasi. Olet niin aito ja oma itsesi, että kuinka se edes voisi olla! Asiat joita käsittelet täällä ovat jo itsessään "pinnallisia", juuri sellaisia, että arjen voi heittää hetkeksi naulakkoon ja vaan nauttia lukemastaan ja näkemästään. Kaikki naisellinen hömppä on vaan niin kertakaikkisen ihanaa, ettei siitä voi vain saada tarpeekseen! Jatka samaan malliin, olet aamujeni ehdoton piristäjä :)Terveisiä vielä aurinkoisesta, mutta hyytävästä suomesta!

 • Anonymous

  Ihana kirjoitus. Ymmärrän niin hyvin! Etenkin, kun tiedän tähän ratkaisuusi oikean syyn. Olet fiksu ja upea ihminen! Aurinkoista päivää!:)

 • Essi

  osaat pitää hyvin "huvin" ja yksityiselämän erossa, vaikka en kyllä tajua, että mitä haittaa siitä ois jos kertosit, et missä asut. mut kunnioitan sun päätöstä! oot muuten tosi kaunis:)

 • Helkku

  Moikka.Ensiksi, tuo oli kyllä hyvin kirjoitettu, ja minä ymmärrän sua kyllä täysin!No sitten tuossa edellä joku anonyymi kirjoitti, että "…ja vaihtavat sitten mielenkiintoisempiin blogeihin, koska sinulla on aika vähän annettavaa." Siis mitä ihmettä? Tää blogihan pursuaa tyyliä, muotia yms mistä olet sanonut kirjoittavasi, ja ainakin ite oon just sitä tullut täältä hakemaan, ideoiden ja inspiraatioiden lisäksi. Jos blogin otsikko jo on Strictly Style, niin eikö jo sen pitäisi lukijalle jotain kertoa blogin aihepiiristä? Etköhän sä juuri sitä tyyliä ja muotia täällä silloin kirjoita? Lukeehan se jo kommenttiboksissa ja sivupalkissa että tää on vain pinnallista asiaa mitä täältä löytyy! Jos tää jotakin häiritsee niin alkaisi itse kirjoittaa syvällisempää blogia. Tää on sun blogi ja kirjotat tänne asioita mitä itse haluat, ja ei siihen muilla pitäisi olla enää sanomista että teet jotenkin "väärin" tms.. Ääh. Nyt alkaa taas kierrokset nousemaan :D Mä en vaan aina ymmärrä että minkä takia ihmiset ei voi vaan tyytyä tähän, ja kunnioittaa sua ja sun päätöksiä kirjoittaa juuri sellaista blogia kuin itse näet hyväksi. Kaikilla on oma tapa kirjoittaa blogiaan, ja tää on sun. Piste. Ei muuta kuin että jatka samaan malliin, tää on todella ihana blogi!<3p.s. mun mielestä sä ansaitsisit mitalin siitä että jaksat aina olla niin positiivinen ja iloinen kaikista epäystävällisista kommenteista huolimatta. :)

 • Anonymous

  Minä en ymmärrä niitä blogeja, joissa kerrotaan kaikki ja näytetään kaikki. En tykkää lukea sellaisia. En ymmärrä miten nämä bloggaajat uskaltavat paljastaa niin paljon itsestään ja elämästään nettiin. Toisessa kotimaassani pidetään hyvin tiukasti kiinni anonyymiydestä netissä eikä edes etunimiä eikä kasvoja yleensä kukaan paljasta (minäkin tässä anonyyminä kirjoittelen….). Facebookin kaltaisissa palveluissa kaikki käyttävät nimimerkkiä ja avatar/tms on joku ihan muu kuin oma kuva. Ymmärrän siis erittäin hyvin, että joku haluaa pistää selkeän rajan sille mitä kertoo. Ja hyvänen aika, kyllähän jokainen saa sen itse päättää mitä itsestään kertoo, missä se raja on. Ymmärrän myöskin miksi tällainen postaus, kun kommenetissa toistuvasti pyydetään "kerro, kerro, kerro!". Taitaa olla juurikin sitä uteliaisuutta vain. Ja edelleen, miksi pitäisi vaatia bloggaajaa muuttamaan blogiaan? Eihän kenenkään ole pakko lukea blogia jonka tyylistä ei pidä? Minä en jaksa lukea remontti-aiheisista blogeista, mutta ei silti tulisi mieleen kommentoida sellaiseen, että "etkö muka ikinä syö mitään/miten pukeudut/missä käyt kaupassa? Miksi aina vain näitä remonttijuttuja? Tosi tylsä blogi!".Elämässä voi ja pitää tehdä valintoja!Ihan oikeesti, jos ei kiinosta niin löytynee joku muu bogi jossa levitetään ihmisen koko elämä lukijan ihmeteltäväksi.Kiitos Mrs. V:lle kivasta blogista, sopii hyvin tähän aamuteen seuraksi ja HS:n vastapainoksi!Namuro

 • Versatile

  Ymmärrän mitä haet takaa ja ihana blogisi on aivan tuollaisenaan. :) Silti myönnän, että minua kiinnostaa asuinmaasi, mutta se ehkää johtuu enemmän siitä että rakastan matkailua, ja olen loppukesästä muuttamassa muutamaksi vuodeksi toiselle puolelle palloa. En osaa selittää mitä oikein tarkoitan, mutta siis koko aihe ja ulkomailla eläminen kiinnostaa minua enemmän kuin vain pelkkä tieto että missä joku bloggaaja nyt sattuu asumaan. :)Mutta jatka samaa rataa, blogisi on todellakin ihana! :)

 • M

  Todella hyvä kirjotus ! Ja täysin ajankohtainen aihe. Oon lukenu muutamia blogeja, joissa kirjoittaja kertoo kaiken itsestään, melkein sosiaaliturvatunnuksia myöten ja se ei minusta ole enää kovinkaan asiallista. Sinun blogilla kun säilyy se pieni jännitys, joka on muista blogeista jo lopahtanut kaiken sen informaation jälkeen. Itse olen jo saanut selville 'sen', mitä täällä todella tarkasti suojelet ja ymmärrän kyllä miksi. Itse aloittelevana bloggaajana en myöskään tahdo paljastaa itsestäni ainakaan sitä nimeä. Koska, vaikka lukijamäärät ovat vasta kaveritasolla, en tahdo, että jatkossa mua kytätään jo facebookissa, jossa juoksee aika paljon asioita omasta elämästäni.Ja nimenomaan kun netissä et voi tietää kaikkia käyttäjiä, etkä varsinkaan kontrolloida heitä, on tuon rajan vetäminen äärettömän tärkeää. Oot kuitenkin jaksanut kommentoida kaikille todella asiallisesti vaikka se ihmisen uteliaisuus onkin rajaton. Itse meinaan kuitenkin jatkaa seuraamista, ja tämä onkin yksi syy, jonka takia aukasen koneen heti kun herään ! :DIhanaa loppuviikkoa ! :)

 • Anonymous

  Kun joskus tulet asuinmaastasi "kaapista" ulos, voisit myös laajentaa blogia kirjoittamalla sikäläisestä elämästä, naisista ym.

 • Niina

  Ihana kirjoitus. Minusta siinä ei ole mitään pahaa pitää yksityisyydestään kiinni. Jos jota kuta asia häiritsee ettet kerro itsestäsi enempää, ei ole pakko tulla lukemaan blogiasi. Kovasti se kuitenkin ihmisiä kiinnostaa niinkuin kävijämäärät kertovat. Olen aiemmin kommentoinut ja kehunut blogiasi. Ja vielä kertaalleen haluan sen sanoa, että olet ollut minulle monasti inspiraation lähde, niin pukeutumisen, terveellisen ruoan ym saralla. Olet ihana! Kaikkea hyvää elämääsi toivoen…:)

 • Veronica

  vau! kirjoitat kyllä älyttömän kauniisti :) olen lukenut sun blogia aika kauan ja itsekkin aloittamassa jonkun sortin bloggailun, mutta sen näkee sitten miten se lähtee käyntiin. Mielestäni sinusta saa hyvin lämminsydämisen ja läheisiään kunnioittavan sekä rakastavan kuvan. On melkein tullut itku, kun ystäväsikin puhuvat sinusta yhdessä aiemmassa postauksessa niin kauniisti :') Uskon että olet heille kultaakin kalliimpi ystävä joka ei ikinä tekisi mitään pahaa. Olet ihminen, jonka kaltaisesta ystävästä olen aina vain haaveillut. Vaikutat niin vahvalta ja aidolta naiselta, joka on nykypäivänä harvinaisempi piirre ainakin mielestäni suomalaisilla. Voisin jatkaa tätä tekstiä varmaan niin pitkään, koska juttua riittäisi mutta en viitsi kirjoittaa romaania sivustollesi. Haluan vain kiittää sinua loistavasta blogistasi ja vaikka se on kuinka pinnallinen, se kannustaa minua ja monia muita kunnioittamaan ihmisille tärkeitä asioita ja vaalimaan unelmiaan. Kiitos! ja anteeksi näin pitkästä tekstistä :)

 • Lina

  Mahtava kirjoitus, tosi hyvä. Ihan nappiin meni!

 • Anonymous

  Tässä ei sitten kerta kaikkisesti ollut MITÄÄN uutta.Odotin tältä paljon enemmän otsikon perusteella. Samaa jankutusta siitä, että en kerro en kerro en kerro. Selvä. Uskon, että lukijasi jaksavat seurata sinua tämän persoonattomuuden vuoksi hetken, ja vaihtavat sitten mielenkiintoisempiin blogeihin, koska sinulla on kuitenkin aika vähän annettavaa. Lukijakartoituksesi viittaisi siihen, että sinulla on itseäsi nuorempia lukijoita, jotka ehkä ihailevat sinua, tai sinulla on jotain sellaista, josta he ehkä haaveilevat, vaikkapa opiskelu ulkomailla. Mutta ei, ethän sinä heidän kysymyksiinsä vastaa, kun se on NIIN salaista. Tai työn etsiminen ulkomailta.Blogeja on erilaisia ja jokainen valitsee tyylinsä, mutta minusta sinun sekoituksesi ei toimi. Kerrot päiviisi liittyviä asioita, asuja, treeniä, ruokaa joap kotisi sisutusta, mutta niitä on tosi vaikea yhdistää yhtään mihinkään. Ymmärrät varmaan hyvin, että tällaiset kulttuuriin viittaavat asiat ovat yleensä asuinmaahan sidonnaisia?Sanot aina anonyymeille, että tulette tänne vaatimaan sinulta jotain ilman omaa nimeä. Sinä itse olet valinnut tämän blogin kirjoittamisen ja olisi varmaan luonnollista jakaa sitten kanssa niitä asioita lukijoiden kanssa.Tästä tulee lähinnä kuva, että asioissasi on jotain outoa ja salailtavaa, ihmiset ovat kuitenkin hyvin tavallisia asioita kysyneet, kuten vaikkapa sitä maata. Minusta se nyt olisi aika normaali asia kertoa ja jättää jatkokysymykset sikseen, jos et halua kertakaikkiaan itsestäsi kertoa mitään. Kuten itsekin sanoit, pinnallinen blogi.T. Entinen lukijasi, joka kyllästyi juuri nyt

 • Crissy

  Hyvin kirjoitettu! Oon niin samaa mieltä sun kanssa siitä, että toisinaan työ, asuinmaa yms. määrittää liikaa ihmistä ja antaa sellaisen ennakkokäsityksen ihmisestä edes tuntematta häntä sen paremmin. Lueskelen aika paljon blogeja, ja toisinaan tuntuu että mä tiedän näistä bloggaajista jopa enemmän asioita kun mun ystävistä! Ja on myös sellaisia asioita, joita en halua tietää, sillä jos kyseessä on esim. muotiblogi niin ei siihen silloin kuulu bloggaajan oma elämä (lapset, työ, jne.) Musta on hienoo, että sä pidät yksityisyydestäsi kiinni, koska kaikkea ei tosiaan tarvitse tietää.Mukavaa päivää myös sulle! :)

 • Jenni

  Ihan loistavaa, että oot asettanut rajasi sille, mitä täällä paljastat ja pidät niistä kiinni :)

 • Jaana

  :)