CATEGORIES

Kuinka olla hyvä vaimo? :D

21.3.2011
Sain tänään hyvät naurut selaillessani facebookin antia. Rakas ystäväni oli jakanut linkin aivan loistavaan artikkeliin, joka sai minusta irti naurun pärähdyksen tai kaksi. Täten ajattelin tarjota teille illan lukemiset ennenkuin viette miehenne mukavaan lepotuoliin istumaan ja pöyhitte heidän tyynynsä nauha hiuksissa (note to self: osta immediately!).

 My own personal favourite….
“Älä ota häntä vastaan ongelmien ja valitusten säestämänä. Älä valita jos hän tulee myöhään kotiin tai jos hän on koko yön poissa kotoa. Se on pientä verrattuna siihen, mitä hän on saattanut joutua kärsimään päivän aikana.”


Meni muuten niin jääkaapin oveen etten vaan unohda käytöstapojani….

Mahtavaa alkuviikkoa ja loistavaa vuotta 2011!!! :)

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elbu

  Hahaha nykypäivää ;D

 • Anonymous

  Löysin kerran kirjakaupasta alekorista ton samaisen jutun sellasena paksukantisena "kirjaversiona" tosta Housekeeping monthly-lehdestä.Lähti muuten melko nopeeta enemmän ku yks kpl mukaan,sain sen verran hyvät naurut ite ja kavereilla riitti aina naurua ku annoin lahjaksi:D.

 • Rii

  Oivoi:) Itse saattelin juuri oman miehekkeeni takaisin Suomeen, kyllä yhden viikonlopun jaksoikin olla "hilpeä ja mielenkiintoinen" tai jopa nauha päässä antaa miehen höpöttää, omat juttunihan ovat artikkelin mukaan luonnollisesti vähäpätöisempiä ja tylsempiä kuin paremman osapuolen ;) Aika samanhenkisiä on jotkut 60-70 -lukujen avioliitto/lastenkasvatusoppaat, eri twistillä mutta kyllä niillekin saa kovasti nauraa!

 • Nirso

  :D Mun mielestä paras oli "laita hiuksiisi nauha" :D:DOnneksi luin tämän ennen naimisiinmenoa niin voin sitten joka ilta odottaa miestäni nauha päässä. :D

 • Anonymous

  Onneksi nyt eletään vuotta 2011 ! :DD Kivat naurut sain ylppärilukemisten lomaan, kiitos siitä!

 • RagDoll

  Nyt ei voi kuin todeta, että olen niin kiitollinen, että elän 2000-luvulla. =D "muista, että hän on perheenpää ja on siis aina oikeudenmukainen ja rehellinen. Sinulla ei ole oikeutta epäillä häntä" Sain kyllä hyvät naurut.

 • Anonymous

  Ai kamala. :D Oikeen vatsaan sattuu kun nauran. Onko naiset oikeesti ollu 50-luvulla näin pahasti miehen reinon alla? – Avovaimo

 • Anonymous

  Ounou,juurikin eilen miesparka suoraan töistä tullessa tiskasi ja laittoi ruuat, kun puhkiväsynyt ja tasan sen näköinen vaimo yritti viihdyttää yön valvonutta puolivuotiasta. Enkä edes siistinyt muksua!Mutta juu, varmasti mies ottaa ihanana yllätyksenä tuollaisen, kun aina silloin tällöin panostaa. jatkuvana ohjenuorana jos pitäis niin pahoin pelkään, että mieskin jo kaipais muuta kuin hiljaista siivoojaa ovelle vastaan, saattais jännitystäkin tulla ikävä..

 • Henna

  Mä sain kans hyvät naurut, kun poikakaveri lisäs ton facebookissa seinälleen :) Ehkä asiat ois vielä noin jos naiset ei sais käydä töissä, sit sen ehkä viel ymmärtäis mut huh :-Dhttp://journey-towards-dreams.blogspot.com/

 • Anne-Mari

  Minun vanhempani ovat menneet naimisiin 60-luvun lopulla ja saaneet seurakunnasta lahjaksi Hääkirjan, jossa on vastaava artikkeli. Siitä saa aina erittäin hyvät naurut…lisäksi artikkelissa on vinkkejä vaimolle, kuinka meikata ja laittaa hiuksensa (muistelen, että arkena kehoitetaan käyttämään väritöntä kynsilakkaa ja viikonloppuna voi käyttää värillistä, papiljoteistakin mainittiin jotain…). Lopuksi hyvät naiset: muistakaa vaihtaa puhdas essu päälle, kun menette miestänne ovelle vastaan ;)ps. ihana blogi, käyn päivittäin aamukahvin kera, toivottavasti jaksaisin jatkossa kommentoidakin enemmän (muutamia kertoja olen kommentoinut)

 • Marika

  Käänsin näitä K:lle ja ensimmäinen kysymys oli, että milloinkahan artikkeli on kirjoitettu.. 1955, onneksi eletään vuotta 2011! Noita asioita on ihan kiva tehdä välillä miehelle, kunhan saa samanlaisen kohtelun välillä takaisinkin. :)

 • Pipari

  Hahhaha aivan sairasta tekstiä:D

 • Mrs. V

  Hyvä että te saitte naurut siellä myös :DJoo nopealla googletuksella saa selville että "artikkeli" on tehty vasta äskettäin, mutta minusta oli silti hauska:D

 • EmmaA

  Hih, huippu hauska! Kiitos hyvistä nauruista. Anonyymille tiedoksi, että USAssa oli 10% kotitalouksista kuivausrumpu vuonna 1955. Keksintönä se oli patentoitu jo vuonna 1892 ja sähköisiä kuivausrumpuja ryhdyttiin myymään USAssa 1938. Joten juttu on hyvinkin vuodelta 1955.

 • Anonymous

  On kyllä huippu…taitaa päätyä meidänkin jääkaapin seinälle. Mulle tuli ihan pikkusen semmonen tunne…että ehkä miehet oottaa vähän tämmöstä palvelua. Ei tietenkään suoraan, mutta jotenkin rivien välistä. Vai onko tää maaseudun ongelma;D Mutta eiköhän se saada kasvatus keinoilla unohtumaan, kun alottaa tarpeeksi ajoissa…nimimerkillä, vuoden ikäisen pojan äiti;)

 • Scocia

  Hauska. Ei taida kovin moni nainen enään suostua tuohon. :) mies varmaan veisi hoitoon jos päivänki kokeilisin. :D

 • sinba

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuivausrumpu tämän mukaan kuivausrumpuja on ollut jo 1700-luvulla :D

 • Anonymous

  Hei haluaisin kysyä että mistä olet hankkinut pidennyksesi( esim. tilannut netistä mistä sivulta, vai kampaajan kautta) ja mitä sävyä ne ovat jos tiedät? Mietin tätä koska itse olen kohta tilaamassa uusia pidennyksiä, ja jotakin tuollaista sävymaailmaa olevat pidennykset tarvitsisin :) Ps. Tykkään tyylistäsi tosi paljon ja olet muutenkin kaunis :)

 • Anonymous

  Ahhahahaha :D Tää oli huippuhyvä! Mut tää artikkeli tuskin on kuitenkaan vuodelta 1955, kuivausrumpu on himpun uudempi keksintö ;) No, jollain ollu vaan hyvät kirjottajanlahjat ja vilkas mielikuvitus! :)

 • Cava

  Tää oli yhen mun duunipaikan vessan seinällä :D paras!