CATEGORIES

Style Steal – LBD with frill

23.5.2012

Lupaukseni mukaan tulen seuraavien viikojen aikana katsastamaan juhlamekkojen kirjoa kevät/kesän juhlia silmällä pitäen. Nostan esiin omia suosikkejani kuin myös tämän hetken eri trendisuuntauksia mukailevia yksilöitä.

Lanneröyhelöistä puheen ollen, olisi tässä klassinen LBD, joka mukailee tätä muotia. Kollaasin mekko on hyvin ajaton ja yksinkertaisuutensa vuoksi sitä on helppo muokkailla tilanteeseen sopivaksi näyttävillä koruilla, kauniilla kengillä sekä tyköistuvilla jakuilla. Väriä asuun voi tuoda vaikkapa räiskyvällä clutch-laukulla.

Yllä olevan kuvan Stella McCartney makkoa on saatavilla mm. net-a-porter verkkokaupasta.

If you are a classic dresser by heart but you enjoy spicing up your outfits with current trends, here is a great piece for you. A classic LBD with a flatter in peplum. Pair it up with statement making jewelry, high stilettos and you are ready to frill for the thrill of it. 

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • hennna

  Vaikka tämä ei liity tähän postaukseen mitenkään, niin mitä mieltä olet tatuoinneista naisilla? Voiko mielestäsi nainen jolla on esim. ranteesta puoleen kyynervarteen tatuoitu käsi, olla naisellinen vaikka hän pukeutuisi naisellisesti. Sopivatko sinusta tatuoinnit ja ns. ”hienostunut” naisellinen tyyli yhteen?

  • mrs v

   Minä itseasiassa monasti ihailen tatuointeja muilla, mutta itselleni en koe niitä sopiviksi. Minusta ehdottomasti tatuoitu nainen voi olla naisellinen. Miettii vaikkapa Megan Foxia ;) Siinäpä vasta naista kerrakseen! :D En tiedä miksi, mutta jotenkin koen “hienostuneen” tyylin jotenkin negatiiviseksi? :D En tiedä itsekään miksi näin miellän. Mutta siis ehdottomasti ihailen tämmöistä rohkeampaakin tyyliä, jota en vain itselleni sitten koe sopivaksi.

 • asas

  “Terveisin nimimerkki “Aina sanon, että ei koskaan ja silti todellisuudessa melkein aina!” :D”

  Hheh tuttu tunne, mullakin kävi toi pastellien, kirkkaiden värien, legginsien, korkkareiden ymymym kanssa!:DD

  • mrs v

   Mä liityn klubiin! :D Mä olen huomannut että mun “muodin itämisaika” on nopeutunut :D Mutta vieläkin on joitain trendejä mille tietty lämpeää paaaaljon hitaammin :D

   • M

    Hei pakko vielä kommentoida tähänkin, että en oo koskaan tullut ajatelleeksi tätä “itämisaikaa” mutta ihan totta!! Hauska pointti :D

 • M

  Vaikka itse en ole kovinkaan innostunut tuosta lanneröyhelöstä, niin näissä mekoissa se näyttää kyllä suorastaan yllättävän hyvältä! Voi apua, tässäkö sitä taas mennään.

  Terveisin nimimerkki “Aina sanon, että ei koskaan ja silti todellisuudessa melkein aina!” :D

  • mrs v

   Oikeasti, mä olen niin samassa veneessä sun kanssa. Olen huomannut, että aika mikä mulla kestää ihastua johonkin uuteen juttuun on paljon lyhyempi kuin ennen ja nykyään olen paljon avoimempi kaikelle. Sanoinhan joskus: “ei koskaan eläinprinttiä” :D ahahhahah. Katsokaa vaan banneria :D

   • M

    Ihana kuulla, että en ole ainut!

    Pakko vielä tulla kiittämään, että miten ihana sä olet, kun jaksat vastata kommentteihin yksittäin, vaikka niitä tulee ihan hurjasti. Suuren suuri arvostus tälle! Yksi tämän blogin parhaita anteja,n. 102948 muunkin asian kanssa :D

 • anonuumi

  Hei! Itseltäni löytyy tuo zaran mekk! Kesällä olisi rippijuhlat sekä yhdet ristiäiset. Mitä mieltä olet jos tuohon mekkoon yhdistäisi hiuskoristeen? Itse tykkään valtavasti hatuista ja hiuskoristeista :) harmi vain ettei niitä suomessa juurikaan käytetä :/ Ajattelinkin jotain hillittyä pantamaista hiuskoristetta, mutta tuleekohan liikaa kun tuossa mekossa ja lanteilla on “röyhelöä”?

  • mrs v

   Varmasti on hyvännäköinen! :) Minäkin pidän kovasti hatuista ja tuo mekko on itsessään niin yksinkertainen, että se oikein kaipaa jotain näyttävämää rinnalleen. Joten anna mennä vaan! :)