CATEGORIES

Kuvatili TÄYNNÄ!

17.4.2011
Hei kaikki ihanat siellä ruudun toisella puolella!
Tarvitsisin pikaisesti apuanne! Minun blogger-tilini on viittä vaille täysi – eli toisin sanoen en pian pysty lisäämään enempää kuvia blogiini :/

 Yritin googlettaa asiaa, mutta vaihtoehdoiksi sain:
 1. Uuden blogin perustaminen ja 
2. Lisätilan ostaminen.
Lisätilan ostaminen ei tosiaan paljoa kustanna, mutta tottakai sitä haluaisin yrittää selvitä dilemmasta ilmaiseksi. Sillä minua askarruttaa suuresti, mitä tapahtuu sitten kun en halua enää kirjoittaa blogia? Tuleeko minun jatkaa vuosittain sitä 5 dollarin vuosimaksua, että kuvat eivät häviä blogista jos haluan sen muistona pitää? Tai jos jatkaisinkin blogin kirjoittamista niinkin pitkään että 20Gt tulee täyteen, minun olisi sitten pakko vuosittain maksaa 20 dollaria? Yhtäkkiä ei olekaan enään pikkukustannus.

Eli te kaikki muut, jotka olette ennen samaisen ongelman kanssa painineet tai asiasta jotain tiedätte:


Osaatteko antaa hyödyllisiä vinkkejä, kuinka minun kannattaisi asian kanssa toimia?

26 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  kuvat.fiaijaa.comphotobucket.comimageshacktoinen accounttidropbox

 • inka

  Poista vanhat kuvat (Y)

 • Lina

  Heips! Ootsä tarkistanu miten isoja sun kuvat on? sen voi katsoa kamerasta :) Se voi vaikuttaa!

 • Jenni

  moi, olin joku aika ihan samassa tilanteessa sinun kanssa. sain ohjeita "kokeile flickeriä, kokeile photobuckettia" photobucket on muuten hyvä, mutta kuva tila täyttyy älyttömän nopeasti. tällä hetkellä käytän itse imageshackia, on toiminut todella hyvin ja olen kuullut muiltakin positiivista palautetta kyseisestä palvelusta :)

 • Mrs. V

  Kiitos vielä vinkeistänne!:) Loin uuden käyttäjätilin tälle blogille, ettei minun tarvitse aina toisen ohjelman kautta tuoda kuvia – vaan voin suoraan vaan ladata kuvat koneelta :) Viimeinen anonyymi,New Lookin sivut ovat vielä testivaiheessa. Eli käytössä on vain minun bloggerini toistaiseksi. Pahoittelen hämmennystä! Mutta ilmoitan täällä sitten heti jos tulee muutosta! Eli siis tällä hetkellä on siis täysin "tarpeeton". Blogien on määä siirtyä vasta kun viimeisetkin säädöt ovat pulkassa :) Ilmoitan siitä siiten! :)

 • Anonymous

  "Ps. korjaisin pientä väärinkäsitystä. Ihan täysin oma tämä minun bloggeri on, ei siis "new lookin alla" mitenkään"New Lookin sivuilta löytyy kuitenkin ns. kaksoiskappale blogiasi (joka tosin ei sisällä kaikkia päivityksiä), olen miettinyt että mikä mahtaa olla kyseisen rinnakkaisblogin merkitys? Ymmärrän jos et halua (tai saa) asiaa lainkaan kommentoida, mutta olen seurannut mielenkiinnolla uuden portaalin käynnistymistä joka tuntuu olevan jotenkin puolitiessä. Tulevatko blogit koskaan new lookin puolelle muuttamaan (mikä edellisten kommentoijien mukaan varmaankin ratkaisisi kuvien tilaongelman?) vai jatkuuko kaksoisblogien käytäntö, vai kenties jotain aivan muuta? Kaikki kommentointi ja ajantasainen kirjoittelu kuitenkin tapahtuu teidän "omissa" blogeissanne, joten new lookin versiot tuntuvat hieman tarpeettomilta, siitä hämmennys…

 • Anonymous

  suosittelen todellakin flickriä!! ilmaisessa tilissä se kuukausiraja minkä verran voi kuvia ladata, on ainakin itselläni lähes mahdotonta saada täyteen :D vaikka päivittäin lataankin kuvia sinne ja joissakin postauksissa on kymmeniä kuvia. lisäksi suosittelen sitä senkin takia, että kuvat latautuvat kaikkein nopeiten blogeissa, joiden kuvat on flickrissä ;) photobucket jumittaa; kuvat latautuu joskus vaan n. puoli väliin ja loppu osa jää näkemättä kun ei jaksa odotella latautumista ://

 • Essi

  mullakin tuli vähän aikaa sitten täyteen tila ja lataan nyt kuvat photobucketin kautta:) se on ihan hyvä ja kätsä:)

 • Mrs. V

  Kiitos kaikille vastanneille!!Tein niin, että loin toisen käyttäjätunnuksen ja kirjoittajan bloggeriin. Sen kautta sitten latailen kuvia tulevaisuudessa – ainakin alkuun! :)Ps. korjaisin pientä väärinkäsitystä. Ihan täysin oma tämä minun bloggeri on, ei siis "new lookin alla" mitenkään. En ole siis "ammattilainen" – ainakaan vielä :)

 • Anonymous

  Hei,Kun bloggaat nyt Newlookin alla ammattilaisena niin eikö ne järjestä sieltä firmasta sulle talletustilaa valokuville? Newlook blogithan ilmestyvät siellä yrityksen portaalissa eikä Bloggerissa. Eiks niiden silloin kuulu hoitaa noi jutut? Ehkä olen missannut jotain! :)Samantha

 • Anonymous

  Eikös sun blogi siirry ihan kohta New Lookille?

 • Anonymous

  Mitä sitte tapahtuu kun et enää maksa palvelusta? katoaako kuvat kokonaan? joutuuko maksamaan joka vuosi siitä hyvästä et kuvat pysyy netissä ja blogissa näkyvillä.Kannattaa siis miettiä mikä on järkevää ja mikä ei.

 • Neiti S.

  Hei, mistä tuon voi katsoa, että paljonko kuvatilaa on blogissa vielä jäljellä?

 • Anttis

  Minä ostin suorilta lisää kuvatilaa enkä voi moittia. Huomattavasti yksinkertaisempaa kun muut kikat.

 • Anonymous

  http://1g.fi/tour/photosite/ Suomalainen kuvapalvelu ja 5Gt ilmaistilaa eli 5krt enemmän mitä blogissa vakiona 1024MT=1Gt eli gigatavu.

 • Anonymous

  lisää blogille uusi "ryhmän jäsen" käyttäjä ja kirjoita sillä. :)

 • Bisquits

  Mulla kävi sama juttu tässä vähän aikaa sitten. Ostin googlelta lisätilaa, ja hyvin on toiminut (eikä ollut kalliskaan). Kuvat voi tietty ladata tinypiciin tai moneen muuhun palvelimeen, mutta itse en ainakaan jaksa joka postauksen takia kirjautua muualle. ;-)

 • Anonymous

  Photobucket on ainakin minulle toiminut :) Ja photobucket tilejähän voi luoda useita, mikäli tila joskus tulee täyteen jne. (veikkaan että Flickr:issä sama juttu)- Mia

 • Anonymous

  Oon saanu käsityksen, että voi perustaa myös uuden käyttäjän ja kirjoittaa sillä käyttäjällä tähän samaan blogiin.

 • laura

  Mun mielestä myös yks mahollisuus on luoda uusi kirjottaja blogille. Näin olen ainakin kuullut. :)

 • Annika

  Itse olen välillä lataillut Picasaan kuvia, mutta välillä Bloggerin kautta:) Picasa on toiminut hyvin!

 • Sofié

  Hei!En suosittele photobucketia, sillä mulla se täytty kolmessa kuukaudessa. En tiedä millä kuvanlaadulla kuvaat, mutta itse kuvaan RAW-kuvia ja niillä se täyttyi reilussa kolmessa kuukaudessa.

 • Minna

  mä ostin lisätilaa ja olen tyytyväinen :) toinen tili on hankala, kokeilin sitä ja oli jotenkin kökköä.. lisätila on edullinen ja sitä on paljon, se tuli voimaan heti ja voin huoletta jatkaa kuvien latailua entiseen malliin

 • HarMonica

  Mä ite oon ladannu photobucketin kautta viimeset kolme vuotta, eikä se tili oo vielkää täyttyny vaikka siel reippaasti yli tuhat kuvaa on, joten mä suosittelen sitä. :)

 • Anonymous

  flickr: ilmanen tili täyttyy hitaasti vaikka päivässä 5-15 kuvaaphotobucket: ilmanen, tili täyttyy tosi nopeesti

 • Anniina

  Kuvia voi ladata myös muualle. Photobucket on hyvä!