CATEGORIES

Cheryl Style

5.6.2012

Blogiani pidemmän aikaa seuranneet saattavat muistaa, että brittiläinen laulajatar Cheryl Cole (nykyään Tweedy vai pelkkä Cheryl?) kuuluu niihin julkimoihin joiden tyyliä seuraan. Pitkään aikaan en ole hänen päältään mitään erityisen inspiroivaa poiminut, mutta hiljattain hän esiintyi punaisella matolla “What to expect when you’re expecting”-elokuvan ensi-illassa Lontoossa eräässä kevät/kesä 2012 suosikki kappaleessani.

Sporttisuus on tämän sesongin yksi kuumia trendejä ja Victoria Beckham oli onnistunut sekoittamaan sitä jopa iltapukeutumiseen mallistossaan. Urheilullisen linjakas mekko ihastutti jo näytöslavalla, mutta herttinen miten hyvältä se näyttääkään tämän äärimmäisen kauniin laulajattaren päällä.

Jotta tämä tiistai saisi mahdollisimman energisen aloituksen, lisään loppuun vielä artistin uusimman sinkun. Kyseinen musiikkivideo on mukavaa katseltavaa muodin ystäville, sillä siinä vilahtaa paljon tämän hetken trendejä kuten: neonvärejä, voimakkaita printtejä sekoitettuna keskenään, eläimellistä kuviointia, printillisiä housuja sekä räiskyviä kukkakuoseja.

Hyvää tiistaita kaikille!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • julie

  Moikka, mitä teidän koirille kuuluu nykyään kun ei ole blogissa hetkeen vieraillut? Ne kevään postaukset oli niin hauskaa kevennystä aina silloin tällöin! Ovatko he siis muuten nyt Suomessa kanssanne vai jossain muualla?
  Ja onnea vielä valtavasti perheenlisäyksestä! :)

 • Cheryl on kyllä kaunotar, mutta eilinen live-esiintyminen Diamond Jubilee -konsertissa paljasti, että ulkonäön lisäksi laulajan kannattaisi kyllä panostaa myös siihen laulutaitoon… Cheryl oli mekossaan kertakaikkisen upea ilmestys, mutta lauloi tosi epävireisesti ja epävarman oloisesti. Onneks duettokumppanina pelastamassa oli aina luotettava Gary Barlow :)

 • miu

  Miten jotkut vain näyttävät niin hyviltä? =)

 • u wanna know?

  Oletko huomannut että we heart it-sivustolla on kuvia sinusta, jotka ovat täältä blogista otettuja? :o Laitoin sinne hakusanaksi srictly style ja toisella sivulla on kuvakollaasi sinusta!

 • Jii

  Cheryl on kyllä uskomattoman kaunis nainen ja seuraan hänen tyyliään hyvinkin tarkasti!

 • Hei!
  Ihana blogi sinulla, ja varsinkin vauvajutut kiinnostaisi. :)
  Asutko nykyään kokonaan Suomessa?

 • Aivan ihana tuo Cherylin puku ja tykkään tuosta kampauksestakin. Sellainen rennon tyylikäs :)

  Terkuin,
  Girly Style
  http://girlystyleblogi.blogspot.fi/