CATEGORIES

Hyvää äitienpäivää!

8.5.2011

Pienenä aloitimme äitienpäivän aina viemällä rakkaalle äidillemme aamupalan sänkyyn omatekoisten korttien saattelemana. Tänä päivänä asumme sen verran kaukana toisistamme, että se jää nykyjään vain haaveeksi. Vaikka kilometrejä onkin välillämme satoja, on äitini hengessä mukana lähes kaikessa mitä teen.

Äitini on opettanut minulle valtavasti ja hänen kädenjälkensä näkyy jokapäiväisissä askareissani. Moraalisen opin ja viisaiden elämänohjeiden ohella kauneusihanteeni, tyylini, opit terveydestä sekä yleisestä hyvinvoinnista ovat äidiltäni lähtöisin. Mutta kaikista kiitollisin olen hänelle siitä valtavasta rakkauden määrästä, joka on ollut aivan omiaan luomaan hyvän itsetunnon, jonka hän on kaikkiin meihin kolmeen tyttäreen istuttanut. Elämä sujuu huomattavasti aurinkoisemmin ja helpommin, kun sitä uskoo itseensä. Kaikki on mahdollista jos sitä tarpeeksi haluaa ja aina on pitää tavoitella sitä korkeinta tähteä. Mottoni kuuluukin: When there is a will, there is a way. Siitä kiitos äidilleni, että olen jo näinkin nuorena sinut itseni kanssa ja eväät omaan elämään on pakattu minulle koriin jo vuosia sitten. Ja jos pikku purtavaa puuttuu, on hän aina valmis tarjoamaan lisää tiedon hedelmiä.

Rakastan sinua mahtava äitini.
Alla muutama mietelause, jotka sopivat kuvailemaan omaa äitiäni.
Äiti on luotettavin ystävä,kun vaikeudet, raskaat ja yllättävät, kohtaavat;
kun vastoinkäymiset tulevat hyvinvoinnin tilalle;
kun ystävät, jotka iloitsevat kanssamme auringossa, mutta jättävät meidät kun vaikeudet kasaantuvat ympärillämme, hän edelleen pysyy kanssamme, ja pyrkii ystävällisin ohjein ja neuvoin hälventämään synkät pilvet ja auttavat rauhanpalautumaan sydämeemme.
-Washington Irving-

Minun äitini oli kaikkein kaunein nainen, jotaolin koskaan nähnyt. Olen kaiken velkaa äidilleni.Luen hänen ansiokseen kaiken menestyksen elämässäni;sen moraalisen, älyllisen ja fyysisen kasvatuksen,jonka häneltä sain.
-George Washington-
Ihanaa äitienpäivää teille kaikille upeille äideille!
3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Helkku

    Miten ihana onkaan taas huomata, että kaiken tämän pinnallisuuden takana onkin todella lämmin ja aito ihminen. Äitisi saa olla ylpeä tollasesta tyttärestä kuin sinä. :)Ihana pieni "katkos" tähän pinnallisuuteen, ja oiva muistutus siitä mikä on tärkeintä tässä elämässä; perhe ja läheiset muutenkin.

  • M-K

    Awwww, ihana postaus ja mamman vastaus <3!

  • Anonymous

    Rakas muruseni, olet korvaamattoman rakas minulle. Kiitos kauniista sanoistasi. Äidillä on hyvä olla silloin, kun lapsella on kaikki hyvin. Mamma