CATEGORIES

Strictly Style nyt Facebookissa!

14.5.2011

Teidän lukijoiden pyynnöstä – Strictly Style on nyt viimein facebookissa!

Facebookin kautta on kätevä seurata myös tilannetta silloin, kun syystä tai toisesta blogger jumittaa. Eilenkin, kun bloggerissa tehtiin korjaustöitä, pystyin facebookin kautta hieman pitämään teitä ihania lukijoitani ajan tasalla tilanteesta.

Jos tahdot seurata Strictly Stylen päivityksiä vaivattomasti facebookin kautta, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tykätä sivustosta ja uudet päivitykset tulevat automaattisesti uutisvirtaasi.

Niin ja teille, jotka ymmärrettävästi huolehditte henkilötietonne näkyvyydestä –  ei hätää! Muut sivustosta tykkäävät eivät nää toistensa nimiä (paitsi jos sivuille kommentoi). Tykkäävistä näet vain muut oman kaverilistasi ystävät, jotka sivustosta pitävät. Joten henkilöllisyytenne on turvattu!:)

Tähän loppuun lisään vielä näin lauantaiksi yhden hyvän mielen biisin. Tämä kipale saa vaan minun suupieleni aina kääntymään ylöspäin:)

Nähdään naamakirjassa!:)

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Jenni,Kiitos!! Oli ihana nähdä sinut naamakirjan puolella <3Anonyymi,Olen värjännyt hiukseni elämäni aikana kokonaiset 4 kertaa :D Nyt en ole vuosiin värjännyt, joten tämä on ihan oma värini… Mutta aina kun käyn kampaajalla (n.kerran vuodessa :D) niin käyn Suomessa paikassa nimeltä Stage11 helsingissä:)Haidi,Voi miten ihana! Showroomin hankinnat tulee parin päivän päästä!:) Varmaan olet vilaukselta nähnyt ajoitetun postauksen?:)Anonyymi,Joo totta, minä nään tykkääjät:) MUtta vain minä, ja ne ei mene eteenpäin minun silmistäni minnekään. Olen vaan ääääääärimmäisen iloinen kun saan nähdä kaikkia teitä ihania melkein kasvotusten!:)Anonyymi,Kiitos huomiosta!:) Kävin jättämässä pienen viestin sivulle:)Rahaa netistä,Eli sivulle pääsee kun menet facebookkiin ja kirjoitat hakukenttään Strictly Style. Tai sitten souraan osoitteeseen: http://www.facebook.com/pages/Strictly-Style/108795555875356

 • Rahaa netistä

  Mikä on sen Facebook-sivun osoite?

 • Anonymous

  aihe ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen , mutta ajattelin ilmoittaa ku itselleni sattui silmään toisessa blogissa sinulta kopioitu kuva enkä usko että hänellä on sinulta lupaa kuvaa käyttää. tässä linkki tähän postaukseen ja blogiin. http://fettnajs.blogspot.com/2011/04/viikonlopusta-viela-sen-verran-et.html#comments

 • Anonymous

  Muut tykkääjät ei näe toisiaan mut ylläpitä(t) näkee kaikki tykkääjät.

 • Haidi

  ihanaa, että nyt sutkin löytää sieltä helposti, tai blogin siis (: mulla ei jostain syystä ollenkaan näy postaus hennesin showroomin ostoksista? näkyy että olisit sen julkaissut, mutta blogin sivuilta ei enää löydy :o

 • Anonymous

  Ei liity tähän postaukseen, mutta käytkö asuinmaassasi vai Suomessa värjäämässä hiuksesi? Jotain juuri tollaista tavoittelen.

 • Jenni

  jee, täytyy käydä tykkäämässä :)