CATEGORIES

Fashionstore kilpailu!

16.5.2011

Muutama viikko takaperin minua pyydettiin muutaman muun bloggaajan kanssa ottamaan osaa Fashionstoren Liu Jo kilpailuun. Tiesin merkin, mutten sitä kovin hyvin vielä tuntenut. Kuvaus heidän farkuistaan oli kuitenkin sen verran houkutteleva, että päätin tarttua tilaisuuteen.

Italialaisen huippumerkin Liu Jo Jeansin Bottom Up-farkkujen paras ominaisuus on niiden upea istuvuus. Jokaisessa Bottom Up-mallissa on muotoleikkaukset takapuolessa, jotka nostavat ja muotoilevat sinullekkin unelmien pepun!

Niinkuin edellisessä postauksessa totesin, epäilyksistäni huolimatta kyseisen merkin farkut lunastivat lupauksensa. Malli toisensa jälkeen imarteli takapuolta ja sai jalat näyttämään pitkiltä ja solakoilta. Ja onko yhtään niin lojaalia ystävää naisella vaatekaapissa kuin tyköistuvat farkut?

Kyseisiä farkkuja voi ostaa Fashionstore verkkokaupasta, ja sinulla – mahtava lukijani, on mahdollisuus voittaa 100 euron lahjakortti kyseiseen liikkeeseen!

Minun lisäkseni monta kerrassaan ihastuttavaa bloggaajaa (joita monia saan kunnian kutsua ihaniksi ystävikseni) ovat stailanneet asut Liu Jo farkkujen ympärille ja te, arvon lukijat, saatte äänestää mieluisinta!

Voit ottaa osaa arvontaan Fashionstoren Facebook – sivuilla. Teidän tulee ensin tykätä Fashionstoresta, jonka jälkeen pääsette äänestämään mieluisinta stailausta. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 1 kpl 100 euron ja 4 kpl:tta 50 euron lahjakortteja Fashionstoren verkkokauppaan. Äänestys on käynnissä sunnuntaihin 22.5 asti.

Ei muuta kuin siis TÄSTÄ äänestämään mieluisinta asua ja arpaonnea!:)
14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katja

  Tää oli kyllä ihan loistava asukokonaisuus, pakko paljastaa, että sait ääneni vaikea päätöksen jälkeen :)Ja nuo sinun kenkäsi, aivan ihanat!!!

 • Anonymous

  Ääneni meni ehdottomasti sulle. Oot yks parhaimmista pukeutujista, joita vaan tiedän. Muutaman vuoden kuluttua sä voisit olla mun henkilökohtanen stailaaja :D Tuo LV.n huivi, pure love<3Miten muuten, ootko seurannu maailmanmestaruus juhlia? :)

 • Anonymous

  ihana stailaus! casual mut silti niiiin tyylikäs. jeij lisää tämmösiä kilpailuja:)

 • Johanna

  Sait ääneni! :)Minkä merkin huivi sinulla on kuvassa?

 • Tytto

  Ihana asu sinulla jälleen kerran!<3Onnea kisaan! En oikein tykkäile Face-äänestyksistä, mutta muuten olisit saanut ääneni :)

 • Mrs. V

  Anonyymi,Voi kiitos paljon! Kuule ihan sinua varten löytyisi postaus multa aiheesta!:) Käyppä katsomassa tämä postaus:http://strictlystyle.blogspot.com/2010/09/kenkafriikin-nettikaupat.htmlSiellä olen luetellut!:)

 • Anonymous

  Hei, sinulla on ihana blogi ja aivan mahtavia vaatteita ja varsinkin kenkiä. Kyselisin olisiko sinulla tiedossa joku hyvä nettikauppa mistä saisi tilattua Louboutineja?

 • Mrs. V

  Esikko,Voi kiitos kauhiasti! :)

 • Esikko

  Hihi, äänestin sua! :)

 • Mrs. V

  Tiramisuheidi,Voi kiitos paljon kannustuksestasi!!:)Anonyymi,Moikka! Kysyin suoraan maahantuojalta ja malli on: W11255. nimi Liu Jeans bottom up super low waist. Ikävä kyllä sitä ei löydy tällä hetkellä Suomen valikoimasta, mutta varmaan muualta verkosta voi onnistaa!:)Salla,Tuo malli ja muut tiedot löytdät suoraan tuolta Fashionstoren stailauskisan sivulta! Siinä on farkuista kuvat ja tiedot yhdessä!:) Minulla on vasta pari viikkoa ollu farkut käytössä ja vielä ei ole mitään valitettavaa:) Ja paljon on olleet käytössä!!:)ANonyymi,hahahah :D Voihan sen noinkin lukea ;)

 • Anonymous

  Hei siis apua!Mistä sitä arpaonnea äänestetään???

 • Anonymous

  Mikä malli ja koko itselläsi on tuossa kuvassa? Oikein istuvat ja muutenkin todella hyvännäköiset ! Oletko muuten havainnut kankaan löystymistä takapuolesta/reisistä? Ja entä ovatko kovin matalat?Huhhuh, tulipas oikein tenttausta :D-Salla

 • Anonymous

  Heippa!Osaatko sanoa mikä farkkumalli yläkuvan mallilla on päällä neljännessä kuvassa? Kyseessä on siis ne farkut, joissa on etutaskuissa jotain koristetta ja reisissä kulumaa. Mallilla on ko. kuvassa huivi. p.s. Kiitos mahtavasta blogista!

 • Tiramisuheidi

  Kiva kisa! Ääneni lähti sinulle! :)