CATEGORIES

Minitrip in the sun!!

16.8.2011
Vedin kuulkaas aikamoisen extempore kortin hihasta ja varasin eilen illalla huomisaamuksi lennot etelän lämpöön äitini luokse pariksi päiväksi. Homma parani vielä entisestään kun siskoni ilmoitti tänään, että hän lähtee myös! :) Huomenna siis nokka kohti näitä maisemia….

Voipi olla siis, että blogini puolella on ainakin kommentoinnin suhteen hieman hiljaista parin seuraavan päivän ajan. Toivottavasti saan matkalla aikaiseksi teillekin iloisia, aurinkoisia ja erilaisia postauksia Espanjan lämmöstä:) Takaisin tulen jo tämän viikon lopulla, joten hyvin pikaisesta matkasta on kyse.
Ihanaa lähteä siskon kanssa minireissulle! :)

Ps. Ihan mieletön määrä teitä on ottanut osaa tuohon Strictly Stylen synttäriarvontaan! Kiitos teille kaikille kauniista sanoistanne ja onnea vielä ensi lauantain arvontaan!:)

I made a complete extempore- move last night, when I booked flights to Spain for tomorrow to visit my mom at their summer house! The day just got even better, when I heard today that my sister can come with!:) I’m super excited about the minitrip! 


Ps. Thank you for all of your beautiful comments in the Strictly Style birthday ballot post. So happy to share a small part of my day with you guys <3 Best of luck to the draw on Saturday! :)

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Voi ihanaa kyllä kelpaisi itsellenikin parin päivän lomailu! :) paljonkos maksoi nuo lennot kahdelle? Ja mihin kaupunkiin lennätte? ;)

 • Anonymous

  Fuengirolaaaa<3 kotini<3 asun siis tuolla perheeni kanssa tällä hetkellä, vaikka nyt olen vielä suomessa viettämässä kesälomaa, mutta paluulento on ensiviikon lopulla! Muut ovat jo menneet takaisin, mutta harmi, että itse palailen vasta tuolloin muuten oisin voinut sinut bongata :p on jo ikävä kotiin, varsinkin kun näitä kuvia laitoit :) hassua luulin, että jäisi kauhea ikävä suomea, mutta nyt kun on pari kuukautta täällä viettänyt onkin jo ikävä takaisin :)

 • J-E

  oo, kyllä kelpais tämmöinen extempore matka itsellenikin! Kivaa matkaa <3-E

 • Esikko

  Oi miten ihanaa lähteä täältä sateen keskeltä! Mulla on seuraava matka lämpimään tiedossa "vasta" marraskuussa, mutta luultavasti silloin tulee vielä enemmän tarpeeseen. Espanja on niin ihana maa! Hauskaa ja aurinkoista matkaa! :)

 • Anonymous

  Hei!Ihanaa matkaa, just itse tulin pois noista ihan samoista maisemista!Arvonta postaukseen jo kommentoinkin, mutta laitan tähän vielä, toivottavasti ei haittaa.Nyt kun olet Espanjaan menossakin, käyt ehkä El Corte Inglesissäkin…? Ainakin siellä myydään niitä minulle salaperäistä 0914-merkkisiä laukkuja. Onko merkki sinulle tuttu? Itse en siis googlettamallakaan saanut mitään lisäinfoa aiheesta.-Namuro

 • Jessy

  Tervetuloa tänne Espanjaan :)

 • Mrs. V

  Anonyymi,Kiitos! :)Mamma,Huomiseen <3Anonyymi, None taken :) Elikkä ei siis ole kotimaa vaan ihan vain kesäasunto, missä äitinkin nyt jo lomailee :) Englantilaisessa tekstissä taisin sen sanoa mutta suomalaisessa en tainnut siis mainita :/Nanna,Kyllä kelpaa <3 Kiitos :)Anonyymi,Joo tänään oli kyllä karmaiseva sää, mutta onneksi Suomeenkin on loppuviikoksi luvattu aurinkoa? :)Kira,Aikalailla pitkin Espanjan rannikkoa on tuollaisia ihania maisemia <3 Kiitos paljon! :)Reetta,Kyllä, nopea pieni pyrähdys varmasti piristää kummasti :)Tiza,Oh yes its gorgeous! Real authentic Spain! :)

 • Tiza

  wow what a beautiful place!xx tizawww.loop-ladys-life.blogspot.com

 • Reetta

  Kuulostaa ihanalta varsinkin kun täällä Suomessa näyttäis tuo syksy tulleen..

 • Kira

  Näyttää ihanalle:) Saako kysyä missä päin Espanjaa on noin upeita maisemia? Mukavaa matkaa! :)

 • Anonymous

  eikä oon kateellinen! mäkin haluan. varsinkin ku nyt just tällähetkellä kattoo ikkunasta ulos niin vettä tulee harmaalta taivaalta kuin saavista kaatamalla ….. voivoi kun itsekkin pääsisi edes pariksi päiväksi vielä nauttimaan auringosta !!

 • Nanna

  Upeita maisemia, kyllä noissa kelpaisi lomailla :)

 • Anonymous

  En tarkoita tätä kommenttia millään pahlla, mutta mikset halua paljastaa omaa kotimaatasi, mutta äitisi kotimaan kyllä kerrot?

 • Anonymous

  Tervetuloa, ihanaa, että pääsette käymään Rakkaat <3 ! Mamma

 • Anonymous

  Kivaa matkaa :)