CATEGORIES

Koruarvonnan voittajat!

24.8.2011

Kiitos teille kaikille, jotka otitte osaa Strictly Stylen – synttäriarvontaan! Teitä oli aivan huima määrä osallistujia (537 osallistujaa) ja arvonnan suorittaminenkin oli melkoisen työn alla! :)

Päätin kuitenkin hieman suosia teitä kovin aktiivisia lukijoitani, joita koen oppineeni hieman tuntemaankin tämän viimeisen vuoden aikana. Te lukijat olette minulle hyvin tärkeitä ja kuulen mielelläni teidän mielipiteitänne. Siksi minusta blogin yksi parhaita puolia onkin tuolla kommenttiboksien puolella tapahtuva kommunikointi. Näin minäkin saan tästä blogin pitämisestä enemmän irti ja siksi halusin synttäreiden kunniaksi palkita myös ne henkilöt, jotka tiedän täällä SS-blogissa aktiivisesti hyvää henkeä välittäneen. On niin mukavaa, kun suurella osalla tiestä on blogger-tilit, niin tutun nimen ja kuvan kautta sitä pikkuhiljaa alkaa saamaan parempaa yhteyttä teihin <3 Täten suoritin arvonnan niin, että ensimmäiseksi arvoin yhden korun näiden aktiivisten kommentoijien kesken. Te kyllä tiedätte keitä te olette <3. Kun olin heidän kesken yhden korun arponut, lisäsin kaikkien arvontaan osallistuneiden nimet samaan kulhoon ja arvoin vielä toisenkin korun.

Arvonnat on nyt siis suoritettu ja upeat korut voittivat seuraavat henkilöt….

*Rumpujen pärinää…*

DFJ:n hopeisen rannerenkaan voitti: Mona


SNÖ of Swedenin makeanveden helmin koristellun rannekorun voitti: HelkkuOnnea kovasti voittajille! Jos laitatte minulle sähköpostilla postitusosoitteenne, niin pistän koruja tulemaan!:) Laitoinkin voittajille jo sähköpostia asiasta.

Lähiaikoina tulossa vielä muitakin kiinnostavia arvontoja. Mukavaa, että voin jotenkin osoittaa teille kiitollisuuttani näiden arvontojen kautta, kun jaksatte tänne blogiini aina palata ja osan päivästänne kanssani jakaa. <3

The winners of the SS-ballot are drawn! 


The silver DFJ bracelet goes to: Mona


and the freshwater pearl bracelet goes to: Helkku

As there were two different bracelets to give away, I decided to give a small advantage to those who actively share their thoughts in my comment box and spread positive atmosphere in this fashion focused blog. You readers mean a lot to me, and I love the fact that so many of you have active blogger- accounts. This way through your nicks and pics I get the feeling that I begin to know some of you, to whom I write for daily and share small thoughts with. After having drawn the first bracelet amongst the smaller group of people, I added all participants in one bowl and drew the second winner. 
If you didn’t win today, don’t worry. There are a lot of new exciting ballots coming up in my blog! :)


Have a great day you all! :)

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Outi

  Voi hitsit, aamulla kännykällä katsoin, ketkä on voittanut ;D Noh, liian hyvä tuurihan se olis, jos ite jotain voittais ;O) Mutta ehkä joskus vielä =) Onnea siis voittajille!!

 • Kira

  Olipa kauniisti tehty, voittajat on varmasti tosi onnellisia:) Onnea vaan voittajille kauniista koruista ja mukavaa viikkoa sinulle Mrs.V! :)

 • Elisabete

  <3

 • Mrs. V

  Elisabete,Voi hupsis! Nyt kun katson tuota listaa minkä keräsin niin eihän siellä ollutkaan sun nimeä! Mutta jos olisit osallistunut niin olisi sun nimi siellä varmasti ollut! :) Kyllä, komenttiboksi on hyvä paikka :) <3 Pidetään se sellaisena <3

 • Elisabete

  Minäkin vai? En edes osallistunut kisaan :)Vautsi! Mutta tosiaan,minusta on todella hienoa että blogin ylläpitäjä palkitsee vakkarilukijoitansa,kun hehän ovat tärkein osa tässä blogimaailmassa :) Mutta ennen kaikkea kommenttiboxeissa on ihana nähdä kuinka ihmiset tutustavat toisiinsa ja joistakin tulevat oikein ystäviä. :)

 • Mrs. V

  Mona,Voi kuule, oot sellainen Ms. Aurinko ja itse positiivuus että oli kyllä ilo nostaa sun nimi sieltä <3Haleja ja pistän postia pian! :)Elisabete,Sinäkin olit ihana mukana tokassa SEKÄ ekassa rundissa! Harmi että jäit tällä kertaa paitsi, mutta ehkä ensi kerralla! :)Maarit,Voi miten ihanaa että ymmärrätte <3 Reiluuden vuoksi toinen koru arvottiin ihan kaikkien kesken, mutta minä halusin toisen näistä koruista omistaa erityisesti näille positiivisen energian jakajille, Kiitos paljon sinulle samasta! <3Helkku,Olen niin iloinen, että sinä nousit toiseksi voittajaksi! <3 Postia on tulossa :)Anonyymi,Tottakai on! Tässä kyseisessä kilpailussa toinen koru arvottiin KAIKKIEN osallistujien kesken, oli blogger tiliä tai ei. Mutta suosittelen tekemään pian oman blogger tilin ja lisäämään siihen kuvankin, sillä näin saattaa joskus olla suurempi mahdollisuus voittaa, koska varmaan tulevaisuudessakin jos saan enemmän kuin yhden tavaran arpoa niin arvon toisen sitten näiden ihmisten kesken, jotka blogini kommenttiboksista muistan hyvän fiiliksen levittäjinä! :) Joten tee ihana oma blogger tili, niin voin oppia tuntemaan Sinuakin, sillä anonyymejä ei ikävä kyllä pysty toisistaan erottamaan :(

 • Anonymous

  Voinko osallistua kilpailuihin ja onko minulla mahdollisuus voittaa joskus jotain vaikka en ole kirjautun enkä näy lukujoissasi? :o luen kyllä päivittäin ja kommentoin anonyyminä :)

 • Helkku

  Voi kiitos ihana!! Täällä on kanssa yks äärimmäisen iloinen nainen, KIITOS <3

 • Anonymous

  Paljon onnea voittajille! :)))) Ihan mahtavaa, että positiivisuudesta palkitaan, sillä positiivisia ihmisiä ja energiaa tarvitaan aina ympärille. Hienosti ajateltu Mrs. V!-Maarit

 • Elisabete

  Oih,todella ihanasti tehty <3 Ja Mona on niin ansainnut kyllä voittonsa,onnea muru <3 Ja Mrs V:lle oikein iso hali <3

 • Mona

  Voi ihana <3 Kiitos!! Ja kiitos niin ihanista sanoistasi <3 Sinä se positiivista ilmapiiriä levität olemalla aito ihana oma itsesi <3Haleja muru<3Täällä on nyt yksi äärimmäisen iloinen tyttö!!:))