CATEGORIES

Vogue España

31.7.2012

Edelleen metsästän niitä kauniita beigen värisiä pitsisiä sortseja… Pitsikuumeeni nousi entisestään kun näin Espanjan Voguen heinäkuun numeron kannen, missä vaalea jumalatar Karolina Kurkova on stailattu kultaan, punaiseen, häivähdykseen turkoosia ja noihin pitsisiin shortseihin…

Muut vastaavat yksilöt kaapistani löytyvätkin. Enää puuttuvat nuo kauniit sortist…

Tätä postausta tehdessäni ihana mammani soitti Skypellä Kiinan matkaltaan ja kertoi löytäneensä noita sortseja paikallisesta Zarasta! Ah! Kiitos äiti! Vihdoin ja viimein saan nuo upeudet kotiutettua!

red blazer: Zara
gold necklace: Westyle.fi
turquoise earrings: Mallary Marks @ Barneys.com
crochet shorts: Zara
white top: Elizabeth and James Crosby satin top @ net-a-porter
wedge sandals: Guess

Gold, red and pretty lace? Oh yes! I was immidiately inspired when I saw this gorgeous July cover of Spanish Vogue. Blond goddess Karolina Kurkova looks amazing in this ensemble and I am hoping brunettes too… Everything else in this look I can find from my wardroble except those crochet shorts! Jeez I need to find a pair fast – it’s already August tomorrow!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Katoppas oasap.com, ite tilasin sieltä maailman mukavimmat sellaset:) kuva saattaa näyttää valkoselta, mut ihanan sellaset kermasen luonnonvalkoset shortsit on:)

 • lil

  hei! olisi kiva jos tekisit laajan postauksen syksyn muodista, väreistä ja must have -jutuista! :) nyt kun alkaa syysvaatteita näkyä kauppojen hyllyillä

 • Sari

  Tara Jarmonin liikkeessä Hesassa oli pitsiset luonnonvalkoiset shortsit ja -50% alessa.

 • Anonymous

  River islandin nettikaupan alessa on tosi vastaavat shortsit vielä muutamassa koossa. http://www.riverisland.com/Online/women/sale/shorts/cream-crochet-lace-shorts-617301

 • Oi, jumalainen Karolina! Ihan täydellinen look! Nuo turkoosit korvikset on vielä todellinen piste i:n päälle. Odotan innolla asupostausta, kun Kiinan tuliaiset ovat kotiutuneet! :)

 • Oi hyvä että löytyi! :)

 • ms

  Voi kun olet onnekas itse haluaisin nämä http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-S2012-s/244887/705080/CROCHET%2BSHORTS haluaisin nuo shortsit zarasta mutta kun niitä ei ole enää missään:(

 • haidi

  Oi mahtavaa, että saat nyt nuo ihanuudet kotiutettua! Toivottavasti on lämmin loppukesä/syksy niin pääsevät oikein kunnolla käyttöön! Ihana äiti sinulla kun jaksoi metsästää toiselta puolelta maailmaa matkallaan! :)

 • Mä ihastuin taas tuohon punaiseen blazeriin <3
  http://boudoir-pini.blogspot.fi/

 • Ei loydy Budapestin Zarasta, nyyh! Mua kanssa vaivaa toi pitsikuume.

 • linskuu

  mulla löytyy tosiaan kanssa noi zaran beiget versiot ja vaikka ne niin ihanat on niin jostain syystä niille ei oo tainnut kertyä yhtäkään käyttökertaa vaikka ostin ne jo kesän alussa. nyt kuitenkin huomasin että multakin löytyy vastaavat vaateyksilöt kun tossa espanjan voguen kannessa ja nyt tulikin kova inspis päästä pukemaan ne punaisen jakun kanssa! kiitos taas vinkistä!:)