CATEGORIES

Quick update

15.9.2011
Hei kaikki ihanat siellä ruudn toisella puolella!:)
Minulla on tässä nyt aikamoinen muutosten rupeama käsillä, mikä tulee näkymään hetkellisesti siinä, etten pysty ihan täysillä panostamaan tämän blogin ylläpitoon. Tilanne on kuitenkin väliaikainen, joten ei hätiä, ei tässä minnekään olla katoamassa:) Nyt vaan lähiaikoina pitää aikaimoista kiirettä, joten ajattelin antaa siitä tämän pienen varoituksen sanasen jos ei postauskia totutuin väliajoin kuulu. Toivottavasti asia korjaantuu pikimmiten.
Kiitos ymmäryksestä ja pikaisiin palaamisiin! :)



Hi to all of you wonderful readers!:)


Currently, I am going through some significant changes in my private life, therefore I can’t spend as much time with this blog as I would want to. However, this is only a temporary situation, so hopefully I will be back soon with my daily posts. For now, I can’t promise how many posts there will be every week, but naturally I will publish as much as I can. Thank you for understanding, and hopefully we can get back to normal as soon as possible.


Big kiss!!

46 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Empska

  Onnea uusiin tuuliin!! :)Asioilla on aina tapana järjestyä, vaikka sitä stressiä tuntuu välillä olevan vaikka muille jakaa!! :)-Empska

 • Veronica

  Tsemppiä sinulle:) en tiedä yhtään mistä on kyse, vaikka pieni aavistus onkin. Kiitollinen saat olla sinä ja moni muukin ihminen kenellä on ihanat tukijoukot ympärillä <3

 • MsS

  Onnea tulevaan! Olen pari kuukautta lukenut blogiasi mielettömän innostuneesti. Keep up the good work :)queenofzeal.blogspot.com

 • Lilya

  Hihii, sama vanhahan se täällä:) Ehkä hieman laiskistuneena, kun ei aina jaksa edes kirjautua sisään:) Mutta täällä ollaan silti edelleen mukana!!

 • heinis

  Onneonneaonnea, tosi jännää ja hienoa!!! :) Olen iloinen puolestanne (tiedän, mikä muutos on kyseessä ;)). Itsekin kaipaan muutosta tosi paljon, joten osaan samaistua fiiliksiinne! <3 Tsemppiä tähän kiirevaiheeseen!!

 • Pelham Wife

  Tsemppiä sinne kiireen keskelle ja ikävistä kommenteista huolimatta on ihana nähdä kuinka asiallisesti pystyt vastaamaan vielä takasin.(Itsehän en samaan välttämättä kykenisi :D) Minä ainakin pysyn visusti lukijana, vaikka sitten lukemalla vanhat postaukset alusta :) Toiv. kuullaan sinusta pian <3

 • lora

  Tsemppiä kiireisiin! Vaikka varmasti säpinää riittää ovat positiiviset muutokset aika mukavia ;)

 • Riitta

  Tsemppiä ja uusia tuulia syksyyn! Myös täällä pysytään kuulolla :-)

 • Helkku

  Tsemppiä sinne muutosten keskelle <3 Asioilla on joo tapana järkkääntyä, mutta ainakin ite oon NIIN huono odottamaan sitä! :D

 • Heidi

  Tsemppiä uusiin tuuliin! Ihana oot, kun jaksat vastata noin fiksusti ei-niin-fiksuihin anokommentteihin. Läppään läppäriin yläfemman sulle! :)

 • MJ

  Onnea tuleviin tuuliin! Juuri viikonloppuna mietinkin, että olisipa kiva kuulla käänteistäsi toise n blogin kautta. :)

 • Red Lips, Blue Eyes

  Take care and I hope everything will be settled and you will be back with new amazing posts!

 • Marjaana

  Onnea ja tsemppiä uusiin tuuliin! :)

 • Anonymous

  Okei kuolin vähän tuolle gold digger kommentille :D Onneksi en kahveja töräyttänyt läppärille :DD hehhehmutta tsemppiä kaikkiin muutoksiin nyt kuitenkin! you can do it! :)

 • Elisabete

  Onnea uusiin tuuliin <3 Itse en ainakaan katoa mihinkään,vaikka harmittaa kyllä kun en saa ensimmäisiä kahvihetkiäni jakaa sinun kanssasi aamuisin.:) Mutta hyvää kannattaa odottaa,iso hali <3

 • Tessa

  Onneaaaaaa!!!!!!!!!!! Siistiä ja jännää :).

 • Ipi

  Onnea ja menestystä kaikkiin koettelemuksiin ja muutoksiin. Joskus muutokset on ihan hyvä juttu :=) Voi että kun olisi kiva kuulla kuulumisia lähemmin, mutta ymmärrän, ettet niitä täällä halua jakaa ;D

 • snn

  Kiva että julkaiset itsestäsi välillä tällaisia hassujakin kuvia! Olet todella kaunis ja nämä kuvat osoittavat että sinäkin olet "tavallinen" ihminen ! :)

 • Mrs. V

  Bisquits,Hei ihana! Kiitos paljon ja pistetään me vaikka privaatisti postia naamakirjan kautta!:) Laitatko mulle friend requestia?:) Haleja!:)M,Kiitos ihana<3dreaminglifeaway,Kyllä, niinhän se monella tuppaa olemaan:) Kyllä se siitä ehdottomasti!:)Maarit,Ihan oikeassa olet, ja niin teenkin:) Kiitos paljon ja kiitos kun olet täällä :)Lilya,Oletko se sinä vanha ihana Lilya kuin ennen blogiakin pitänyt? :) Kiitos paljon rohkaisusta <3Sasha,Kiitos paljon! Paljon tehtävää riittää mutta niistä selvitään varmasti kunnialla:)Anonyymi,Voi ei, oikein positiiivinen muutos ja rakas mieheni ei todellakaan ole minnekään menossa <3 Ihan muita työjuttuja jonka takia paaaaljon tehtävää. JOten ei hätää:) Kiitos huolestasi :)Tytto,Kyllä, ihan oikeassa olet. Vaikka sitä tulee ihmisiä ikävöimään…:(Bea,Thanks a lot dear. I have faith in you amazing readers!:) xoxononna,Ihan totta, tärkeintä on ne rakkaat ihmiset ympärillä <3 Takas sinne <3anonyymi,Voi nyt sinulla on kyllä väärää infoa! :) Oma arvostettu tutkinto on tehty ja tyhjän päällä ei olla :) Mieheni on upein mies maailman päällä, jota rakastan enemmän kuin mitään muuta maailmassa <3 Mikä sinun mielestäsi on rikas? Jos tarkoitat sitä että rikkaus on rakastava puoliso, ystävät ja perhe lähellä, niin kyllä, olemme äärimmäisen rikkaita <3

 • M-K

  Onnea uusiin haasteisiin! Itsekin olen oleskellut oulussa 3 viikkoa ja pää pyörällä kaikesta tapahtuneesta! Huomenna paluu kotiin teksasiin. Tsemppiä!

 • Anonymous

  Ymmärrettävää, että sinulle tulisi paniikki jos miehesi jättäisi sinut. Silloin jäisit ihan tyhjän päälle. Ei sinulla ole kunnon koulutusta. Siitä vaan sitten uutta rikasta miestä etsimään. Gold digger!

 • Anonymous

  Toivottavasti kaikki menee hyvin, mihin asia sit liittyykään! Tärkeintä on kuitenkin, että on läheiset ihmiset lähellä ja tukemassa. Syyshaleja <3-Nonna

 • Bea

  You know we love you and you know we know you are wonderful. Keep calm :)xxoo

 • Tytto

  Onnea uusiin tuuliin! :) Muutokset ja maisemanvaihdokset tuovat oman lisänsä elämään. Ihania uusia muistoja ja hetkiä.

 • Anonymous

  sitähän ei me lukijat varmastikaan koskaan tulla tietämään, mistä tarkalleen ottaen on kyse, mutta itsellä tulee aina mieleen ero tollasista puheista =( tosin, jos muutos on positiivinen niin… arvailujen varaan jää. ääh!

 • Sasha

  Hei, sylikaupalla tsemppiä kaikkeen mihin ikinä sitä tarvitsetkaan! :)

 • Lilya

  Tsemppiä ihan hirmusti ihanainen:) Uudet tuulet puhaltaa mutta selviät niistä varmasti yhtä mainiosti kuten aina aiemminkin!

 • Maarit

  Kirjoittele vain siihen tahtiin kuin ehdit, ei tästä kannata liikaa stressata. Käyn tietysti aina innolla seuraamassa uudet postaukset kun niitä milloin putkahtelee. :) Onnea tulevaan!

 • dreaminglifeaway.com

  Paljon tsemppiä! :) syksy tuntuu olevan monelle kiireistä aikaa, mutta eiköhän tämä tästä rauhoitu…

 • M

  Tsemppiä paljon uuteen muutokseen! :) Minä ainakin pysyn kuulolla!

 • Bisquits

  Hurjasti tsemppiä uusiin koittelemuksiin (satuin kuulemaan asiasta erään tietyn ihmisen kautta, siksi tiedän, mistä on kyse ;-)). Olisi kiva kuulla, millä mielillä olet ottamassa haasteet vastaan, mutta ymmärrän, jos et täällä halua siitä kertoa. Saanko toivoa, että kuulemme asiasta ehkä privablogin puolella? :-)

 • Mrs. V

  Venny,Kiitos paljon! Toivoittavasti niille löytyy myös pian aikaa. Ihanaa syksyä sinne!:)RagDoll,Kyllä. Miljoona asiaa hoidettavana nyt, mutta kuten sanottu, asioilla on aina tapana järjestyä, että vaikka stressaakin tehtävän paljous, niin sitä tietää että hyvin kaikki kääntyy :)Mona,Kiitos murunen, toivottavasti nähdään pian:)Anna,Voi miten ihanaa :) Kiitos siitä!:) Victoria,Kiitos paljon. On ihana päästä eteenpäin kun pitkään meni epätietoisuudessa. Otan mieluusti tämän kiireen vastaan!:) Kiitos siis paljon kauniista sanoistasi:)Sofie,Kiitos muru paljon <3 Näin se on!:) Pian nähdään <3Kata,No sinä olet niin pitkään seuranani pysynyt, että varmastikin tiedät mistä on kyse, ja ennenkin samassa tilanteessa oltu ja hyvin pärjätty. JOten kiitos uskollisesta seurastasi ja tuestasi!:)Anonyymi,Kiitos paljon ;)Anonyymi,Voih, olet tainnut ymmärtää postaukseni pointin väärin. Hyvissä mielin täällä ollaan, nyt vaan on niin paljon kiirettä, että en ehdi samalla tavalla postailemaan. Siksi ilmoitin asiasta pienessä muodossa vain. Tässä blogissa en puhu muuten yksityiselämästäni, niin tämä on oikein sopiva info määrä:) Samaisessa tilanteessa olen ollut jo monta kertaa ja loistavasti selvitty, joten ei hätää:) Hetken vaan pitää kiirettä, mutta kyllä se siitä! :)Anonyymi,En siitä murehdi. Kyllä ne kaikki ihanat lukijat siellä säilyy vaikka joka päivä ei postausta tulisikaan:)Minulla on luottoa teihin kaikkiin ihaniin!:)Soccrmom,Kiitos muru paljon. Hyvin olet kärryillä, ja henkisesti vaikea paikka tosin taas tämä suuri muutos, mutta hyvin siitä on selvitty ennenkin ja varmasti tälläkin kertaa. Paljon haleja! ja kiitos ymmärryksestä <3SCVoi yritän palata päivittäiseen tahtiin asap!:) Mullekin tulee ikävä teitä kaikkia muuten liian pian!:) Kiitos paljon tuesta ja kauniista sanoistasi!:)

 • S.C.

  Kaikkea hyvaa ja toivottavasti tulet pian takasin paivittaisten postauksien merkeissa, muuten voi olla etta tulee vierotusoireita! =)Hugs <3http://iseesc.blogspot.com/

 • Soccermom

  Onnea uusiin tuuliin & haasteisiin! Taakse jää varmasti monta rakasta muistoa ja asiaa, mutta edessä on jotain varmasti yhtä hienoa. Jos yhtään olen kärryillä :)

 • Anonymous

  :D nää on ne hetket jollon bloggaajat menettää lukijansa!

 • Anonymous

  Etkö nyt dramatisoi asiaa hieman liikaa? Eikö olisi ollut vaan parempi kertoa asiasta suortaa, tai edes lyhyesti kertoa mitä on tapahtumassa. Eihän kyseinen tilanne nyt niin erityislaatuinen ole, ovathan monet muutkin ihmiset joutuneet kyseiseen tilanteeseen ja jopa selvinneet siitä. Muistaen vielä, että tilannehan on varsin positiivinen eikä mitenkään surullinen tai lopullinen :)

 • Anonymous

  Onnea uusiin tuuliin ja sateisiin ;-)

 • Kata

  Jaksamista! Jos yhtään arvaa, mistä on kyse, luulen, että muutokset vie eteenpäin kohti uusia hienoja seikkailuja. Toki muutokset vaatii sopeutumista ja kärsivällisyyttä, mutta eiköhän sulta niitä löydy!

 • Sofié

  Paljon tsemppiä uusiin tuuliin ja haasteisiin! Niin kuin itsekin sanoit-asioilla on aina tapana järjestyä <3Pian nähdään!

 • Victoria

  Kuulostaa oikeastaan ihanalta nämä uudet tuulet (näin paikoilleen jumittuneen näkökulmasta, hih) – kovasti tsemppiä ja voimia muutoksen myllerrykseen!!!:)

 • Anna

  Tsemppia! Meikku ainakin uskollisesti odottelee postauksia kun niita omassa tahdissa ehdit naputtelemaan. The best thing about the future is that it comes one day at a time.-Abraham Lincoln-

 • Anonymous

  Onnea ja tsemppiä nopeaan elämänmuutokseen,uskon että löydät sielläkin hetkessä oman paikkasi!!!!L

 • Reetta

  Voimia muutoksen keskelle. Tosiaan yleensä asiat kääntyvät lopulta oikein hyvin vaikka aluksi stressaa kovastikin. Kyllä me täällä jaksetaan odotella juttujasi<3

 • Mona

  Kaikkea hyvää ja ihanaa muruselle uusiin tuuliin<3 :) Haleja<3

 • RagDoll

  Tsemppiä muutosten myllerryksen keskelle! Uskon, että kaikella on tarkoituksensa, niinkuin tästä silloin kesällä puhuttiin. ;) Tämä avaa niitä monia ovia, jolloin on mahdollista toteuttaa niitä unelmiasi. Olen varma, että se hetki on nyt!

 • Venny

  Onnea uuteen elämäntilanteeseen! Toivotaan edes vähän parempia säitä, kuin mitä täällä tapaa olla.Todella mielelläni saisin sinulta taas remppavinkkejä. Olen ollut todella vaikuttunut sinun tee se itse – jutuista!