CATEGORIES

Classy bikers

11.9.2012

Ennenkuin jaan pihistä/panosta vinkkejä mustasta biker-rotsista, tässä kolme upeaa asukollaasia inspiraatiota tuomaan. Itse en näitä kolmea kollaasia itse luonut, vaan lisäsin ne Polyvoren sivuilta. Löydät kollaasien tekijän sekä jokaisen vaatekappaleen merkin ja hinnan klikkaamalla kuvaa. Loistavia ideoita siitä, miten biker-rotsin saa onnistuneesti yhdistettyä vähän klassisemmankin tyylin kanssa.

GUCCI FALL/ WINTER 2012 COLLECTION

Ihana asukokonaisuus! Ehdottomasti yritän tämän pohjalta asukokonaisuutta syksyksi luoda. Hieman samantyylisen asukokonaisuuden olette nähneet tässä vanhassa Copy Cat -postauksessani.

Gucci forever now - Charlotte Casiraghi

Tällä hetkellä minua puhuttelee kovasti punaisen ja valkoisen näyttävä yhdistelmä. Alla oleva asu on ehdottomasti sellainen, jonka tahtoisin perässä päälleni vetäistä. Tosin ilman tuota eläinprintillistä lakkia. Ihan noin rohkeaksi en minäkään ole printtihimoissani entänyt.

Totally Inspired :)

Mitä näistä kokonaisuuksista voisit kuvitella itse käyttäväsi?

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jaana

  Aivan ihania kollaaseja. Eka ja toka on täydellisesti mun makuun! Mä kyllä rakastan syksyä…osin ehkä juuri siksi, että syksyvaatteet on mun lemppareita :-) ihania paksumpia materiaaleja ja vähän tummempia sävyjä, kuin kesällä :-)

 • jii

  Heiii

  Olisi kiva nähdä vähän sinuakin ja muita juttuja kuin vain näitä “muotipläjäyksiä”. Itse en ole yhtään tämän tyylisten postausten ystävä vaan tykkäisin kun näyttäytyisit itsekin välillä :)

  • Mrs.V

   Ihana Jii kun jaksat katsoa naamaani, varsinkin kun tasaisin väliajoin naamani ottaa itseänikin päähän! :D <3 Kiitos kun seuraat! Tulossa on pian taas nyt kun tää "yksinhuoltaja-arki" helpottaa miehen kotiutumisen myötä :)

 • Tea

  Ihania lookkeja! Aion niin yhdistää, sen zaran nahka/villasekoite bikerin seuraavaks (joka vilahti sunkin aiemmassa postauksessa) klassisempien vaatteiden kanssa. Kylläpä muuten muistuttaa se zaran musta versio kovasti tuota guccin ihanaa beigeä..

 • Molempia! :D Mutta enemmän tuota alempaa luulen… ja ilman lakkia minäkin. Kiitti muutes siitä syyskenkä postauksesta! Sitä mä kaipailin, kun on lievä ropleema noiden kenkien kanssa. :)