CATEGORIES

Tee musta paperinukke

20.9.2012

Heipparallaa kaikki!

Joulukuun 12.päivä ilmestyy jälleen Oma Olivia, missä Te teette sisällön toimituksemme kanssa. Alkuvuodesta ilmestynyt ensimmäinen Oma Olivia -numero oli todellinen menestys, joten pistetäänhän nyt entistäkin paremmaksi! Oma Olivian-sivulla pääset rekisteröitymään käyttäjäksi, jonka jälkeen voit ottaa osaa haasteisiin ja ehdottamaan haluamaasi sisältöä yhteiseen lehteemme.
Yhdessä haasteessa pääset mm. stailaamaan minut uusiksi! Millaisessa trendissä sinä haluaisit minut nähdä? Kolme parasta ehdotusta toteutetaan lehteen. Minua ihan jännittää mitä te keksitte! :)

Tässä seuraavaksi virallista mainostekstiä siitä, mitä hauskoja haasteita siellä pyörii nyt ja mitä mahtavia palkintoja on teille varattu.

TERVETULOA TOIMITUKSEEN!

Tule mukaan Oma Oliviaan, Suomen suurimpaan toimitukseen tekemään kanssamme Oliviaa, joka ilmestyy 12.12. 2012.

Ensimmäisessä Oma Olivian vaiheessa aukeaa neljä haastetta:

1. Mrs V:n tyyli on tuttu Strictly Style -blogista. Nyt Oma Oliviassa etsitään hänelle uusi tyyli, joka kuvataan lehden muotijuttuun. Kerro, millaisessa asussa haluaisit nähdä Mrs V:n!
2. Kolme omaolivialaista pääsee lehteen kauneusjutun muuttumisleikkiin, joka ratkaisee heidän hiuspulmansa. Mihin hiusasiaan sinä haluaisit vastauksen?
3. Millainen on keskimääräinen kolmekymppinen suomalainen nainen? Tule etsimään tietoja hänestä!
4. Ehdota päähenkilöjutun aihetta. Kenestä haluaisit lukea?

PALKINNOT

Oma Olivian pääpalkinnot arvotaan kaikkien rekisteröityneiden kesken.

1. Lancômen meikki, jonka tekee Lancômen meikkitaiteilija Sara Murto. Voittaja saa lisäksi omakseen meikintekoon tarvittavat tuotteet.
2. MTV3:n Huomenta Suomesta tutun kokin Oula Hännisen valmistama illallinen voittajan kotona voittajalle ja kolmelle hänen ystävälleen.
3. 400 euron lahjakortti Samujin myymälään tai verkkokauppaan.
4. Miniloma Långvikin kylpylässä: Yö sviitissä ja kolmen ruokalajin illallinen kahdelle.

Pääpalkinnot arvotaan 26.11. 2012 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

LISÄPALKINTOJA AKTIIVISILLE

Joissakin haasteissa vetäjä palkitsee yhden aktiivisista osallistujista erikoispalkinnolla. Valinta on subjektiivinen eikä siitä voi valittaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tästä tulee mahtavaa!

t. Olivian toimitus

Liitythän siis mukaan leikkiin ja tehdään mahtava numero yhdessä! :)

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Bisous

  Kiitos piristävästä blogistasi! Toivoisin juttua alusvaatteista: mistä löytää laadukkaita mutta ei ylihitnaisia alusvaatteita, minkälaisia alusvaatteita kannattaa vaatekaapista löytyä (vaatekaapin kulmakivet juttuun sopisi?) ja vinkkejä alusvaatteiden säilytykseen, pesuun yms miten säilyttää alusvaattet hyvinä. :)

 • Anonymous

  Vau, ihanaa!

 • Hei, ompas mielenkiintonen juttu, ehdottomasti osallistun! Mua kiinnostaa kyllä tuo muuttumisleikki hiuksille, omat kun on jokapäiväinen ongelma. “Leikkauskin” on kohta puolen vuoden takainen hiukset-ponnarille-pää-alaspäin-ja-NAPS tyylillä toteutettu. :D

 • Helli

  Voi, tulee lapsuusajat mieleen, kun Apu-lehdestä leikattiin aina julkkispaperinuket irti ja soviteltiin niille asukokonaisuuksia. Sieltäköhän tämä innostus vaatteisiin kumpuaa….
  Mutta nyt mulla on edessä taas jokasyksyinen ongelma eli kengät. Minkälaisia kenkiä käytät kaupunkiretkellä, kun ballerinat on jo liian kylmät ja uggsit liian kuumat, eikä korkkareillakaan kauaa jaksa seikkailla?

  • Mrs.V

   Eilen oli päällä Hunterin saappaat!:) Mutta mä pärjään vielä balleriinoilla kun lisäät alle vaan sukat! :) Eli ainakin itse pärjään loistavasti läpinäkyvillä sukilla! Eli vähän kuin sukkahousut, mutta vaan sukkaosa :D ööh? Miksi mä en osaa selittää tätä järkevästi?! :D Onko niilä nimeä? Sukkahoususukat? :D terv. pehmopää

   • pinja

    Olisikohan etsimäsi sana nylonsukka? :) Samaa ainetta sukkahousujen kanssa. =)

   • Helli

    :D
    Tarkoitat varmaan nailonisia nilkkasukkia. No niillähän sitä minäkin pärjään. Joskus saattaa nilkoissa olla kivat urat, kun monen tunnin kauppareissu on takana ja jalkoja turvottaa :D

    • Mrs.V

     No juurihan niitä minä! :D Kiitos hirmuisesti! :)

 • Laura

  Heiips! Onpas mahtava juttu! Mahtaakohan tähän olla ikärajaa?? :-)

 • JEEJEE!! Niin mun tyylinen tehtävä taas! I’m on the mission! Siis susta ei kyllä näy yhtään, että olisit juuri saanut lapsen, edellisessäkin postauksessa katsoin vain että vau mikä timmi mama! Mikä on salaisuutesi? :)

  • Mrs.V

   Voi miten kiva! :) Odotan innolla mitä keksit! :) Ei ole mitään salaisuuksia. IHan vaan kuuntelen omaa kroppaani enkä painostani stressaa. Imemtys auttaa palautumaan ja varmaan sekin, että raskauden ajan koirat pitivät liikkeellä loppuun asti ja söin niinkuin olin aina ennenkin syönyt. ENpä tiedä? En osaa oikein muuta vastata :)

   • Eihän se raskaus olekaan lihomisen syy, mä mahduin aikoinaan heti farkuihin joita käyin ennen raskautta. Monet vaan tulevat syöneeksi liikaa.. kahden edestä :) Jos ei ole sairausrajoitteita niin voi liikkua ihan normaalisti ja on taas kunnossa kun on synnynttänyt. Ei raskaus lihota vaan se syöminen! Raskauden aikana vatsa kasvaa lapsen takia :), mutta kun lapsi on pois jää jäljelle vaan venytnyt nahka joka palautuu myös suht normaaliksi. Mä olen synnynttänyt kolme ja olen ihan saman kokoinen kun ennen, vaikka lapsetkin ovat jo maailmalla ( eli olen vanha ;) Onnea vauvelin johdosta! Ja ihanaa äitiyslomaa!

 • Anonymous

  Äh, ei jaksa.. Pidä blogi blogina ja unohda tollaiset höpötykset!!

  • Mrs.V

   ÖÖh? nyt en ymmärrä :) Blogihan tämä on yhtälailla :)