CATEGORIES

Make my make-up in English with weekend music

28.10.2011

Hei kaikki! Tässä heti perään vielä askel askeleelta video, miten sen meikin teen kun se edellinen postaus meni mönkään :/ Tein sen englanniksi, joten toivottavasti saatte taas mun mongerruksesta selvää. Yllättävän vaikeeta selostaa samalla mekin tekoa kun meikkaa. (Hahaha. Kyllä, pystyn yleensä jauhamaan purkkaa samalla kun kävelen :D) Suonette anteeksi pienet kielioppivirheet mitä teen (huomasin ne jo sanojen tullessa ulos, mutta kun pitkä video kyseessä niin ei voinut ottaa uusiksi, joten pahoitteluni). Tässä siis arkimeikkini teko. Myöhemmin tulossa vielä silmämeikin laitto. Suuri helpotus silmämeikin saralla on nuo käyttämäni ripsienpidennykset, joiden ansiosta en käytä mascaraa lainkaan.

Here is the English “make my make-up” video which I promised. Please excuse the few grammatical mistakes that I make during this video. It was a long video so I didn’t want to take any retakes. Later on I make an eye make-up video as well. Thanks to the eyelash extensions that I have, I do not wear any mascara at all. Therefore I normally don’t do my eyes at all, except when doing evening make-up. Here is my everyday make-up – hopefully you get something out of it :)

And as it’s Friday, here’s some up beat music to start the weekend. Enjoy! :)

Ja loppuun vielä viikonlopun kunniaksi pari biisiä joita olen ahkeraan kuunnellut. Hyvää viikonloppua!:)

26 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pauliina

  Olisiko lähiaikoina mahdollista, että tekisit videopostauksen siitä luomivärin laittamisesta?:)

 • Anonymous

  I have discover your blog and I love it¡¡ wich number of terracota guerlain do you use? And the make up of eyebrow , is an eyeshadow? Wich do you use in the video? thankss

 • Anonymous

  OMG, mikä ihana aksentti!! Aivan mahtavaa! Suurena brittiaksentin ystävänä rakastan kuunnella juuri tälläistä enkkua ;) Suuri kiitos siis videostasi :)

 • Sofie

  Fin du är vännen!!! Hope your ok!!! Xx

 • Anonymous

  Mielestäni on tyhmää, että ensin kerrot osaavasi kolmea muutakin kieltä suomen ja ruotsin ohella, ja sitten niitä kysyttäessä sanot asian olevan henkilökohtainen? Ihmetyttää hieman, miksi ylipäätänsä pidät blogia.

 • Anonymous

  mitäs kielioppivirheistä kun ei edes omasta äidinkielestä puhuta! Itse puhun äidinkielenäni ruotsia ja tietenkin myös suomea, mutta teen joskus suomea puhuessani/kirjoittaessani tosi tyhmiä ja noloja virheitä :DD mutta pakko arvella että asut jossain englanti-irlanti akselilla (tiedän ettet sitä kerro, eikä tarvitsekaan!), kun niin moni suomalainen (luultavasti televisio-ohjelmien takia) joka osaa yhtään englantia ääntää, puhuu nimenomaan jenkkiaksentilla ;) tässä vaan päivän miete, din blogg e ju bäst!-caro

 • inni

  Kiitos hyvistä vinkeistä, lähdenkin tummemman "varjostus"meikkivoiteen ostooon. Lumenen heleyttäjän kiiltoa taidan jatkossa neutralsoida läpinäkyvällä puuterilla, kun tavallinen puuteri usein peittää koko hohdon. Tuli mieleen postausidea, jota on muissakin blogeissa näkynyt eli vanhoja kuvia teiniajoilta ns. tyylihistoria :)

 • Roosa

  Kiitos tästä meikkipostauksesta! Sain paljon hyviä ideoita siistin perusmeikin luomiseen. Ja kun nykyiset meikkini loppuvat (tai kun opiskelijan tiukka budjetti sallii) taidan kokeilla muutamia mainitsemistasi tuotteista.

 • nera

  Tässä videossa oli tosi hyviä vinkkejä, ja sitä oli muutenkin kiva katsella, vaikutat jotenkin tosi ystävälliseltä tyypiltä kaiken perusteella:). Olisi tosiaan mahtavaa, jos joskus ehtisit tehdä myös sen luomiväri-tutorvideon:).

 • Anonymous

  Kiitos ja tosi hyvä että et julkaise noita Millan kommentteja, mun mielestä ei oo edes mitään syytä miksi niihin vastatakaan :D pila vaan tämän blogin ihanaa ja rauhallista ja ystävällistä ilmapiiriä joka yleensä täällä vallitsee <3

 • Anonymous

  minkävärinen se sun macin meikkivoide on mistä saa ostettu? kiitos jos vastaat. :)

 • Anonymous

  Iso kiitos videosta! Olet kyllä upea nainen!!Luulin jo että heti videon alussa sinulla oli meikkiä ja yllätyin kun aloitkin meikkaamaan! Et tarvitsisi mielestäni meikkiä ollenkaan vaan olet jo todella kaunis ilmankin! Tietysti tuo vain korostaa vielä kauniita kasvojasi :)Sai vielä kivat naurutkin tosta "funny face" kohdasta :D Vielä kun yritit puhua huulet mutrulla. Piti vielä poikaystävällekin näyttää etten ole ainoa joka lisää aurinkopuuteria pusukalan näköisenä.Tuli vielä mieleen ripsenpidennyksistä, että tuleeko siitä omat ripset huonoon kuntoon tai harveneeko ne jotenkin? -K

 • Kirsi

  Anteeksi Mrs.V tämä ikävä kielenkäyttö muuten niin ihanassa ja hyväntuulisessa blogissasi mutta MITÄ PERKELETTÄ TÄMÄ MILLA-PASKAPÄÄ TÄÄLLÄ SOITAA SUUTAAN JOKAISESSA POSTAUKSESSA?!! Jos Mrs.V:n raha- asiat, kirjoitustyyli, englannin ääntäminen tai mikä hyvänsä aiheuttaa jatkuvasti ärtymystä tai pahaa tuulta, niin luulisi vähäisemmälläkin aivokapasiteetilla tajuavan että sellaisesta pysytään sitten erossa!! Tämä Milla- pelle on jo moneen kertaan osoittanut olevansa katkera, kaikinpuolin sivistymätön, moukkamainen, kapeakatseinen idiootti joka ei taida elää ihan tässä todellisuudessa ja joka on pudonnut kehityksen kyydistä jo ajat sitteni! Onko se Milla sinulta jotenkin pois jos Mrs. V:llä menee mukavasti? Se nyt on tullut jo aivan selväksi, että omassa elämässäsi ei kaikki taida olla ihan sillä tavalla kuin toivoisit eikä pääsi sisällä ole asiat aivan kunnossa, mutta voisikohan asialle tehdä jotain? Jos ihmiset jaksaisivat käyttää edes puolet siitä energiasta, mitä käyttävät muiden kyttäämiseen tai asioiden vatvomiseen, oman elämänsä laadun kohentamiseen ja oman onnensa tavoitteluun tämä maailma olisi paljon kauniimpi paikka! Ja aika usein myös tekemällä hyvää, saa itselleenkin hyvää kun taas tekemällä pahaa, saa sitä itselleenkin. Millan tulevaisuus ei siis edelleenkään näytä kovin ruusuiselta….Hoh hoijaa, anteeksi Mrs.V tämä purkaus mutta en vain jaksa ymmärtää noita idiootteja. Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos kun jaksat kirjoitella näin mukavaa blogia!! :)

 • Mrs. V

  anonyymi,Ikävä kyllä en tahdo tämän enempää paljastaa. Pyrin pitämään blogini mahdollisimman kaukana yksityiselämästäni :) Todella ihana kuulla, jos sait jotain irti tästä videosta!:)Milla,Milla hyvä, en ole missään vaiheessa väittänyt että olisit minulle kateellinen. Ja toiseksi, olettamasi on väärä. Tienaan kiitos itse rahani:) Mutta laita nyt ihmeessä mailia! Tuo anonyyminä huutelu edelleen syö uskottavuutta ja siitä saa sen käsityksen, että et kehtaisi näitä sanoja omalla nimelläsi sanoa. Mutta korjaa ihmeessä olevani väärässä laittamalla sitä mailia ihan rohkeesti :)

 • Anonymous

  Mitä muita kieliä osaat suomen ja englannin lisäksi? :)Kiitos videostasi! Olen itse älyttömän huono meikkaaja, mutta tuon videon jälkeen heräsi halu opetella ihan kunnolla.

 • Mrs. V

  Kira,jonka kommenttia en julkaissut.Kiitos ihana ihan hirmuisesti avun tarjonnasta!:) Jos vaan löydät niin laita ihmeessä linkkiä tulemaan:) EN tänne kommenttiboksiin pysty paljoa asian tiimoilta kirjoittamaan, mutta jos laitat sähköpostia niin voin avata asiaa enemmän:) Suuri kiitos vielä ystävällisyydestäsi!:)

 • Mrs. V

  panpula,Voi kiitos ihan hirveästi! Ihana kuulla että sait selvää :) Kiitos kauniista sanoistasi <3Kaisu,Voi kiitos paljon :) Tuskin kaikki kateellisia ovat, jotkut vaan ihan puhtaasti haluavat auttaa eteenpäin ja korjaamaan virheet jos olettavat etten tiedä tehneeni virhettä:) Kiitos siis heillekin siis avusta:) Olet todella ystävällinen ja kiitos kauniista sanoistasi. Pikaisia paranemisia! :)Milla,Ikävä kyllä hylkäsin kommenttisi, koska niinkuin olen pariin otteeseen sanonut, en julkaise täällä mitään henkilökohtaista. Koska en ole missään julkisuudessa nimeäni tai muuta itsestäni kertonut, on se vastoin lakia lähteä julkisessa ympäristössä ykistyistietojani jakaamaan. Tästä syystä vireillä nyt yksi rikosilmoitus… anonyymi,voi miten ihania että antoi jollekin jotain tämä simppeli video:) Kiitos paljon rohkaisevasta kommentistasi:) Käyn laittamassa omani yleensä Helsigissä sijaitsevassa Bellazissa:)anonyymi,voi kiitos paljon kohteliaisuudesta:) Englantia opin kotona kun varttuessa meillä oli englanninkielisiä au paireja ja sitten lukion jälkeen olen käynyt jatkotutkintoni täysin englanniksi. Varmaan tämä pohja on auttanut minua puhumaan suomen ja enkun lisäksi kolmea muutakin kieltä:)Sofia,kuule sinä olet upea :) Kommentti kun kertoo niin paljon enemmän kommentoijasta itsestään kuin mistään muusta :)Erika,Voi miten kiva kuulla, että sait tästä jotain irti!:) Kiitos!Antonia,Hahaha:) Sä oot murunen ihana! Nätisti "kiteytit" sen mitä varmasti moni ajattelee. Kiitos siitä <3 Joo, toivotaan, että muutkin osaisivat antaa muille tilaa ja olla suvaitsevampia toisia kohtaan. Maailmassa ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita oikein, mutta sitten ollaan jo pitkällä kun ymmärretään arvostaa ihmisten erilaisuutta. Mutta toivotaan tosiaan että ilkeät anonyymit löytäisivät lohtunsa pian pahaan oloonsa, sillä siitähän taitaa olla loppupeleissä kysymys. Sä olet ihana. Ikävöin blogiasi :) ae,voi miten ihana kuulla! Kiitos tästä tiedosta!:)aurora,Voi kiitos paljon tästä kauniista kommentista :) Mukava kuulla, että en kaikkia väsytä näillä videoilla :)

 • Aurora

  Todella hyvä video! Ensimmäinen meikkivideo ikinä, joka ei alkanut kyllästyttää puolessa välissä! : ) Ihanan luonnollinen ja rento video : )

 • Anonymous

  Ite opinki itseasias todella paljon uutta meikkaamisesta sun avullas, iso kiitos vinkeistäs :)- A.E.

 • Antonia

  Tuleekohan tää kommentti nyt kahteen kertaan, en oon ihan varma, kun säädin jotain. :DNää meikkiaiheiset videopostaukset on tosi kivoja. :) Olin aikaisemmin sitä mieltä, että meikkivoiteen alle levitettävät meikin pohjustusvoiteet on ihan turhia, kunnes sain sellaisesta näyteputelin ja kokeilin näin ollen sitä ekaa kertaa. Toimii! Oon myös käyttänyt meikin alla sellaista kosteuttavaa ja hehkua antavaa voidetta. Käytän sitä myös silloin, kun en jaksa meikata "kunnolla", mutta haluan kuitenkin vähän ehostusta, se tekee ihosta paljon kuulaamman. Vaikka yleensä jätän anonyymien nillityskommentit omaan arvoonsa, on munkin pakko kommentoida tähän. Luen tätä blogia, koska musta on ihanaa keskittyä välillä kevyisiin tyttöjen juttuihin, enkä jaksa koko aikaa tuijottaa ajankohtaisohjelmia, joissa puidaan tämän maan historian syvintä lamaa sitten sotavuosien. Se, että puututaan kirjoitusvirheisiin (tai oikeastaan vielä lyöntivirheisiin) ja niiden pohjalta kirjoitetaan ironisia/ivailevia kommentteja on mun mielestä oikeasti aivan älyttömän rasittavaa.Tuollaiset kommentit eivät ole rakentavaa kritiikkiä vaan suoranaista v*******a.Ilkeät kommentit eivät ole hyväksyttäviä minkään tekosyyn varjolla. Rakentava kritiikki ja eri mieltä oleminen ovat täysin eri asia kuin toisen tarkoituksellinen loukkaaminen. Kenenkään ilkeän kommentoijan on aivan turha vinkua: "Haa, etkö kestä kritiikkiä?" Ilkeiden kommenttien tarkoitus on pahoittaa bloggaajan (ja usein myös välillisesti muiden lukijoiden) mieli. Piste. Jaksan aina vaan ihmetellä miten kenellekään voi tulla hyvä mieli toisten mollaamisesta. Jokainen varmasti ymmärtää eron näiden kommenttien välillä: "Se on muutes hammasharja eikä hammas harja. Äikänopena törmään näihin päivittäin enkä voinut olla korjaamatta. ;)" VS. "Luulisi nyt, että korkeakouluja (muka) käynyt ihminen osaisi kirjoittaa edes yhdyssanat oikein!!!" Ilkeät anonyymit, kun seuraavan kerran kommentoitte "Ihan hirvee takki. Tekee susta tosi ruman! Sori ny vaan." miettikää mitä oikeasti haluatte kenties sanoa: "Oletpa sinä kaunis, voi kun itsekin olisin noin nätti. Haukunpa sinua vähän jospa se tekisi itsestäni kauniimman." (It won't by the way.)tai millaisen kuvan annatte itsestänne "Hei, olen täysi idiootti enkä omaa minkäänlaisia käytöstapoja." Olipas saarna. :D My point is, blogisi on ihana ja tuo mukavan piristysruiskeen päivääni. <3

 • Anonymous

  Ihana ja piristävä video! Antoi hurjasti inspistä ja halua panostaa arkimeikkiinkin hiukan enemmän :) Kiitos!-Erika

 • Sofia

  Aivan ihana video, kiitos hurjasti että jaksoit nähdä vaivaa. Olet upea!

 • Anonymous

  Heissan!Piti vaan tulla sanomaan että puhut todella hyvin englantia. Tai että luonnistuu ja ei kieli takertele, hyvähyvä! Mistä moinen kielipää on mahtanutkaan tarttua? :o

 • Anonymous

  Hei!Pakko antaa kehuja kivasta videosta! Tykkään nimittäin itse katsoa juuri tällaisia meikkivideoita (:Mutta aloin myös kyselemään, että mistä käyttä laittamassa ripsienpidennykset? Ovat kyllä niin kauniit ja kivat, että ihan itsellekkin iski halu käydä laittamassa!

 • Kaisu

  ei sun tarvii mitää pienii virheit anteeks pyydellä! Kaikki on vaa kateellisii! Osaispa itekki puhuu noin täydellist enkkuu :)Mahtava blogi ja oon itekki kuunnellu tota Cher Lloydii koko päivän kipeenä sängynpohjalla :)Mahtava asenne ja persoona silläki!

 • panpula

  tykkään todella kuunnella englantiasi, mukava sekoitus britti ja hiukan suomi aksenttiakin :) ja oli todella kiva tämä video, kiitos siitä sinulle kun tällaisen teit meille lukijoille!