CATEGORIES

Chicisimo!

8.11.2011
Inspiroivan Blonde Salad – blogin kautta eksyin tälle sivustolle: Chicisimolle
Sivu toimii periaatteessa samoin kuin Chictopia, mutta on vielä helppokäyttöisempi, selkeämpi sekä kiinnostavampi. Tällä sivustolla voit plärätä mielin määrin läpi päivän asuja inspiraatiopuutteen iskiessä. Koska sivustoa ei pysty käyttämään ilman kirjautumista, tein itsellenikin profiilin ja siitähän se sitten lähti. Nyt olen pari päivää ollut chicisimolainen. Sen kautta olen saanut jo rutkasti inspiraatiota sekä paljon uusia ulkomaisia blogivinkkejä. Suosittelen tutustumaan. Sivulle pääset tästä.

Voit mm. katsoa kyseisen päivän, kuluneen viikon tai koko kuukauden suurimmat suosikit. Voit myös katsoa ketkä ovat oman maasi seuratuimmat fashionistat. Suomen sektorilla ei taida olla tarpeeksi käyttäjiä edes yhden käden sormille, joten tulkaas te suomalaiset ihanaiset sinne seuraksi! :) Myös eri vaatemerkit ovat vahvasti esillä sivun toiminnassa. Voit tarkistaa kuka pukeutuu upeiten Zaraan (eniten tykkäyksiä), H&M vaatteisiin tai kuka on vaikkapa Bershkan oman tiimin suosikkipukeutuja!
Erilaisia “meriittejä”saavuttaessasi, sivusto jakaa sinulle kukkasia osoittaakseen kiitollisuuttaan. Ihan hauska konsepti.

Tässä muutamia poimintojani sivustolta. Huimasti todella tyylikkäitä naisia ympäri maapalloa, joilta saa rutkasti inspiraatiota. Mm. alkuun mainitsemani Blonde Salad -suurblogin kirjoittaja Chiara Ferragni löytyy myös käyttäjistä. Katselkaa ja nauttikaa! :) Tulossa vielä myöhemmin jatkona copy catin tyylinen bloggari baittari postaus, missä toteutan perässä yhden lookin, johon tällä sivustolla rakastuin…

Last week I found myself from the inpirational fashion page Chicisimo. This site works much like Chictopia, but on my opinion, is just a bit clearer and simpler to use. You need to register in order to work the page and since then, I was hooked. Endless amounts of gorgeous and fashionable women from all over the world.

You can check out the most popular looks of the day, past week or from the enitre month, all ranked based on Your votes. You can even check the most popular fashionistas from your own country! If you got interested, enter the site from here!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • viveka

  KIITOS! Vaikuttaa erittäin kivalta sivulta ja niin kuin sanoit; helppokäyttöinen :)Löytyy juuri sellaisia naisellisia, kauniita asuja ja bloggareita mitä kaipasin :)

 • pihla

  heei tuttu sivu, niin kiva paikka! :) oon jo kauemmin aikaa seuraillut tuota, löysin chiaran kautta (on muuten minunkin yksi lempparibloggari :) )

 • Mrs. V

  Mona,Me kuule Lintun kanssa vietettiin SKypessä tossa tovi kun ihailtiin niitä kaikkai italialaisia ja espanjalaisia fashionistoja. Wautsi wau.Kyllä, insoiraatiota ihan yllin kyllin! tuu seuraks! :)Tanja,Suosittelen! :)Fashomama,Joo, tule seuraksi!! :)Helkku,Sieltä löytää todella vaikka mitä… Erityisesti nuo ulkoimaiset blogilöydöt ovat mieleeni!JUlia,ai apuva, en edes ole huomannut sellaista! Kiitos kovasti tästä infosta! Asetukset on vaihdettu nyt niin, että twitteriin tulee ainoastaan omat uudet asujulkaisuni! :) JOten max yksi info per päivä! :)Kiitos kun huomautit!:)Elisabete,Löydytkö sinäkin sieltä?! :)

 • Elisabete

  Kyseinen sivu on todella inspiroiva ja ihanaa kun olet myös sielä :)

 • Julia

  Joo, varmasti kiva juttu, mutta ainakin minä jouduin lopettamaan Twitter-tilisi seuraamisen kun se tättyi turhaakin turhemmilla @chicismimo-jutuilla.

 • Helkku

  Joo tuonne pitää käydä tutustumassa. Ainakin jo noiden sun nyttämien asujen perusteella sieltä saattaa löytää vaikka mitä. :)

 • Fashiomama

  Joo tätä pitääkin kokeilla! :) Kuulostaa tosi kivalta!

 • Tanja

  Näyttää kivalta, pitääpä käydä tutustumassa :)Todella Jossain

 • Mona

  Oi tää vaikuttaa niin kivalta!!!:) Pitääkin jossain vaiheessa ottaa aikaa ja perehtyä tarkemmin:) Ihana sinä<3 Niin kauniina ja vitsit miten kiva on katsella asuja juuri noin että näkee monta samaan aikaan!!:) Todellakin ispiroiva sivu!!:)