CATEGORIES

Mirabling BLING for your phone

21.11.2011
Jokin aika sitten Mirabling niminen firma otti minuun yhteyttä kysyäkseen tahtoisinko vastaanottaa heidän kännykkäkuoriaan. Oli aikamoinen onnenpotku, sillä olin juuri hiljattain joutunut sanomaan hyvästi 5 vuotta palvelleelle iPhonelleni, joka otti hieman matsia katukivetyksen kanssa pahasti köniinsä saaden. Tästä syystä olenkin tänä päivänä iPhone 4:sen onnellinen omistaja, mutta olen todennut kyseisen luurin näytön lasin menevän melko helposti rikki. Miehelläni samaisen puhelimen näyttö on säröytynyt jo 3 kertaa vuoden sisään, ja todella heppoisin perustein. Tästä syystä kuorien hankinta oli listalla jo hankintapäivästä lähtien, mutta eteen ei ollut tullut vielä sopivia. Kiitos tämän firman sain vihdoin hankittua puhelimelle hieman armoa niitä pienempiä kuin kovempia kolauksia vastaan…

Valitsin kaksi perusväriä (mustan ja valkoisen) sekä kaksi räväkämpää sävyä, nimittäin syksyn trendin mukaisesti saapui postiluukusta metallinhohtoinen kulta ja säihkyvä hopea kuori.
Tarkat mallit ovat nimeltään:

Lempparini on ehdottomasti tuo perusvalkoinen Button White, sillä se tuntuu suojaavan puhelintani parhaiten kumisella materiaalillaan ja se muutenkin näyttää parhaimmalta valkoisen version päällä omasta mielestäni.
Mieheni omikin heti omalle mustalle iPhonelleen tuon Bubble Gum Blackin ja on pitänyt siitä kovasti. Toivottavasti selviävät puhelimemme ne pienemmätkin iskut, sillä ilman kuorta nillä ei tuntunut olevan siihen edes mahdollisuutta.

Pysykää vielä tänä iltana kuulolla, sillä taas täällä blogissa on luvassa pieni arvonta, missä kaksi onnekasta lukijaani voivat voittaa haluamansa kännykänkuoret Mirablingin valikoimasta (ei koske Swarovskin kristallein koristettuja yksilöitä)! :)

Just about a month ago I had to say my goodbyes to my dear iPhone, as it took a little tumble and broke down in pieces on the middle of the pavement. I was really sad of my loss as it had loyally served my calling needs for almost 5 years! That’s quite impressive for a phone right? 
Therefore I am now a new and proud owner of a iPhone 4, but as I have seen and heard, the screen ain’t exactly bulletproof… My husband has had the same phone for little over a year and it’s screen has been smashed for 3 times already, and all of those mishapps have been quite modest compared to the damage that the phone has suffered. Because of this defect, it was quite apparent, that I needed to get a cover for my phone asap, so I could hope for a long life for my new phone as well.
Luckily, just after I had gotten my new iPhone, a company named Mirabling contacted me and asked if I needed phone covers. Halleluja! Now I have 4 different covers (button white, bubble gum black, diamond light silver, bottega gold) to take turns in protecting my precious newbie. My favourite is the white one with its rubber sole, as it fits my white iPhone the best and seems to provide the best coverage. My husband stole the black one from me already (trying to avoid his fourth mishap;)) and has been very satisfied with it. The two other colours are more fun and I picked them based on my current crave for metallics. Gold and sparkly silver go perfectly with my outfits if needed;) 

Stay tuned, because later today I will launch a competition here in my blog, where two of my lovely readers can win their favourite cover from the Mirabling phone cover selection (does not include the Swarovski chrystals embellished items)!

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Heippa!Tuntuu tyhmältä laittaa ns. vanhaan postaukseen lisää viestiä, mutta olen itse hankkimassa iPhone 4s ja ajattelin kysyä noista mirablingin kuorista – kuvista ei huomaa, niin onko etupuolella siis automaattisesti suojakalvo? (kuorissa siis) kun kuvissa näkyy vain että suojaisi takaa..kiitos =)

 • Anonymous

  ebay on turvallinen kuhan tarkistaa vaan myyjän saaman palautteen ja mahdollisuuden maksaa paypalilla. Mulla on noi kultaset kuoret ja en tiedä tuleeko Mirablinginkin mukana, mutta sain parit suojakalvot myös etukuorelle. Ja kuori on tosiaan millilleen sama mikä noissa kuvissakin näkyy. Mutta toki saa suomestakin tilata, onhan siinä turvallisempi olo jotenkin : )

 • Anonymous

  Moikka!Voisitko laittaa kuvia kuorista kun ne ovat puhelimessa kiinni? Itselläni sama iPhone kuin sulla ja nimenomaan valkoisena, enkä osaa yhtään kuvitella miltä näyttäisi esim. noilla kultasilla kuorilla! En ole minäkään löytänyt vielä kivoja kuoria, mutta ne kyllä tarviisin ettei tarvii olla koko ajan varomassa! Kiitos! :)

 • Anonymous

  suosittelisitko stage 11:sta? oliko hyvän laatuiset pidennykset? (:

 • Ines

  Aivan superhieno toi hopeinen! Kultainen myös! :)

 • Anonymous

  Ai apua tuo Wikipedia juttu! En tiennytkään siitä! Itse olen kauhistellut juuri tätä mammapalstaa josta mainitsit (kylläpä joillakin voi olla paha olo itsensä kanssa! :o) Minusta et liioittele lainkaan! Erityisesti tuo Wikipedia on niin järkyttävä juttu, että ehdottomasti tekijä vastuuseen! Kamalaa että tähän on menty. Varsinkin kun sinä pidät niin neutraalia blogia ja olet kaikille (myös näille puhtaasti ilkeille anonyymeille) ystävällinen ja asiallinen. Toivottavasti nyt nämä yksinkertaisemmatkin nettianonyymit tajuavat tekonsa vakavuuden ja sen, että niistä voi joutua vastuuseen.Minuakin kiinnostaa nuo hopeat kimallekuoret! Miten niissä pysyy tuo kimalle? :D Vai onko puhelimeen vastatessa naama pian kuin discopallo? :) Muuten tuo valkoinen kuori kyllä näyttää järkevimmältä ratkausulta!Kiitos taas tästä arvonnasta! :)

 • Jii

  Oletko ehtinyt testailemaan noita hopeisia kuoria? Miten hyvin nuo hileet/suomut pysyvät paikallaan? :)

 • Anonymous

  Minusta on hienoa, että joku vihdoin nousee ylös ja taistelee tätä tämän hetken "anonyymien valtaa" vastaan. Ihmiset eivät ymmärrä, että netissäkin on oma etikettinsä ja Suomen lakia on noudatettava. Jos näin ei tee, siitä voi joutua vastuuseen. Olen sama lukijasi, joka sinulle tuosta Wikipedia -artikkelista silloin vinkkasi. Järkytyin silloin jo niin syvästi, kuinka pitkälle jotkut hyvin ilkeät ihmiset voivatkaan mennä. Loistavaa, että tämä artikkelin luonut ihminen saadaan vastuuseen teoistaan. Ehkä pikkuhiljaa oppivat nämäkin ihmiset, että netissä ei tosiaan voi käyttyäytyä anonyymiyden suojissa miten vain. Ehkä tämän myötä saisi käytöstavat tänne nettiinkin!Voimia sinulle mrsv. Toivottavasti voimme kaikki yhdessä vaikuttaa tähän nettikäyttäytymiseen ja kohdella muita kunnioituksella, anonyyminäkin.

 • Mrs. V

  Sobe,Illalla alkaa kilpailu! Muista osallistua sinne! :)Anonyymi,Voi kiitos kovasti sinulle ihanuus :) Ihanaa, kun te lukijat arvostatte näitä vinkkejä!:) Itse mielelläni jaan iloni muiden kanssa, niinhän siitä saa itsekin enemmän irti!:) Ikävä kyllä lumihiutaletoimintoa en itse osaa laittaa :( Mutta jos joku täällä osaa, vinkit otetaan vastaan! :) Kiitos kovasti kommentistasi ja ihania hetkiä sinne lenkkipolulle! <3Anonyymi,En ole! kiitos vinkistä, käyn kurkkaamassa! :)anonyymi,En olekaan tutustunut ebayhin lainkaan! :) Miehelläni kun on sieltä aika paljon huonoja kokemuksia niin itse olen pysynyt kauempana…:/Anonyymi,Oikein muistat!:) Eli yli vuoteen minulla ei ole pidennyksiä ollut, mutta olen käynyt tekemässä ne Stage11 nimisessä kampaamossa!:) Sijaitsee Helsingissä Aleksanterinkadulla!:)ANonyymi,Voi kiitos murunen ajatuksestasi, että et uskoisi kenenkään minulle tahtovan pahaa. mutta ikävä kyllä tässä viime aikoina on tapahtunut niin paljon todella törkeitä tapauksia, että olen jutunut tekemään rikosilmoituksenkin. Joku nimittäin oli esim. WIKIPEDIAAN kirjoittanut, KOKO nimeni, entisen työpaikkani, MIEHENI nimen, asuinpaikkani, MIEHENI ammatin jne… Tämä on törkeää yksityisyydenloukkausta ja asiasta on tehty rikosilmoitus. Myös ikävä kyllä liian monella keskustelupalstalla levitetään väärää tietoa ja valheellisia olettamia henkilöllisydestäni hyvin halevntavaan sävyyn, minkä takia niissäkin täyttyy rikoksen merkit. Pitää ymmärtää, että itse en ole julkisuudenhenkilö sen perinteisessä merkityksessä. En ole ikinä jakanut henkilötietojani julkisessa ympäristössä, enkä mitään läheisiini liittyen. Tästä syystä niiden tuominen julkiseksi on rikollista. Olen nimimerkki, Mrs.V, samoin kuin sinä olet anonyymi. Eihän minullakaan ole oikeutta levitellä esim. sinun tietojasi julkisesti? Missä siis menee raja?Voi kun toivoisinkin, että ylireagoisin:( Todella harmillista, että tähän olen joutunut tulemaan. Erityisesti yksi äideille tarkoitettu keskustelupalsta on todella räikeästi loukannut ykistyisyyttäni ja sitäkin joudutaan nyt käsittelemään lain puitteissa. Eri asia kun olisi joku yksittäinen tapaus, mutta tämä on toistuvaa häirintää, ja olen jo 8 kertaa joutunut viimeisen 6kk aikana olemaan yhteydessä kyseisen foorumin ylläpidon kanssa. Todella harmillista. Olen todella yllättynyt, että joillakin on moiseen aikaa :( Joten kysymykseesi: Ikävä kyllä, tämä rikoslain pykälä on nyt esillä, sillä aika harva ymmärtää tätä tiedon levittelyä lainvastaiseksi. Kannattaa muistaa, että mitä ei näy blogissa, ei myöskään ole laillista muiden julkisessa ympäristössä jakaa.En ikävä kyllä tunne ebayta kovin hyvin, sillä mieheltäni on sieltä muutama hyvin negatiivinen kokemus.En missään nimessä kokenut sinua ilkeäksi anonyymiksi :) Kiitos hyväuskoisuudestasi, niin minäkin olen pyrkinyt olemaan. Todella harmillista, että tähän on siis tarvetta :(

 • Anonymous

  Hei! Säikähdin aivan kun huomasin että olet pistänyt tuon osan Suomen rikoslaista…Liioitteletkohan hieman? En usko että kukaan sinusta mitään pahaa puhuu, ja jos joku "levittelee" esim. asuinmaatasi netissä, jotenkin en vain jaksa uskoa että siinä täyttyisi uhrin kärsimykset ja vahingon aiheutus rikosnimikkeenä :O Tulee sellainen olo että ihmisten pitää pelätä sinua ja "julkisuuttasi". En oikein osaa ilmaista itseäni tämän asian suhteen, mutta olen siis todellakin sitä mieltä että hieman ylireagoit jos tuommoista linkität blogiisi. Eri asia tietysti jos joku on jo sinua katkerasti loukannut keskustelupalstoilla.Muutenkin ihmettelen miten rikos voisi täyttyä kun olet itsesi jo asettanut julkiseen asemaan blogisi kautta…hmm..Ja en ole itse ilkeä anonyymi jos joku nyt niin luuli, vaan oikeasti mukava pitkäaikainen blogisi lukija :) Ihmettelin vain suuresti tuota, epäilen niin paljon että kukaan haluaisi sinua loukata kun itsekin olet niin asiallinen.Ja noista kuorista, tilaisin kyllä ehdottomasti ebaystä, sieltä saa parilla eurolla noita tavallisia ja erikoisempiakin reilusti alle kympillä. Tuo Mirabling näyttää olevan aika rahastusta! Huh!

 • Anonymous

  ei liity aiheeseen ollenkaan, mutta muistaisin joskus lukeneeni että olet laitattanut helsingissä sinettipidennykset hiuksiin vai muistanko väärin? :p Jos muistin oikein niin missä kävit laittamassa? (: itse haluaisin jonkin sortin pidennykset, mutta oikean paikan löytäminen on kamalan hankalaa…

 • Anonymous

  mirabling pyytää sikahintaa, noita samoja kuoria saa ebaysta muutamalla dollarilla!

 • Anonymous

  oletko nähnyt näitä mikael korsin iphone koteloita minkä itse hommaisin heti jos omistaisin iphonen ja on paljon hienompia ku ne perus takakuoret :) http://allwomenstalk.com/wp-content/uploads/2010/12/10-gorgeous-items-to-wish-for-this-christmas/michael-kors-iphone-case_10-gorgeous-items-to-wish-for-this-christmas.jpg

 • Anonymous

  Hei!Kuoret näyttävät erinomaisilta ja ovat kyllä valinneet aivan "täydellisen" henkilön näitä tuomaan esille! ; ))Oikeastaan tulit mieleeni koiralenkilläni tänä aamuna… Syy miksi ajattelin sinun blogiasi on niin yksinkertainen asia, kun – huomioit aina jakaa "vinkkejä" muille ihmisille! Tämä on upeaa ja todella poikkeavaa meille suomalaisille! Yleensä emme halua vinkkejä jakaa. Ajattelemme varmaankin näin, että kun olen "joutunut" itsekin "opettelemaan" jonkun asian niin en varmastikaan halua, että joku pääsisi "helpommalla" asian suhteen… Joten oppikoon itse ja hankkikoon tiedot itse…Tästä suurenmoisesta "avaruudestasi sinun sydämessäsi" halusin KIITTÄÄ SINUA! KIITOS!Ja oikein ihanaa viikon alkua Sinulle ja koirillesi! ; ) Luen edelleenkin mielelläni vinkkejäsi ja yritän ottaa "opikseni". Varsinkin näihin blogeihin liittyvät vinkit esim., mistä löytää jonkun toiminnon ja niin edelleen ovat toivottavia ; ) (Esim. minua kovasti kiinnostaisi löytää toiminto, miten saan blogiini lumihutaleet?Jos satut tietämään, niin otetaan mielellään vinkit vastaan… ; )) Kuten olen mielelläni myös lukenut omia asuehdotuksiasi ja siitä, miten tuot esille maailman "Starojenkin" muotia!Kiitos!

 • Sobe

  Hei! Osallistun ja haluaisin samanlaisen bling kuoren kuin sinulla:) ja siis iphone 4lle!!