CATEGORIES

Sinustako Hair Icon 2012?

18.10.2012

*Yhteistyössä Schwarzkopfin kanssa*

Olette varmaankin huomanneet tuon ison Schwarzkopf bannerin blogini yläosassa? Jos ette, niin nyt on aika huomata! Hiusjätti Schwarzkopf etsii yhteistyössä Olivia-lehden kanssa Suomen upeimpia hiuksia Suomen Hair Icon 2012 kilpailussa. Voittajasta tehdään ylellinen aukeama Olivia-lehteen ja hän pääsee osallistumaan Tukholman Mercedes-Benz fashion weekille 2013.

Kiinnostuitko?
Onko sinulla Suomen makein tukka? Tai kenties ystävälläsi?
Jos tahdot ottaa osaa kilpailuun, tässä ohjeet sen tekemiseen:

KILPAILUN ETENEMINEN

Vaihe 1 (8.lokakuuta-15.marraskuuta 2012)

Kilpailuun voi osallistua 15.marraskuuta 2012 asti. Kilpailuun osallistutaan Facebookissa lataamalla kuva itsestä lyhyiden perusteluiden kera, miksi sinun tulisi voittaa Hair Icon kilpailu 2012. Kuvat julkaistaan Facebookissa, missä kävijät voivat äänestää omaa suosikkikuvaansa. Viisi korkeimman kokonaisäänimäärän* saanutta ehdokasta pääsee finaaliin ja heillä on mahdollisuus voittaa kokonainen aukeama Oliviassa sekä 2 VIP-lippua Mercedes-Benz Fashion Weekille Tukholmaan. Valitut finalistit pääsevät Olivia-lehden kauneusraporttiin ja he saavat ylellisen hiusmuutoksen Schwarzkopfin hiusstylistien tekemänä, meikin, sekä vaatestailauksen. Finalistien tulee päästä paikalle 19. marraskuuta kuvauksiin.

*Ehdokas, joka on saanut eniten ääniä Suomessa saa 100 pistettä, toiseksi eniten saanut saa 80 pistettä, kolmas 60 pistettä, neljäs 40 pistettä ja viides ehdokas 20 pistettä. Tämän jälkeen tuomaristo jakaa 100, 80, 60, 40 ja 20 pistettä viidelle osanottajalle. Yhteispistemäärä ratkaisee ketkä viisi pääsevät finaaliin. Tuomaristolla on ratkaiseva ääni tasapistetilanteessa.

Vaihe 2 (14.joulukuuta-7.tammikuuta 2013)

14. joulukuuta alkaa äänestys, jolloin nollataan kaikki aikaisemmat äänet. Kilpailu ratkeaa 8.tammikuuta samanlaisella kokonaisyhteispistemäärällä, mutta tällä kertaa äänestäjien ääni ratkaisee tasapistetilanteessa.

Osallistumisen alaikäraja on 16 vuotta. Alle 18-vuotiaiden tulee kysyä kuville huoltajan suostumus.

Kävin itse eilen kurkkaamassa ehdokkaita Schwarzkopfin Facebook -sivulta. Kylläpä oli paljon upeita hiuksia! Minun ääneni menisi tällä hetkellä ehdolla olevista Kata K:lle tai Mona T:lle! Wautsi wau! Jos uskot olevasi vahva ehdokas näiden upeiden naisten joukossa, käy osallistumassa skabaan täällä: www.facebook.com/schwarzkopfsuomi. Seuraan kilpailun tilannetta tulevat viikot. Toivottavasti näen kuvien joukossa pian myös Sinun upeat hiuksesi! Kerron vielä myöhemmin kenelle minun ääneni loppujen lopuksi menee.

Kyllä kelpaisi minullekin liput Tukholman muotiviikoille! Nyt vaan rohkeasti mukaan kisaan, sillä palkinnot ovat mahtavat!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi

  Otahan itse osaa, menestys olisi taattua! :)

 • Anonymous

  Jälleen laitetaan naiset kilpailemaan ulkonäöllään. Tässäkö on tämän mainostajan viesti kohderyhmälleen? Ei mennyt perille, ei.

 • Mulla ei kylla ole mitaan saumaa…
  Kuulostaa silti upealta ja mielenkiintoiselta kilpailulta!

 • emma

  Moi! Hiuksista kun tuli puhe niin haluisin kysyä että millä aineella suojaat hiuksesi aurongossa? Olen lähdössä pidemmäksi aikaa aasiaan ja siellä on sen verran kuuma että ajattelin nyt ihan panostaa ja ostaa jotain kunnon suojaa hiuksilleni. Ohuet ja vaaleat hiukset ovat jo tarppeeksi hennot etten kaipaa yhtään niiden palamista ! :D kiitos jo etukäteen ihana!

 • sewqu

  En löydä tuota sivustoa facebookista (linkkisi ei toimi?)

  • Mrs.V

   Korjasin! Toivottavasti toimii nyt?

 • mersuheh

  Merzedens Benz :D

  • Mrs.V

   Hahahah :) Onpas sinne eksynyt tarpeettomia kirjaimia :D

   • mersuheh

    mitä pienistä :) hymyä sateisiin päiviin :D