CATEGORIES

OnePiece winner and Christmas spirit!

16.12.2011

Heipä hei Teille kaikille! :)

Täällä on pitänyt vähän joulukiirettä ja kaiken lisäksi vielä hiukkasen ongelmia netin kanssa, mutta nyt pikkuhiljaa alkaa taas homma rullaamaan!:) Täällä ollaan valmistauduttu jouluun leipomalla jouluisia kakkuja, juomalla glögiä, joululahjoja kuusen alle paketoiden ja stereoissa pauhaa Michael Bublén joulualbumi jatkuvalla toistolla. Me emme ikävä kyllä tänä jouluna pääse suuntaamaan Suomeen lainkaan työvelvoitteiden takia, mutta onneksi mieheni puoleinen suku pääsee meidän luoksemme jouluksi! Ihanaa! Pääsen kuitenkin onneksi jouluaattona Skypen välityksellä omanpuoleisen perheeni kanssa avaamaan yhdessä lahjoja sekä varmaan pidetään Skype auki oman äitini kanssa keittiössäkin jouluruokia valmistaessa. Thank God for Internet ha?

Asiasta kukkaruukkuun.
Aiempi OnePiece haalariarvonta oli todellinen hitti. Yli 700 teistä ihanista otti osaa kilpailuun ja nyt onkin aika julistaa voittaja (jolle tosin pistinkin jo eilen privaatisti mailia ;))

Minusta oli aivan ihana lukea teidän tapojanne levittää joulumieltä. Pari kommenttia saivat jopa kyyneleet valumaan pitkin poskiani (Tosin, mä liikutun ihan äärimmäisen helposti. Titanic leffassa itken jo kun laiva lähtee satamasta…:/).
Suurin osa teistä valmistautuu jouluun juurikin joululaulujen soidessa, glögiä ja herkkuja napostellen, joulukortteja askarrellessa, lähimmäisiä siivouksessa auttaen ja lahjoja hankkien. Mutta hyvin moni teistä mainitsi myös sen joulun toisen tärkeän puolen – vieraiden ihmisten huomionti. Kuinka paljon voikaan tuottaa hyvää mieltä kun suot kauppajonossa ystävällisen hymyn toiselle asiakkaalle, ja jos hän näyttää kovin kiireiseltä, tarjoat hänelle jonossa paikkaasi? Tai annetaan liikenteessä toiselle tietä, siivittäen heidän matkaansa vielä ystävällisellä hymyllä? Myös moni teistä oli ottanut huomioon, kuinka moni saattaa olla täysin yksin tänäkin jouluna. Te käytte yksinäisellä naapurin rouvalla juomassa kupposen kuumaa ja rupattelemassa mukavia, auttamaan kantamaan kauppakassit yläkertaan tai jopa lahjoittamalla lahjoja vähempiosaisille. Te olette upeita. Toivottavasti joulu voi jatkua vuoden ympäri ja jaksasimme olla aina yhtä ystävällisiä vierustoverille, vaikka tontut eivät kurkkisikaan ikkunasta kilttejä ja tuhmia nimiä ylöskirjaten ;) Poimin tähän loppuun muutaman upean lukijani, jotka saivat minut liikuttumaan hyväsydämellisyydellään. Ihanaa joulunodotusta kaikille – vuoden ympäri! ;)

Ajattelin lahjoittaa rahaa esimerkiksi Kirkon ulkomaanavun kautta ihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta viettää lämmintä ja turvallista joulua esimerkiksi köyhyyden, sairauden tai yhteiskunnallisten epävakauksien takia. Pienikin apu voi olla suuri, kun kyse on yhteiskunnan vähäosaisimmista. <3
-adora-


Lahjoitan vanhat pyyhkeet/lakanat löytöeläinkodille. Niinkin pienestä asiasta tulee hyvä mieli ja muuten roskiin menevälle tavarelle löytyi hyödyllistä käyttöä!
-heidi-


Koska asumme ulkomailla, eika asuinmaassamme vieteta joulua aiomme joulu-aattona kayda paikallisessa Animal Shelterissa ulkoiluttamassa koiria ja vieda joulumielta kodittomille elaimille uusien huopien, ruoan ja herkkujen muodossa. :)
-N-


Joulumieltä koetan levittää olemalla ystävällinen, esimerkiksi eilen päästin kaksi nuorta tyttöä kassajonoon edelleni, vaikka he jonottivat toiselle kassalle, mutta olivat inan ennen minua kuitenkin paikalla. Eli yritän etenkin joulun alla olla mahdollisimman epäitsekäs.. Mihinkään ei ole kiire :)
-Elisa-


Itse en levitä hyvää mieltä mitenkään erityisesti joulun alla, vaan ympäri vuoden ottamalla kanssaihmiset huomioon (ah, kuinka kliseiseltä tämä kuulostaa!) avaamalla ovet, päästämällä bussiin edelläni ja vaikkapa mainitsemalla kauniista paidasta tai hiuksista! Ja eilen ostin hyvälle ystävälleni suklaata, kun hän sai kuulla tulleensa sedäksi :)
-Saara-


Levitän joulumieltä vanhainkodissa. Mummoni on joutunut tänä vuonna vanhainkotiin, jossa nyt varsinkin joulun aikaan olen pienen suloisen koirani kanssa vieraillut. Vanhukset tykkäävät kovasti ja piristyvät aina nähdessään koirani ja minut. Myös vanhukset jotka muuten vain istuvat paikallaan eivätkä puhu juurikaan, saattavat alkaa höpötellä koiralle ja silittää sitä. :) Se on kyllä ihanaa.
-Pihla-


Levitän hyvää joulumieltä samoin, kuin joka joulu: leivon pienille oppilailleni nimikoidut sydänpiparit koristeilla ja teen heille powerpointit syksyn aikana töissä ottamistani kuvista. Vie aikaa ja mietin joka vuosi, pitäiskö nyt jättää perinne väliin, mutta on sen vaan niin paras fiilis, kun oppilaat silmät loistaen ovat onnensa kukkuloilla noin pienestä asiasta. Luokissani on aina paljon maahanmuuttajia, jotka lähettävät näitä kuvia isovanhemmilleen kotimaahansa. Että ei auta, taas on taikinat vaivattava ja koristeet ostettava. :)
-Heidi-


Joulumieltä ajattelin levittää ihan omalla työpaikallani; meillä on tällähetkellä muutama ihminen töissä, jotka välittävät muille kaikkea muuta kuin positiivista fiilistä..joten koska negatiivinen energia vaatii “lääkkeekseen” ainakin kymmenkertaisen määrän positiivista energiaa, niin olenkin päättänyt aloittaa täällä oikein positiivisuuskuurin:D Toivottavasti ilmapiiri saadaan “joulumielellä” käännettyä pysyvästi parempaan suuntaan:)!!
-Elli-Ja kaikkien teidän ihanien joukousta onnetar suosi Suskia aidolla ja alkuperäisellä OnePiece haalarilla, joka kirjoitti näin:


Minusta tärkeintä on jouluna on niin lähimmäisten kuin myös vieraiden ja yksinäisten ihmisten kanssa ajan vietto. Joulun tulen viettämään yhdessä perheeni kanssa jouluruokia tehden ja rakkauttani osoittaen, mutta rapussani asuu myös monta yksinäistä vanhaa rouvaa, joiden luona käyn glögihetkien muodossa ja juttelemme mukavia maailmanmenosta. Se vasta joulumieltä tuokin. Olen huomannut, että vieraan ihmisen ystävällisyys piristää kummasti ja itse pyrin tähän kaikin tavoin. Kohdelkaamme kaikki toisiamme ystävällisesti ja lämmöllä – se on joulua ja elämää parhaimmillaan. 
-suskia-

Onnea vielä kerran! Laitoin sinulle jo sähköpostia. 
Ihanaa joulunaikaa teille kaikille – vuoden ympäri!;)
Ja muistakaa hymyillä!:)
8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Michael Buble on tosiaan ihana, kuuntelen itsekin parhaillaan sitä. Hänen joululauluistaan ajatukset menevät minulla jostain syystä New Yorkiin tai johonkin todella ihanaan leffaan. Aivan upea ääni kerrassaan. Hyvää Joulua Sinulle ja muillekin tämän kommentin lukijoille ja Onnea ja Menestystä Uudelle Vuodelle 2012!T. Maarit

 • Anonymous

  Hei ihanainen! Kiva kuulla susta jälleen :) vaikutat niin upealta ja aidolta ihmiseltä että levität joulumieltä tänne asti <3 hyvää joulun odotusta sinne puolelle maailmaa – missä ikinä sitten oletkaan :)

 • Mrs. V

  Anonyymi,Meni ihan sattumanvaraisesti kaikkien osallistujien kesken. Onnetar sattui suosimaan hyvin huomioivaa lukijaa ! <3 Guess good things really do happen to good people :) Samaa sinulle!:)

 • Anonymous

  arvottiinko voittaja siis ihan sattumanvaraisesti?:) vai parhaan kommentin muodossa?Hyvää joulua sinull!:)

 • Mrs. V

  Anonyymi,Kun aikoinaan tilasin ne saappaat niin minulle ei ainakaan tullut mitään kännykään.. enkä muistaakseni ole numeroani antanutkaan. Olen pahoillani, mutta en voi siis auttaa. Suosittelen ottamaan minun sijastani yhteyttä TopShoppiin! Varmaan sait vahvistuksen tilauksestasi sähköpostiin? siellä on varmaan joku tilauskoodi tai yhteystiedot?

 • Anonymous

  Kun tilasit Topshopilta, niin tuliko sulle kännykkään joku viesti että voi hakea paketin postista vai tuliko joku lappu postissa vai pitikö ite mennä postiin sen tilauskoodin kanssa mikä tuli sähköpostiin? :)Kun tilasin tässä jonkin aikaa sitten eikä ole vielä tullut tavarat…

 • Mrs. V

  Helkku,Kyllä!:) Suski on kyllä haalarinsa ansainnut :)Anonyymi,Ikävä kyllä en julkaise enää tähän asiaan liittyviä kommentteja lainkaan, sillä en kykene täällä kommenttiboksissa sinulle vastaamaan. Lähetä toki minulle mailia omasta osoitteestasi niin pystyn vastaamaan sinulle kunnolla! :)

 • Helkku

  Hei, olipas ihana kuulla sinusta <3 Ihania tosiaan nuo kommentit, ja Suski on kyllä ansainnut haalarinsa! Onneksi olkoon voittajalle! :)