CATEGORIES

Eläimellinen himo

13.11.2012

En juurikaan harrasta heräteostoksia. Minulla on lähestulkoon aina takaraivossani lista niistä asioista, mitä sillä hetkellä etsin ja “tarvitsen”. Toki sitä joskus sortuu hetken mielijohteesta jotain kerrassaan vastustamatonta kassalle kiikuttamaan, mutta pääsääntöisesti harkitsen ostokseni melkoisen tarkkaan. Tällä hetkellä yksi näistä himotuksen kohteistani on leopardikuosinen clutch-laukku.

*Voin nyt oikein kuulla pitkäaikaisten ystävieni räkäistä naurua*

En aikoinaan voinut sietää eläinkuosia. Kuitenkin nyt vuosien myötä on sydämeeni tassutellut printillinen kappale jos toinenkin. Kaapistani löytyy leopardikengät sekä huivi. Iltalaukku olisi juuri sopivan pieni lisä näiden rinnalle vaatekokonaisuuksien piristäjiksi.

pic:www.stockholmstreetstyle.com

Käyttäisin söpöä pörröistä kaveria hyvin neutraalien asujen piristäjinä. Vaatekaappini yksilöt huutavat monotonisuuttaan, joten vastaava räväkkä asuste toimisi varmasti kokoelmani kanssa loistavasti.

Seuraavaksi poimin teille muutaman inspiraatiokuvan Wendy’s lookbook blogista, millä tavoin minäkin tätä laukkua tahtoisin käyttää.

pics:wendyslookbook.com

Generally I am not an impulse buyer. At the back of my head I always have a list of items that I am on the look for, which I need or want. One such item on my list at the moment is a leopard clutch. Because my wardrobe is dominated by monotonic pieces, a raunchy animalistic clutch would be a perfect detail to rough them up.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ma rakastan leokuosia ja sita loytyy niin laukkuna kuin huiveina, kayttoon eivat vain ole vahaan aikaan paasseet. leo on nyt tosi must, uusimmat uggitkin ovat leo ja seeprakuosia….

 • Sissi

  Oon itse vastustanut aina eläinkuosia jotenkin tosi mauttomana ja huomaan, että vastustus alkaa olla enää periaatetasolla… Nämä kuvat nimittäin ovat aika makeita :) Enemmän tietty mallien muun tyylin vuoksi, mutta ei leopardikuosinen clutch näytä itse asiassa yhtään hassummalta. Itselleni en kuitenkaan uskaltaisi moista hankkia.

 • Wautsi, noi on kyllä upeita esimerkkejä kyseisestä printtikuosista: Louboutin ja Valentino. Kelpais mullekin – niin ja kyllä munkin kaverit nauraisivat. ;) Onko sulla jo joku tietty laukku mielessä? NAPista ainakin löytyy tota Louboutinia.

 • Hanna

  Mun mielestä Hanna on kaunis nimi=)

 • Katie

  Tuo eläin kuosi ei ole oikein koskaan ollut mun juttu, mut nyt olen alkanut siihen vähän ihastumaan. Kunhan se on tarpeeksi pieninä annoksina:)

  Ja muuten.. Kiva otsikko, jos sen ajattelee kaksimielisesti:D

 • Haidi

  Haha munkin täytyy myöntää, että blogia lukiessa ja leopardi juttuja nähdessä on ne pikkuhiljaa hiipineet ostoslitalle ;) samoin kun maxihameet joita wn ensin voinut sietää :D pukeuun aina niin neutraalisti, että asusteilla voisi repäistä ;) valkoinen paita, musta hame ja leo clutch! Oo tätä alankin metsästämään :D

 • Heli

  Ihana! Kuvista mun suosikki (ja inspiraation tuonut) ihan ehdottomasti tuo missä laukku on istuvalla naisella, hyvä kokonaisuus! Täytyy metsästää myös musta paita jossa olisi kaulukset.