CATEGORIES

Olivia live

25.11.2012

Viime torstaina kävin Turussa Esprit’n ja Olivian järjestämässä lukijaillassa. Oli todella kiva käydä piipahtamassa tunnelmallisessa Turussa ja tavata mitä ihanimpia paikallisia tyylittäriä. Kiitos teille monille, jotka uskaltautuivat vetämään hihasta. Niin kiva saada teille kasvoja ja rupatella kanssanne niitä näitä muodista, blogeista ja elämästä. Oli todella lämminhenkinen ja mukava ilta. Ilokseni vastaava tapahtuma häämöttää jo edessä…

Ensi lauantaina Helsingin Wanhassa Satamassa upea Olivia- lehtemme herää eloon! Itse pääsen myös saapumaan paikalle. Vietän osan ajasta lahjakkaan muotitoimittaja Emilian ja hurmaavan toimituspäälikkömme Anna-Kaarin kanssa tyylinurkassa. Siellä nämä viehättävät daamit auttavat haluavia löytämään oman tyylinsä. Loistava päivä luvassa!

Ilmaisessa tapahtumassamme on luvassa vaikka mitä kivaa kaikille osallistujille. Myös 700 ensimmäistä saavat kotiinviemisiksi lahjakassinkin! Itseäni kiinnostaa erityisesti Olivian Designer Outlet, missä on tarjolla suomalaissuunnittelijoiden luomuksia.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsisi saapumaan paikalle. Minusta on niin antoisaa tavata teitä kanssasisaria ja vaihtaa ajatuksia yhteisistä mielenkiinnonkohteista. Itse aion kutsua rakkaita ystäviäni ottamaan osaa tähän hauskaan päivään – varmasti kiva tapa viettää lauantaita porukalla. Toivottavasti näemme siis lauantaina! 

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elina

  Mitä mitä, tällainen päivä tulossa ja nyt vasta bongasin? ou nou, joko mahtaa olla ihan täyttä? :)

 • A.E.

  Olikos tuo tosiaan Katajanokalla? :) Voikun oliskin kiva jos jaksais piipahtaa tuolla :)

 • Sanni

  Tulossa ollaan, varmasti kiva päivä tiedossa :)

 • Ja vielä unohtui kysäistä, että olihan se statement-koru tullut perille postitse, kun et FB:n puolella ole viestiini ilm. kerennyt vielä vastailla…? Kurkkaatko vielä sen viestini sieltä, kiitti :)

 • Moi! Tuo Olivian linkki tapahtumaan ilmoittautumiseen ei ainakaan mulla toimi ollenkaan… Saiskohan sen korjattua? :)

 • Haidi

  Voi tylsä olen itse töissä joten enpä pääse paikanpäälle, mutta pitäkää oikein mukava päivä! :>

 • Piia

  Onko tapahtumaan ikärajaa ?

 • Oona

  Oli ihan pakko tulla sullekin kommentoimaan kun Monallekin jätin kiitokset aivan mielettömän ihanasta illasta Espritillä ! Oli enemmän kuin upeaa nähdä teidät molemmat ihan livenä ja päästä jutustelemaankin pikkuisen. Ja kyllä, olit aivan yhtä uskomattoman kaunis ja valoisa persoona, kuin mitä blogi antaa ymmärtää :) Toivottavasti Turun suunnalla olisi jatkossakin vastaavia tilaisuuksia, tai sattuisin sopivaan aikaan sinne pääkaupunkiseudulle. Täytyy jatkossa myös muistaa ahkeroitua kommentoinnin kanssa, ei tunnu enää lainkaan niin kummalliselta jättää virtuaalista kommenttia, kun on kasvotustenkin päässyt moikkaamaan :)

  T. Se sun kotiasi(kin) kovasti ihasteleva turkulainen oikisopiskelija

  • Mrs.V

   Jee ihana Oona! :) Mahtavaa kuulla susta täällä blogissa! Oli niin kiva tavata! Oli minulle tosi antoisa ilta. Niin kiva oli vaihtaa ajatuksia kaikista asioista kasvotusten. Tällaisen tapahtuman jälkeen on vaan niin kiitollinen ja sanattoman otettu, että on noin ystävällisiä, fiksuja ja upeita naisia mukana jakamassa näitä päivä blogissa. Kiitos Oona suunnattomasti, että annat minulle aikaasi! Toivottavasti nähdään taas!