CATEGORIES

Joulukuu

1.12.2012

Hyvää joulukuuta kaikille!

Helsinki on muuttunut valkoiseksi. Voisiko joulukuu paremmin alkaa? Sanon vaan, että mutisin eilen aamulla suustani kaikkea muuta kuin iloisia joululauluja, kun yritin päästä lastenvaunujen ja kahden rotikan kanssa eteenpäin jääpuikkojen hakatessa naamaani. Sen poikkeuksellisen haastavan aamulenkin jälkeen päätin, että en anna lumen nujertaa mieltäni. Ainakaan näin varhaisessa vaiheessa. Onhan meillä nyt sentään taas enemmän valoa iltojen hämärtyessä ja todellista tunnelmaa joulun lähestyessä. Ulkoilmaa uhmaten suuntasin vielä myöhemmin kauppaan hakemaan glögiä ja leivonta-aineksia… Nyt mutustelen tyytyväisenä eilen leipomaani jouluisentuoksuoksuista banaanikakkua (resepti täällä) ja valmistaudun lähtemään Helsingin Wanhaan Satamaan.

Tänään upea Olivia-lehtemme herää eloon! Luvassa on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja, designer outlet, lahjakasseja, pikameikkejä ja vaikka mitä muuta. Yours truly lupautui myös työhuoneeseen haastateltavaksi blogeista ja niiden tulevaisuudennäkymistä. Päivä kestää puolestapäivästä iltaviiteen. Itse vietän leijonaosan ajasta tyylinurkassa Olivian muotitoimittaja Emilian ja toimituspäällikkö Anna-Kaarin kanssa. Mikäli blogikeskustelu kiinnostaa sinua, liitythän seuraan kello 13.00 -13.30 tapahtuman työhuoneessa. Toivottavasti pääsen tapaamaan mahdollisimman monta teistä päivieni piristäjistä kasvotusten tänään!

Tämän iloisen tapahtuman jälkeen pääsen tekemään jotain, mitä olen taas jo kuukaudenpäivät odottanut: koristelemaan kotimme joulua varten! Aaah. Olen niin jouluihminen. Alle liitin kuvia viime vuoden joulukattauksestani. Pian tulossa kuvia tämän vuoden koristeluista…

Nähdään Wanhassa Satamassa! :)

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Halusin vain kiitellä iloisesta olemuksestasi ja jutustelustasi askartelupajassa viikonloppuna :)

 • Sofia

  Moikka, olipa kiva tavata Olivia Livessä! Jännä tunne, kun oon lukenut sun blogia säännöllisesti ehkä pari vuotta niin tuntuu kun olis tuntenu jo ikuisuuden, vaikka oikeesti tapaakin vasta ensimmäistä kertaa. :) Susta kyllä välittyy ihanan positiivinen fiilis niin livenä kuin blogissakin – jatka samaa rataa! Ai niin, ja hyvä vinkki se Wendy´s Lookbook, kävin jo vähän tutustuman ja so far hyvältä vaikuttaa. Kivaa pikkujouluaikaa!

 • Heipsan!

  Lupasin tulla tänne kommentoimaan. Tavattiin tänään siellä Tyyliklinikalla. Kerroin aikoinaan käyneeni blogissasi kommentoimassa ja myöhemmin muistin, että mähän kävin silloin joskus viime syksynä vinkkaamassa niistä Elloksen paidoista, joissa oli kaulalla nauhat rusetiksi solmimista varten. ;)

  Olet ihanan ystävällinen ja iloinen tyyppi, kuten sanoin niin blogista välittyy tämä myös. :) Mukavaa joulun odotusta sulle ja perheelle! <3

  http://www.whiteandfresh.fi

 • S

  Odotan innolla kuvia tulevasta joulusisustuksesta! Pitäisi tämän viikonlopun aikana laittaa omakin koti joulu kuntoon. :)

  http://1beautybox.blogspot.fi/

 • Mustaleski

  Et varmaan ehdi enää vastata, mutta tietääkö joku, pääseekö ko. tapahtumaan, vaikkei siihen olisikaan ilmoittautunut? Unohdin kokonaan, mutta haluaisin silti käydä kurkistamassa mitä kaikkea olettekaan saaneet sinne aikaan :)

 • Saara

  Joo, valkea maa on niin ihana näin joulun alla etenkin. Mut miks ihmeessä se menee usein niin että joko sitä tulee tuutin täydeltä tai sitten ei ollenkaan?! Satais ihan pikkuhiljaa ja pysyis koko talven, se olis parasta.:)

  Asiasta toiseen, mua kiinnostaisi kovin tietää edes pääpiirteittäin, miten oikein pienen vauvan ja koirien kanssa eläminen käytännössä sujuu? Onko se niin, että joudut monta kertaa päivän aikana pakkaamaan vauvan ja itsesi toppavaatteisiin ja sitten lenkkiä lenkin perään? Vai ehditteko miehesi kanssa lähteä esim. yksi koirien kanssa? Itsellä kun on 2-vuotias poika, jolle pukeminen täyttä tuskaa ja haaveissa toinen vauva ja koira, niin hieman mietyttää kaikki tuo yhdessä..:D Onko jotain hyviä vinkkejä asiaan olemassa?

 • Veronica

  Täällä toinen jouluihminen! Minä koristelin tuossa marraskuun alussa jo, olen vähän sekopää näissä jutuissa;) Olisi kiva nähdä kuvia sinun koristeluista, niistä voisin saada inspiraatiota omiinkin :) Ihanaa joulunodotusta sinne koko perheelle!