CATEGORIES

Tyylittäret mustissa

17.12.2012

*Sponsoroitu*

On aika julkistaa Guerlainin La Petite Robe Noire-kisan voittajat! Tämä oli minulle erityisen kiva kisa toteuttaa. Oikein yllätyin, kuinka monta mahtavaa kuvaa sainkaan teiltä pikkumustissanne. Kolmen parhaan valitseminen oli todella vaikea tehtävä, mutta nyt se on tehty. Guerlainin La Petite Robe Noire-tuoksut lähtevät seuraaville tyylittärille:

1.  Ensimmäinen voittaja oli Cherryberry-blogia pitävä vaalea kaunotar Noora. Pidin ideasta yhdistää tyttömäisen viehkeää pitsiä jykeviin nilkkureihin, jotka tekevät kokonaisuuden jujun. Hänen LBDnsä viehättää minun silmääni suuresti. Vastaanottaisin saman mekon kiljuen omaan garderoobiini.

2.  Tämän voittajakokonaisuuden on koonnut Style Plaza-blogia pitävä Sofia. Tämä kokonaisuus on tyylikkään arkinen, joka muistuttaa yksinkertaisen mustanpuhuvan kauneudesta. Zaran tekoturkis lämmittää kehoa ja meiltä, sekä nuo mustaruskeat sandaalit aiheuttivat täällä päässä erityisiä sydämentykytyksiä.

3.  Kolmannen kokonaisuuden takaata löytyy Lindsay, Lindsay’s Diaries -blogin näppäimiltä. Yhdistelmässä minua viehätti asun yksityiskohdat. Kaunis H&M:n rusettiponnari, näyttävä helmiäinen statement-koru sekä kuvankaunis hymy, joka minusta on aina paras asuste. Oli mekko minkä värinen tahansa.

Teille kaikille lähtee vielä tällä viikolla postiin Guerlainin La Petite Robe Noire – hajuvedet! Suuri kiitos kaikille osallistujille. Oli todella vaikea tehtävä löytää kolme mieluisinta. Mielelläni olisin palkinnut teidät kaikki! Vaikka Suomessa on tällä hetkellä valo hyvin niukassa, upeasti olitte silti kuvanneet vaikeissa olosuhteissa upeita pikkumustakokonaisuuksia. Löysin paljon uusi mielenkiintoisia ja intohimolla tehtyjä blogeja. Kiitos vielä 2. kokonaisuuden Sofialle, joka ihanasti kertoi osallistumisensa yhteydessä siitä, kuinka tiemme ovat joskus kohdanneet vuonna kivi ja tuli. Mieltä lämmittävää löytää sieltä ruudun toiselta puolelta kanssasisaria, joiden kanssa löytyy jopa yhteistä historiaa. Blogin pitämisessä parasta on Te, joten ihana kuulla, kuinka mukana on tuttuja monien vuosienkin takaa!

Toivottavasti tämän postauksen myötä myös Te löysitte uusia teitä kiinnostavia blogeja. Minusta oli ihana nähdä teitä tyylittäriä ja upeita blogejanne. Toivottavasti vastaavat, enemmän osaa ottavat kisat, ovat jatkossakin toivottuja? Olkaa vielä valppaana myöhemmin tänään täällä blogissa, sillä Guerlainin muistaa teitä Strictly Style-lukijoita vielä muutamalla mahtavalla kosmetiikkasetillä perinteisen arvonnan merkeissä! Siitä lisää hyvin pian…

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ja taas minä

  Hei, Hanna

  Katsoin juuri AVALTA maanantain Muotitietoisen, missä olit tyylitaiturina.

  Suoraan sanoe järkytyin asuvalinnoistasi, etenkin vekkihameesta, joka ei todellakaan pukenut kyseistä henkilöä. Vekitys, joka alkaa heti ylhäältä tuo ikävästi runsaat muodot esille, eikä auta, vaikka hame olisi kuinka naisellinen tahaansa.

  • Mrs.V

   Hei! Juuh, se hame ei ollut Niinankaan lemppari. Siinä kävi sellainen harmittava homma, että alunperin valisemani asu ei käynyt televisioon kuvattavaksi sen kuvioinnin takia, koska televisiossa ne kuviot olisivat “eläneet” ikävästi. Tämä asu oli back up – itseasiassa vielä toiselle henkilölle. Harmillista oli, ettei voinut tavata ihmistä ennen kuvauksia, jotta olisi päässyt konkreettisesti katsomaan mikä kenellekin sopisi parhaiten, mutta Niina oli niin kaunis tyttö, että hänelle sopii varmasti mikä vaan. Minä tosin en missään nimessä saanut tähän kokonaisuuteen koottua hänelle sitä “parasta” vaihtoehtoa :/

   • Ja taas minä

    Hei,
    Harmillista, jos asut valitaan näkemättä henkilöä etukäteen, tai vielä pahempaa asut olivat tarkoitettu toiselle henkilölle.
    Kokonaisuus väreineen kaikkineen oli järkyttävä, eikä auttanut, vaikka kyseinen henkilö oli kuinka kaunis tahaansa!
    Mutta sinulla oli kiva asu ja olit säteilevän kaunis:) Taisi kuitenkin olla pääasia?

    • Mrs.V

     Ei kyllä ollut pääasia :( Mutta kiitos kuitenkin. Juu, en itsekään ollut kovin tyytyväinen asuihin, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun stailaan ketään muuta. Eli nyt vaan kehittymään ;) Paljon on matkaa! :)

     • Heidi

      MIäs jos vaikka ihan rehellisesti myöntäisit että Mrs V. tarkoitti ainoastaan hyvää ja tuollainen syyttely ja tekstin takaa paljastuva kateellisuus on ihan turhaa. Mielestäni Mrs.V passasi sinne ruutuun oikeinkin hyvin, vaikkei kaikki putkeen sujunutkaan.

     • Veera

      Mitä jos tässä rehellisesti myöntäisit että tyrit, ja että et sovi televisioon millään tavalla?

 • Gorgeous Perfum bottle- wish I could find that here in the states- so pretty!!

 • mm

  ompas viehättäviä naisia ja asuja :) kivan kilpailun järjestit!

 • Annie

  Heippa,
  Nyt on pakko kommentoida, multa nimittäin löytyy kaapista ylimääräisenä tuo samainen pitsimekko koossa S, mikä 1.kuvassa on :) Oon osannut käyttää sitä vaan kerran, jotenkin se ei vaan iskostu mun kroppaan :D Joten laita vaikka mailia, jos kiinnostaa? Pisti niin silmään tuo “Vastaanottaisin saman mekon kiljuen omaan garderoobiini”, hih ;)

 • S

  Kauniita kokonaisuuksia! Kiva löytyää tätä kautta taas uusia blogeja luettavaksi. P.s..musta ei edes ole tylsä väri kun vaatteet ovat vain mielenkiintoisia. :)

  http://1beautybox.blogspot.fi/

 • Haidi

  Ihania asuja kyllä olet saanut! Oma lempparini on ykkönen, mutta jokin kyllä kolmos asussakin viehättää sen klassisuudella :)

 • Vau, olipa ihana yllätys nähdä oma kuva täällä ja kuulla että oma asu oli yksi sun lemppareista! :) Kiitoksia paljon! :)

 • Voi, kiitos ihana Mrs.V :) Ilahduin ihan mielettömästi kun huomasin, että asuni oli yksi sun lemppareista! Ja totta, on maailma kyllä pieni…tuntuu aika hurjalta, että nyt voi puhua jo yli 10 vuoden takaisista muistoista ;) hui, aikaa menee nopeasti!

  ISO KIITOS vielä ja ihanaa joulua koko teidän perhelle :)

 • ansku

  Ihanan oloisia blogeja mutta linkkit eivät ikävä kyllä valitettavasti toimi.
  Omaan silmääni kokonaisuuksita erityisesti miellyttää numero 2. :) Tosin 1 ja 3 ovat myös mahtavia!

  Hei piti vielä kysyä, että saako kuviasi kopioida ja esittää omassa blogissa. Tietysti linkaten mistä kuvat ovat peräisin. Asusi ovat niin hienoja ja elegantteja! niistä inspirtoituu niin paljon! :)

  Kiitos jo etukäteen! :)

 • Iiks, kyllä meinas tällä tytöllä purskahtaa aamuteet koneen päälle tänä aamuna! Ei voisi kyllä paremmin tämä viikko alkaa! Tällaisen tunnuksen saaminen sinunlaiselta tyylitaiturilta on kyllä valtavan suuri kunnia :) Aivan mahtavaa, KIITOS! <3