CATEGORIES

Onni on…

27.1.2013

…ystävät.

Tämän suloisen sunnuntain kunniaksi haluaisin onnitella kahta ystävääni: Lindaa ja Johannaa.

Nimittäin vuoden vaihteen alla Johanna siirtyi Kalastajan Vaimo-bloginsa kanssa uusiin haasteisiin MeNaisten alle, ja Ps. I Love Fashionin Linda Cosmopolitanin. Onnea rakkaat ystäväni! Taas upea osoitus siitä, kuinka unelmat voivat käydä toteen. Rohkeasti olette niitä tavoitelleet, sekä uskoneet itseenne oman onnenne seppinä.

Jotta voisit olla onnellinen, sinun on alituisesti pyrittävä onneasi kohti ja ymmärrettävä se. Tulos ei riipu olosuhteista vaan sinusta itsestäsi.
-Leo Tolstoi

Oli älyttömän hienoa nähdä meidän oma Lindamme tämän kuun Cosmon kannessa. Herttinen mikä kaunotar siellä lehtihyllyssä nyt komeilee!

Miten iloinen ja ylpeä sitä voinkaan olla puolestanne! Jo viiden vuoden ajan te olette olleet mittaamattoman arvokas tuki ja turva minun blogitaipaleellani. Tämän työksi muuttuneet harrastuksen ehdottomasti parhaita asioita on se, että se on tuonut teidät elämääni. Kuinka monet ilot ja surut olemmekaan näiden vuosien saatossa jo ehtineet jakaa… Kerrassaan upeaa olla jakamassa nyt tätä iloa teidän kanssanne. Onnea ihanaiset!

Jos olen onnellinen, sinä olet onnellisempi, ja kun näen sinut onnellisena, tulee minusta vieläkin onnellisempi.
– Paul Verlaine

Muistakaahan muutkin heidän blogejaan seuraavat päivittää uudet osoitteet seurantaan:
http://psilovefashion.cosmopolitan.fi/
http://www.menaiset.fi/alue/kalastajan_vaimo

Toivotan teille kaikille upeille blogini seuraajille mitä mahtavinta sunnuntaita. Muistakaa tänäänkin kauniilla sanoilla ja teoilla teidän elämänne ihmisiä, jotka tekevät arjestanne paremman, ihan vain olemalla rinnallanne.

Ihanaa sunnuntaita!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • raikas blogi :)

 • Kaunis postaus, hienoja sanoja ystävistäsi!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jii

  Nämä kaksi naista ovat kyllä täydellinen esimerkki siitä kuinka elämässä voi saavuttaa käytännössä mitä vain, jos on valmis tekemään töitä sen eteen. :)

 • Voi miten kauniisti puhut ystävistäsi. Ihana postaus :) Olen seurannut tyttöjen blogeja jo vuosia ja olen onnellinen heidän puolestaan näistä saavutuksista!
  Ihanaa sunnuntaita!

 • Voi et, tuo Paul Vertainen lause on ihana!!:’) Niiiiiin upeaa kyllä Johannan ja Lindan uudet kuviot. <3 Tuo Cosmon kansi on kyllä huikea!!:) Pakko oli hakea lehti, vaikkei sitä juuri ennen ole tullut luettua;)

 • Katjam

  Olet ihminen, jollaisen ystäväksi saadessaan on todella onnekas. :)