CATEGORIES

Shortcut

13.2.2013

Tänään kaupan lehtihyllyjä koristaa taas uutuuttaan kiiltelevä, uunituore Olivia! Hip hip hurraa! Kuukausitilaajat saivat aarteet kotiinsa jo eilen postimiehen kantamana. Minä edelleen odottelen omaa lepohetkeäni postiluukun alla. Kärsimättömän Olivia-ahmijan tulee siis kysäistä postitoimistolta viivästyksen syytä.

EDIT: Sain juuri tietää, että lehti tulee nykyjään myös tilaajille keskiviikkona, joten syyttä suotta olin vetämässä postimiestä hihasta! Pahoitteluni väärästä infosta.

Vaikka lehteä en olekaan vielä päässyt hypistelemään, tiedän sen sisältävän jotain extra kivaa, uutta ja mullistavaa… Nimittäin Oliviasta tuli interaktiivinen ja tästedes saatte nauttia herkullisesta lisäsisällöstä maksutta! Tässä numerossa Olivia hyödyntää ensimmäistä kertaa Shortcut-sovellusta, jonka avulla lehti herää eloon aivan uudella tavalla. Lehden jokaisen sivun voi jakaa älypuhelimella sosiaalisessa mediassa, tekstiviestinä ja meilitse. Jokaista juttua voi myös kommentoida.

Shortcut-sovelluksen voi ladata iPhone-, Windows- tai Android-puhelimelle. Kun sovellus on puhelimessa auki, se skannaa sivun, ja avaa älypuhelimeen automaattisesti kyseisen sivun rikastetun sisällön.

Numerossa on myös juttu minun ja Gantin yhteistyöstä, jonka yhteydessä voi myös käyttää kyseistä Shortcut-sovellusta. Siitä lisää seuraavaksi! Ladatkaa siis pikimmiten älypuhelimiinne Shortcut-sovellus valmiiksi, sillä antoisia juttuja tiedossa! Varsinkin teille, jotka olette laillani Gantin tuotteisiin ihastuneet…

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Vilma

  Apua, löysin sovelluksen, mutta miten ihmeessä sitä käytetään? Mul on vaan mahdollista ottaa kuva jostakin lehtisivusta, jonka sovellus sitten etsii..Miten esim tuon Gant jutun löytää?

  • Mrs.V

   Eli skannaat GANT sivun shortcutin avulla (sillä sivulla on myös Shortcut-merkki), sitten se avaa automaattisesti sivun tunnistettuaan sinulle lisämateriaalia siitä kyseisestä sivusta – eli esim GANT kisan! :)

   • Vilma

    Okei, nyt onnistui! :)

 • Hei tuo sovellus on hauska – mahtavaa! Kivoja linkityksiä ja videoita lisätiedoista!

 • Oili

  Aika vaikea löytää sovellus ainakin iPhonen viidakosta, paljon samannimisiä. Luovutan! :D

  • Mari Paalosalo-Jussinmäki

   Minullakin se oli ekana listassa, mutta vinkiksi: valitse se, jossa on myös kooaba-sana.

  • Mrs.V

   Oho? Voi tylsyys? Minulla tuli ainakin heti ensimmäiseksi valittavaksi!

 • Joy

  Minullekaan ei tullut eilen Oliviaa, vaikka siis ilmeisesti olisi pitänyt.

 • Siw

  Minunkaan postiluukusta ei ole Olivia vielä kolahtanut! Hmm…

 • Eipä kyllä tullut tännekään lehteä eilen…