CATEGORIES

Bannerista

27.7.2009

Ajattelin vaan nopeasti ilmoittaa että tämän viikon ajan vaihdan joka päivä bannerin kuvan, jotta kaikki näkee konkreettisesti miltä jokainen vaihtoehto näyttää tämän blogipohjan kanssa.

Pakko tosiaan hihkaista ilosta kun oma lempparini – istuva – johtaa tällä hetkellä äänestystä:)
Mutta toisaalta pidän myös siitä kolmosesta…:)

Kiitos vielä kaikille jo äänestäneille!:)

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Charlie

  kiitti vastauksesta! olen samaa mielta siita, etta eri hintaluokkien vaatteiden ja asusteiden yhdistely on hyva juttu ja laadukkailla kengilla tai laukulla saa asuun hyvaa sarmaa! ei GT:ssa mitaan vikaa ole, pain vastoin, sielta saa halvalla yhden sesongin muotijuttuja ja vahan muutakin, mutta sun blogista huomasin heti ne muut merkit;) hei mulla olis kans yks toinen postaustoive, mita mielellani lukisin: naytat viettavan aika terveellista elamaa ja sulla on tosi hyvin treenattu kroppa ja mua ainakin kiinnostais kovasti postaus sun treeniohjelmasta! en sellaista ainakaan taalta viela loytanyt! ps. tilasin kaks kertaa asokselta ja paketin toimittaminen kesti 2vkoa, tosin se lahti englannista heti ja jumitti taalla kreikan paassa, tavarat oli just niinku pitikin! xx

 • Mrs. V

  Charlie,ihanaa että sinä olet löytänyt tiesi tänne!:)Ja kyllä minäkin mielelläni tavaraa GinaTricotista ostan!:) Minun tyylini autta haluan ehkä vaan rohkaista osaa panostamaan joihinkin juttuihin enemmän, sillä minun mielestäni laadukas laukku ja kengät yhdistettynä vaikka GTn leggareihin ja toppiin näyttää jo hyvältä!:)Ihanaa että pidät asukuvista:) Idealla mennään että itseään ei pidä ottaa liian vakavasti ja niitä välittyisi muillekin hyvä fiilis:DItseasiassa olen ennenkin saanut pyynnön postauksista missä vähän kartoitan shoppauskaupunkeja… Muutamasta varmaan saisin ihan ok oppaan joten pitää pistää mietintämyssyn alle:)Kiitos sinulle aivan ihanasta kommentista:) Ihanaa että eksyit piristämään minun päivääni!:)

 • Charlie

  Loysin v asta blogisi ja sen on tosi kiva! uteliaisuuteni herasi kun et kerro edes kotimaatasi, salamyhkaista:) anyway, kiva katella paivan asukuvia kun vaihteeksi bloggari ostaa vaatteensa muualta kuin useimmat (mina mukaan lukien), valilla tuntuu etta kaikki bloggarit ostaa vaatteensa gina tricotista:) sun asukuvista saa inspiraatiota! tosi kiva nahda monia toivomiani kenkia ja asusteita kaytannossa ns. normaali-ihmisen kaytossa, eika pelkastaan mainoskuvissa! niin, sun blogi on tosi piristava, sopivan erilainen ja asukuvien poseeraukset hauskoja! mua kiinnostaisi kovasti shoppailuvinkit eri kaupungeissa kun matkustelet paljon, ja vahan kateellisena kuolaan Chanel-laukkujesi peraan:) olis kiva leikkia prinsessaa paivan ajan ja sukeltaa vaatekaappiisi! jo senkin takia, etta se on jarjestyksessa toisin kuin oma kaaokseni;) sori sekalainen teksti, hyvaa kesaa sulle!

 • Mrs. V

  KikiKäyn varmasti kurkkaamassa sivuasi!:) Aina ihanaa kuin positiiviset ja elämäniloiset naiset rohkaistuvat jakamaan juttujansa muiden kanssa!:)Mäki pidän kakkosesta….:D Toivottavasti se vie voiton:D

 • *Kiki*

  Hei tyttönen, ajattelin kertoa sinullekin, että sain vihdoin aloitettua oman blogin. Käy ihmeessä kurkkaamassa, jos vain kiinnostaa :)Minusta tuo istuva banneri on sellainen todella seesteinen, siitä tulee mieleen jotenkin jooga :D Tosi kivoja on nuo kaikki vaihtoehdot.

 • Mrs. V

  Bellagio,ihana:) paljon pusuja:)marissa,Mä en itseasiassa ees tiennyt että niitä on kahta kokoa:) Mutta ihanaa jos sinä olet saanut vastauksesi:`)Olen kovin iloinen jos olen voinut jakaa iloni muiden kanssa ja hyvin otettu siitä että olen kyennyt jutuillani jopa inspiroimaan!:) Toivottavasti löydät pian omat ihanat Pentikkisi!:)

 • marissa

  Niissä on molemmissa viis palloa ja taidan kallistua tuon suuremman puoleen, on näyttävämpi:) Kiitos vastauksesta ja etenkin ihanasta blogista, josta saa inspiraatiota niin pukaetumiseen kuin sisustamiseenkin! Ja kiva kun vinkkasit joskus Charin blogista, lennähditte molemmat heti suosikkilistalleni!:))

 • Bellagio

  Hihii… Istuva on munkin lemppari!!! :)

 • Mrs. V

  marissa,mä olen todella pahoillani, mutta en tiedä kummat ne on:( Sain ne nimittäin joululahjaksi äidiltäni. Varjostimet ovat vanhat ja ulkomailta ostetut monia vuosia sitten.Vitsi, musta ei nyt ollut yhtään apua. Auttaako jos sanon että niissä on viisi palloa?:DKiitos vielä kauniista kommentista:)

 • marissa

  Hei, huomasin tuolta sun tekemästä makkaripostauksesta teidän ihanat pentikin lampun pallojalat. Onko sulla se korkeampi vaihtoehto(olikohan 60cm..?) vai se pienempi(48)? Olen ostamassa samaiset itselleni, mutten osaa päättää kummassa koossa ostan! Teidän näyttävät olevat juuri soppelin kokoiset:) Onko muuten varjostimet myös pentikiltä?:) ps. minun lemppari on tuo kolmas vaihtoehto, tuijotus;> toivottavasti se vielä ponkaisee johtoon;P