CATEGORIES

Lentoon!

14.3.2013

Minä repäisin viime viikolla, ja ostin lennot itselle ja pojalleni! Nyt ollaan lentokentällä suuntaamassa nokkaa kohti minikaupunkilomaa.

Kohteena on…

…se selviää tulevista kuvista! Seuraavat päivät tapaan ystäviä, joten kiirettä pitää. Olen joitakin postauksia tänne teille valmiiksi ajoittanut, mutta mikäli vain netti / aika sallii, niin muutamia matkakuvapostauksia tulossa. Instagrammissa SS-blogia seurailevat pysyvät menossa mukana kivasti! :)

Palataan pian! Nyt koneeseen!

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • K

  Kirjoittaako tämä sinun kaverisi E blogia?

 • Maria

  hei, olen lukenut sinun blogia niin kauan kuin muistan, tämä on ihanaa luettavaa !… mutta… nykyään sulla lukee lähes jokaisessa omaa elämääsi käsittelevässä postauksessa, kuinka kiireinen ja usein myös väsynyt olet. Nytkin olet lähdössä ulkomailla ja kiirettä tietysti pitää sielläkin; lomalla. Nauti pienestä pojastasi, istahda alas, hengähdä ja viihdy hetki kotona. Väsymys kyllä helpottaa, kunhan vaan asetut hetkeksi aloillesi ja nautit lapsestasi. Nämä hetket hänen kanssaan ovat ainutlaatuisia, eikä niitä saa takaisin koskaan. Älä siis vaadi itseltäsi liikaa vaan rauhoitu pienen poikasi tähden hetkeksi. Ymmärrän, että myös lapsi pitää sinua toki kiireisenä ja välillä väsyttääkin mutta tuossa iässä, jossa poikasi on, hän lienee nukkuukin jo paremmin kuin ihan vauvana, joten nuku sinäkin.

  sanon tämän sinulle sen vuoksi, että itsekin pidin itseni liian kiireisenä silloin, kun vauva oli pieni. Ihanat muistot toki käteen jäänyt ja lapsi voi erinomaisesti mutta jälkikäteen tulee ajateltua, että kumpa olisin ihan vaan pysähtynyt hetkeksi. Pieneksi hetkeksi pysäyttänyt kaiken muun ja aikatauluttanut elämäni vain lapsen ehdoilla. Seuraavalle lapselle sen lupaan tehdä. Tee sinä tälle.

  ihanaa lomaa kuitenkin :)

  • Mrs.V

   Kiitos, tosin meillä pitää lapseni minut kiireisenä! :D Nyt kun motoriikka kehittyy ihan huimaa vauhtia! Jaiks! :D Meillä taas menee ihan toisella tavoin. Ekat 6kk meni yöt loistavasti – nyt ei enää :D

   • Anonymous

    Tuossa iässä öistä teki meillä rankkoja ja katkonaisia juurikin se motoriikan kehittyminen (kehitys tulee pienelle uniinkin, pitäisi olla menossa koko ajan ja käy läpi kaikkea oppimaansa unessa) ja hampaiden puhkeaminen. Itse päädyin antamaan vaikeina aikona yöksi särkylääkettä puhkeaviin ja hampaisiin ja ottamalla naperon suosiolla viereemme nukkumaan. Se helpotti hieman ja auttoi jaksamaan rankan kauden yli. Mutta, lapset ja tilanteet ovat niin erilaisia, mikä toimii uhdelle, ei toimi toiselle. Jaksamista pikkulapsiarkeen!

 • Emmi L.

  Nauttikaa minilomasta ja ystävistä :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • ihanaa minilomaa!

 • Haidi

  Ihanaa minilomaa ! Nauttikaa <3 :)

 • Oi, oikein mahtavaa minilomaa!! :)