CATEGORIES

Äiti

12.5.2013

Ensimmäinen äitienpäiväni äitinä.
En osaa edes sanoiksi pukea, kuinka onnellinen olen tästä rakkaasta pienestä ihmeestäni, joka tuossa jo pari viikkoa sitten huusi ensimmäisen sanansa.

Tänä onnellisena päivänä ymmärrän paljon paremmin kaiken sen, mitä oma äitini on vuokseni kaikki nämä vuodet tehnyt. Ei ole varmastikaan mitään niin haastavaa ja palkitsevaa roolia, kuin äidin rooli. Se pitää sisällään maailman voimakkaimmat tunteet, joiden kanssa joutuu välillä taistelemaan kovissakin ristiaallokoissa. Kuinka kiitollinen olenkaan omalle äidilleni, joka on selviytynyt kolmen tyttären melkoisista myrskyistä näinkin tyynille ja aurinkoisille vesille niin, että jokaisena vaikeanakin hetkenä olemme tienneet, kuinka rakastettuja olemme. Ei ole ollut mitään, mitä hän ei olisi vuoksemme tehnyt. Hän on halunnut meille maailman, ja sen myös meille antanut. Rakkaudellaan hän rakensi meille itsevarmuutta, jonka ansiosta uskomme kykyihimme saavuttaa unelmiamme – ajoittaisista takaiskuista huolimatta. Tippuessamme äiti on aina ollut ottamassa vastaan ja pian lähettänyt meidät takaisin lentoon. Tulen yrittämään kaikkeni, jotta voin antaa pojalleni tuon saman arvokkaan lahjan, jonka olet meille kaikille antanut: Terveen itsetunnon, jonka avulla hän ei pelkää tavoitella kuuta taivaalta. Kiitos äiti. Kaikesta.

Äitiemme kunniaksi poimin kauniita mietelauseita heidän loistostaan. Ajatusten lomaan jaoin muutamia helliä kuvia omasta onnestani puolen vuoden äitiyden jälkeen.

Niin ja poikani ensimmäinen sana?
Se oli muuten äiti.

Äiti on nainen, joka on ottanut vastuun toisesta elämästä. Hänellä on toinenkin ihminen ihonsa alla elämänsä loppuun asti.
-Pam Brown-

Äitiys on naisen suurin ylpeys ja arvokkain koristus.
-Martin Luther-

Äitisi ei välitä hiukkaakaan ulkonäöstäsi. Hänen mielestään sinä olet kaunis.
-Pam Brown-

Kaikki äidit ovat rikkaita, kun he rakastavat lapsiaan. Ei ole olemassa köyhiä, rumia tai vanhoja äitejä. Heidän rakkautensa on aina kaunein kaikista iloista.
-Kreivi Maurice Maeterlinck-

Äidin rakkaus kestää kaiken – kun sinua pidetään arvossa tai kun olet huonossa huudossa. Äiti rakastaa sinua, vaikka koko maailma tuomitsee sinut.
-Washington Irving-

Äiti ymmärtää sen, mitä lapsi ei kerro.
-Juutalainen sanonta-

Äiti sanoi; “Katso, yksikään ruohonkorsi ei ole toisensa kaltainen, sillä ne ovat ainutkertaisia.” Ja minä olen muistanut tämän.
-Pam Brown-

Mielikuva äidistä, joka uhraa kaikki unelmansa miehelleen ja lapsilleen, on innostavan esimerkillinen. Mutta entä sinä itse? Ansaitset unelmasi. Olet suurenmoinen äiti ja myös ihana nainen.
-Pam Brown-

Hän yritti kaikin tavoin ymmärtää minua ja onnistuikin siinä. Hänen syvä, rakastava tukensa auttoi minua kaikkein eniten matkallani menestykseen.
-Mae West-

Äidin ja lapsen suhde säilyy häviämättä ja tuhoutumatta. Se on vahvin liitto maan päällä.
-Theodore Reik-

Äitini opetti minut kävelemään ylväänä ja pitkänä, “kuin omistaisin maailman.”
-Sophia Loren

Äitini kädet ovat kuin pehmeää silkkiä, kun hän hieroo poskiani. Hänen rakastavat kätensä harjaavat hiukseni, puhdistavat korvani ja huoltavat vaatteeni.

Kodin hyvyys ei riipu varallisuudesta, tilasta, kauneudesta tai ylellisyydestä. Kaikki riippuu äidistä.
-G.W.E. Russell-

Äidit ovat ihania, paitsi silloin kun löytävät mattoon liimautuneen purukumin.
-Michelle 10v.-

Hän nauraa, kun minä nauran. Hän itkee, kun minä itken. Hän elää, kun minä elän. En voi sanoa hänestä muuta kuin että hän elää minua varten ja minä elän häntä varten.
-Josephides 16.v-

Kiitos, että annoit minulle sellaisen lapsuuden, jonka varaan voin rakentaa elämäni.
-Pam Brown-

Äiti, sinä annoit minulle sen rakkauden ja varmuuden, jota voin jakaa muille.
-Pam Brown-

Vielä lopuksi en voi olla ilmaisematta kiitollisuuttani hyvin läheiselle äidinäidilleni, joka oli ihan omiaan onnellisessa ja rakkauden täytteisessä lapsuudessani. Kiitos Iiomama. Ikävöin sinua päivittäin.

Hyvää äitienpäivää kaikille!

36 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jennifer

  Ihania ihania kuvia! <3 Niin rakkaudentäyteisiä sekä suloisia :) Olette kyllä kaunis pikkuperhe.
  Täälläkin ikävöidään kovasti päivittäin mummia.. <3

 • mtln

  Kauniita sanoja. Kyynel silmässä tätä luin, mun oma äiti odottaa mua pilven päällä mutta silti voin samaistua mietelauseisiin – paljon jäi sanomatta, mutta paljon myös sanottiin niinä yhdeksänä vuotena, kun hän meidän luona vielä oli. Kiitos ihanasta postauksesta!

 • Lotta-Maria

  Hieman makaaberisti äitini on sanonut, että vaikka minut olisi tuomittu murhasta ja koko maailma pitäisi minua syyllisenä, jos minä hänelle kertoisin olevani syytön hän uskoisi minua aina ja elämänsä käyttäisi puolustaessa minua. Äidit <3

 • haidi

  Voi ei miten kaunis teksti taas, ja niin upeilla kuvilla taas täydennetty,että ihanhan tässä tuli tippa linssiin :’)
  Vaikutat Blogisi perusteella, ja sen kerran kun sinut Lindexillä näin, niin upealta ihmiseltä ja äidiltä ettei teidän puolesta voi olla kuin onnellinen ja toivoa teille kaikkea hyvää

 • Saana

  Olet niin upea ja viisas ihminen!! Ihailen sinua erittäin paljon. Yksi esikuvistani oman äitini ohella. Terv 18-vuotias nuori nainen!

 • En kestä! sinä, te ja hän olette niin kauniita <3

  Ihan mahtavaa alkavaa kesää teille kaikille mussukoille! T. Uinoliini

  • Mrs.V

   Kiitos kaunotar! Etkö sä mussukka raukka saanut jo overdosea facebookin puolella? :D Samoin sinne!

 • susanna

  Voi miten hieno teksti ja upeita kuvia! Oikein itsekin liikutuin. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi, näytätte todella onnellisilta! :)

  • Mrs.V

   Kiitos! :) Hyvin onnellisia ollaan, mutta tässä blogissa käsittelenkin vain “pehmeitä ja iloisia” asioita :)

 • heippa

  olet todella onnekas, kun olet saanut elää upean lapsuuden ja äitisi on tukenasi. mun äiti oli aivokasvainleikkauksessa ollessani pieni, toipumisessa meni tovi. nyt hän on sairaalassa syömishäiriön takia. ikävä äitiä näin äitienpäivänä. itse uskon olevani maailman paras äiti lapsillemme, joten se tuo onnea tähän äitienpäivään :)

 • Minni

  Tosi kivat farkut pojalla noissa kuvissa, mistä olet löytänyt?

 • Happy mother’s day beautiful!

  Cee. ♥
  Code Overdressed

 • Lilya

  Kaunista ensimmäistä äitienpäivää ihanainen!!

 • Jess

  Ihana postaus täynnä kauniita mietelauseita :). Ihanaa äitienpäivää sinulle!

 • Mirtsi

  Heippa! Todella kauniisti kirjoitat perheestäsi ja ihania kuvia tässä postauksessa mukana. Hyvän valokuvaajan olette löytäneet perhekuvia ottamaan, hauska tuokin missä näkyy isän ja pojan jalat vain nappiksissa ja farkuissa. :)

  ..Luin tämän jo aamusta ja kirjoituksesi sai minut jotenkin lämpimälle mielelle, vaikka alkuun olinkin haikeana tästä päivästä (menetin oman äitini jo parikymppisenä 6v sitten). Eli kiitos postauksestasi!
  Niin ja hymyilytti kun törmäsin sinuun kärryinesi ja koirinesi 11 maissa Jätkäsaaressa, kun olin tosiaan juuri lukenut blogiasi ja tuntui kun olisi kaveriin törmännyt. Hassua. Meinasin jo moikata ja olisin halunnut tulla juttelemaan, mutta piti kiiruhtaa jumppailemaan…

  Ihanaista äitienpäivää sinulle! Toivoo pinkkitakkinen tyttö :)

 • Tea

  Ihana kirjoitus ja suloisia kuvia!

  Aurinkoista päivää <3

 • Emma

  Ihan nosti hymyn huulille ja kyyneleen silmään nuo kuvat <3 Varsinkin tuon nappiskuvan kohdalla piti ihan ääneen naurahtaa – isänsä poika ;-) Ihanaa <3
  (voisin laittaa noita sydämiä joka väliin, ihana postaus<3 :-D)

 • Katja

  Hyvää äitienpäivää!

 • Ihaninta äitienpäivää sinne! :) Kauniita kuvia teidän perheestä, tuommoista onnea on mukava seurata! <3

 • Idu

  Voi, miten sait minut vollottamaan!
  Juuri ennen postausta äiti vielä soitti, että he hyppäävät motskan kyytiin ja ajavat luokseni, itse kun siis asun vähän kauempana kotikaupungista ja junalippuun ei vain nyt ollut varaa. Näin ne äidin hoitaa<3.
  Nauti päivästäsi, olet hurrmaava!

 • heidis

  Silmät kostuivat kun luin koskettavan kirjoituksesi ja katselin kauniita kuvia! Äidit ovat parhaita <3

 • Oikein ihanaa äitienpäivää sinulle! <3 Suloinen poikasi osasi kyllä antaa varmasti (olemassa olonsa lisäksi, tietysti!) ihanimman äitienpäivälahjan ensimmäisellä sanallaan :-) Ihana! <3

 • laura

  voi miten upeita kuvia kaikki! tässähän tulee melkein tippa linssiin, kun katsoo ja näkee miten noista kuvista oikein huokuu rakkaus ja elämänilo :)

  mutta niin hyvää äitienpäivää :)!

 • Heinis

  Tuli ihan tippa silmään <3 Mietin omaa rakasta äitiäni, joka on myös varmasti antanut kaikkensa eteeni. Ollut epäitsekäs ja aina tukena! Nyt harmittaa, kun joudun olemaan tämän pvän hänestä erossa…. töissä :/ Joka tapauksessa – ihanaa, lämmintä ja aurinkoista äitienpäivää sinulle ja teille! :)

 • Leena_L

  Kyyneleet silmissä luin tätä, niin ihanasti olit kirjoittanut. Ja niin suloisia kuvia teidän perheestä. Itsekin vietän ensimmäistä äitienpäivääni, meidän prinsessamme syntyi tammikuussa <3 Ihanaa äitienpäivää sinullekin!

 • S

  Ihana kirjoitus. :) Hyvää äitienpäivää sinne!

 • Nemilia

  Koskettava postaus. Vaikutat todella rakastavalta äidiltä ja perheesi näyttää onnelliselta. Olen kateellinen, koska en itse saanut kokea kunnon äidinrakkautta lapsena. En myöskään isänrakkautta. Nyt neljännesvuosisadan elettyäni huomaan, kuinka paljon se minuun vaikuttaakaan. Äidin tapasin viimeksi 16-vuotiaana, ja siitäkin jäi paha maku suuhun. Eilen oli äitini isän hautajaiset, jonne ei oltu kutsuttu. Kaikki eivät siis ole yhtä onnekkaita kuin poikasi. Siunausta teille <3

  • Mrs.V

   Valtava halaus sinulle Heidi. Tarinasi kuulostaa hyvin samalta, millaisen lapsuuden oma isoäitini sai osakseen. Toivottavasti kuitenkin elämällä on sinulle vielä edessään maailmaan kaikki kauneimmat lahjat, sillä oma isoäitini rakensi todellisen rakkauden imperiuminsa sitten omien lastensa kautta <3 Toivottavasti sinulle käy vielä samoin. Samaa sinulle <3

 • Elisabete

  Liikuttava postaus taas kerran. :’) ihanaa äitienpäivää Mrs V <3

 • Eikä, ihana toi kenkäkuva! :D Ja muutenki tosi sulonen postaus, täynnä ihania kuvia :)

 • Lotta

  Ihana postaus, kyyneleet silmissä luin tätä! Hyvää äitienpäivää! <3

 • Laura

  Ihania mietelauseita ja kuvia teidän pikku perheestä <3 Ja oikein hyvää äitienpäivää sinulle! :) Minun velipuoleni sai kumppaninsa kanssa eilen lapsen, heidän ensimmäinen.
  Nauti päivästäsi, siitä tulee varmasti ikimuistoinen <3:)

 • noora

  Kauniisti kirjoitettu ja nuo kuvat ovat aivan ihania!<3 Ihanaa äitienpäivää! :)<3

 • Mamma

  Kiitos Rakas kauniista sanoistasi <3 Ihania ajatuksia olit kerännyt kauniiden kuvien saatteeksi. Mahdollisimman onnellista ensimmäistä äitienpäivää myös Sinulle. Olette kolme aarrettani, aina mukanani, ihon alla <3 <3 <3

 • Niin älyttömän kaunis postaus ja kuvat <3 :')

 • Todella kaunis kirjoitus -kyyneleet silmissä tätä luin,haikein tunnelmin ja onnellisena puolestasi ♡
  Itse onnittelen kohta omaa isoäitiäni,joka on aina ollut tukenani ja kulkenut ja kannustanut vierelläni, vaikka elämä meitä kauas toisistamme heittelikin. Onnittelen iltapäivällä myös upeaa anoppiani, hänen lämpö ja ystävyys ovat niin tärkeitä minulle ja olen myös hänestä kiitollinen.
  Kaunista äitienpäivää sinulle sekä muille äidelle,tämä on teidän päivä.