CATEGORIES

Pssst…! Hulluutta vielä jäljellä!

14.4.2013

Pssssst!

Jos et uskaltautunut kummittelevaan Stockmann-taloon hakemaan halumaasi – vielä ehdit! *Stockan verkkokauppa on auki vielä puoleenyöhön, missä voit tehdä todellisia löytöjä! Itse ostin äsken vielä haluamani pussilakanasetin!

Minä piipahdin paikalla tänään ja keskiviikkona.
Keskiviikkona sain kaikessa rauhassa poimia kärryihini Pentikin pallolampunjalan, joka oli n.-50% alennuksessa. Yessssss! Nopea in & out täsmäisku. Silloin pieni mieheni osoitti ihastuksensa käytävillä leijaileviin keltaisiin haamuihin, joita myyjä kertoi tavaratalon jakavan pois sunnuntaina illansuussa. Tänään sai siis poika oman ilmapallonsa. Sitä paukutettiin tässä ihan innoissaan toista tuntia ennen nukkumaan menoa. Toivottavasti väsyi oikein kunnolla ja suo näin mammalle haamu yöunet, jotta mua ei huomenna erehdytä sen kaveriksi.

Saitko sinä haluamsi Stockmannin Hulluilta Päiviltä?
Jos et, kokeile vielä onneasi *verkkokaupan puolella!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saikku

  En saanut :( Yritin verkkokaupasta ostaa ainoastaan Marellan ihanan sinisen takin, jonka olin bongannut kuvastosta, ja huomasin sen sinunkin sitten poimineen tänne blogiin. Ihanan yksinkertainen kevättakki, jollaista olen etsinyt pitkään… jo pari kevättä. Olin heti klo 8.00 haukkana paikalla verkkokaupassa keskiviikkona, mutta tuote oli loppuunmyyty noin neljässä minuutissa ennen kun pääsin kassalle maksuvaiheeseen. Kyllä harmitti. Otetaan vinkkejä vastaan, mistä muualta voisi saada tuon takin.

 • Nella

  Filippa K:n raitapaidat onnistuin poistamaan mikä oli suhteellinen ihme kun XS:sää tuli per väri vain muutama hassu. :)

 • Salla_Kristiina

  En saanut Filippa K:n raitapaitaa, josta säki olit vinkannut… Kaikki oli ke alle tunnissa mennyt :o Mutta aivan täydelliset ja älyttömän mukavat Guessin beiget nahkaballerinat löytyi ;D

 • Satu

  Täsmäiskut on parhaita! Eilisen missiona oli saada DKNY:n sininen Cozy. Ja missio onnistui, muutama minuutti keskustan tavaratalon avautumisen jälkeen nappasin rekistä viimeisen omaa kokoani olevan kappaleen. Ja kassan kautta kotiin. Varsinainen sprintti! ;)

 • Kate

  Kyllä, täsmäiskut (etukäteen kuvastosta katsotut tuotteet) netissä ja tavaratalossa. Aivan kaikkea ei vielä netistä saanut mm. leffalippuja, joten “pääsi” paikan päälle aistimaan tunnelmaa. Hyvinhän sekin sujui, kun ei lähtenyt muille osastoille haahuilemaan.

  • Mrs.V

   High five täsmäiskuja kannattavalle shoppaajasisarelle! Ei ollut valittamista täälläkään. Sisään & pian ulos ja hyvä mieli :D