CATEGORIES

Lancômen vieraana Pariisissa

4.7.2019

*Toimin Lancômen brändilähettiläänä vuonna 2019*

Toissapäivänä lähdin nopealle työmatkalle Pariisiin yhteistyökumppanini Lancômen vieraana (toimin heidän brändilähettiläänä vuoden 2019). He tulisivat julkaisemaan täysin uuden tuotteen ja me matkasimme paikan päälle lanseerausjuhliin kuvaajaystäväni Karoliinan ja Suomen L’Oréalin PR-Manager Jennyn kanssa. 

Cliché success! Macaroneja heti laskeuduttua. Ruusunmakuiset macaronit ovat suosikeitani. Kone oli ajoissa ja meitä oli auto vastassa, joten pääsimme ripeästi hotellillemme Pariisin keskustaan.

Ensimmäiseksi suuntasimme lounaalle hotellin omaan ravintolaan. Sää Pariisissa oli todella ihana. Suorastaan täydellinen. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpöasteet liikkuivat +27 asteen tietämillä. Pasta ja lasi valkoviiniä maistuivat erittäin hyvältä kauniilla pariisilaisella kadunvarsiterassilla. Minä ja Karkki olimme yhtä hymyä kuten näkyy. Pariisi on aina vain niin ihana! Postaus hotellistamme tulee perässä.

Leppoisan ruokailuhetken jälkeen siirryimme hotelllihuoneeseen, minne Lancôme-tiimi oli järjestänyt ihanan laittautumishetken. Paikallinen meikkiartisti loihti kauniin raikkaan iltameikin ja nostimme maljat yhdessä mahtavan Pariisi-porukkamme kanssa.

Yllä olevassa kuvassa näkyy toinen suosikki luomiväripalettini Lancômelta – French nude. Luonnollisen näyttävät sävyt arkeen ja juhlaankin. Tästä paletista mikään sävy ei jää käyttämättä!

Vaatteet päälle ja valmiina lähtöön!

Päällä oleva persikkainen mekko aiheutti valtavan määrän kyselyjä IG-tarinani puolella. Kyseessä on Zalandon valikoimasta lainattu mekko. Merkki on Pedro del Hierro. Kurkkasin äsken mekon tilanteen ja kyselijät ovat olleet nopeita. Enää on jäljellä XS ja XXL kokoa – muut on myyty hetkessä loppuun. Ei ihme – todella upea mekko se on! Se oli niin Lancôme-henkinen, että ajattelin sen sopivan tähän tilaisuuteen kuin nappi silmään.

Illastimme Manko nimisessä ravintolassa Avenue Montaignella, missä tarjoiltiin perulaisia herkkuja. Listalla oli hurja määrä erittäin kiinnostavan kuuloisia annoksia ja paikka osoittautuikin hyvin Gaijin-henkiseksi. Suositus!

Tilaisuudessa esiteltiin täysin uusi Lancôme tuoksu, joka kantaa nimeä Idôle. Raikkaan ruusun ja kiehtovan jasmiinin sekaisen hajuveden kasvona toimii amerikkalainen laulaja / näyttelijä Zendaya. Jestas miten näyttävä nuori nainen!

Kyseinen parfyymi tulee markkinoille 22.elokuuta, milloin kerron teille tuoksusta lisää!

Tilaisuus vilisi erittäin näyttäviä ihmisiä upeine asuineen – taisi Dua Lipakin olla paikalla. Salamavalojen ja paparazzien huutojen perusteella paikalla oli myös paljon nimeä tekeviä, keitä itse en tunnistanut. Pariisin créme de la crémeä ehkäpä. Suuntasimme ajoissa hotellille, sillä  meillä oli aikaisin aamulla kuvaukset kyseisen uutuuden vuoksi. Siitäkin lisää myöhemmin.

Pariisin-matkamme oli lyhyt, mutta erittäin ihana. Iso iso kiitos matkakumppaneilleni Jenny ja Karkki aivan mahtavasta seurasta. Valtava kiitos myös koko Lancôme-tiimille kutsusta ikimuistoiseen tapahtumaan. Mitä kokemuksia ja muistoja! Joka kerta Pariisissa ollessani minulla on tunne, että minun pitäisi viettää siellä enemmän aikaa. Ehdottomasti yksi lempikaupunkejani, missä riittää aina uutta nähtävää ja koettavaa.

Jusqu’à la prochaine fois, Paris!

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mia / Beauty Highlights

  En kestä, miten upea mekko ja UPEA SINÄ!!! <3

 • Laura

  Hei, ihana postaus. Itsekin tykkään Lancomen meikeistä, mutta näin hoitovapaalla niitä ei ole kovinkaan paljoa vara shoppailla, joten pystyisitkö laittamaan arvontaa pystyyn lancomen hengessä, perustuotteita ripsari, huulikiilto tai luomivärit? Tämä mamma osallistuisi kyllä heti ? ja myös videota meukeistä kiitos.

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana! Kuule saamasi pitää! Pistetään asap pystyyn Lancome tiimin kanssa heti lomien jälkeen kun kaikki palaavat toimistolle! <3 Ihanaa heinäkuuta!

 • Haidi

  Osuipas monta omaakin lempparia tähän postaukseen! Kyseisellä luomiväripaletilla tein meikin viime viikonlopun häihin & ruusu macaroonsit ovat omakin lemppari. Hyvä maku selvästi ;> sulla on ollut kyllä mielettömän upea lookki ja mekko kyllä henkii Lancômen henkeä, sekä sopii sulle todella kauniisti!

  • Hanna Vayrynen

   Voih! <3 JOo tuo paletti on aivan ihana! Toinen suosikkini (ja varmaan itseasiassa ykkössuosikki) on paletti nimeltä brun adore. Se on mahatava! Kiitos hurjasti ihana ja upeita kesäpäiviä <3

 • ihana

  Pariisi on mitä ihanin kesällä! Nyt nostatit kyllä pariisi kuumettani 100:lla! Niin ihania kuvia ja mekko ja koko asu kyllä täys kymppi! Lancome valinnut ihan oikean henkilön brändilähettilääksi. Lisää Pariisi kuvia pliis! X

  • Hanna Vayrynen

   Voi ihana kuulla! <3 Ja kiitos - itsekään en ole pitkään aikaan ollut kesällä Pariisissa ja miten ihana se olikaan tuohon vuodenaikaan! <3 ja kiitos mitä kauneimmasta palautteesta <3

 • Haannna

  Hei! Kiitos ihanasta blogista, olen monivuotinen lukija. Saan teksteistäsi paljon iloa ja usein myös ajateltavaa. Nyt kuitenkin hiukan mietin sitä, että kerrot tehneesi pikaisen työmatkan Pariisiin. Tunnut muutenkin lentävän aika usein, millaisia ajatuksia itselläsi on aiheesta? Matkustan itsekin ajoittain lentäen ja olen huomannut kokevani asiasta nykyään syyllisyyttä ja jopa häpeää.

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon, ja ymmärrän hyvin huolesi tässä maailman tilanteessa. Aihe, mitä varmasti moni meistä pohtii. Tämä oli ensimmäinen työmatka jonka tein tänä vuonna, monesta olen kieltäytynyt. Tästä en voinut, enkä olisi halunnutkaan. Tänä vuonna olen muuten lentänyt kerran Dubaihin perheeni kanssa ja toisen kerran äitini luo Espanjaan. Ymmärrän hyvin, että kun seuraa toista vaan sosiaalisessa mediassa voi tulla nopeasti illuusio siitä, että matkustaa todella paljon, mutta itse kuitenkin koen matkaavani suhteellisen maltillisesti – koska kaikillehan se sopiva määrä on eri. Meillä kun asuu perhettä ja sukua erilpuolilla eurooppaa, joten tämä määräni osalle on ehkä paljon. Voi olla jonkinlaista kuplaakin havaittavissa, kun omassa kaveripiirissä oma lentäminen on vähäistä tai samaa luokkaa. Kyllä koen, että lentohäpeä on ihan yleinen juttu tänä päivänä ja kyllä itsekin punnitsen matkani. Varmasti moni tekee samoin tänä päivänä. Lentäminen on ehkä mielestäni kuitenkin liian demonisoitu juttu kokonaiskuvaa katsoen. On niin monia asioita, mitä pitää sen lisäksi petrata omassa arjessa. Siksi pyrin myös miettimään arkista kulutusta, suosimaan kasviksia, liikun paljon jalan ja julkisilla keskustassa jne. Monen asian summa, joka on hyvä pitää mielessä kun miettii omia ratkaisujaan.

   • Ritva

    Pariisi on vaan ihana. Joskus harmittaa ihan kaikkien matkustustyötä tekevien leimaaminen. Ainakin itse elantonsa saamiseksi on vaan lennettävä, halusi tai ei. Aina ei voi valita. Toki monia palavereita pidetään nykyään puhelimitse tms, mutta joskus on vain oltava itse paikalla vaikka Kiinassa. Sinne ei oikein junallakaan voi mennä. Esim. Risteilyt tuovat myös paljon päästöjä, mutta vain lentäminen demonisoidaan. Joskus vain ärsyttää kun aina joku tarttuu tuohon lentämiseen.
    Kuvat ovat ihania ja olet upean näköinen aikuinen nainen. Ihanaa kesää sinulle.

    • Hanna Vayrynen

     Olen samaa mieltä, että lentomatkustamista on tällä hetkellä jopa trendikästäkin kritisoida, vaikka esim. juurikin risteilyjen on todettu saastuttavan jopa enemmän. Samalla olen erittäin iloinen että aiheeseen on herätty, ihmiset osaavat paremmin punnita omia valintojaan ja osaavat tehdä tietoisempia päätöksiä. Mutta kuten sanoit, aina ei voi valita. En usko, että matkustaminen tulee loppumaan, mutta uskon, että teknologia tulee kehittymään vihreämpään suuntaan ja mahdollistamaan kestävämpiä tapoja matkustaa.Kiitos ja sitä samaa sinulle <3