CATEGORIES

Uusi hiustenhoitosarja – L’Oréal Paris Botanicals

29.8.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä L’Orealin kanssa*

Minulla on ilo esitellä teille uusi hiustenhoitosarja nimeltä L’Oréal Paris Botanicals. Kyseessä on ylellinen kasvipohjainen sarja, josta löytyy kattava hiustenhoitorutiini neljälle eli hiustyypille. Jokaiseen tuotesarjaan on huolellisesti valittu laadukas, hoitava ja kyseiselle hiustyypille parhaiten sopiva kasviperäinen ainesosa. Niiden hurmaava tuoksu tekee oman ihanuutensa suihkuhetkeen. Suurena lisänä tämä kaikki on tehty kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Botanicals-sarjan puhtaat tuotteet eivät sisällä lainkaan silikoneja, parabeeneja tai väriaineita. Pakkauksien muoviosat ovat kierrätettäviä ja shampoopullot on tehty 100% kierrätysmuovista. Postauksen lopusta löydät vielä seitsemän helppoa vinkkiä siihen miten kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän hiustenpesun yhteydessä. Kaliforniassa asutun vuoden jälkeen näistä tuli itselle osa arkea, sillä siellä esim. veden säästäminen ei ollut mahdollisuus vaan pakon sanelema.

Sarjasta löytyy neljä eri alasarjaa: Geranium Radiance Remedy värjätyille hiuksille, Camelina Smooth Ritual hallitsemittomille hiuksille, Coriander Strenght Cure hennoille hiuksille ja Safflower Rich Infusion kuiville hiuksille.

Geranium Radiance Remedy

Värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitorutiini on valmisettu Geranium-lehdistä saadusta öljystä, jonka koostumus suojaa värjättyjä hiuksia ja auttaa palauttamaan niiden kiillon. Sarjan tähtituotteena ainutlaatuinen kiiltosuihke, joka antaa huomattavan kiillon ja raikkaan kukkaistuoksun. Itse en ole elämäni aikana juurikaan hiuksia värjännyt – viimeksi varmaan kymmenen vuotta sitten – minkä takia usein tuntuu siltä että hiukset juuri tarvitsisivatkin jotain lisäkiiltoa. Tästä syystä olen itse päätynyt käyttämään tuota kiiltosuihketta. Pidän kovasti sen raikkaasta kukkaistuoksusta. Se on juuri sopivan hento minulle, jota on vuosien ja raskauksien saatteessa alkanut vahvemmat tuoksut kuormittamaan.

Camelina Smooth Ritual

Hallitsemattomille hiuksille takoitettu sarja pehmentää ja silottaa sitkeästikin karheita hiuksia koostumuksella joka sisältää camelina-, soija- ja kookosöljyjä. Sarjan tähtituotteena hiuksiin jätettävä, pörröisyyttä estävä hoitovoide, jota käytetään ennen hiusten föönausta. Toisien sanoen tässä tuote upeille tukkajumalatarille.

Coriander Strength Cure

Hennoille hiuksille suunnitellut tuotteet elvyttävät hentoja ja vaurioituneita hiuksia. En ole vuosien saatossa käsitellyt hiuksiani kovinkaan paljoa, mutta ne ovat kokeneet kovia kolmen raskauden ja niitä seuranneiden pitkien imetysjaksojen aikana. Hormonaaliset muutokset ovat tehneet selvän eron hiuksiini. Ne kaipaavat uutta puhtia sekä kosteutta. Coriander Strength Cure tuotteet sisältävät korianteriuutetta, mikä vahvistaa hiusta ja sillä on ihana maanläheinen tuoksu. Sarjan tähtituote on hiusseerumi, joka suojaa hiuksia päivittäisiltä rasituksilta.

Safflower Rich Infusion

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Saflori-öljyä sisältävät tuotteet, jotka sopivat parhaiten omille kuiville kutreilleni. Koostumus hellii ja ravitsee kuivia hiussuortuvia. Viime vuosien hormonaaliset muutokset ovat tehneet eron hiuksiini, mutta kosteutta se on aina janonnut lisää. Täten tulen käyttämään tätä sarjaa yhdessä Coriander Strength Curen kanssa. Niiden avulla toivottavasti hiukseni voivat saada vanhaa voimaansa ja pehmeyttään takaisin. Safflower Rich Infusion tähtituotteena on hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka sisältää myös soija- ja kookosöljyä ja joka pehmentää sekä siloittaa kuvia latvoja. Pitkien hiuksieni ongelma on aina ollut kaksihaaraiset latvat, joten tästä tuotteesta saan apua siihen saakka, että ennätän taas käydä kampaajalla.

Kaliforniassa asuessa veden merkitys ja sen kautta luonnon säästäminen oli hyvin merkittävässä asemassa. Siellä ollessamme osavaltio rypi historiansa vaikeimman kuivuuden kanssa, minkä takia vedenkäyttöä säänneltiin tarkoin taloutta kohden. Kuukaudessa sai käyttää perhekoosta riippuen tietyn määrän vettä, jonka ylittyessä sai mahdollisesti jopa sakkoja. Taloudet vaihtoivat nurmikot tekonurmikoihin ja kaikesta mahdollisesta nipistettiin. Tämän myötä oma vedenkäyttö muuttui pysyvästi. Tässä seitsemän vinkkiä ympäristöystävällisempään hiustenpesuun:

 1. Hyppää suihkuun ensi pisarasta lähtien äläkä odota että vesi ensiksi lämpenee. Viileä vesi virkistää ihanasti ja laittaa verenkierron liikkeelle
 2. Sulje hana shampoon ja hoitoaineen levityksen ajaksi.
 3. Älä suosi liian kuumaa suihkua, sillä siitä kärsivät sekä iho että luonto.
 4. Levitä shampoota vain hiuspohjaan. Shampoo on kehitelty puhdistamaan nimenomaan hiuspohjaa ja huuhtelun aikana myös latvat puhdistuvat.
 5. Euron kolikon kokoinen määrä shampoota riittää useimmille
 6. Levitä hoitoainetta vain latvoihin ja huuhtele viileällä vedellä
 7. Vie tyhjät pullot muovinkeräykseen. Irrota korkki ja laita se keräysastiaan erikseen, sillä ne on tehty eri muovista kuin muu pakkaus.

Näillä vinkeillä emme pidä paitsi hiuksistamme hyvää huolta, mutta myös luonnosta. Hellivää hiustenhoitoa kasvien voimalla. Sarja on saatavilla Sokos ja Stockmann -tavarataloissa.

Mutta nyt teillä kaikilla on mahdollisuus voittaa nämä kaikki itsellenne kokeiluun. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen minkä sarjoista olettaisit olevan toimivin juuri sinun hiuksillesi. Aikaa osallistua arvontaan on sunnuntaihin 3.9. saakka, minkä jälkeen arvon 3 onnekasta voittajaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arpa onnea kaikille! :)

245 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Soile Merikivi

  Veikkaisin että värjätyille, itsepintaisille pitkille luonnonkiharoille ottaisin tuon ensimmäisenä esitellyt värjätyille hiuksille olevan sarjan. Toki miksei myös tuo kuiville hiuksille tarkoitettu sarja olisi myös hyvä kokeilla.

 • Noora

  Imetys rasittaa tällä hetkellä vaalennettuja hiuksiani, joten Safflower tai Coriander-sarjaa olisi mahtava päästä testaamaan.

 • Emilia

  Hei, uskoisin että Saflori-sarja toimisi hyvin koska minulla on myös pitkät hiukset joita hormonit ja imetys ovat rasittaneet. Olisi mukava hemmotella hiuksia pitkästä aikaa!

 • Oi, toinen raskaus imetyksen perään täällä menossa, eli kosteutta kaivataan: Safflower kuulostaa kokeilun arvoiselta! Kosmetiikassa olenkin jo siirtynyt melkein kokonaan luonnonkosmetiikkaan :-)

 • Laura K.

  Coriander sopisi varmaankin hennoille hiuksilleni.

 • Suvi

  SAFFLOWER RICH INFUSION -sarjaa tekisi mieleni kokeilla, sillä raidoitetut hiukseni janoavat kosteutusta. :)

 • Jokunen

  Camelina smooth ritual voisi sopia omille vaurioituneille hiuksilleni. :)

 • Heidi

  Sarja värjätyille hiuksille, ehdottomasti :)

 • Siiri

  Safflower Rich Infusion sopisi varmasti minulle parhaiten.

 • Sanna

  Camelina Smooth Ritual – hallitsemittomille hiuksille :)

 • Mia

  Coriander Strength Cure toimisi varmasti ohuen hennoille hiuksilleni tuomaan tarvittavaa vahvuutta

 • Jeni

  Minulle sopisi varmasti parhaiten coriander strenght cure.
  Tukkani on nyt ihan liru ja pitäisikin ottaa pikku tehokuuri sen tuuheuttamiseksi!

 • NellaM

  Radiance Remedy raidoitetuille hiuksilleni olisi noista kiinnostavin.

 • hilkka

  Geranium Radiance Remedy värjätyille hiuksille

 • Ansu

  Uskon, että Safflower rich infusion olisi sopivin. :)

 • Jess

  Kesän jälkeen hiukset ovat auringon jäljiltä kuivat ja karheat, hiukset kaipaisivat uutta kosteutta!

 • Elina

  Minun hiuksilleni ehdottomasti Camelina smooth ritual.

 • Viivi

  Camelina Smooth Ritual- sarjan tuotteet saattaisivat saada pörröiset hiukseni kuriin!

 • JennO

  Safflower rich infusion ehdottomasti!

 • Päivi

  Safflower-sarja sopii kesän kuivattamalle hiuspehkolleni ?

 • Lena

  Camelia smooth ritual-sarja olisi varmasti sopivin vaikeasti taltutettaville hiuksilleni!

 • Meri

  Safflower rich infusion-sarja sopisi kesän kuivattamille kutreilleni ?

 • Mini

  Tuo kuivien hiusten sarja sopisi minulle parhaiten, Safflower Rich Infusion siis :)

 • Annika

  Safflower Rich Infusion vaikuttaisi minulle toimivimmalta!

 • Jessica

  SAFFLOWER RICH INFUSION, ehdottomasti. Omat hiukseni tuntuu aina olevan kuivat. On aina kiva päästä kokeilemaan uusi tuotteita, jospa se oma suosikki löytyisi näistä. Luotto Loréaliin on aina ollut kova! :)

 • anna s.

  Camelina Smooth Ritual

 • Ennis

  Luulisin, että Geranium Radiance Remedy olisi näille värjätyille hiuksille hyvä sarja. Ehdottomasti kokeiluun! :)

 • Heidi Kuusiluoto

  Väriä ja väriä toisen perään. Siksi uskon, että Geranium Radiance Remedy -tuotteet elvyttäisivät hiuksiani

 • Helena

  Värjätyille hiuksilleni geradium radiance remedy sopisi varmaan parhaiten. ☺️

 • Anuraakel

  Värjätyille hiuksille tarkoitettu setti antaisi luonnolliselle keskiruskealle tukalleni kovasti kaipaamaani kiiltoa takuulla<3

 • Mrs T

  Corianteria olisivat kutrini vailla!

 • Virpi

  Geranium Radiance Remedy kuulostaa ihanalta! ?

 • Heidi

  Hiuksilleni sopisi varmastikin parhaiten Coriander :)

 • Bisous

  Coriander Strength Curen ja Safflower Rich Infusion sarjojen käyttö sopisi omaan vallatromaan luonnonkiharaan parhaiten :)

 • Johanna

  Mahtavaa että markkinoilta alkaa löytyä useampia luontoystävällisiä tuotteita ja luonnolliset raaka-aineet lisääntyvät! Todellista plussaa että myös pakkausten kierrätystä on mietitty. Omille pitkille ja kuivuudesta kärsiville hiuksilleni valitsisin Safflower rich infusion tuotteet. Meillä eletään myös pikkulapsiarkea ja raskaudet pitkine imetyksineen ovat todellakin kuluttaneet hiuksia, jotka kaipaisivat extra hemmottelua joten nämä tuotteet ilahduttaisivat kovasti ja niitä olisi luontoystävällisyyden vuoksi ilo myös käyttää :)

 • Saflori-öljyä sisältävät tuotteet sopisivat minulle parhaiten.

 • Enni

  SAFFLOWER RICH INFUSION kuiville hiuksille. Samoin kuin sulla, äitiys on kuluttanut hiuksia.

 • Laura

  Minulla on luonnonkiharat, pörröiset hiukset, jotka onneksi saan jotenkin kuriin suoristusraudalla. Siksi tuo Camelina smooth ritual voisi sopia minulle parhaiten ?

 • Else

  Omille värjätyille hiuksilleni sopisi Geranium Radiance Remedy.

 • Anni

  luultavimmin Safflower rich infusion olisi omiaan pitkille hiuksilleni jotka aina tuntuvat kovin kuivilta.

 • Viveka

  Geranium Radiance Remedy on näistä itselleni mielenkiintoisin ??.

 • Eemmsse

  Safflower rich infusion olisi varmastikin omille kuiville kutreille sopiva sarja. Eilen jo kerkesinkin näitä hypistellä Sokoksella.

 • Virma

  Moi, Safloria huutavat aina janoiset kutrini (=hevosenjouheni)!

 • Helle

  SAFFLOWER RICH INFUSION

 • Aleksina

  Ehdottomasti Coriander Strength Cure. Ohuet ja hennot suomalaiset hiukset omaavana tämä voisi auttaa hiusten vahvistamisessa. :)

 • Hanna

  Coriander tai Geranium, molemmista vaikuttaisi löytyvän sopivia tuotteita. Vaikuttavat hyville tuotteille!

 • Heidi Kilpelä

  Uskoisin, että SAFFLOWER RICH INFUSION toimisi minulle parhaiten. Olisi ihana kokeilla tätä uutta ja luontoa säästävää hiustenhoito sarjaa.

 • Noora

  SAFFLOWER RICH INFUSION <3 Pitkät vaaleat 2 raskautta ja kaksi imetystä takana 4 vuoden sisällä, mikä on osittain heijastunut myös hiuksiin. Ihanan oloinen hiustenhoitosarja. Toiv arpaonni suosii :)

 • Veera

  Camelina smooth ritual :)

 • Johanna Jäger

  Voi, kun pääsisi nuuhkuttelemaan noita purkkeja! Päädyin kiiltoa lisäävään, värjättyjen hiuksien sarjaan?. Ehkä sitten talven syrjään hoitavammat putelit.

 • Laura

  Hennoille hiuksille oleva sarja sopii omille kutreille parhaiten.

 • Emma

  Korianteri-sarja sopisi omille hennoille hiuksilleni :)

 • Ulla

  Ihana olisi voittaa kuivien hiusten tuotteet :)

 • Sofia

  SAFFLOWER RICH INFUSION -sarja olisi ihana :)

 • Jasmin

  Safflower rich infusion!
  Voi että, siis UPEITA uutuuksia Lorealilta, pakko kokeilla!

 • Siiri

  Itse en ole koskaan värjännyt hiuksiani (!) ja ne ovatkin säilyneet vuosien saatossa suhteellisen hyväkuntoisina. Kaikenlaisen föönaamisen ja muun lämpökäsittelyn olen myös jättänyt mahdollisimman vähälle. Hiukseni ovat pitkät, mutta eivät kovin paksut. Suosin hiustenhoidossa kaikenlaisia pehmentäviä ja silottavia tuotteita, joista pitkät hiukset saavat lisäkosteutta. Näistä neljästä vaihtoehdosta tuo “Safflower rich infusion” kuulostaisi omalle tukalle sopivimmalta, ja lähtee varmasti jossain vaiheessa kokeiluun, vaikkei arpaonni potkaisisikaan :)

 • Katarina

  Geranium Radiance Remedy kuulostaa erinomaiselta!

 • Kepa

  Coriander Strength Cure sopisi omille hiuksilleni :)

 • Saaramaria

  Värjättyjen hiusten sarja olisi varmasti kokeilemisen arvoinen!

 • Tiina

  Värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet olisi ihanat ?

 • Aura

  SAFFLOWER RICH INFUSION olisi omille hiuksille varmaan paras vaihtoehto!

 • Jonna

  Osallistun arvontaan! Tuotteet vaikuttavat itselleni sopivilta ja kiinnostavilta. :)

 • Annika

  Safflower – sarja sopisi mun kuiville ja ohuille katkeileville hiuksille paremmin kuin hyvin :)

 • Annika

  Safflower- sarja sopisi mun kuiville ja ohuille hiuksille paremmin kuin hyvin :)

 • Fanni

  Camelina smooth sarja sopisi varmaa kin minulle ☺️

 • Marir

  Nätit putelit on kyllä! Värjätyille hiuksille olevat tuotteet saattaisi olla sopivimmat.. tai hennoille. Tai kuiville. Kiva tukka miulla, värjätty hento ja kuiva.

 • a

  Tuo missä on safloriöljyä ? minulla rutikuivat kiharat hiukset… myös nykyinen raidoitus kuivatti entisestään hiuksiani. Jospa noista olisi hyötyä!

 • Mira

  Geranium radiance?

 • Lauranenn

  SAFFLOWER RICH INFUSION. Kävin juuri maanantaina kampaajalla, joka sanoi että hiuksiani ei voi kosteuttaa liikaa, kuiva ja luonnonkihara tukkani siis imee itseensä aivan takuulla jokaisen pisaran hoitavista tuotteista! :D

 • Fia

  Mahtava kuulla uusista hiustuotteista. Minun pitkille kutreille sopisi parhaiten varmasti Coriander Strength Cure tai Safflower Rich Infusion :)

 • Satu

  Safflower rich infusion olisi omille hiuksilleni paras vaihtoehto :)

 • Senttu

  Camelina Smooth Ritualia olisi kiva testata, kun syksyn sateet taas pyrkivät pörröttämään hiukset.

 • SonjaM

  Mulla on ehdottomasti noi hallitsemattomat hiukset, eli Camelina -sarja olisi sopiva.

 • Johanna

  Safflower rich infusion voisi sopia kuivalle pörröiselle tukalleni.

 • Vimmpula

  Omille hiuksilleni varmaankin paras olisi tuo Camelina Smooth Ritual. Minulla on luonnonkiharat ja paksut hiukset, jotka ovat vaikeasti hallittavat. Siloitus olisi todella tervetullutta tähän kuontaloon! :D Mahtava idea, että pullot on tehty täysin kierrätetystä muovista.

 • Janika

  Geranium radiance remedy-sarja olisi värjätyille vaaleille hiuksilleni varmasti paras.

 • Minni

  Coriander Strength Cure -sarja sopisi suomalaiselle tyypilliselle hiuslaadulleni loistavasti!

 • Lara

  Safflower Rich Infusion on minun valintani!

 • Niina

  Värjätyille hiuksilleni sopisi parhaiten Geranium Radiance Remedy. Kukkaistuoksuinen kiiltosuihke kuulostaa todella lupaavalle tuotteelle.

 • Anu

  Safflower olis varmasti kuiville hiukselleni hyvä?

 • Jenni

  Safflower Richard infusion sopisi parhaiten hiuksilleni :)

 • Helssunen

  Värjätyille hiuksille sopivat tuotteet.

 • Paula

  Safflower Rich Infusion olisi minulle mieluisa :)

 • Emilia

  Mun hennoille hiuksille toimis varmaan parhaiten Coriander Strength Cure. :)

 • Laura

  Luulenpa, että sarja hallitsemattomille hiuksille voisi toimia itselläni! Saan kyllä hiukseni suoristamalla hetkeksi kuriin, mutta päivän mittaan alkaa itsepäiset kiehkurat nousta. Hiukseni ovat myös melko paksut ja karheat. Kampaajani sanoikin joskus, että minulla on “karvaiset” hiukset!:D

 • Jenni

  Coriander strength cure kuulostasi tarpeelliselta mun hiuksilleni. Muuten nuo veden ja energian säästövinkit onkin jo käytössä, mutta onneksi Suomessa ei vesipula ole ainakaan meilläpäin niin ajankohtaista, ettei voisi hieman odottaa veden lämpenemistä, tulee vilu jo ajatuksesta ;)

 • Venla

  Safflower rich infusion sopisi omille kutreilleni :)

 • Senja

  Safflower rich infusion kuulostaa oikealta pelastukselta tähän tukkaan :)

 • Satu

  Kuiville hiuksilleni sopisi parhaiten Safflower Rich Infusion-Sarja.

 • Jenni

  Tähän karheaan leijonan harjaan sopiva olisi varmaan Camelina Smooth. ?

 • Heidi

  Coriander Strength Cure, ehdottomasti!

 • Jonna Pennanen

  Minulla on ohuet luonnonkiharat hiukset, joten haluaisin kokeilla Coriander Strenght Cure sarjaa :)

 • Siiri Kumpulainen

  Safflower rich infusion!

 • Elina

  Teinitytölläni on mieletön leijonanharja jonka kesyttämiseen Camelina smooth ritual olisi varmasti paras. ?

 • Suvi

  Joko safflower tai coriander, ehkä coriander kuitenkin :)

 • Anette

  Uskoisin, että tuo coriander strength cure olisi minulle kaikkein paras vaihtoehto. Hiukseni ovat tosi hennot ja ohuet sekä etenkin latvat katkeilleet, joten nuo tuotteet tekisivät varmasti hyvää. Lisäksi odotan esikoistani, joten hormonaalisia muutoksia täälläkin käydään läpi. :)

 • Sara

  Vaalennuksista karheutuneet kutrini tykkäisivät varmaan kuiville hiuksille suunnatuista tuotteista. :-)

 • Sande

  Mukana arvonnassa! Tyypillinen suomalainen hiuslaatuni varmasti tykkäisi Coriander Strenght Cure tuotteista:)

 • kirppunen

  Coriander -sarja! Oi, se tekisi varmasti hyvää hennoille hiuksilleni. Olen pitkään etsinyt hyvää ja luonnonmukaista hiustehoitosarjaa. Olisiko se tämä?! :)

 • Sini

  Valitsisin kuiville hiuksilleni, jotka suorastaan janoavat kosteutta Safflower rich infusion sarjan :)

 • Eeva

  Uskoisin Camelina Smooth Ritualin sopivan minulle parhaiten näistä, luonnonkiharat hiukseni kun ovat karheat ja kuivahkot sekä todella paksut ja kaipaavat vähän taltutusta! :)

 • Marika

  Kiva arvonta, itse kokeilisin mieluiten Safflower sarjaa, kosteutus on nyt kesän jäljiltä se, mitä hiukset kaipaavat :)

 • Hanna

  Safflower rich infusion
  Ihan paras

 • Iina Jokinen

  Kuiville hiuksille saflor ?

 • Katja

  Mulle sopisi varmaankin parhaiten nuo hentojen hiusten korianteri-tuotteet :)

 • apple

  Hyvältä kuulostaa tuotteet ja pakkauksetkin on tosi kivoja! Safflower-tuotteet sopisi parhaiten kuiville hiuksilleni :)

 • Saga

  Coriander sarjaa haluaisin kokeilla. Kolme raskausta ja lasten imetykset ovat jättäneet jälkensä hiuksiini. Yritän toki vahvistaa hiuksiani mm. ravinnon avulla ja muutenkin helliä niitä. Oikeanlainen hiustenhoitosarja voisi varmasti antaa vähän lisäapua?

 • Minna

  Camelina smooth ritual toimisi varmasti luonnonkiharuuteen taipuvalle hiuksilleni. Täytyy pitää mielessä muutenkin tämä hiustuotesarja, sillä raskauteni jälkeen täytyy tehostaa hiusten hoitoa :)

 • Kirsi

  Safflower-tuotteet voisivat tuoda helpotusta kuiville hiuksilleni.

 • Max-]

  Hiukseni ovat kuivat ja katkeilevat, eivät todellakaan sellaiset kuin viisi vuotta sitten! Minullakin tähän vaikuttanut kaksi raskautta ja pitkät imetysajat. Kosteutusta siis kaivattaisiin!

 • Eeva

  Uskon omille hiukselleni sopivan parhaiten Safflower rich infusion. Ihana postaus ja houkuttavat tuotteet.

 • Helena

  Coriander strenght cure kuulostaa mun tukalle sopivimmalta! :)

 • Pinja

  Geranium radiance sopisi varmasti minun vaalennetuille hiuksilleni!

 • Marianne

  Safflower-sarja kuulostaa ihan minun hiusten pelastukselta ? Ottaisin sen ehdottomasti. Pitääkin tutustua näihin kaupassa, jos arpaonni ei suosi tällä kertaa?

 • Elisa

  SAFFLOWER RICH INFUSION varmasti tehoaisi näihin omiin hiuksiini! ??

 • Kira H

  Kiinnostavia uutuuksia! Värjätyille hiuksille tarkoitettu sarja olisi kivaa saada kokeiluun! :)

 • Heidi

  Camelina smooth ritual kuulostaa täydelliseltä minun hiuksille, joista ei pörröisyyttä puutu….?

 • K

  Itse omaan paksun, luonnonkiharan ja erittäin karhean hiuslaadun, joten uskoisin, että Camelina smooth ritual-sarja sopisi omalle kuontalolleni loistavasti. Tuotteet kuulostavat lupaavilta ja erityisplussaa juurikin siitä, että eivät sisällä silikonia, parabeeneja tai väriaineita :)!

 • Rìitta

  Kuulun hennot hiukset osastoon!

 • elli

  Safflower Rich Infusion olisi minulle sopivin :-)

 • Riina

  Värjätyille hiuksille oleva olisi varmasti oikea valinta omille hiuksilleni ?

 • AuLis

  Mielenkiinto näitä tuotteita kohtaan heräsi välittömästi! Värjättyjen hiusten hoitoon tarvittaisiin lisäapuja!!

 • Heidi

  Coriander – sarja olisi ehkä paras vahvistamaan hiuksia. Toisen sarjan kiiltosuihke kuulosti loistavalta tuotteelta!

 • Anna

  Olisipa mukava päästä kokeilemaan. Itselleni valitsisin Geranium Radiance Remedy tuotteet värjätyille hiuksille. ?

 • Sanela

  Uskoisin minun hiuksille toimivan Geranium radiance ?

 • Eeva S.

  Onpa kauniin näköisiä purkkeja – ei heti tunnista, että kyseessä on L’orealin tuotteet! Itse haluaisin kokeilla safflower-sarjaa, sillä kosteus olisi tähän pehkoon varsin toivottua.

 • E

  Geranium Radiance Remedy olis mulle sopivin, kun tulee värjättyä aina silloin tällöin. :)

 • Kata

  Vaikuttaapas hyvältä, kiitos vinkeistä! Omaa värjättyä kuantoloani hellisi tuo värjättyjen hiusten Geranium-sarja <3

 • Tanja

  Geranium radiance remedy sopisi värjätyille hiuksilleni.

 • Nina L

  Heippa! Uskon että safflower sarja olisi omiaan kuivuuteen taipuvaiselle hiuslaadulleni.

 • Jenni K

  Safflower Rich Infusion sopisi varmasti kuiville ja katkeileville hiuksilleni!

 • Katariina

  Uskoisin että parhaiten sopisi Camelina Smooth Ritual tai Safflower-tuotteet; mun hiukset kaipaa kosteutta, silotusta ja kiiltoa :)

 • Maria

  Geranium Radiance Remedy olisi raidoitettuun päähäni kuin tehty! Kiiltoa kaipaa tämä kuontalo :)!

 • Lovely products and nice hair! Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

 • Tiia

  Camelina Smooth Ritual olisi varmasti omiaan pörröiseen ja nyt raskauden myötä vain entisestään luonnonkihartuneisiin hiuksiini joilla tuntuu olevan täysin oma elämänsä :-D

 • Jii

  Luulisin, että nuo kaksi samaa sarjaa passais mullekin parhaiten, joita itsekin aiot käyttää. Mutta jos yksi pitää valita, niin kallistuisin tuohon Safflower Rich Infusion -sarjaan! :)

 • Heli Heinonen

  Ihana arvonta :)
  Omille hiuksilleni sopivin sarja olisi varmaankin Saflori-öljyä sisältävät tuotteet.

 • Laura

  SAFFLOWER RICH INFUSION, koska hiukset on kuivat ja talvea kohden varsinkin kaipaa hoitoa.

 • Viivi

  SAFFLOWER RICH INFUSION-sarja olis mun hiuksia varten!

 • Sssss

  Mun hiuksille sopisi tällä hetkellä varmasti parhaiten tuo Safflower Rich Infusion kuiville hiuksille, sillä nykyisessä asuinpaikassani vesi on todella kovaa ja kuivattaa hiuksiani pahasti.

 • Janika

  Kärsin myös kuivahtaneista kutreista, joten Safflower Rich Infusion olisi varmaan sarja minulle. Olen itse myös jostain omaksunut nuo veden ja tuotteiden säästötavat. Ne on huomaamatta jäänyt tavoiksi tässä vuosien varrella. Tykkään muuten suunnattomasti sun kirjoitustyylistä ja positiivisesta asenteesta! En ole tainnut ennen kommentoida, mutta ahkerasti seurailen sun blogia ja sun postauksista tulee aina hyvälle tuulelle.

 • Hanna

  GERANIUM RADIANCE REMEDY olisi paras minulle ?

 • Anna

  Safflower rich infusion olisi varmasti odotettu pelastus kosteutusta janoaville hiuksilleni ! :)

 • mmagic

  Katselin näitä tuotteita jo Sokoksella, mutta en osannut valita mikä olisi itselle paras, koska samoin kuin sinulla tuntuu, että yksi tuote sopisi tätä versiota ja toinen tätä. Mutta jos yksi täytyisi valita, olisi se varmaankin Coriander Strength Cure.

 • Jonnz

  Varmaan smooth ? rakastan “överihoitavia” tuotteita

 • Jenny

  Vaikuttaa lupaavalta sarjalta! Saflori-öljyä sisältävät tuotteet varmaan sopisivat omille pitkille, kuivahkoille hiuksilleni parhaiten :)

 • Satu

  Itsellä samainen ongelma eli pitkät hiukset, joita kuivuus vaivaa aika-ajoin. Sawwflower rich infusion voisi olla juuri sopiva omille kutreille ja kaivattu virkistäjä.

 • Hanna-K

  Safflower rich infusion kuulostaa omalle hiustyypilleni parhaiten sopivalta, koska minunkin hiuksistani löytyy kaksihaaraisia ja hiukset ovat kuivat varsinkin talvella.

 • Pauliina.K

  Camelina Smooth Ritual kuulostaisi juuri passelilta omalle kuontalolle :)

 • Essi

  Coriander Strength Cure tuotteet olisivat kuin tehtyjä minulle <3

 • Maisa

  Oi, tämäpä on kiva! =) SAFFLOWER RICH INFUSION olisi varmasti hyvä luonnonkiharalle hiukselleni.

 • Sari

  Värjätyille hiuksille tarkoitetut!

 • Laura

  Olettaisin että camelina smooth ritual sopisi parhaiten minulle, jolla on todella luonnonkiharat ja vaaleammksi raidoitetut hiukset (näin ollen karheat) :)

 • Katariina

  Minulle paras vaihtoehto olisi varmasti Safflower Rich Infusion, sillä hiukseni ovat kuivat ja elottomat. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tätä sarjaa ?

 • Marjo

  Jotain hyvää jokaisessa sarjassa mutta silti valintani on värjätyille hiuksille sopivat tuotteet.

 • Eija

  Camelina Smooth Ritual hallitsemittomille hiuksille olis varmaan mun hiuksille sopiva tuote.

 • Johanna

  Tiedän, että hiukseni nauttisivat SAFFLOWER RICH INFUSION -sarjasta, etenki näin syksyä ja talvea kohti mentäessä.

 • Anna

  Värjätyille hiuksille suunnatut tuotteet olisivat minulle parhaita! :)

 • Onpa kivan oloisia settejä! Itse valitsisin hennon hiusten setin! :)

 • Sensei

  Mulla on tosi pörröiset hiukset, joten Camelina Smooth Ritual voisi toimia mulle parhaiten!

 • Lotta

  Safflower rich infusion toimisi omille kuiville hiuksilleni!

 • Nanni

  Safflower rich infusion :)

 • Jamina

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla Geranium radiance remedyä, sillä vaikka en ole värjännyt vuoteen hiuksiani, on hiuksissani edelleen väriä, joka on tietysti ajan kanssa jo hieman haalistunut. Kiilto toisi näin ollen hieman eloa takaisin hiuksiini ?

 • Salla

  Minulle paras olisi SAFFLOWER RICH INFUSION. Vaikuttaa tutustumisen arvoiselta sarjalta ehdottomasti!

 • Salla

  Vaikuttaa tutustumisen arvoiselta sarjalta, ehdottomasti! Itselleni paras olisi SAFFLOWER RICH INFUSION?

 • Iina

  Safflower kuulostaa sopivalta!

 • Jenni

  Juuri tätä hiukseni ovat kaivanneet! Camelina smooth ritual olisi toivottu pelastus kurittomille paksuille hiuksilleni :)

 • Anna

  Värjätyille hiuksille etsin yhä hyvää väriä säästävää tuotteita

 • Heli

  Hiukseni ovat aina olleet kuivat ja näin kesän jäljeltä erityisesti, joten kuivan hiuksen tuotteet olisi ihana saada kokeiluun.

 • Jannina

  Kuulostaapa hyviltä! Itsellä lähtisi ensimmäisenä testiin Camelina Smooth Ritual joka toivon mukaan hillitsisi tätä luonnonkiharaa pehkoa joka toisinaan on melko hallitsematon! :D oon ehkä yksi epäekologisimmista tyypeistä, mutta muutaman viime vuoden aikana on tullut enemmän näitäkin asioita mietittyä ja toivon mukaan saisin itselleni ihan pysyvästi arkeen muutosta pikkuhiljaa! Mukavaa sykyn alkua sinulle ja perheellesi! :)

 • Anonymous

  Vaurioituneille hiuksilleni tekisi hyvää värjätyille hiuksille tarkoitettu sarja.

 • Julia

  Oma pörröinen ja luonnonkihara hiukseni kaipaisi juuri Camelina Smooth Ritual-tuotteita. Kuulostaa kivalta uudelta tuotesarjalta, joten testiin menee! :)

 • Katja

  Camelina smooth ritual olisi ehdottomasti oma valinta. Mulla on luonnostaan punaiset hiukset, jotka on todella tuuheat ja pörröiset. Näyttävät kyllä, mutta turhankin massiiviset.. tollanen pörröisyyttä estävä hoitovoide täytyy ehdottomasti ottaa kokeiluun!

 • Jenni

  Camelina smooth ritual olisi valinta mun hiuksille :)

 • LauraN

  Ehdottomasti Safflower Rich Infusion tai Coriander Strength Cure! Olen aina tuskaillut katkeilevien, kuivien ja kaksihaaraisten hiusteni kanssa, joten kumpi tahansa olisi hiuksilleni pelastus!

 • Onpa mielenkiintoisia uutuuksia! Luultavasti omalle tukalle sopisi parhaiten Coriander strength cure :)

 • Rii

  Tein pari vuotta sitten aikamoisen hiusvirheen: vaalensin tummanruskeat hiukseni kotona platinablondeiksi… Jep. Nyt kampaajan hellän huoman jälkeen tukka alkaa muistuttaa jo ihan normaalia, joskin latvoissa on kaikenlaista väriä peittämässä sameaa blondia. Kiiltoa kaipaa siis oma kuontaloni aivan ehdottomasti :) Oma valintani olisi Geranium Radiance Remedy.

 • Sara

  Haluaisin kokeilla Camelina Smooth Ritualia!

 • Sannak

  CORIANDER STRENGTH CURE-sarja on juuri sitä mitä hiukseni tarvitsevat juuri nyt.

 • Sanna

  Oolalaa. Coriander strenght?

 • Jaana

  Minä varmaankin joutuisin vähän sekoittamaan eri sarjoja. Itselläni on luonnonkiharat ja osin väärennetyt hiukset, joten pesisin nämä Ritual-sarjan shampoolla, joka vähentää pörröisyyttä. Vaalennetut latvat kaipaavat kosteutta, joten hoitoaineena kosteuttava rock infusion. Edelleen tuo radiance remedy:n kiiltosuihke toimisi vielä lopuksi kiillon tuojana. Olisipa mahtava voittaa tämä paketti. Pitkä ja superpaksu tukkani on kuin pesusieni, joka imee itseensä paljon näitä aineita.

 • Jenni

  Oi, hiukset kyllä olisi kiitollisia SAFFLOWER RICH INFUSION – setistä! <3

 • Anni

  Moikka! .
  Mulla on pitkät blondatut hiukset todella kovilla kilpatanssiharrastuksen vuoksi. Joudun pesemään treenien takia hiuksia lähes päivittäin ja lisäksi kisakaudella hiuksia rasittaa kisakampaukset jossa ei lakkaa säästellä. Luulisin, että parhaiten pitkille blondatuille hiuksille sopisi geranium radiance remedy, mutta toisaalta taistelen myös kuivuutta vastaan joten myös safflower rich infusion kuulostaa hyvältä!

 • juppe

  ehdottomasti tuo viimeinen näistä kolmesta! omat kutrini ovat juurikin kuivat ja heikot.

 • TanjaP

  Kosteutusta,kosteutusta,kosteutusta kaipaa omat hiukset joten Safflower rich infusion on minun valinta.

 • Elisa

  Ihanaa kuulla, että myös valtavirtamerkeillä alkaa olla jo valinnanvaraa ekologisuuden suhteen. Olen jonkin aikaa jo selkeästi suosinut ekologisesti kestäviä tuotteita, mutta en silti koe itseäni mitenkään hipiksi. Tämä sarja tuntuu ideologian puolesta omalta. Toivottavasti tuotteetkin ovat laadukkaita ja omalle hiuksille sopivia. Omaan kuontalooni parhaiten sopisi Camelina Smooth Ritual-sarja.

 • Heli

  Camelina Smooth Ritualia olisi kiva kokeilla! Jos saisin sillä villihiukseni kuriin.

 • Marianne

  Omat hiukseni ovat kuivat ja latvoissa onkin usein kaksihaaraisia. Hiusten kasvatusprojekti on menossa, joten uskon, että tuo kuiville hiuksille suunnattu tuotesarja auttaisi siinä! :)

 • L

  Camelina smooth ritual olisi todennäköisesti paras omalle luonnonkiharalle ja pörröiselle tukalleni, jota aina koitan silottaa ja saada jollakin tavoin asettumaan :)

 • Annikki

  Kuvailujesi perusteella uskon, että Safflower Rich Infusion olisi paras minun hiuksilleni. On muuten kivat pakkaukset! Olisi hauska päästä nuuhkimaan tuotteita :)

 • Elina

  Olen tässä kahden vuoden aikana alkanut värjäämään hiuksiani, joten tuo geranium radiance remedy sarja sopisi minulle parhaiten! :)

 • Saara

  Safflower rich infusion sopisi minullekin parhaiten! En värjää hiuksiani ja niitä saa kyllä muotoitltua. Hiukset ovat melko hennot, mutta ehdottomasti kuivuus talvella on suurin ongelma.

 • Ansku

  Varmasti mikä tahansa sarjan tuotteista tekisi hyvää hiuksilleni, mutta kesän jälkeen hiukset tuntuvat niin kuivilta että ehkä tuo SAFFLOWER RICH INFUSION olisi tällä hetkellä paras vaihtoehto :)

 • Heidi

  Minulle sopisi vähän kaikki sarjat :D paitsi ei niinkään hennoille hiuksille tarkoitettu sarja. Parhaiten sopisi tällä hetkellä värjättyjen hiusten sarja Geranium radiance remedy :)

 • Soile

  Uskoisin, että omille hiuksilleni sopivin vaihtoehto olisi Geranium radiance remedy.

 • Anna Hultqvist

  Ompas kivan oloinen uusi sarja. Olisi kyllä aika jo kokeilla jotain uusia tuotteita, kun tulee aina vain samoja käytettyä. Geranium Radiance Remedy värjätyille hiuksille olisi itselleni sopivan oloinen ja sitä voisin testata.

 • Sophie

  Luulisin että Safflower Rinch Infusion olisi omalle tukalleni paras vaihtoehto. Minulla on pitkät, paksut ja vaalennetut hiukset, jotka tarvitsevat paljon kosteuttamista etteivät latvat rupea katkeilemaan. Olisi kiva kokeilla uutta!

 • johanna

  Itselläni todella karheat ja kuivat luonnonkiharat, joten Safflower Rich Infusion olisi sopiva

 • Janette

  Safflower Rich Infusion tekisi varmasti ihmeitä omille hiuksilleni!:)

 • Maria M

  Värjätyille hiuksille soveltuva sarja sopisi minulle parhaiten, eli Geranium Radiance Remedy

 • Valentina

  Ehdottomasti värjätyille hiuksille tarkoitettu sarja! Vaikkakin vain raidoitettu hius, kaipaa vaalennus extrahoitoa :)

 • Tea

  Luulisin että itselleni paras sarja olisi joko hennoille, tai kuiville hiuksille tarkoitettu. :)

 • iitup

  Luulen että kosteuttava Safflower Rich Infusion voisi olla omiaan minun runsaasti vaalennetuille kutreilleni.

 • Emmi

  Kuivat ja pitkät hiukseni etsivät jatkuvasti tarpeeksi kosteuttavia tähtituotteita. Ehkäpä näistä löytyisi apu? :)

 • Minna

  Itselläni raidoitetut hennot hiukset. Luulen kuitenkin että värjättyjen hiusten hoitosarja Geranium Radiance Remedy (mistä ne keksii näitä nimiä!) olisi minulle parhain.

 • Ii

  Safflower rich infusion toivottavasti pelastaisi tämänkin äidin bad hairdayt kampaajakäyntien välissä?Mukana siis?

 • Nannii

  Luulen että oma karhean kuivan kuontaloni kesytykseen CAMELINA SMOOTH RITUAL-sarja voisi olla sopivin

 • Taina

  Sunflower rich olisi todella hyvä kuiville hiuksilleni!

 • Venla

  Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta! Minulle sopisi parhaiten kuiville tai vaurioituneille hiuksille tarkoitetut tuotteet. :)

 • Anna123

  Safflower-sarja kuulostaisi omaan tukkaani parhaiten sopivalta!

 • Tuuli

  Tuo safflower sarja sopisi varmasti kuiville kutreilleni, täällä myös raskauden ja imetyksen tuomat hormonaaliset muutokset näkyvät kuivina ja karheina suortuvina..

 • Saija

  Uskoisin Camelina Smooth ritual-sarjan toimivan parhaiten kuivan, kohtuu paksun luonnonkiharan hiuslaatuni kanssa.

 • Jenni

  Aivan mahtava arvonta! Tulisi niin tarpeeseen, kun taistelen koko ajan saadakseni hiuksistani terveen, kiiltävän ja elinvoimaisen näköiset mutta en ole löytänyt vieläkään täydellisen sopivia hiustenhoitotuotteita. Näistä uskoisin Safflower Rich infusionin olevan omille kuiville hiuksilleni sopivin :)

 • Ella

  Botanical Geranium -sarja. Hiukseni ovat paksut ja hyväkuntoiset mutta värjään niitä jokusen kerran vuodessa. Eniten mielenkiintoa herätti tuo kiiltosuihke. Taidan käydä sellaisen ainakin ostamassa, ellei arpaonni suosi. ;)

 • Lellu

  Omille kuiville koppuroille tuo Safflower- sarja olisi varmaan paras

 • Marjaana

  Smooth ritual toimisi vaalennetulle tukalle ja kesän kuivattamille latvoille :)

 • M

  Kiva kuulla tällaisesta uudesta tuotesarjasta! Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Minä omaan tyypilliset suomalaiset hennot hiukset, joten paras valinta itselleni olisi Coriander Strenght Cure.

 • Ilona

  Safflower rich infusion olisi omalle hiustyypilleni sopivin!

 • Kukkis

  Mukaan arvontaan, minulle kävisi nuo Safflower-tuotteet :)

 • Nelli

  Geranium radiance?

 • Emilia

  SAFFLOWER RICH INFUSION toimisi varmasti kuiville hiuksilleni!

 • Johanna

  Varmastikin noi kuiville hiuksille tarkoitetut tuotteet olisi mun röllitukalleni sopivia :-)

 • Rr

  SAFFLOWER RICH INFUSION ehdottomasti minullekin. Ulkomailla auringossa tullut vietettyä aikaa kesällä ja se näkyy hiuksista. Juuri eilen palasimme viime ulkomaanmatkalta ja hiukset, ne tarvitsevat Kipeästi juuri näitä tuotteita! ;>

 • Saara

  CAMELINA SMOOTH RITUAL sopisi varmasti parhaiten minulle, sillä minulla on paksu luonnonkihara tukka joka on nimenomaan hallitsematon :D täytyykin käydä sokoksella kurkkimassa.

 • Sonja

  Hennoille hiuksille suunnattu Coriander olisi varmaankin itselleni sopivin! :) Samoin haluaisin testata myös kuivien hiusten sarjaa, kun latvat ovat usein melkoisen korput. Jospa arpaonni lykästäisi :)

 • monskii

  Camelina smooth ritual on kuin tehty pörröiselle luonnonkiharalle tukalleni! :)

 • Annika

  Safflower Rich Infusion toimisi varmaankin parhaiten luonnonkiharalle tukalleni. :)

 • Sara

  Hiukseni ovat vaalennetut, hennot ja kuivat. Uskon, että tuo Geranium Radiance Remedy värjätyille hiuksille sopisi minulle.

 • Tua

  Geranium Radiance Remedy olisi kiva testata

 • Oona

  Safflower-sarja toimisi varmaan minun ohuille ja kuiville hiuksille parhaiten!

  Olisi muuten mielenkiintoista kuulla muistakin tekemistäsi vastuullisista ja kestävistä kuluttajavalinnoista. Nämä jäävät blogeissa vähän varjoon, vaikka moni varmasti ajattelee tätäkin asiaa edes joskus (toivottavasti :).

 • Heidi

  Luulenpa, että minulla toimisi parhaiten Coriander strength cure ja sitä olisikin kiva kokeilla :)

 • Emppu

  Veikkaanpa, että Camelija Smooth Ritual olisi toimivin omalle pörrötukalleni :)

 • Noora

  Värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet :)

 • Hansku

  Mun raidoitetuille hiuksille voisi sopia parhaiten Geranium Radiance Remedy. :)

 • Anna K

  Safflower Richard infusion toimisi varmasti omiin kuiviin hiuksiini

 • Satuj

  Itselläni on värjätyt, suorat hiukset joten Geranium Radiance Remedy on valintani :)

 • Kuivat, vaalennetut latvat kaipaavat SAFFLOWER RICH INFUSION- hoitoa eli se on valinta :-)

 • HeidiS

  Coriander Strength Cure olisi varmasti oikea valinta ohuille ja kilpirauhasen vajaatoiminnan hormonivaihteluista kärsiville hiuksille. Vaikka omistankin värjätyt hiukset, niin uskoisin tuosta sarjasta olevan eniten hyötyä hiusteni rakenteelle :)

 • Lumi

  Safflower rich kuulostaa minulle sopivalta tuoteperheeltä :) ja on muuten kauniit nuo kaikkien sarjojen purkit!

 • Sanni

  Camelina Smooth Ritual olisi mukava kokeilla uutena tuotteena, pörröisyyttä löytyy

 • Allu

  Kiitos hyvästä postauksesta! Hakusessa ollutkin luontpystävällisempi hiustenhoitosarja vanhan tilalle! Uskon, että omille hiuksilleni sopisi parhaiten tuo coriamder strengh cure. Yksi 2-vuotias ja toinen syntymässä parin viikon sisään, joten täälläkin hormonihirviön hiukset saavat kärsiä näistä muuten ihanista hetkistä ? Olen myös aina omannut oi niin ihanat ja hennot pohjoismaalaiset hiukset, joten pieni kokeilu ravitsevuuden lisäämiseksi ei olisi ollenkaan pahasta :)

 • Soili

  Kuiville hiuksilleni ehdottomasti safflower-tuotteet olisivat parhaita!

 • Julia

  Geranium Radiance Remedy värjätyille hiuksille olisi itselleni juuri soivan oloinen :)

 • Jenny

  Ehdottomasti kuiville hiuksille sopivat tuotteet olisivat omiaan minulle! Monia värjäyksiä läpikäynyt tukkani huutaa kosteutta :)

 • Marjaana

  Uskoisin, että pitkille ja paksuille hiuksilleni sopisi Camelina Smooth Ritual, joka siloittaisi ja ravitsisi melko kuivia ja karheita hiuksiani.