CATEGORIES

Hiusten muotoilu

10.12.2010

Aina hiustenpeusun jälkeen kuivaan hiukseni.
Ennen kuivausta, suihkuttelen hiuksiini Alternan Styling Tonicia, joka suojaa hiuksia kuumuudelta ja käsittelyltä.

Mikäli vain ehdin, kuivaan hiukseni paplareillä. Noin 20 papljottia rullaan märkään tukkaani ja suihkuttelen jokaiseen hiusosioon tätä tuotetta. Sitten kuivaan tukkaani föönillä norsunkärsän avulla (siitä tulossa postausta) n.40 – 60min samalla kirjoittelen blogitekstejä, katselen sarjoja tai teen töitä koneella :)
Tuloksena saan ilmavat ja kauniisti laskeutuvat kutrit.

Ennen käytin Tigin Uptight suihketta, mutta sen tekeminen tietääkseni lopetettiin. Olen sen sijasta käyttänyt Suomessa ollessani Tigin Superstar suihketta, mutta se antaa välillä jopa hieman liian jämäkän pidon, kun uptightin tulos oli aina kauniin luonnollinen ja pehmeä. Tästä syystä kiharia tehdessä, Tigin superstar on loistava vaihtoehto. Suoristaessa hiuksiani raudalla, käytän alla Alternan Straightner Balsamia, joka tekee hiuksista ihanan liukkaat ja kostean tuntuiset voimakkaasta suoristamisesta huolimatta.

Onko teillä muita suosikki muotoilutuotteita?

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Martina,Voi kiitos paljon asiantunetevasta kommentista!:) Pitää pistää korvan taakse ja varmasti moni muu sai tästä hyviä vinkkejä:)ANonyymi,Minäkin pidän kovasti redkenistä. Ennen löytyi suihkukaapistanikin:) Kiitos vinkistä!Pelham Wife,Joo mäkin painin kovasti silloin kun nuo pidennykset laitoin että mitä nyt teksisi. Mulla on aina ollut pitkä tukka ja jotkenkin vaan viihdyn itse siinä paremmin.Anonyymi,En ole sama henkilö..:D

 • Anonymous

  oot kyllä ihan BB-Henna "kalinaisen tai mikä Kurhinen onkaan" näköinen. Et kuitenkaan ole sama henkilö?

 • Pelham Wife

  tulipa nyt haikea fiilis että leikkasin itselleni kunnon polkan viikko sitten :D aloin kaipaamaan kiharoita ja varsinkin tota paplareilla taiteilua.. No, ehkä viihdyn tällä hetken ja sitten taas pidennykset :) Kiitos hyvästä postauksesta!

 • Anonymous

  Redken föönaussuoja 02 ja suoristus-&kiharrussuoja 07, 15 tai 22 ovat niin älyttömän hyviä tuotteita! Pidossa löytyy vaihtoehtoja, esim 15 on jämäkämpi kuin 07. Ja kampaus kestää. :)

 • Martina

  Itse tykkään esimerkiksi Goldwellin Style Sign – muotoilutuotesarjan Glamour Whip-muotovaahdosta ja Magic Finish-lakasta :) Ovat värihiuksille tarkoitettuja (sis. värinsuojan), siloittavat ja tekevät pehmeän, mutta joustavan tuen hiuksille. Lakkakaan ei ole "kovaa", vaan tuki on tosiaan joustava mutta pitävä. Antavat upean kiillon, kuuluvatkin muuten Gloss-nimiseen "alakategoriaan" (muita mm. Curl, Straight yms.). Ja hyväntuoksuisia!Kampauksien tekemiseen – kun tarvitaan pitävää lakkaa – suosin myös Goldwellin lakkaa. Iso musta purkki nimeltä Salon Only Hair Lacquer, 600ml. Kiva tuoksu, todella hienojakoinen suihke (hyvä esim. nuttroiden ja kiharakampausten tekemiseen ja kiinnittämiseen) ja hyvä pito. Kerrostamalla saa kovemman pidon, mutta kokemuksesta osaan sanoa, että todella paljon tätä saisi laittaa että tukasta tulisi kova..! Eli aika huoletta voi laittaa, pito on silti loistava mutta tukka luonnollisen tuntuinen :)