CATEGORIES

Hiusten kuivaaminen paplareilla

29.1.2019

Yksi yleisimpiä kysymyksiä mitä saan on: Miten laitan hiukseni? Kuivaan hiukseni muotoon papiljottien avulla, joka kirvoittaa aina paljon lisäkysymyksiä. En siis laita hiuksiani päivittäin, vaan pesen hiukseni, kuivaan ne muotoon ja sen jälkeen ne pysyvät suht samassa muodossa seuraavat kolme päivää, jos muistan laittaa ne yöksi pään päälle kahdelle rullalle. Kuivausprosessi siis ottaa hetken, mutta säästää aikaa seuraavina päivinä.

Siitä on vuosia kun olen viimeksi tehnyt hiustenlaittopostauksen. Nuorin siskoni opiskelee tv- ja radiotuotantoa ja on sen myötä kiinnostunut videoiden kuvaamisesta. Täten teimme teille hänen kanssaan nopean videon, missä yritän havainnollistaa mitä kaikkea tämä kuivausprosessi pitää sisällään.

Kuvassa näkyvä kuivaushuppu on toiselta nimeltään “norsun kärsä”. Sen avulla saan vapautettua käteni ja tehtyä esim koneella töitä kun samalla kuivaan hiuksiani. Se on tosin jo monia vuosia vanha ja sen teho on kärsinyt kulumien myötä. Uuden osto on siis edessä. Paljoa kyseinen tuote ei maksa. Olisinko omani ostanut aikanaan n.10 eurolla Helsingistä pienestä kampaamotarvikeliikkeestä, mitä nyt ei ikävä kyllä enää ole. Netistä löysin vastaavia n.17 eurolla. Kummallisen ja huvittavan näköinen vekotin, tiedän, mutta äärimmäisen toimiva!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Vau

  Teetkö siis tuon norsuhomman joka kerta kun peset hiuksesi? 40 min tuntuu aika pitkältä ajalta, teetkö aina kuivauksen noin märkään hiukseen? Jääkö sinulle pinnin painaumia hiuksen pintaan?

  • Hanna Vayrynen

   En joka kerta, mutta melkein kerran viikkoon. Riippuu tosiaan aikataulusta. Mutta itse kun voin tehdä paljon töitä kotoa niin tup 40minuuttia menee hetkessä töitä samalla tehden! :) Ja hei minun pitikin ottaa kuva parhaista pinneistä… Minulle ei jää niistä painaumia, mutta en tiedä mistä löytäisin näitä lisää: ihan älyttömän hyvän mallinen pinni!

 • Johanna

  Oo, heti lähti tilaukseen. Kiitoksia vinkistä! Pienen lapsen työssä käyvällä äidillä ei liikaa ole aikaa kuivatella ja laittaa hiuksia. :)

  Fashiongirl.fi:stä löytyi 11,90e posteineen.

  • Hanna Vayrynen

   Hei mahtavaa! kiitos itsellesi vinkistä! Munkin pitää tehdä tilaus!

 • Haidi

  Vitsi mä niin muistan sen ekan postauksen tosta kärsästä ja sen yökampaus version tästä :D voisi itekkin uudelleen kokeilla paplareita, nytkun hiuksien pituuskin on lyhyempi!

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana! :D Joo tää on aika Legendary :D :D :D

 • Johanna

  Hei siis uskomattoman kätevä! :D Itselläni on myös aika pitkät hiukset ja käytän aina muotoiluun rautaa tai aika usein pidän hiuksia nopealla ponnarilla. Miksihän olen jostain syystä mieltänyt nuo paplarihommat enemmän mummojen heiniksi, mutta nyt kyllä täytyy itsekin joku kerta laittaa tämä kikka käyttöön :) Raudalla kun oma tukkani ei pysy lopputuloksessaan kauniisti kuin sen päivän…

  -Johanna <3

  • Hanna Vayrynen

   No se on – vaikka samalla myös kummallinen ja huvitusta aiheuttava :D Mutta siis paplareilla saan parhaan ilmavuuden aikaan, mitä en ole raudoilla saanut. Mutta jos viimeistelen kuivaamisen vielä niin, että käytän raudan aina per paplarilta otettu hiussuortuva, kestää muoto vieläkin paremmin! :)

 • Ineedone

  Mun on pitänyt tollanen hankkia jo 10 vuoden ajan ja Empä ole saanut aikaiseksi.. mut thank god for internet(!) sai halvalla (9,5€sis postit) niin tilasin heti tän postauksen luettua :D voin toivottavasti sanoa lättä tukalle byebye

  Lisää videoita </3

  • Hanna Vayrynen

   EIkä!! Huikeeta. Kerro miten onnistui! Munkin pitäisi ostaa uusi!