CATEGORIES

Teint Idole Ultra Wear

18.2.2020

*Kaupallinen yhteistyö Lancôme*

Kaikki jotka ovat lukeneet blogiani pitkään tietävät, että olen käyttänyt Lancômen meikkivoiteita lähestulkoon aina. Hyvä ja oikean sävyinen meikkivoide on minulle meikin a ja o. Usein se saattaa olla jopa ainut meikki mitä arjessa käytän. Oma luottomeikkivoide on meikkini selkäranka ja se tuo jopa ripauksen itseluottamusta ja varmuutta. Se on kuin hyvä ystävä – siihen voi aina luottaa. Hiljattain vietetyn ystävänpäivän kunniaksi veinkin pari omaa luottoystävääni Lancômen pisteelle löytämään omat luottomeikkivoiteensa.  Ihanaa, että sain mahdollisuuden hemmotella muutamaa rakasta ihmistä tavalla, mistä tiedän olevan arjen iloa <3

Ikoninen Teint Miracle oli vuosikausia ainut tuote mitä käytin, mutta vuosien saatossa olen päätynyt käyttämään muitakin Lancômen meikkivoiteita. Teint Miracle heijastaa valoa erittäin tehokkaasti ja jättää näin hyvin kuulaan ja valovoimaisen lopputuloksen. Hiljattain lanseerattu Teint Idole Ultra Wear Nude on koostumukseltaan kevyempi ja samettisempi, ja jättää hyvin pehmeän ja luonnollisen tuloksen. Kolmas käyttämäni meikkivoide on Teint Idole Ultra Wear, joka on paksumpi, peittää tehokkaammin, kestää pisimpään ja on silti ihanan kevyen oloinen päällä.

Viimeaikoina olen päätynyt käyttämään enemmän Tein Idole Ultra Wear-meikkivoidetta, juurikin sen pettämättömän keston takia. Se pysyy paikallaan nukkumaan menoon asti, vaikka usein meikkaankin aamuhämärässä jo kello 07:00 aikaan. Myös näin viimaisella talvisäällä ihoni tuntuu saavan siitä hieman enemmän suojaa. Minulla on ohut iho, mikä talvella näkyy punoittavana couperosana poskissa. Teint Idole Ultra Wear (tuttavallisemmin TIU) peittää punaisuuden alleen ilman minkäänlaista lisäpeitettä vaan tekee sen vaivattomasti ja kauniisti.

Tällä hetkellä käytän TIU-meikkivoiteesta sävyä 03. Ihonsävyni on tällä hetkellä kalpeimmillaan. On hyvä muistaa, että oma ihonsävy vaihtelee talvesta kesään, joten sävy ei ympärivuotisesti ole välttämättä aina sama. Itse sen takia vaihtelen sävyjen 03 ja 04 välillä. Oikean meikkivoidesävyn löytäminen on avainasemassa kaikessa meikkauksessa. Liian vaalea saa näyttämään elottomalta ja liian tumma taas suttuiselta. Kun sävy on oikea, hehkuu kasvot eri tavalla terveyttä, mikä saa itsellekin sen itsevarman ja hyvän fiiliksen.

 Alla olevassa kuvassa olen levittänyt koko kasvoille Lancôme Genifique-seerumia sekä Teint Idole Ultra Wear meikkivoidesävyä 03 vain kasvojeni vasemmalle puolelle meikkivoidesiveltimellä. Muuta meikkiä en ole vielä lisännyt, mutta eron pohjassa näkee selvästi.

Mikäli et tiedä vielä omaa sävyä tai epäilet onko nykyinen sinulle oikea voit käydä Lancômen pisteellä, Sokoksella tai Stockmannilla, tarkistamalla oman säyvsi. Lancômen ilmainen Shade Finder-palvelu mittaa kavojesi ihonsävyn kolmesta kohtaa ja sitä kautta suosittelee sinulle oikean sävyn toivomastasi meikkivoidetyypistä. Osa teistä saattoikin nähdä miten ystäväni Outi ja Minna olivat ystävänpäivän kunniaksi kanssani Lancômen pisteellä etsimään itselleen luottomeikkivoidetta. Hyvä meikkivoide on aina raikkaan ja luonnollisen meikin perusta.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Am

  Toi sun meikkivoide ei mun mielestä oo sulle oikea. En tiedä huomaatko itse, mutta sehän on ihan kellertävä ja monissa kuvissa huomaa miten meikkivoide on ihan väärän värinen.

  • Hanna Vayrynen

   Voi että! En tiedä onkohan sitten kuvakäsittely (valojen / lämmön säätö) tai sitten mahdollisesti tietokoneen / puhelimen näyttö tehnyt tepposet? :) Sillä livenä sävy on just oikea! :)

 • Pia

  Hei, käytätkö ihon puhdistamisessa ja meikkauksessa jotain couperosa-iholle suositeltuja tuotteita? Miten levität siveltemellä tuon meikkivoiteen? Kiitos.

  • Hanna Vayrynen

   En itseasiassa käytä mitään suoranaisesti sille tarkoitettua! Mutta kuorinnassa suosin hellempiä tuotteita sekä suojaan kylmällä huolellisesti ihon ja vältän kovia lämmönvaihteluita :) Ihan vain lasken metalliselle meikkipaletille hieman voidetta, siveltimeen levitän sitä ja sitten pienin vedoin levitän sen ympäri kasvoja! :)