CATEGORIES

Ensisilmäyksellä

19.5.2019

*Kaupallinen yhteistyö Lancômen kanssa*

“Something tells me I am going to love him forever.”

Muistan kun katseemme kohtasivat ensimmäisen kerran. Olimme molemmat viettämässä iltaa omien ystäviemme kanssa Helsingin Kaivohuoneella eräänä kesäiltana. Musiikki oli kovalla ja juhlijoita oli liikkeellä niin paljon, että Kaivohuoneen pienessä ja ahtaassa yläkerrassa pystyi hädin tuskin liikkumaan. Istuin pimeän baarihuoneen perällä kun huomasin katseesi. Seisoit avoimen tilan toisessa päässä, suhteellisen kaukana minusta. Ilmassa oli lauantai-illan riemua ja välissämme oli aaltoileva ihmismeri, mutta erotuit silti joukosta silmiinpistävästi. Emme tunteneet etukäteen emmekä tienneet toisistamme mitään, mutta katseessasi oli jotain pysäyttävää – jotain vangitsevaa. Minut valtasi yllättävä tunne. Jotakin liihotteli vatsanpohjassa. Kuin olisin nähnyt syvälle sisimpääsi hetkessä. Siellä asui lämpö.

Illan aikana kävi ilmi, että meillä oli muutama yhteinen ystävä. Tapasimme tuona iltana ensimmäistä kertaa kun tulit yllättäen luokseni juttelemaan. Vaikka kohtaaminen oli suhteellisen nopea, jokin siitä hetkestä jäi asumaan minuun. Tunsin, että tulisimme kohtaamaan vielä. Jokin sinussa tuntui niin tutulta. 

Tuosta illasta tulee tänä kesänä kuluneeksi 15 vuotta. Törmäsimme uudestaan syksyllä sattumalta lentokentällä, milloin taas suunnistit luokseni kuin olisimme tunteneet aina. Silmäsi hymyilivät. Kohtaamisessa oli niin paljon jännittävää energiaa, että tunsin sen varpaissani asti. Asuit Hollannissa ja minä Suomessa, mutta kun joulukuussa tulit seuraavan kerran Suomeen etsit minut käsiisi ja saavuit työpaikalleni. Siitä alkoi aktiivinen keskustelu msn messengerissä (fossiilit muistaa! :D), joka muuttui tekstiviestiralliksi ja lopulta tuntikausia kestäviksi maratonpuheluiksi. Niiden syvien ja kaiken kattavien keskusteluiden kautta me rakastuimme. Maaliskuussa 2005 kysyit saatko kutsua minua tyttöystäväksesi. Siitä lähtien ei ole ollut vain sinä ja minä, vaan me.

Ennen aikaamme minulla on kokemuksia melkoisen myrkyllisistäkin parisuhteista. Luottamukseni ja itsetuntoni oli rikottu monesti. Olen ollut palasina ja miettinyt, miten voisin koskaan enää rakastaa tai luottaa. Kiitos, että lämmöllä, ymmärryksellä, itsevarmuudella, luotettavuudella ja rakkaudella autoit minua et vain uskomaan tosirakkauteen ja sielunkumppanuuteen, vaan toit sen elämääni. 

“Be with a man that ruins your lipstick, not your mascara”

Vieläkin saat sydämeni pomppailemaan ja silmäni säihkymään. Kuten tiedämme, todellinen kauneus tulee sisältä päin onnen tunteesta. Kiitos, että olet onneni sekä iloni lähde. Mutta mitä ulkoisiin asioihin tulee on minulla muutamakin luottokumppani. Jos minun tulisi valita kolme meikkituotetta loppuelämäni ajaksi, olisivat ne meikkivoide, kulmakarvakynä sekä ripsiväri. Yli vuosikymmenen ajan olen käyttänyt Lancômen Hypnôse-mascaraa. Tänä vuonna kyseinen mascara täyttää 15 vuotta – olen siis käyttänyt kyseistä tuotetta melkein sen lanseerauspäivästä asti! Itse en sille ole ollut aina yhtä uskollinen, sillä olen käyttänyt välissä ripsienpidennyksiä ja kokeillut muitakin mascara merkkejä. Silti aina palaan tähän takaisin. Luottotuote, joka takaa säihkyvät silmät. Silmien avaaja sekin: Kun löydät jotain näin hyvää, älä päästä irti.

Arkimeikkini:

Meikkivoide Lancôme Teint Miracle sävy 35
Kulmakynä Lancôme Brow Shaping Powdery Pencil brown
Luomiväri Hypnôse Palette French Nude ja Brun Adore
Huulipuna Lancôme L’Absolu Rouge 202 Nuit et Jour
Aurinkopuuteri Lancôme Belle de Teint sävy belle de canelle
Ripsiväri Lancôme Hypnôse

Lanôme Hypnôse mascara on luottotuotteeni siksi, koska se tekee kaiken tarvittavan. Se pidentää ripsiä huomattavasti, erottelee kauniisti ja samalla myös tuuheuttaa. Se kestää läpi päivän, kaikki ilot ja surutkin, eikä varise tai leviä. Varmasti kuljetaan yhdessä seuraavakin vuosikymmen – ylä- ja alamäissä.

Kuvat Niki Strbian

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Farfalle

  Mulla meni ihan kylmät väreet lukiessani juttua teidän ensi kohtaamisesta. Pitääkää huolta toisistanne?

 • Mm

  Hei,

  Huomasin instastoorissa että teille ei tullut Ranska A1 kieleksi, jos kuitenkin Ranska kiinnostaa niin lapsille opetusta tarjoavat, belingual.fi, institut français de Finlande ja linguajoy eri puolilla hkiä:)

  • Hanna Vayrynen

   Joo ikävä kyllä! Meillä on iltapäiväkerhokin jo valittuna, joka on meidän alueellamme hyvin suosittu ja suositeltu, mutta sen rinnalle tulemme varmaan tuttujen muiden vanhempien kanssa yrittämään järjestää juurikin jotain ranskan kerhoa kerran viikkoon. Kiitos näistä vinkeistä – selvittelemme josko saisimme heille jotain aikaiseksi yhteistyössä! :)

 • Iina / MouMou

  Miten kauniisti kirjoitettu, Hanna! <3

  http://moumou.fi

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana! <3

 • Jaana

  Hei, piti vielä palata kysymään tietoja noista housuista, jotka on sinulla ylläsi näissä kuvissa? Mitä merkkiä? Tosi ihanat!

  • Hanna Vayrynen

   Andiatan kashmir/merinovillasekoitetta! :)

 • Erppa

  Miten sinulla on ehtinyt olla ennen miestäsi oikeita, pitkiä myrkyllisiä suhteita, jos kerran tapasitte 15 vuotta sitten? Ethän ollut silloin edes kunnolla aikuinenkaan?

  • Hanna Vayrynen

   Olen aina ollut seurustelevaa tyyppiä. Olin 19 kun aviomieheni kanssa tavattiin ja sitä ennen minulla on ollut kolme poikaystävää, joista yhden kanssa olin monia vuosia on and off suhteessa. Ne nuoruusvuodet tosin olivat hyvin myrskyisiä… Olihan siinä koko yläasteaika ja lukio. Ja sehän siinä oli, ei ollut vielä aikuinen ja sitä ei osannutkaan samalla tavalla sanoa tiukkaa ei:tä todella myrkylliselle käyttäytymiselle.

 • Jaana

  Ihana tarina tapaamisestanne ja rakastumisesta <3 Tuo kuvailemasi tunne kyllä välittyy teksteistäsi aina, kun miehestäsi jotain kerrot. Meillä on myös oman mieheni kanssa tapaamisemme 15-vuotispäivä tämän vuoden elokuussa :)

  Lancôme on todellinen ripsivärien Porche! Mun eka kokemus näistä oli lukioikäisenä 90-luvulla, kun ostin 119mk maksaneen Flextencils-ripsivärin. Hinta tuntui hurjalta, mutta tunne oli epäuskoinen, kun jo ekalla kerroksella ripsien pituus venähti. Minä olen . myös kokeillut välillä muita merkkejä, mutta ei ole Lancômen voittanutta ripsivärissä. Välillä arvon kosmetiikkaosastolla, otanko Doll eyes:n, Hypnose Drama:n, Hypnosen vaiko minkä kaikista niistä pidentävistä vaihtoehdoista. Kaikki kyllä toimii, joten sikäli ihan sama, minkä ottaa :D

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana! <3 Samoissa kohtia mennään! <3

   Ja hei ihana kuulla, että sinulla on samat kokemukset myös tämän ripsarin suhteen! Toimii aina ja vaikka sitä kokeilisikin joskus jotain toista niin AINA tähän palaa takaisin.

 • Haidi

  Ihanat kuvat susta ja miehestäsi, sekä tietenkin teidän tarinasta pätkä <3 messengeri on kyllä niin legendaa! ? tätä ripsaria en vielä ole testaillut, vaikka moni kehunut. Olen niin rakastunut Dior show iconic overcurl, että toistaiseksi sen voittanutta ei ole tullut vastaan. Ehkä tälle pitäisi antaa mahdollisuus!

  • Hanna Vayrynen

   No siis aijaa! :D MSN Messenger :D Ja suosittelen lämpimästi! Toki olen kuullut myös paljon hyvää Dior Show:sta, mutta itse pidän tästä Lancomen Hypnosesta enemmän sillä se erottelee paremmin minun ripseni :)

 • Johanna

  Vau mikä teksti! <3 Vaikka vähän siirappista, mutta niin romanttista. Tällaisia pumpulipilviä jokainen tarvitsee päiväänsä. Kyllä sä Hanna vaan osaat!

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla <3 Ja kiitos <3