CATEGORIES

Arkimeikkivideo

26.2.2019

*Kaupallinen yhteistyö Lancômen kanssa*

Minulta on usein kyselty videota siitä miten teen arkimeikkini. Olen vastaavan videon aikanaan tehnyt, mutta siitä on jo yli 6 vuotta! Niin tämä aika vaan hujahtaa… Joten oli aikakin päivittää, vaikka rutiinini eivät ole tuossa ajassa hurjasti muuttuneet.

Raikas ja kuulas meikkipohja on meikin tärkein osio. Omiaan sen luomisessa on huolellinen ja tunnollinen ihonhoito. Oma ihonhoitoni on enemmänkin rituaali, sen verran montaa purnukkaa ja tuotetta tulee aamuin ja illoin käytettyä. Näistä voisin tehdä vielä ihan oman videonsa. Mutta tässä step by step-video miten teen oman pohjameikkini. Ylivoimaisesti yleisin kysymys mitä arjessa ystäviltä ja tutuilta saan on: Mitä meikkivoidetta käytän?

Niin pitkään kuin muistan olen käyttänyt Lancômen Teint Miraclea. Se on ollut sopivan kuulas ja kevyt. Mutta talvisin olen käyttänyt sen rinnalla peittävämpää ja paksumaa Teint Idole -meikkivoidetta, sillä lievä couperosa näkyy poskillani hentoina pieninä verisuonina ja se voimistuu aina kylminä kuukausina. Lancôme toi hiljattain uuden meikkivoiteen, joka yhdistää näiden kahden meikkivoiteen hienot ominaisuudet. Teint Idole Ultra Wear Nude, on peittävä, mutta samalla koostumukseltaan höyhenenkevyt. Sen lopputulos on mattaisen samettinen ja kuulas. Ja mikä parasta, siitä on olemassa peräti 40 eri sävyä! Jokainen varmasti löytää valikoimasta sen oman täydellisen värinsä. Minun nappisävyni nyt talven kylminä kuukausina on 023, vaikka käyttämäni sävyt Teint Miraclessa ovat 03 ja 04. Minä käytän aina kahta eri meikkivoidesävyä, asteen tummempaa ja asteen vaaleampaa. Ihon väri kun vaihtelee vuodenajan ja päivetyksen mukaan. Näitä yhdistelemällä saa aina luotua sen täydellisen sävyn. Katso alla olevalta videolta miten sen teen, sekä meikkiartisteilta oppimani provinkit couperosan sekä tummien silmänalusien onnistuneeseen piilotukseen.

Meikkivideossa käyttämäni tuotteet meikkipohjaan:

Absolue Soft Cream -päivävoide
Advanced Genifique -seerumi
Teint Idole Ultra Wear Nude -meikkivoide, sävy 023 sekä 032
Absolue Precious Oil -öljy
Teint Idole Ultra Wear Camouflage -peiteaine
Belle de Teint -aurinkopuuteri, sävy 06 Belle de Canelle

Suosittelen pistäytymään Stockmannin tai Sokoksen omilla Lancôme-pisteillä. Siellä osaavat asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan sinulle sen täydellisen sävyn (tai sävysi), jos sinäkin tykkäät minun laillani käyttää kahtaa sävyä.

Mikäli uusi luottomeikkivoide on etsinnässä, tässä on hyvin todennäköisesti vastauksesi. Olkaahan hereillä myös instagramini @strictlystyle puolella, järjestän pian arvonnan, missä joukko teistä pääsee kanssani valitsemaan itselleen sen täydellisen meikkivoidesävyn ammattilaisten ohjeistamana!

Kuvat ja video: @nellikarina

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • LindaJ

  Näytätpä erityisen hehkuvan kauniilta tässä viimeisessä kuvassa! :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos kovasti <3

 • Lode

  Ihana meikkivideo! Täytyy ottaa tuo meikkivoide testiin. ?

  • Hanna Vayrynen

   Se on aivan ihana! Pysyttele kuulolla, mulla tulossa pian arvontakin sen suhteen! :)

 • Bisous

  Mieki muistan sen ekan videon :) Ihonhoitopostaus kiinnostaa kovasti, olisi ihana! <3

  • Hanna Vayrynen

   Voi miten ihana kuulla! <3 Tulee varmasti! :)

 • Laura

  This takes me back :) muistan kun katsoin ensimmäisen videon sinulta. <3

  • Hanna Vayrynen

   Voi Laura, kiitos kaikista näistä vuosista! <3

   • Laura

    Kiitos itsellesi! :) <3

 • Haidi

  Vitsi mulle tuli vaan mieleen se vanha video kun tätä katseli! Mutta heti tuli pari tuotetta, mitä voisi kiikuttaa testiin :)

  • Hanna Vayrynen

   No siis kyllä! Näitä teen vielä enemmän tänä vuonna, joten treeniä treeniä videoiden tekoon :D

 • maiju kanniainen

  Moi!
  Pitää viel kysyä et ikä ihana nude sävy tuo huulipuna on? Maiju

  • Hanna Vayrynen

   Hei se on Lancôme L’Absolu Rouge Sheer ja sävy Nuit & Jour! Mun arkisuosikki! <3