CATEGORIES

8 x Lancôme -suosikkia

13.2.2019

*Kaupallinen yhteistyö Lancômen kanssa*

Kerroin teille hiljattain, että sain kunnian toimia Lancômen brändilähettiläänä vuonna 2019. Kuten teistä monet tietävät, kuuluvat monet heidän tuotteistaan omiin suosikkeihini. Vaikka meikki- ja ihonhoitorepertuaaristani löytyy muitakin merkkejä, on kokonaisuudesta n. 80% kuitenkin Lancômen tuotteita. Nyt halusin listata teille tähän muutaman suosikkini. Mitä olen pisimpään käyttänyt ja mitä tällä hetkellä käytän eniten? Kuulen mielelläni mitkä tuotteista eniten kiinnostavat teitä? Saan vuoden aikana järjestää paljon erilaisia arvontoja näiden ihanuuksien ympärille, sekä tulemme järestämään tapahtumia, missä te pääsette erilaisia tuotteita testaamaan.

1.Genifique Advanced Youth Repair
Tämä on yksi viimeaikaisimpia ihastukseni kohteita. Oma kasvojenhoito on enemmänkin rituaali kuin pesu. Siihen kuuluu kasvojen pesu, tuplapuhdistus, hoitoneste, seerumi, kosteusvoide ja pari kertaa viikossa myös kuorinta sekä paksumpi kasvonaamio. Tämä seerumi on äärimmäisen hemmotteleva. Se jättää ihon kuulaaksi ja pehmeän liukkaaksi. Meikki levittyy kasvoille huomattavasti helpommin sen tasoittaessa kasvojen pieniä ryppyjä ja uurteita. Erityisen ihana on myös saman seerumin kangasnaamio.

2.Teint Miracle Make-up Foundation
Kyseistä meikkivoidetta olen käyttänyt niin pitkään kun muistan. Tämä meikkivoide levittyy unelman lailla ja heijastaa valoa äärimmäisen kauniisti. Tästä tuotteesta saan arjessa eniten kyselyjä, sillä todella usein ihmiset kysyvät mitä meikkivoidetta käytän. Tuote on kuulas, kevyt, tasainen ja pitkäkestoinen. Itsellä on hieman taipumusta couperosaan, minkä takia saatan niillä alueilla käyttää hieman peiteainetta tai vaihtoehtoisesti paksumpaa Teint Idole meikkivoidetta. Te ketkä etsitte itsellenne vielä täydellistä meikkivoidetta – pysykää korvat höröllä! Pian tulossa uutisia!

3.Hypnôse Maskara
Kulttimaskara. Tätäkin olen käyttänyt niin pitkään kuin muistan. Pidentää, erottelee ja avaa silmät. Mutta viime vuonna löysin ripsivärien primerit! Ovat ihan omiaan tuomaan entistäkin kestävämmän sekä näyttävemmän tuloksen.

4.Rose Sugar Scrub
Tämä tuote tuoksuu niin taivaalliselta, että kasvojen viikottainen kuorinta ei taatusti unohdu. Niin ihanaa se on tällä sokerisella tuotteella toteuttaa. Sen rinnalla käytän myös Hydra Zen Rose Jelly Maskia, jota on houkuttelevaa laittaa iltaisin paksu kerros kasvoille nukkumaan mennessä. Jos tämä tuote kiinnostaa, tsekkaa Instagramini! Tämän päivän ajan voi vielä osallistua arvontaan, missä voit voittaa itsellesi ja ystävällesi nämä kaksi ihanaa tuotetta!

5.Energie de vie Nuit -yönaamio
Lancômen Énergie de Vie Sleeping Mask on energisoiva naamio, joka palauttaa ja kosteuttaa väsynyttä ja sameaa ihoa. Rakastan tuotteen energisoivaa ja raikasta tuoksua. Sen koostumus muistuttaa kangasnaamioiden pehmeydestä. Voidaan käyttää yövoiteen tai naamion tavoin muutamana kertana viikossa. Itse levitän tätä pari kertaa viikossa ja annan olla yön yli.

6.L’Absolu Rouge Sheer Nuit & Jour (202)
Suosikkihuulupunani. Nuit & Jour sävy on arkihuulipunani, mitä käytän melkein päivittäin. Sen beigen kevyt sävy tasoittaa omaa huulten väriä. Tekee huulista täyteläisemmän näköiset, mutta samalla lopputulos on hyvin luonnollinen.

7.Artliner
Tätäkin tuotetta olen käyttänyt niin pitkään kuin muistan. Lancôme Artliner Eye Liner -silmänrajauskynän sienimäisellä siveltimellä saa helposti hyvin tarkan ja syvän mustan rajan ripsientyveen. Olen kokeillut monia erilaisia rajauskyniä, mutta en ole löytänyt tätä parempaa. Se kestää, sitä on helppo lisätä ja se on äärimmäisen helppo käyttää. Luottotuote.

8.Miel-En-Mousse puhdistusvaahto
Lancômen Miel-en-mousse on tehokkaasti puhdistava, akaasiahunajaa sisältävä puhdistusvaahto. Koostumus muuttuu vettä lisätessä hunajaisesta vaahtomaiseksi. Jos sinulla on runsaasti meikkiä, levitä tuote kuivalle iholle. Tuotteen tuoksu on hurmaava! Jättää ihon pehmeäksi, puhdistetuksi ja hurmaavan tuoksuiseksi. Itse olen viimeisen vuoden aikana vähentänyt vettä meikin puhdistuksessa ja huomannut ihon kosteustasapainon kiittävän. Vedellä huuhtomisen sijaan olen käyttänyt puhdistuksessa myös sienimäistä kasvopyyhettä, millä olen pyyhkinyt vaahdon kasvoilta.

1.Genifique Advanced Youth Repair 99e 2.Teint Miracle Make-up Foundation 49,90e 3.Hypnôse Mascara 33e 4.Rose Sugar Scrub 32e 5.Energie de vie Nuit 69e 6.L’Absolu Rouge Nuit & Jour 37e 7.Art Liner 39,50e 8.Miel-En-Mousse puhdistusvaahto 32e

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Aino

  Genifique seerumi on ihan paras, mun iho ei ole koskaan voinut niin hyvin kuin sitä käyttäessä!? Onnea brändilähettilään pestistä, oot ihan huipputyyppi hommaan! :)

  • Hanna Vayrynen

   Siis samaa mieltä – mieletön tuote! <3 Ja kiitos niin paljon, olen niin iloinen ja otettu kun koette samoin! <3

 • Julia

  Ihonhoito erilaisine tehohoitoineen kiinnostaa ja tietysti kuulaat mutta peittävät ja kestävät meikkipohjat?

  • Hanna Vayrynen

   Jes – tulossa! <3

 • Johanna

  Voi miten ihana tämä uusi Lancomen juttu, en ole hetkeen ehtinyt blogiisi niin tämä selvisi vasta nyt. Olet täysin oikea valinta tehtävään, suorastaan hehkut kauneutta sisältä ja ulkoa ja luot valtavasti hyvää ilmapiiriä ympärillesi myös täällä somessa <3

  Itselleni tutuimpia ovat Lancomen ihonhoitotuotteet, sekä uskomattoman hyvä peittari jota kyllä tarvitaan kun taaskin saa valvoa pitkin yötä lasten takia :D Ja loppua ei näytäkään tulevan sillä viikko sitten tein kolmannen positiivisen raskaustestini <3 Mikäli kaikki siis menee hyvin, saamme mieheni kanssa nauttia näistä yövalvomisista taas vähän pidempään. Vaikka tätä asiaa ei uskallakaan vielä julkisesti omalla nimellä kertoa raskauden ollessa hyvin tuore, koen luontevaksi sen täällä sinulle paljastaa sillä olen seurannut omaa matkaasi ja avoimuuttasi näissä asioissa ja toisaalta jakanut omiakin kokemuksia hedelmällisyysongelmistamme. Aika hurjalta tuntuu miten "läheiseltä" voikaan tuntematon ihminen tuntua – tämän blogin myötä :)

  Mutta aasinsiltana toivosinkin postausta tuotteista, joilla itse saat parhaiten väsymyksen merkkejä peitettyä – tulee tarpeeseen varmasti monelle!

  Hyvää yötä,
  Johanna<3

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos ihana ihan hurjasti! Olen niin otettu ja äärimmäisen iloinen että tekin, pitkäaikaiset lukijani, olette niin mukana ja fiiliksissä kanssani tästä! Toivon voivani sen takia myös tuottaa teille mahdollisimman paljon hyviä tapahtumia ja arvontoja sen tiimoilta!! <3

   JA IHAN MIELETÖNTÄ!!! ONNEKSI OLKOOON!! OLEN NIIN ILOINEN PUOLESTANNE! <3

 • Jenna

  2 ja 3 aina käytössä ❤️

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos paljon infosta <3

 • Heidi

  Hypnose maskara ja bi-facil silmämeikinpoistoaine. Tuota silmämeikinpoistoainetta parempaa en ole löytänyt. Käytin juuri pitkästä aikaa ja huomasin sen kyllä olevan tosi ????

  • Hanna Vayrynen

   Hei muuten totta! Kuuluisi tuo putsarikin listalle!!

 • Haidi

  Teint miraclen meikkivoide on vaan paras ja kyseinen huulipuna, tosin eri sävyssä löytyy tälläkin hetkellä laukusta. Koostumus on jotenkin ihana ja väri just nappi :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi mahtavaa Haidi! <3 Kiitos infosta <3

 • Anne

  Tuo huulipuna on myös minun suosikkini!
  Käytätkö tämän kanssa jotain tiettyä rajausta?

  • Hanna Vayrynen

   Hei en useimmiten käytä rajausta, koska arjessa tämä on niin hyvä sävy kun se on sen verran kuulas että sitä voi aika huoletta vain levittää huulille, mutta nyt hiljattain kun istuin ammattimeikkarin tuolissa ja hän käytti vielä sen kanssa saman sävyn huultenrajauskynää niin oli huulet heti kyllä paremman näköiset! :D

 • Jennimbus

  Itse en ole vielä käyttänyt Lancomen tuotteita mutta olen ollut kiinnostunut niistä jo pitkään. Aina vähän kalliimmassa kosmetiikassa arveluttaa, että mihin kannattaa pistää rahansa. Sopiiko omalle iholle jne. Juuri tämän takia ostinkin Cliniquen joulukalenterin ja nyt testaan sen merkin tuotteita kätevissä pikkupakkauksissa :) Joulukalenterit on kyllä kätevä tapa testata uuden merkin tuotteita! Itselläkin on enemmän ihonhoitorituaali, koska siihen kuuluu puhdistustuotteen lisäksi aina, micellivesi, hoitovesi, seerumi, kasvovoide ja talvella öljy yöksi. Näistä tuotteista kiinnostuin todella tuosta kasvojen puhdistusvaahdosta, eyelinerista ja meikkivoiteesta!

  • Hanna Vayrynen

   Hei olen samaa mieltä! Ymmärrän, että monet voivat olla skeptisiä joulukalenterien suhteen, mutta jos kyseessä on merkki josta on hyvin kiinnostunut niin saa kyllä paljon vastinetta rahoilleen kun pystyy niin laajasti kokeilemaan uusia tuotteita. Kiitos kun jaoit kiinnostuksen kohteet! Menee merkintöihin! :)