CATEGORIES

Uutuus: Bio-Oil Geeli

8.11.2019

*Kaupallinen yhteistyö Bio-Oilin kanssa*

Talvi tuli ryminällä ja se tuntuu iholla. Lämpötila laski viime viikolla rajusti ja mereltä tullut viima on tuntunut ytimissä asti. Meidän nuorimmalla on atooppinen iho ja hän reagoi huomattavasti tähän lämmön muutokseen. Iho on hyvin kuiva, mutta ei vielä kutia. Nyt pitää taas muistaa rasvata aamuin ja illoin, jottei iho pääse täysin kuivumaan. Olen itse suosinut öljyjä vartalonhoidosssa jo pidemmän ajan. Ne imeytytyvät hyvin ja tuntuvat kosteuttavan pidempään, jättäen ihon välittömästi pehmeäksi ja kauniin hehkuvaksi. Käytän itse Bio-Oilia monesta syystä. Se on erittäin monipuolinen ihmeöljy, joka yllättää tehokkuudellaan kerta toisensa jälkeen. Nyt olen käyttänyt sitä nuorimmaisenkin ihon kosteutuksessa ja olen ilokseni huomannut, että se toimii hänelläkin. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaa eron. Nyt perinteisen öljypullon rinnalle on tuotu uutuus: Bio-Oil Geeli kuivalle iholle, joka on todellinen kuivan ihon pelastaja.

Bio-Oil geeli on uusi tapa hoitaa kuivaa ihoa ja se on hyvin kosteuttava. Se syväkosteuttaa ja täydentää ihon omaa suojaa. Ainutlaatuinen geelimäinen öljykoostumus imeytyy nopeasti ja muodostaa suojamaisen kalvon, joka estää kosteuden haihtumisen. Erityisen siitä tekee se, että se sisältää itsessään vain 3% vettä. Sen sijaan geeli sisältää mm. sheavoita, glyseriiniä, pehmentävää ureaa sekä ihoa rauhoittavia ainesosia kuten B3-vitamiinia. 

Sitä voi huoletta käyttää koko keholle ja se on hyvin riittoisaa. Se on purkissa geelin muodossa, mutta iholle lisättäessä se levittyy öljymäisen pehmeästi ja tehokkaasti. Monet pelkäävät öljyjä, koska sen pelätään tukkivan ihohuokoset. Kyseinen geeli ei sitä kuitenkaan tee ja se sopii myös hyvin herkälle iholle. 

Geeli sisältää vain 3% vettä!

Bio-oil geeliä on saatavilla kahdessa eri koossa: isompi 200ml (20,80e) sekä matkakokoinen 100ml (12,90e)

Joten jos nämä äkisti muuttuneet ilmat ovat tuntuneet sinunkin ihollasi, suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä uutuutta! Muutoksen ihon tunnussa huomaa jo parin käyttökerran jälkeen.

Tämän lisäksi minulla on näyttää teille ihan konkreettinen tulos Bio-Oilin tehokkuudesta ja monipuolisuudesta. Muistatteko kun kerroin teille reilu kuukausi takaperin, että poltin reiteni pastavedellä? Sain silloin ystävättäreltä vinkin, että käytä aamuin illoin palokohtaan Bio-Oilia. Olin juuri saanut Bio-Oilin geelit itselleni testiin, joten tein työtä käskettyä. Geeli tuntui ihanan rauhoittavalta kipeällä palokohdalla. Nyt vain kuukauden jälkeen palovammaani tuskin edes näkee!

 

 Ennen

Jälkeen

Ihan älytön ero! Näytin juuri siskollenikin livenä oikeaa reittäni eikä hän ollut erottaa palovammaa. Arpea ei jäänyt ja ihonvärikin on melkein tasoittunut täysin vain kuukaudessa! Todellinen ihmeöljy. Uutuus geelissä on myös sama tuttu ja ihana Bio-Oilin tuoksu, mikä tuo ihanan lisänsä illan rasvaushetkiin. Pyrin ainakin pariin kertaan viikossa rasvaamaan koko kehoni ennen nukkumaan menoa.

Näillä iholle haasteellisten säiden kynnyksellä minulla on jakaa teille alennuskoodi. Yliopiston apteekin verkkokaupasta saat koodiilla Hanna20 -20% alennuksen Bio-Oil tuotteista! Koodi on voimassa 8.11. – 15.11. välisenä aikana. Myös Instagram-tililläni julkaisen tänään kisan, missä sinä ja ystäväsi voitte voittaa itsellenne kyseiset tuotteet.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Joy

  Oi! Tämä menee kyllä kokeiluun. Meillä poika lotraa tuolla öljyllä oikein kunnolla. Harrastaa telinevoimistelua ja kädet ovat aivan kamalan kuivat. Tuolla öljyllä ollaan saatu iho pysymään ehjänä. Nyt täytyy sitten vaan etsiä kauppa missä tuota myydään. Ei ainakaan vielä löytynyt meidän Prismasta eikä Cittarista.

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihan mahtavaa! Hei tilaa tuolta YA-nettikaupasta- saat ne vähän edullisemmin nyt ja vielä kotiin kannettuna! :) Tämä varmasti auttaa – on riittoisampikin kuin öljypullo!

 • Hanna

  Moi,
  ihan super iso ero tuossa jälkimmäisessä kuvassa! Wau! :)

  Pitäisi ehkä joskus kokeilla tätä itsekin. Imeytyykö nopeasti iholle? Mietin, että jos iltaisin levittää iholle, niin jääkö suoraan sitten lakanoihin vai kuinka?

  Tuli muuten mieleen, ihan aiheesta poiketen, kun kuuntelin sinun ja Metin vanhaa podcast-jaksoa ehkäisystä, ja painin ihan saman ongelman kanssa, että mitkään hormonaaliset valmisteet ei vain kertakaikkiaan sovi itselle. Ootko sä kokeillut gynefix-kierukkaa, josta mainitsitkin siinä jaksossa? Vai ootko ehkä keksinyt jonkun muun hormonittoman, hyväksi koetun vaihtoehdon? Oon itse lukenut myös siitä kierukasta, ja kovasti kiinnostaisi kuulla kokemuksia. :)

  Mukavaa viikonloppua!! <3

  • Hanna Vayrynen

   Hei tämä imeytyy nopeasti! MInuutin verran pysyn poissa lakanoista ja sitten on jo imeytynyt! :) Toki kaikilla varmasti yksilöllistä miten oma iho sen imaisee :) Ja hei itseasiassa en ole kokeillut sitä – siskollani se on ja hän ei ole sitä suositellut kovien kipujen takia. Joten hormonittomia keinoja naiselle minulla ei ikävä kyllä ole suositella – ja tosiaan mullekaan ne ei käy. Kiitos ja ihanaa viikkoa!

 • Jenni

  Moikka! Oma bio oil -öljyni on piakkoin loppumassa ja mietin, uskaltaisinko ottaa seuraavaksi tämän geelin testiin. Kumpaan itse kallistuisit, geeli vai öljy? Ja ovatko tuotteet muuten vastaavat, erona vain tämä koostumus? Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle ja ihastuttavalle perheellesi :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei jos kosteutusta kaipaa niin silloin suosittelen tätä! Tämä tuote on sitä alkuperäistä öljyä kosteuttavampi. Tuotteet ovat kyllä hieman erilaiset – se öljy on tarkoitettu enemmän arpien ja ihonvärin tasoitukseen kun tämä on selkeästi hyvin kosteuttava! Molemmissa puolensa – tykkään tämän kosteuttavuudesta, mutta sanoisin näin, että varmaan käytän tätä talvisin ja kesäisin sitä perinteistä! <3

 • aila

  Millainen tuoksu? t. hajusteyliherkkä

  • Hanna Vayrynen

   Koukuttava! Mutta siinä on kyllä tuoksu, eli en ole varma miten hyvin tässä tapauksessa sinulle sopisi. Toivottavasti pääset paikkaan missä tätä voisit nuuhkia ennne ostoa!

   • aila

    Ok, parempi olisi tietty ettei tuoksua lainkaan. Pitää ehkä hieman googlata tuota.

    • Hanna Vayrynen

     Toki mielipidekysymys – itse kun pidän juurikin tuosta miedosta tuoksusta <3

     • aila

      Ei se oikeastaan ole enää mielipidekysymys, jos tuoksuista saa päänsäryn : )

     • Hanna Vayrynen

      Joo ei ehdottomasti sinulle kun sinulla on hajuherkkyys – mutta itse pidän tuotteista missä on mieto tuoksu! :)