CATEGORIES

Äitini kolme vinkkiä kauneudenhoitoon

27.6.2019

*Kaupallinen yhteistyö Bio-Oil*

Aina kun äitini vilahtaa blogissa tai instagram-tarinoissani saan hurjasti teiltä viestejä siitä, kuinka upea hän on. Nyt 63-vuotias äitini jäi eläkkeelle töistä Finnairin purserina muutama vuosi sitten. Me tyttäret olemme saaneet pienestä pitäen nauttia kauneudenhoidon monista eri innovaatioista, joita äiti on kotiin maailmalta tuonut. Tämän hetken trendejä ihonhoidossa ovat mm. kangasnaamiot ja rullattavat jadekivet kasvojen hieromista varten. Muistan nähneeni näitä ensimmäisen kerran hädin tuskin 10-vuotiaana, sillä ne olivat äitini suosikeita. Niitä hän toi kotiin Aasian-lennoiltaan. Mutta mitkä ovat ne asiat, minkä nimeen äitini kauneudenhoidossa vannoo? 

Tässä meidän mamman kolme kauneusvinkkiä:

1.Ajatuksesi näkyvät

On hyvin tärkeää, ehkä tärkein, pitää positiivista ajatusmaailmaa sisällään. Kun pidät kiinni positiivisesta elämänasenteesta ja fokusoit elämässäsi niihin asioihin mitä sinulla on hyvin, näkyy se vuosien myötä vanhentuessa myös kehossa ja kasvoilla. Sisäinen ajatusmaailma projisoituu aina ulospäin. Miettikää siis asioista positiivisesti sekä uskokaa, tehkää ja nähkää aina hyvää.

Beauty is the illumination of your soul

2.Liikunta ja ravinto

Hyvin tärkeä elementti on ravinto, millä ravitset kehoasi. Sen tärkeyttä olen lapsilleni pienestä pitäen halunnut painottaa. Ravinto näyttelee hyvin suurta merkitystä ihon, hiuksien ja kynsien hyvinvoinnissa. Suosikaa vihanneksia ja täysjyvä-tuotteita sekä nauttikaa liikunnasta ulkoilmassa vähintään puolituntia päivässä.

Exercise to have fun and be healthy, not only to loose weight

3.Kosmetiikka ja kosteutus

Kun nämä kaksi edellistä perustavanlaatuista kohtaa täyttyvät, jää jäljelle vielä pieni alue, joka on hoidettavissa kosmetiikalla. Erityisesti ihonhoito ja kosteutus ovat tärkeässä roolissa. Hyvälaatuiset tuotteet tuovat sen viimeisen hehkun iholle ja täydentävät paketin.

Näitä äidin oppeja me kaikki tyttäret olemme pyrkineet noudattamaan. Hetken kauneustrendeista nostaisin öljyjen käytön niin kosteutuksessa kuin puhdistuksessa. Olen itse suosinut jo vuosia öljyjä vartalon kosteutuksessa. Aurinkolomalle lähtiessä valitsen aina öljymäisen aurinkosuojan, sillä koen sen suojan lisäksi kosteuttavan paremmin. Auringonpaahteessa ihon kuivumisen kun huomaa herkemmin. Sen ihastuksen myötä öljyjen käyttö on hiipinyt kokonaisvaltaisemmin ihonhoitorutiineihini. Suihkun jälkeen tai nukkumaan mennessä rasvaan ihoni, mutta jo muutama vuosi sitten olen vaihtanut rasvan öljyyn, koska se tuntuu imeytyvän paremmin ja iho tuntuu pidempään kosteutetulta. 

Vuoden ajasta riippumatta olen käyttänyt Bio-Oilin erikoisihonhoitoöljyä, joka on hyvin monipuolinen tuote. Moni raskaana ollut tietää tuotteen, sillä se on hyvin suosittu tuote raskausarpien hoidossa maailmanlaajuisesti ja voittanut monia kauneudenhoitopalkintoja. Itse rasvasin myös läpi raskaudet, mutta raskausarpia ei päässyt minulla syntymään – tosin olen kuullut, että niissä geenit ovat merkittävin tekijä. Mutta tuotetta olen käyttänyt pieneen leikkausarpeen, jonka sain umpilisäkkeeni poistosta. Arpi on selkeästi vaalentunut ja hitaasti muodostunut huomaamattomammaksi. Uusien ehkäisemisen sekä jo olemassa olevien arpien häivytyksen lisäksi tuotetta voi käyttää myös tasoittamaan ihonsävyä sekä auttaa tekemään ikääntyvästä ihosta joustavamman ja tasaisemman. Pidän itse kovasti tämän tuotteen tuoksusta ja vaikka se on öljy, on se samalla ihanan kevyt. Tuote sisältää ainutlaatuista PurCellin Oil ainesosaa, joka ohentaa tuotteen koostumusta ja tekee siitä helposti imeytyvän. Tässä tuote, jonka minä esittelin äidilleni ja mihin äiti on minun kautta tykästynyt myös. Käytän tätä myös aina kun lähden ulos ovesta hame tai mekko päällä. Sääret saavat tuntuvaa kosteutta ja kaunista säihkettä nopealla levityksellä. Tuotetta saa apteekeista, tavarataloista sekä isoimmista päivittäistavarakaupoista kolmessa eri koossa  (60ml, 125ml ja 200ml).

Cosmetics – It magnifies the beauty that already exists

Kuvat Kira Kosonen

24 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mona

  Upea äiti <3 Te kyllä hehkutte kaikki upeaa kauneutta, eikä pelkästään ulkoista.
  Ihanasti toteutettu postaus!!! :)

  • Hanna Vayrynen

   you <3

 • A

  Äitinne on Upea!!!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos – hän on <3

 • Helena

  Hei! Onpa ihania äiti/tytär kuvia! Äidistäsi tosiaankin huokuu kauneuden lisäksi itsevarmuus ja luonteen vahvuus.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! <3

 • Haidi

  Teidän äiti on kyllä niin upea! Pitäisi varmaan itsekkin ottaa öljyt testiin. Olen maailman laiskoin rasvaaja, joten voisi olla ihan hyvä vaihtis :)

  • Hanna Vayrynen

   JOo mamma on <3

 • Taija

  No ei tarvii kyllä yhtään miettiä, mistä olet perinyt kauneutesi ja sen sisäisen hehkun, mikä välittyy tänne ruudun toiselle puolelle saakka. Voi miten upea äiti!

  • Hanna Vayrynen

   Miten kauniisti sanottu – kiitos paljon <3

 • Laura

  Upea mami sulla! ❤️? ja ihania kuvia teistä yhdessä!

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos – ja kuvista siskolle <3

 • Merja

  Oi, miten upea äiti sinulla on. Huomaan mistä olet geenit perinyt. Öljyihin uskon minäkin. Olen käyttänyt jo vuosia Eau Thermale Avene Body oilia, myöskin apteekista saatavaa. Se on kovin hitaasti imeytyvää, voisin kokeilla Bio-Oilin öljyä itselläni välillä.

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon <3 Ja hei toivottavasti tykästyt! Kerrohan sitten kokemuksesi! <3

 • Mama

  Äidistäsi kyllä huokuu hyväsydämmisyys! Kaunis sielu! ❤️

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon<3

 • Mimmu

  Hyviä neuvoja ja äitisi tosiaan on aivan upea! <3 Mielestäni sinä ja Kira olette kovin eri näköisiä, mutta teissä molemmissa on samaa näköä äitinne kanssa :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos <3 Ja kyllä, ollaan Kiran kanssa hyvin erinäköisiä, mutta meillä on samanväriset silmät, joissa samaa äidin kanssa :)

 • Henje

  Tärkeä neuvo tuo äitisi ensimmäinen, kaikkien tulisi muistaa tuo :) Ja kiitos Bio-Oil vinkistä, lähti tilaukseen! 26 vuotta kärsinyt enemmän tai vähemmän atooppisesta ihosta ja tällä hetkellä öljyt tuntuvat olevan paras hoitokeino – ennen ne eivät tuntuneet sopivalta. Käsivarret ja reidet ovat ihottuman (tai no sen kielletyn raapimisen) jäljiltä hyvin epätasaisen sävyiset, jos tällä saisi edes omaan silmään näyttävän tasaisemman sävyn ihoon.

  • Hanna Vayrynen

   Kyllä! Ja ihanaa jos tästä oli heti hyvä vinkki! Toivottavasti toimii sinulla erinomaisesti! Raportoihan minulle kokemuksiasi kun olet hetken käyttänyt! Minä pidän tuotteen tuoksusta ja siitä että iho tuntuu pidempään kosteutetulta öljyn jälkeen.

   • Henje

    Vielä isompi kiitos vinkistä! Jo 1,5vkon käytön jälkeen olen aivan myyty tälle öljylle – ainakin näin kesäkäytössä. Iho tuntuu tasaiselta eikä kutisevia näppylöitä enää ilmesty entiseen tapaan. Arvet tuntuvat myös vaalenneen, ainakin reisissä. Placebo-vaikutusta tai ei, olen enemmän kuin tyytyväinen! <3

    • Hanna Vayrynen

     IHANAA! Olen niin iloinen puolestasi, että löysit sinulle toimivan tuotteen! Minusta öljyt ovat ihania! :)

 • Carita

  Siis aivan ihana postaus! Tuli hyvä mieli, kiitos! xx

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla <3 Kiitos <3