CATEGORIES

Rénergie

5.3.2020

*Kaupallinen yhteistyö Lancôme*

Olen huomannut, että teistä todella moni elää samanlaista elämänvaihetta kuin minäkin. Koko ajan ollaan menossa ja hommia riittää enemmän kuin ehtisi tekemään. Ihan tässä viimeisen puolen vuoden aikana olen havahtunut siihen, että kivojenkin asioiden äärellä väsyy. “Positiivinen” kiirekin väsyttää. Tuntuu, että teen koko ajan asioita mistä pidän. Eihän tämä voi väsyttää? Mutta ystäväni hiljattain muistutti minua siitä, että ei keho tiedä eroa “positiivisen” tai “negatiivisen” kiireen erolla. Vaikka kuinka pidät siitä mitä teet, on välillä osattava pysähtyä. Tästä syystä olen jonkin aikaan tietoisesti pyrkinyt arjessani keskittymään myös omaan hyvinvointiin. Esimerkiksi syön kunnon lounaan enkä “vain jotain pientä” kiireessä. On ollut usein päiviä, että unohdan lounaan kokonaan ja havadun nälkään vasta lapsia hakiessa. Yritän taas harrastaa omaa liikuntaa. En tyydy vain lasten perässä juoksemisen hyötyliikuntaan, vaan lähden iltapäivällä lenkille itsekseni saamaan raitista ilmaa, happea ja tilaa ajatuksille, mitä tarvitsen myös luovassa työssäni.

Yksi hetki milloin minä lataudun ja rauhoitun on illalla nukkumaan menessä meikkejä / päivän kiireitä kasvoilta pesten. Se on hetki jolloin pysähdyn ja otan aikaa vain itselleni. Lapset nukkuu, talo on hiljainen ja on mahdollisuus keskittyä siihen mitä tekee puhtaasti mieli tehdä. Iltaisin lataudun sohvan nurkassa puolisoni kainalossa tv-sarjoja katsellen ja nyt uudessa kodissa olen päässyt nauttimaan taas kylpemisestä. Stadissa meillä ei ollut kylpyä, mutta ulkomailla asuessa kaikissa meidän edellisissä kodeissa on ollut kylpy. Minä vielä olen ehdottomasti enemmän kylpy- kuin saunaihminen.

Vaikka kuinka kiire minulla olisi, ja karsisin kunnon lounaasta tai omasta liikunnasta, niin ihonhoidosta en juuri koskaan tingi. Olin kuinka väsynyt tahansa, niin puhdistan kasvoni sekä kosteutan ne yön ajaksi seuraavaa päivää varten. Kasvojenpesu ja kosteutus on minulle sellainen pieni hetki arjessa, oikeastaan voisi sanoa jopa rituaali, milloin tulee pysähdyttyä ja keskityttyä vain siihen hetkeen. 

Olen viimeisen vuoden aikana tutustunut Lancômen Rénergie-sarjaan, joka on kehitetty ikääntyvälle iholle. Kyseiseen sarjaan löytyy niin päivä- kuin yövoiteet, jotka napakoittavat ihoa sekä heleyttävät ja tasoittavat ihon väriä. Se siis tekee ihollesi sen mitä sinun pitäisi muistaa mahdollistaa itsellesi – uutta virtaa ja energiaa.

Tutuistuin tähän tuotteeseen reilu vuosi sitten. Muistan kun istuin ihastuttavan Lancôme-meikkitaiteilija Saran tuolissa. Hän laittoi minulle meikin alle kosteusvoidetta ja jo tuoksusta huomasin, että tämä oli minulle uusi tuote. Sen kevyen ruusuinen tuoksu hurmasi heti. Sara kehui tuotteen kykyä heijastaa valoa ja kuinka se jättää ihon pinnalle todella kauniin ja huomattavan hehkun. Olen siitä päivästä lähtien käyttänyt sitä itsekin muutaman muun kosteusvoiteen rinnalla. Rakastan sen mietoa tuoksua. Kevyt voide kosteuttaa tarvitusti olematta liian paksua ja olen käytössä huomannut sen olevan myös hyvin riittoisaa.

Hiljattain tämä suosittu sarja täydentyi uudella tuotteella. Kevätaurinko kolkuttelee jo ovella ja nyt Rénergie Multi Lift-Ultra päivävoidetta saa suojakertoimellakin (SPF 20). Kyseinen tuote auttaa ryppyjen ehkäisemisessä, kiiinteyttää ihoa sekä myös tasoittaa ihon sävyä.

Kuten aiemmin mainitsin, tänä vuonna te tulette olemaan vahvemmin osallisena Lancôme-rakkauteni kanssa. Olkaa hereillä Instagramin puolella, sillä pian jopa kymmenellä teistä on mahdollisuus saada tuote itselleen testattavaksi. Haluan kuulla mitä mieltä te olette tuotteesta ja miten se on teillä toiminut. 

Teistä monet elävät kanssani hyvin samanlaista elämänvaihetta ja toivottavasti tämän kautta voin tarjota teille hetkiä, milloin te voitte kaiken arjen pyörityksen keskellä keskittyä vain itseenne ja omaan hyvinvointiinne. Kun sinä voit hyvin, muut ympärilläsikin voivat paremmin. Arki ei saa olla suoritusta vaan arjen kuuluu olla ihanaa. Näitä pieniä hetkiä vaalimalla on suuri vaikutus omien akkujen lataukseen ja jaksamiseen. Muista pitää niistä kiinni, koska me kaikki tarvitsemme niitä. 

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kristallikimaran Minna

  Onpas kauniita kuvia ja ihana tuo amme. Olen enemmän saunoja, mutta kyllä se ammeessa rentoutuminenkin välillä minulle kelpaisi. Ihosta kyllä aina itselläni huomaan, milloin on syytä rauhoittaa menoja, sillä se reagoi stressiin. Niin ja myös kivoihin juttuihin voi liittyä stressi. Lancomen tuotteet ovat kyllä loistavia.

 • Sara

  Ihanan kauniita ja sensuelleja kuvia! Tämä voide menee kyllä kokeiluun, se näyttäisi vastaavan juuri omia tarpeitani, ja edellinen päivävoidekin loppui juuri. ?

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! On aivan ihana tuote! :)

 • Paula

  Aivan upeita kuvia ja sinä !
  Minä myös Lancome fani?‍♀️

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana Paula! <3 Täällä iso toinen <3

 • Rosa

  Ihania kuvia. Ja tuolla että huolehdit itsestäsi näytät lapsillesi mallin siitä. Et ole mikään höyryveturi yötä päivää vaan itsestään huolta pitävä aikuinen nainen. Minusta on ihana kun lapset kertoo että äiti harrastaa sählyä ja isä jtn muuta. Liikkuminen on iso osa arkea ?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana <3 On niin totta <3